Aanbieding Basic plan genomen. Er worden verkeerde prijzen weergegeven. Achteraf 14.3% Duurder!! Maar daar ben ik niet mee akkoord gegaan. Het was op Sepa machtiging pagina: 3 x 1 euro aa... Toon meer
Een body make up gekocht voor €20,-. Het zou oneffenheden afdekken maar het doet niets en de tube stond 2 dagen later voor de helft dus €10.- op hun site. Producten worden niet gecheckt bij shopify... Toon meer
Alhoewel mijn eerste aankoop bij shopify succesful was. Heeft mijn 2e helaas tot een scam geleid. Ik raad ten zeerste af om hier aankopen te doen omdat: 1) rapporteren vrijwel onmogelijk is/wei... Toon meer
Shopify doet zaken met onbetrouwbare leveranciers, en zijn zelf even onbetrouwbaar. Info ís niet te vinden of onjuist of incompleet, Klachten formulier werkt niet, zijn dus op geen enkele manier... Toon meer
Shopify is a complete commerce platform that lets anyone start, manage, and grow a business. You can use Shopify to build an online store, manage sales, market to customers, and accept payments in digital and physical locations.
Canada
- www.shopify.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Begin hier nooit aan
Begin hier nooit aan, ze behandelen de mensen die miljoenen verdienen als goden. De mensen die net willen starten of die al wat centen verdienen behandelen ze als stront. Beloftes maken maar nergens aan houden livechat is al helemaal een drama ik begrijp niet hoe mensen shopify nog gebruiken
Kies niet voor shopify
Ik wou dat ik geen sterren kon geven want echt is het niet waard. Ik heb sinds 2 weken uitbetaling problemen omdat ze zelf een verificatie niet goed uitvoeren! Vervolgens zit ik zonder inkomsten omdat ik hierdoor alle bestellingen heb geannuleerd. Ze beloven via klantenservice het op te lossen nou verwacht dat maar niet. Wij gaan opzoek naar een alternatief want shopify is duur en dan ook nog is niet waar voor het geld dat je betaald. Begin je een bedrijf kies niet voor shopify!
Jammer dat ideal is weg gegooid uit…
ammer dat iDEAL is verwijderd uit mijn webshop, terwijl ik nog geen 100 bestellingen had. Voor beginners is Shopify dus echt niet ideaal.
Na het opzeggen van mijn abonnement kan ik de helpdesk niet bereiken; mijn domein blijft tot december bij hen geregistreerd. Het was pijnlijk om mijn nieuwe webshop online te krijgen. het is nu nog offline.
Ik kan Shopify niet bereiken om alles recht te zetten.
Wat een slechte site!
Wat een slechte site!! Onze website is zonder reden eraf gegooid, geen waarschuwing niks. Wij hebben ons aan alle voorwaarden gehouden en ze nemen geen contact met je op!!
Ideal van mijn site afgegooid
Ideal van mijn site afgegooid, omdat ik te weinig bestellingen heb gehad. Zelfs na aangeven dat ik een zware operatie gehad heb en een hele tijd niks aan mijn site heb kunnen doen plus het feit dat in Nederland met Ideal betaald wordt en als ze het er af halen ik helemaal geen bestellingen meer krijg geven ze aan de optie met Ideal betalen niet te herstellen voor mij. Ze geven beginnende ondernemers op deze manier geen kans, maar wel elke maand €28,- innen voor mijn abonnement bij hun! Ik ga een ander platform voor mijn webshop zoeken😡 0 empatisch vermogen daar!
1 ster is al te veel je kunt dit bedrijf beter negeren
1 ster is al te veel je kunt dit bedrijf gewoon beter negeren want dat is precies wat dit bedrijf ook doet .
Veel valse belofte maar het is een grote dieven bende
Bestelling
Bestelling bij VELONIA gedaan , adres doorgegeven men stuurt het gevraagde op met tracking,wat is er nu gebeurt het komt in het land van bestemming aan zonder volledig adres, natuurlijk stuurde bpost het pakje retour, 5 mails gestuurd naar Velonia en geen antwoorden gekregen Bende oplichters.
