We zijn heel blij met de shoefresh, de zweetschoenen lucht is flink afgenomen en het comfort van frisse droge schoenen is erg fijn. Na anderhalf jaar ging de motor van ons apparaat stuk. Na een meldi... Toon meer
Ik ben erg tevreden over Shoefresh. Het product werkt precies zoals beschreven en zorgt ervoor dat mijn schoenen weer fris ruiken na gebruik. De kwaliteit voelt premium aan en het resultaat is duideli... Toon meer
Apparaat is goed maar qua klantenservice gaan ze wellicht ten onder aan eigen succes. Heb je ge appt, gemaild en proberen te bellen echter reageren nergens op. Ik heb (weliswaar later als beloofd... Toon meer
Snellere levering, product doet wat het zegt. Plug and play, kind kan de was doen. Vooral automatische detectie van schoenen maakt het eenvoudig dat ook min jonge kinderen er gebruik van kunnen maken... Toon meer
Nijverheidsweg 14, 5061 KL, Oisterwijk, Nederland
- 013 - 7620460
- service@shoefresh.eu
- www.shoefresh.eu
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik heb dit gekocht omdat mijn…
Ik heb dit gekocht omdat mijn sportschoenen stonken. Je zet je schoenen erop, laat het een nacht aanstaan, en de geur is weg. Simpel, geen poespas, en het werkt echt!

Antwoord van Shoefresh
Apparaat werkt super en de service ook…
Apparaat werkt super en de service ook echt top!!

Antwoord van Shoefresh
Troep, nooit kopen die schoenen droger.
Echt troep, nooit kopen. Bij ons heeft dit apparaat nog nooit goed gewerkt en de materialen in dit apparaat zijn van een zeer lage Chinese kwaliteit en sowieso is het geld absoluut niet waard.

Antwoord van Shoefresh
kan niemand bereiken erg slechte…
kan niemand bereiken erg slechte klantenservice.. eerst minuten bandje afspelen en dan gesprek beëindigen. slechte service

Onpersoonlijke contact via Ai
Geen contact met een echte medewerker te krijgen.
Inmiddels al vanaf 24-10-2025 paar x geprobeerd om een inhoudelijke reactie te ontvangen maar je krijgt direct een mail terug door een AI Agent gemaakt. Alles behalve persoonlijk en overduidelijk ai, die je vraag vervolgens ook niet doorzet naar een medewerker of zegt dat te doen maar je krijgt vervolgens nooit antwoord. Meerdere mails en vragen verder, laatste poging was afgelopen week.
Dat maakt ook dat ik twijfel de shoefresh te kopen, want als presale contact al moeizaam is… beloofd niet veel goeds voor aftersales…

Vlug stuk
Vlug stuk. Warmt niet meer op. Veel geld voor slechte kwaliteit.

Antwoord van Shoefresh
Ideaal voor ons gezin. Steeds droge en geurloze schoenen
Heel tevreden. Wordt dagelijks gebruikt. Droge schoenen en geen geurtjes meer 👌🏻 Tot op heden geen defecten.
Heel blij met de shoefresh, dikke aanrader!
Heel blij met de shoefresh. Helaas is het niet gelukt om de al stinkende voetbal schoenen van mijn zoons weer stinkvrij te maken. Maar de voetbal schoenen van mijn kleinste zoon, en die heeft echt zweetvoeten... Die heb ik er vanaf het begin elke keer na het sporten op gezet en daar werkt het perfect. Ook om alles weer snel droog te krijgen werkt t perfect. Ik zeg, dikke aanrader!
Werkt fantastisch die Shoefresh
Werkt fantastisch die Shoefresh. Wij zijn zeer tevreden. Hier wordt het 5 keer per week gebruikt voor de voetbal.
Afgelopen maandag een retour aangemaakt, omdat de Shoefresh een vreemd geluid maakten. Vrijdag hadden we al een nieuwe huis. Super goede service dus! Iedereen aan te raden..
Uitstekende service en super tevreden met mijn nieuwe ShoeFresh!
In augustus 2024 kocht ik een witte ShoeFresh. Helaas begon deze in oktober geluid te maken. Na contact met de klantenservice werd ik keurig geholpen. Door omstandigheden kon ik het apparaat pas vele maanden later retourneren, maar dat was geen enkel probleem. Ik mocht de ShoeFresh kosteloos terugsturen en kreeg de volgende dag al een nieuwe opgestuurd! Dit keer koos ik voor een zwarte variant, waarvoor ik slechts € 10,00 bijbetaalde. Super blij met zowel de geweldige service als mijn nieuwe ShoeFresh! Dank jullie wel (Jop & Alex) en ga zo door!
De Shoefresh Opod doet goed zijn werk
De Shoefresh Opod doet goed zijn werk! Mijn voetbalschoenen zijn na 1 uur helemaal droog. Helaas maakt het apparaat wel veel lawaai.
Korting 10 euro blijkt 5 euro?
Op de website wordt aangegeven "pak je 10 euro korting!" ontvangt bij een bestelling. Je kan je mail adres opgeven, echter krijg je dan 5 euro korting.
Twijfel nog even om te bestellen.
09-04-2025.
ik was op zoek naar een nieuwe Shoefresh omdat de vorige was overleden. na wat testjes en mailen met de service desk mijn oude shoefresh op kunnen sturen omdat deze in de garantie viel. vandaag een nieuwe mogen ontvangen.
Shoefresh hartelijk bedankt voor het oplossen.

