Shopping4net Reviews

TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

«Lekene som kom er veldig fine og ser veldig realistiske ut, de er utrolig godt laget. Det hadde vært enda bedre hvis edderkoppjenta hadde hatt en funksjon der hun kunne skyte ut spindelvev. Jeg lurer... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nettsiden, har en knittrette til som ikke fungerer som den skal når du ringer inn til de. Jeg ringer for å klage på en sending til meg som skulle ha ankommet 31.7.26 som aldri kom.. dette har jeg... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En tilannut kyseisestä firmasta mitään. Katsoin tuotteita, siirsin ne ostoskoriin jotta näen lopullisen hinnan toimituksen kanssa, mutta en koskaan edennyt ostoskorista pidemmälle kassaan, eli en... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nettstedet hadde noen varer jeg ønsket, men ble skeptisk etter å lese gjennom noen omtaler her på trustpilot. Legger igjen erfaring for å betrygge de som kanskje kjenner på usikkerheten jeg følte på f... Toon meer

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

322 reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 84% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

29 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varen ble aldri levert til Posten

Fikk bekreftelse at mine varer var pakket og venter på henting hos posten.
Men pakken aldri dukket opp i Postens system.
Kontaktet kundeservice og fikk beskjed å vente i to uker før jeg skriver dem igjen og si at pakken hadde ikke dukket opp.
Da ville jeg ha pengene tilbake, men fikk beskjed å vente lengre igjen.
Selvsagt måte jeg finne tilsvarende varen annen plass og betalte allerede for dem.
Ser ut som spam til meg.
Vurderer å kontakte mitt kredittkort å kansellere kjøp.
Styr unna, se på andre alternativer.
P.S. Selv om jeg skrev på norsk og websiden er på norsk, bruker de svensk å svare. Jeg er ikke norsk, og det er problematisk å lese på svensk for meg. Det synes jeg er respektløst i forhold til kunder.

25 november 2024

Hei Natalia,

Det er absolutt beklagelig at Bring har mistet pakken din og det er allerede sendt en klage til dem på saken nå som det har gått 14 dager siden pakken ble sendt.
Vi må vente på svar på klagen, men vi vil holde deg oppdatert hele tiden hva som skjer med den. Det tar ikke lang tid før du får pengene tilbake.

Angående språket, det stemmer, vi er et svensk selskap og derfor har du fått svaret på svensk, men vi kunne selvfølgelig ha oversatt svarene til et annet språk hvis du hadde fortalt oss at du ønsket det eller hadde vanskeligheter med språket. Dette var absolutt ikke ment å bli oppfattet som respektløst.

Vi kommer tilbake til deg via e-post så snart vi mottar svar fra Bring.

Ha en fin dag! MVH Shopping4net

Veldig bra :)

Kjapp levering, godt pakket, og supert produkt! Bestilt herfra flere ganger før helt smertefritt, og det har ofte vært billigere enn andre steder. Kjempefornøyd!

25 november 2024

Uproblematisk handel

Rask levering, fikk det jeg ville ha for en god pris. Enkelt å betale gjennom Vipps. Var litt skeptisk på forhånd, basert på anmeldelsene, men ble positivt overrasket.

19 november 2024

Tilausnumero 5498873 ja 5463021

Hinnat paljon edullisemmat kuin paikkakuntani Apteekissa. Tilaan hygieniatuotteita. Lisäksi tulevat aivan lähelleni R-kioskiin. On nopeat toimitukset, vaikka ne ei ole oston syy, vaan hinta ja helppous.
Maksan heti tilaukseni PayPal tililtä.
Tilausnumero: 5498873
Tilausnumero: 5463021

13 november 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg savner å få bekreftelse på Mail

Jeg savner å få bekreftelse på Mail. Er redd jeg har gått på en svindel smell 😌

8 november 2024

Hej

Vi har mottagit din order igår och skickat en bekräftelse till ett gmail.com-adress som du angav.
Det var 4 paket av kontaktlinser :) Dessa skickas till dig snarast möjligt. Du kan kontakta oss via info@shopping4net.com om du har funderingar kring ordern.

MVH Johanna på Shopping4net

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig kundeservice som ikke forholder seg til forbrukerkjøpsloven

Fikk et mangelfullt produkt (bamse med stort hull) og etter reklamasjon under 2 måneder etter kjøpet ble reklamasjonen blankt avvist av Shopping4net med den begrunnelse at dette ikke var en reklamasjon siden produktet var levert ca. 1,5 mnd siden. Bamsen var så vidt lekt med, og hullet ble reklamert kort tid etter at det ble oppdaget. Useriøst at en nettbutikk ikke forholder seg til forbrukerkjøpsloven. Takknemlig for at det ikke var noe dyrt produkt det var snakk om.

9 oktober 2024

Hej Tima,

Vi beklagar att ni känner er på detta sätt.
Reklamationen nekades eftersom ni hade haft leksaken sedan augusti och er son hade lekt med nallen. Ett tillverkningsfel (hål i tyget) hade redan noterats vid leverans, vilket ledde till bedömningen att detta var ett hanteringsfel, det vill säga att nallen gått sönder under lek eller på annat sätt hemma hos er.
Vi beklagar att vi inte kunde vara till bättre hjälp denna gång.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havner alltid på denne nettbutikken

Havner alltid på denne nettbutikken. Di har det meste jeg trenger av både hudpleie, gaver, å kosttilskudd. +at di har super gode priser i forhold til mange andre aktører. Har heller aldri hatt noen problemer her. Så anbefaler gjerne videre. Takk for mange gode handler!