Super slecht ik heb mijn account op…
Super slecht ik heb mijn account op stop gezet (volledig). Ik kan niet meer in mijn account maar ik betaal wel elke maand 32€ volr dus een gesloten account waar ik niets mee ben! Dit is oplichting en ze willen mij niet verder helpen, voor diegene die shopify willen doe dit niet zonde van je geld en geloof me je zult geld verliezen en spijt krijgen.
Slecht ervaring met Shopify
Na een week hard werken aan mijn webshop via Shopify en het voldoen van alle bijbehorende kosten, werd mijn website plotseling offline gehaald. Shopify gaf als reden dat ik "illegale producten" zou aanbieden, maar zonder enige concrete toelichting.
Vanaf dat moment begon een frustrerende zoektocht naar duidelijkheid. Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen via e-mail, maar tot op heden heb ik geen enkele reactie ontvangen. Ook telefonisch bleek Shopify onbereikbaar. Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd, zonder enig resultaat.
In de tussentijd ben ik inmiddels meer dan een week verder en heb ik veel klanten verloren. Dit heeft mij niet alleen omzet gekost, maar ook schade opgeleverd — ik heb een groot aantal volgers op social media die actief geïnteresseerd zijn in mijn producten. De webshop offline halen zonder waarschuwing of communicatie is in mijn ogen onacceptabel.
Ik heb Shopify uiteindelijk per e-mail verzocht mijn abonnement stop te zetten, maar ook daarop heb ik geen reactie ontvangen.
Als gevolg hiervan heb ik mijn webdeveloper een nieuwe opdracht moeten geven om een website op te zetten via Feroxhosting, een Nederlands bedrijf dat wél goed bereikbaar is. De communicatie met hen verloopt snel en professioneel — ze staan de hele dag klaar om te helpen.
Mijn advies aan ondernemers: denk goed na voordat je voor Shopify kiest. Mijn ervaring was ronduit teleurstellend. Als je op zoek bent naar goede service en betrouwbare ondersteuning, raad ik Feroxhosting van harte aan.
NIET MEE IN ZEE GAAN!!
het is dat ik niet minder dan 1 ster kan geven want anders was het 0 sterren!! Zonder pardon gooien ze mijn website offline met loze beschuldigingen dat ik nep-artikelen verkoop. ik heb ze laten zien dat ik toestemming heb van de naamhouder van het product met facturen van de importeurs in Nederland waar ik mijn producten inkoop. Ik zou niet met ze in zee gaan en een ander, onafhankelijk programma te gebruiken om je website op te maken. De betreffende personen die de website weer online kunnen zetten verschuilen zich achter de klantenservice die de (boze) klanten te woord moeten staan maar geen beslissingen kunnen nemen.
Door jullie krijg ik mn schoenen niet…
Door jullie krijg ik mn schoenen niet omdat jullie onnodig webshops sluiten, echt in en in triest zijn jullie. Buiten dat om is Shopify een van de grootste zakken vullers die er bestaat, wil je een goed draaiende webshop kies dan gewoon voor een zelfstandige webshop bouwer die je webshop nooit zal sluiten. Er lopen miljoenen mensen geld en spullen mis door dit Shopify, ga nooit met deze mensen in zee
Nooit in het vooruitzicht betalen …
Nooit in het vooruitzicht betalen altijd via klarne achteraf
zelf 1 ster is teveel
zelf 1 ster is teveel. oplichters zijn het.
Wat een drama, een proefabonnement genomen om de webshop uit te proberen, en hier kom je niet meer vanaf . Ze blijven maar incasseren ook nadat je je abonnement netjes hebt opgezegd. Nog erger, de mails die je stuurt komen gewoon niet eens aan; die worden naar een niet bestaand e-mailadres verzonden.
