Aanbieding Basic plan genomen. Er worden verkeerde prijzen weergegeven. Achteraf 14.3% Duurder!! Maar daar ben ik niet mee akkoord gegaan. Het was op Sepa machtiging pagina: 3 x 1 euro aa... Toon meer
Een body make up gekocht voor €20,-. Het zou oneffenheden afdekken maar het doet niets en de tube stond 2 dagen later voor de helft dus €10.- op hun site. Producten worden niet gecheckt bij shopify... Toon meer
Alhoewel mijn eerste aankoop bij shopify succesful was. Heeft mijn 2e helaas tot een scam geleid. Ik raad ten zeerste af om hier aankopen te doen omdat: 1) rapporteren vrijwel onmogelijk is/wei... Toon meer
Shopify doet zaken met onbetrouwbare leveranciers, en zijn zelf even onbetrouwbaar. Info ís niet te vinden of onjuist of incompleet, Klachten formulier werkt niet, zijn dus op geen enkele manier... Toon meer
Shopify is a complete commerce platform that lets anyone start, manage, and grow a business. You can use Shopify to build an online store, manage sales, market to customers, and accept payments in digital and physical locations.
Canada
- www.shopify.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Goed platform als je er eerlijk mee…
Goed platform als je er eerlijk mee omgaat, sommige aspecten kunnen verbeterd worden zoals risk team
Er gaat niets mis
Er gaat niets mis, maaarrrrr…als je via een site iets koopt die het platform Shopify heeft als berichtgever van verzending en de betaling (want die gaat ook via hun of een ander bedrijf als je de ideal betaling doet zie wie het geld incasseert) dan kan je zeker 10 dagen tot 14 dagen wachten op je bestelde producten, de sites hebben zelf geen opslag van de producten die ze verkopen, dropshipping heet dit naar mijn weten. Prima maar niet voor als je binnen 5 dagen je product wil hebben.
Ik shop niet meer bij deze sites die Shopify hebben als afhandelaar van de verzending. Dus eerst kijken wie de afhandelaar is van je product/pakketje. Let op want ze zeggen dan we versturen via Dpd DHL postnl. Je ziet ook niet de officiële logo’s zoals bij sites die wel via postnl of DHL ect. versturen, dat viel me nog op.
De sites zelf waar ik heb gekocht zijn okay, maar ik kijk in het vervolg verder dan mijn neus lang is qua verzending voor ik betaal🌷
betalingen op test mode, Maar bestellingen kwam door als een gewone bestelling maar onbetaald
Ik had een webshop opgezet en de betalingen ingesteld, maar helaas stond het betalingssysteem per ongeluk nog op testmodus. Ondertussen ontving ik echte bestellingen van klanten, die ik ook gewoon heb verwerkt en geleverd. Pas maanden later ontdekte ik dat er geen uitbetalingen van Shopify binnenkwamen, omdat de betalingen nooit daadwerkelijk zijn geïncasseerd.
Tot mijn verbazing kwam ik erachter dat de testmodus nog steeds actief was. Ik heb hierover een klacht ingediend bij Shopify, omdat het systeem bestellingen als 'normaal' markeerde, terwijl het om testbetalingen ging. Er werd nergens aangegeven dat de klanten niet hadden betaald of dat het om een testtransactie ging.
De klantenservice van Shopify gaf aan dat ze hier niets aan kunnen doen en dat het ook niet mogelijk is om het bedrag alsnog automatisch van de klanten te innen. Ik had van een professioneel platform als Shopify meer verwacht — vooral omdat er geen enkele waarschuwing of duidelijke melding was dat betalingen niet echt werden verwerkt.
Er werd mij enkel geadviseerd om handmatig facturen te versturen en te hopen dat de klanten alsnog betalen, dat was het. Ik vind het teleurstellend dat er geen ondersteuning of oplossingsgerichte hulp wordt aangeboden in een situatie als deze.
Oplichters 39 betaald nooit ontvangen
Oplichters 39 betaald nooit ontvangen
Houden geld achter
Houden al maanden mijn inkomsten van de webwinkel achter zonder reden...
Oplichters
Hier onlangs 3 jasjes besteld. Erg lang op mijn bestelling moeten wachten, bleek uit china te komen.
Kwaliteit is bijzonder slecht, Temu of Wish heeft nog betere artikelen. Ook totaal ander materiaal etc dan op de foto lijkt.
Terug sturen kan op eigen kosten naar china, wat veel geld kost.
Ik zou hier absuluut niks kopen.
Zelf retourneren van absurd slechte…
Zelf retourneren van absurd slechte kelding op eigen kosten.
Kwaliteit kleding 0/5
Levertijd 1/5
Service 0/5
Niets bestellen, waardeloos.
Waardeloos. Een jas besteld en betaald bij The Galleria. Track en trace ontvangen. Blijkt niet te werken. Over en weer gemaild. Excuses dat het niet werkt er is een storing in het systeem. Twee weken laten nog geen jas. Ondertussen al gemaild dat ik de bestelling wil annuleren en geld terug wil. Excuus mail, want storting en alle andere artikelen zijn ten tijde van mijn bestelling wel verzonden. Ik krijg nieuwe track en trace. Terug gemaild die mag je houden net als de jas, wil mijn geld terug. Oorverdovend stil…..