Antwoord van Shoefresh
Deed zijn werk goed tot nu
Na een half jaar gebruikt te hebben heeft het apparaat helaas niet meer de werking die het had. Als ik dit van te voren had geweten dan had ik dit prijzige apparaat niet aangeschaft.
1e x kapot. Goed geholpen klantenservice
Shoefresh besteld vol vertrouwen door de goed reviews.
1e keer aangezet. Na 2 minuten foutmelding E2... wat blijkt is het verwarmings element kapot..
Mooi balen... daarna een bericht gestuurd naar de klantenservice en meteen een reactie. Product terug gestuurd en daarna een nieuwe besteld. Geld netjes teruggekregen en de nieuwe shoe pod werkt perfect. Van minder blij naar zeer tevreden

Antwoord van Shoefresh
Sinds we shoefresh Opod in huis hebben…
Sinds we shoefresh Opod in huis hebben kunnen echt niet meer zonder. Het droogt sportschoenen en frist het op. We hebben ook goede ervaring met de klantenservice van shoefresh. Na een poosje ging het apparaat geluid maken en we hebben contact opgenomen met se klantenservice. Ze hebben alles uitgelegd en we hebben ons apparaat gestuurd voor de reaparatie. We hebben een nieuwe gekregen en hopen nog lang plezier er mee te hebben. Het is echt de beste uitvinding en maakt het leven veel frisse 😃 onze dochtertje zit op hockey en er zijn inmiddels paar blije ouders die net als wij erg enthousiast zijn. En ...wat ook belangrijk is..hij staat Echt mooi in de gang😄
Het apparaat heeft het een paar keer…
Het apparaat heeft het een paar keer goed gedaan, maar na een paar keer ging het apparaat geluid maken, wordt niet meer warm en blaast niet meer goed.

Geen geld terug!!
Ik hoor onlangs de Shoefresh reclame; tot 90 dagen proberen, niet goed geld terug!
Ik heb gelijk gegoogled en dat ding gekocht bij bol.com. Ik heb hem nu iets van twee maanden getest maar ik vind het erg tegenvallen.
Ik wil hem nu dus terugsturen binnen de 90 dagen zoals in de reclame vermeld, blijkt dat alleen te kunnen wanneer je de Shoefresh op hun eigen website hebt gekocht, dus niet via bol.com. Ik krijg dus helemaal geen geld terug binnen 90 dagen, waardeloos geregeld.!!! Alsof ik via bol.com een heel ander apparaat koop, wat een ongelofelijke onzin!

Niets geleverd !
Leuk, eindelijk een apparaat wat bij ons thuis de sportschoenen schoon & fris kan houden, dachten we. Leuke PR en advertenties hoor op social media, maar het lijkt dat het gehele budget ook aan marketing is opgegaan. Zouden ze beter kunnen investeren in de klantcommunicatie, helpdesk en in hun bezorgservice / leveringspartner.
(Of is dit mogelijk het zoveelste dropship bedrijf, dat het zo lang moet duren omdat het vanuit china komt?)
13 dagen geleden een bestelling geplaatst, zou binnen 1 a 2 werkdagen aankomen. Na 13 dagen nog steeds geen apparaat. Klantenservice is om te janken. De chatbot op de website: "Je wordt doorverbonden met ons team. We zijn binnen een paar uur bij je". Wie gaat er nu uren achter een chatbot zitten wachten totdat je iemand eindelijk kan spreken?!
Update : Vandaag contact gehad met klantenservice. Ze hebben mijn order netjes geannuleerd, dan dat weer wel. Op socials worden nog steeds reacties gegeven dat 10 november nieuwe lichting verzonden wordt naar de klant, terwijl ze mij vandaag aangeven "in de week van 25 november". Mij werd verweten dat ik een pre-order product had besteld, terwijl op het moment van bestellen het apparaat op voorraad zou zijn. Kan het nog steeds niet aanraden.

Antwoord van Shoefresh
Fysieke winkels haddenn wel de juiste maat
heb uiteindelijk een dunnere groene hoed uitgezocht bij , maat 62/63 kunnen kopen bij Decathlon Eindhoven, fysieke winkel. centrum Eindhoven

Slechte klantenservice, erg jammer
Heb je ge appt, gemaild en proberen te bellen echter reageren nergens op.
Ik heb (weliswaar later als beloofd) een apparaat ontvangen maar geen factuur.
Zou fijn zijn als ik deze alsnog ontvang mocht ik garantie nodig hebben.