8 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Holde dere unna dette selskapet

Holde dere unna dette selskapet. De sendte ikke faktura i mail og belaster med renter og gebyr da naturlig nok faktura ikke ble betalt med forfall.

26 augustus 2024

Hej

Vi beklagar återigen att du har inte sett den första fakturan som skickades till dig i paketet och som mejlades till dig. Du fick en påminnelse och bestämde att betala endast originalbeloppet. Du hörde inte av dig då utan först efter du hade fått en ny faktura.
Vi har berättat till dig grundligt hur allt fungerar och vad lagen säger men du önskar att ta ärendet vidare via jurister. Vi rekommenderar att du läser informationen en gång till i lugn och ro innan du bestämmer dig för vidare åtgärder.

Bestilte 5 stk skjeggfarge

Bestilte 5 stk skjeggfarge. Valgte å betale via faktura, på etterskudd, i og med at mange på trustpilot hadde gitt dem dårlig rating.
Fikk varene 3 dager etter bestilling. Mail og alt av sporing tilsendt. Enkelt og raskt, uten noe problem. Kommer til å bruke dem fast fremover.

21 augustus 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg kontaktet Shopping4nett for å…

Jeg kontaktet Shopping4nett for å kansellere en bestilling, ganske tidlig. De svarte med at de ikke kunne stanse den. Jeg ble litt overrasket i og med jeg var raskt ute med å kontakte de. Nå må jeg betale 69 kr i frakt helt unødvendig. Er dette riktig Shopping 4 nett?
Veldig leit. Tidligere har jeg god erfaring..

7 augustus 2024

Hej

Vi försöker vårt bästa att se till att alla ordrar packas så fort som möjligt och ibland, när en kund kontaktar oss, har lagret redan hunnit klart med paketet och då kan vi inte avbeställa ordern länge.
69kr du refererar till är kostnaden för returfrakten. Den faktiska kostnaden för frakt tur och retur är naturligtvis mycket högre men vi har 69kr som standard avgift.

Vi önskar dig en fin dag!

/ Johanna på Shopping4net

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Scam firma, fik lamper der ikke lyser op og kontaktede dem med det samme, De nægter at tage dem retur som forbrugeraftaleloven foreskriver

Købte nogle solcelle lamper, som ikke virkede som på billedet. De lyser ikke op. Fik først at vide, at jeg kun kunne forvente, at de lyste som på billedet på deres hjemmeside, hvilket jeg ville have været ovenud tilfreds med, jeg købte dem jo i den tro, at de ville afgive… lys ligesom på produktbilledet. Så sendte jeg et billede for at illustrere, hvor lidt de “lyste op”. Så fik jeg at vide at det var pynte lamper hvor det ikke var meningen de skulle lyse. Jeg reagerede indenfor 24 timer og påberåbte mig min fortrydelsesret som dansk lovgivning foreskriver. Den mente shopping4net.com ikke, at de skulle honorere. Fik et flabet svar om, at man ikke måtte pakke en vare ud og teste dens funktion og så bytte den, hvis man “ikke kunne lide den”. (I Danmark må man godt pakke en vare op og teste den, så der tager de også fejl). Svarede dem at det handler om to lamper der ikke lyser. Så er der jo ingen idé i at købe en lampe.
Spar jeres penge og handl hos firmaer, der vil respektere de forbrugerregler og den lovgivning vi har her til lands.

EDIT:
De har skrevet et svar herunder, hvor de siger at man ikke må returnere lamper bla, men det er heller ikke korrekt. Det eneste man ikke må returnere er specialfremstillede varer, mad, koncertbilletter osv. "Forbrugeren har som udgangspunkt altid 14 dages fortrydelsesret, når forbrugeren køber varer på nettet. Der er dog enkelte undtagelser, fx ved levering af mad og drikke eller billetter til et kulturarrangement på en bestemt dato. Det følger af § 18, stk. 2, i forbrugeraftaleloven".
"Forbrugeren har som udgangspunkt ret til at få alle de penge tilbage, forbrugeren har betalt til sælgeren for varen. Det følger af § 22, stk. 1, i forbrugeraftaleloven"

Jeg har flere gange skrevet til deres kundeservice og bedt om en returlabel, men de svarer slet ikke tilbage, hvorfor det er nemt for dem at skrive her, at de gerne vil tage det retur, men så slet ikke svarer på mails.

Slutteligt skal det siges, at jeg ikke "har taget varen i brug". Jeg har åbnet æskerne, sat solcellelamperne ud i solskin for at oplade, konstateret næste dag, at de ikke afgiver lys og pakket dem ned i deres kasser igen, fordi jeg stadig afventer en returlabel og mine penge tilbage. Fortrydelsesretten har man i DK upåagtet af, hvad dette scam firma siger.

Jeg har nu kontaktet Eva Solo og gjort dem opmærksom på problemet med denne forhandler af deres produkter.

3 augustus 2024

Hej Nan,

Vi beklager, at du ikke var tilfreds med lamperne. Ifølge oplysningerne på vores hjemmeside er disse lamper kategoriseret som dekorative lamper og ikke som andre former for belysning, hvilket tydeligt fremgår. Er der noget galt med varen, og du ønsker at klage over det, tager vi naturligvis vare på returneringen. I tilfælde af en fabrikationsfejl på lampen, sender vi dig en ny vare.

Bemærk venligst, at fortrydelsesretten ikke gælder for åbnede eller testede elektroniske varer, ikke kun hos os, men også hos andre leverandører.

Tak for din forståelse.

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.