Platform voor oplichters
Platform voor oplichters
Ga niet in zee met een webwinkel die gebruikt maakt van shopifry zij ondersteunen/faciliteren oplichters met hun gemaksoftware. Nemen geen verantwoordelijkheid en zijn daarom mede schuldig van zoplichting als mede pleger. Zij verdienen willens en wetens hun geld aan door oplichters te ondersteunen. Deze medeplegen dien zospoedig mogelijk op zwart gezet te worden en het verdiende bedragen af te dragen aan gedetineerden.
Wegblijven van Shopify voor je…
Wegblijven van Shopify voor je geestelijke gezondheid.
Customer service zegt elke keer: We begrijpen het, we gaan het zo snel mogelijk oplossen, daarna hoor je niets meer. Ondertussen al 6 maanden op mijn geld aan het wachten dat Shopify zonder reden vasthouden.
Nooit never meer met deze partij een…
Nooit never meer met deze partij een webshop beginnen oplichters nr1 ze hebben zomaar zonder overleg mijn betaalsysteem gesloten terwijl ik nog niet eens was begonnen. We waren in de opstartfase van de webshop en al weken bezig om alles goed in te zetten. Nu heb ik een thema van meer dan 500 euro voor niks hier gekocht en al het andere wat ik in heb geïnvesteerd rond de 1000 euro is lekker weg ik ga nooit maar ook nooit meer met jullie samenwerken en wil een ieder voor deze maffia waarschuwen ze pikken je geld en eind streep sta je met legen handen.
de chatbot helpdesk is verschrikkelijk
de chatbot helpdesk is verschrikkelijk. Vroeger kon je ze nog een bericht sturen via je winkel account en kreeg je een oplossing en antwoord op je vraag. Nu loop je alleen maar te klungelen met de chatbot en geen oplossing voor je probleem. Begin er niet aan!!!
Zelfs 1 ster is teveel!
Zelfs 1 ster is teveel, bedrijven bij shopify zijn niet perse correct, zijn opgelicht door bedrijf wat via shopify handelde! Ombetrouwbaar dus!
Account offline gezet en krijg geen antwoorden
Ik heb een webshop bij Shopify, ze hebben mijn account plots offline gehaald zonder enige verwittiging. Ik ben nu al meer dan een week bezig om hem terug online te krijgen of toch op zijn minst een uitleg te krijgen waarom ze hem offline hebben gehaald. Ik krijg geen enkel antwoord. Je kunt ze enkel via de chat contacteren. Hier zeggen ze altijd dat ze daar geen antwoord op kunnen geven en dat ze het doorgeven aan de experten die mij onmiddellijk gaan contacteren maar tot nu toe nog geen enkel antwoord gekregen. Ik heb open bestellingen staan die ik nu gewoon zelfs niet kan verwerken. Echt een schande. Ik zit volledig vast en ik kan niets doen.
Ik ben benieuwd heb een bestelling…
Ik ben benieuwd heb een bestelling geplaatst en kijk nu pas naar de reviews, ik voel me zo stom, ik dacht op Instagram zit goed leuk cadeautje voor onze dochter( stoel ) …ik hoop dat ik het mis heb en dat het als nog komt .. u hoort van mij positief of negatief .bedrijf mevolle.com NL
Grutjes Sonja schenkels
OPLICHTERS
OPLICHTERS. Helaas ingetrapt. Niets bestellen hoor!
niks bestellen bij winkels die onder shopify vallen
Ik heb op 27 nov een bestelling geplaatst bij Little Bears wat onder Shopify valt. Artikel nooit ontvangen. Ik heb dit gemeld bij Shopify en het wat zij zeggen wij alleen een melding doen bij de leverancier en verder is er geen follow-up. Het zijn alleen oplichtings praktijken!! Nooit meer!!
Dom dom dom van mijzelf om niet eerst…
Dom dom dom van mijzelf om niet eerst even te checken bij trustpilot met wat voor een bedrijf ik te maken had. Kan nu fluiten naar mijn centjes. Ik moet toegeven dat het er verdomd goed uitzag inclusief trackingnummer… maar uiteindelijk wordt je gewoonweg belazerd. Zo blijkt maar weer-> vertrouwen is goed maar controle is beter.
De ergste klantenservice ooit, WAARDELOOS!
De ergste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt. Ik kan al bijna drie maanden niet inloggen, en het is onmogelijk om iemand bereid te vinden die je echt verder helpt. Verschrikkelijk. Ik heb al meer dan drie maanden geen toegang tot mijn bestellingen, het is echt frustrerend. En maar wel lekker doorbetalen voor je abonnementskosten. Voor een vreselijke service. Ik zou hier ZEKER GEEN WEBSHOP nemen, als je echt voor iets professioneels wilt gaan. Waardeloze service.
Is één grote oplichtersbende.
Is één grote oplichtersbende.
Je krijgt gewoon NIETS geleverd.
Centen zijn weg.