Oplichting waar Shopify aan bijdraagt
Bij Meulens Amsterdam (helaas moeten ze de winkel in Amsterdam sluiten, dus uitverkoop) bestelling geplaatst (€ 140 euro.)op 15 juni, op 18 juni status ‘onderweg’. Vandaag 1 juli en de link om de bestelling te volgen is verlopen. Oplichters dus, drop shipping. Als Shopify dit platform aanbied aan zelfstandig ondernemers, dan zouden ze deze moeten verifiëren bij KVK. Ze werken dus gewoon mee aan deze oplichting, want ja, levert hun natuurlijk ook geld op. Maar ze zijn allemaal niet te bereiken. Wijze les. Dus lieve mensen, voor je via social media aankopen doet, check reviews !
Een malafide website die geen terug…
Een malafide website die geen terug betalingen doet ik heb nog steeds niet me 500 euro terug ..... Dit is serieus een probleem hier
Watch out shopify services fraud…
Watch out shopify services fraud companies as Azzurro Amsterdam.
Geen bestelling mogen ontvangen wel…
Geen bestelling mogen ontvangen wel geld overgemaakt talloze mailtjes gestuurd Geen reactie
Ik heb een fiets besteld nog steeds…
Ik heb een fiets besteld nog steeds niet aangekomen, op verschillende manieren contact gezocht maar helaas.
⭐ 1 ster
⭐ 1 ster – “Shopify veroorzaakte >€30.000 schade door gebrek aan bescherming en misleiding”
In november 2024 startten wij onze e-commerce business WATCHA via Shopify: een professioneel opgezet merk met private label horloges en sieraden, een marketingbureau van €20.000 ingeschakeld, een webshop van €2.000, en een grote voorraad ingekocht. Alles volgens het boekje.
Wat volgde, was één grote teleurstelling.
We werden slachtoffer van een refund scam: fraudeurs plaatsten grote bestellingen, ontvingen onze producten, en claimden daarna bij hun bank het geld terug. Omdat Shopify een systeem hanteert waarbij het geld na 8 dagen op je rekening verschijnt, denk je als ondernemer dat alles in orde is. Nergens werd duidelijk gecommuniceerd dat het bedrag nog ingetrokken kan worden, ook niet na die 8 dagen.
Het geld stond op onze rekening. De producten waren verstuurd. En tóch werd het geld achteraf zonder waarschuwing teruggetrokken – volledig in het voordeel van de frauderende “klant”.
We verloren hierdoor in korte tijd duizenden euro’s aan producten én aan geld.
Na maanden e-mailcontact met Shopify werd ons beloofd dat onze store opnieuw geactiveerd zou worden als we €4.850 aan terugbetalingen zouden voldoen. We betaalden. Maar ook daarna werd onze shop niet hersteld. We kregen géén toegang meer, géén hulp, géén oplossing.
❌ De supportervaring met Shopify is ronduit schandalig:
Alleen bereikbaar via een AI-chatbot die vrijwel niets kan.
Medewerkers die ons contacteerden kwamen van extern callcenter-niveau, zonder enige bevoegdheid.
Alles wordt doorgestuurd naar een "operations team" dat nooit reageert.
Je loopt tegen een muur van vertraging, stilzwijgen en onkunde aan.
📉 Onze schade tot nu toe: ruim €30.000.
En dat terwijl Shopify wereldwijd adverteert met teksten als:
“Verdien bakken met geld via je eigen webshop.”
“Start vandaag nog en scale naar duizenden per maand.”
Dit soort marketing richt zich bewust op jonge ondernemers die geloven in hun droom — en eindigen zoals wij: leeg, gefrustreerd en genegeerd.
🚨 Shopify is géén platform voor echte ondernemers.
Er is geen bescherming tegen fraude, geen transparantie over hun betaalsysteem, en geen menselijke support wanneer je het écht nodig hebt.
Laat je niet misleiden door hun mooie beloftes. Wij adviseren iedereen om Shopify te vermijden.