Shopping4net Reviews

TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

«Lekene som kom er veldig fine og ser veldig realistiske ut, de er utrolig godt laget. Det hadde vært enda bedre hvis edderkoppjenta hadde hatt en funksjon der hun kunne skyte ut spindelvev. Jeg lurer... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nettsiden, har en knittrette til som ikke fungerer som den skal når du ringer inn til de. Jeg ringer for å klage på en sending til meg som skulle ha ankommet 31.7.26 som aldri kom.. dette har jeg... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En tilannut kyseisestä firmasta mitään. Katsoin tuotteita, siirsin ne ostoskoriin jotta näen lopullisen hinnan toimituksen kanssa, mutta en koskaan edennyt ostoskorista pidemmälle kassaan, eli en... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nettstedet hadde noen varer jeg ønsket, men ble skeptisk etter å lese gjennom noen omtaler her på trustpilot. Legger igjen erfaring for å betrygge de som kanskje kjenner på usikkerheten jeg følte på f... Toon meer

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

322 reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 84% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

29 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Utelukkende positivt

Tok en sjanse til tross for en del dårlige anmeldelser, men utelukkende positivt. Stod at de ville sende varen samme dag som bestilling, noe jeg har liten tro på generelt / uansett hvor, men det skjedde og jeg mottok varen dagen etter. Varen var også betydelig rimeligere enn alternativet hos noen andre. Bestilte både i juni og juli 2024, kun positivt.

23 juli 2024

Jeg er strålende fornøyd

Jeg er strålende fornøyd. De hadde stort utvalg blant knaggene jeg var ute etter. Og lavere priser enn andre nettbutikker jeg sjekket, og lavere grense for gratis frakt. Pakken ble levert av Posten i pose på ytterdøren min under 48t etter at jeg la inn bestillingen.

Når jeg hadde betalt for bestillingen på nettsiden ble jeg bare sendt tilbake til hovedsiden. Skulle gjerne kommet til en bekrefelses-side istedenfor. Men fikk bekreftelse på epost et par min etterpå.

14 augustus 2024

Toinen muistutus maksamattomasta…

Toinen muistutus maksamattomasta laskusta vaikka olin maksanut laskun - otin yhteyttä sähköpostilla asiakaspalveluun ja laitoin liitteenä kuitin jo maksamastani laskusta. Sieltä Petra vastaa että asiakaspalvelussa ei ole nyt yhtään suomenkielistä osaavaa että käytä käännöspalvelua tai ota uudestaan yhteyttä 22.7 kun on suomenkieltä osaava!
Laskun eräpäivä 19.6 ???
Ehdotin moneen kertaan että käyttäkää te itse käännöspalvelua, teidän virhehän se on ! Sama jankutus vaan jatkui! Ala arvoista asiakaspalvelua!

2 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Törkeät muistutuskulut ja korko päälle

En tilaa yrityksestä enää koskaan mitään, koska muihin yrityksiin verrattuna ihan jäätävät muistutuskulut ja korot eikä asiakas saa niistä mitään tietoa, jollei käy omilla sivuilla. Hintaa ostoksille tuli 150% alkuperäisestä. Onneksi suurin osa nettifirmoista toimii kuten pitää ja myös asiakaspalvelun taso on korkeammalla.

26 juni 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Laskulla maksaminen

Tilaus tuli ajallaan ja meni muuten ok. Olkaa tarkkoja laskulla maksamisen kanssa. 5 päivää myöhässä maksoin ja tuli maksumuistutus 5€ + 2.90€ tiliotemaksu ja 8 päivää aikaa maksaa pois. Oma vikahan tuo kun maksoin alkuperäisen laskun 5 päivää myöhässä. Ei kannata unohtaa maksua tälle firmalle, todella tarkka ja joustamaton maksujen viivästymisien kanssa.

7 april 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Styr langt vekk fra disse.

Styr langt vekk fra disse.
Kunne ikke gi minus stjerner, så da ble det 1 stjerne, men det er alt for mye!!!!!!

18 juni 2024

Hej

Som vi forklarede dig via e-mail, bestilte du varer til din gamle adresse uden at opdatere adressen før købet. Varen blev sendt, og Posten kunne ikke ændre adressen på et fragtbrev efter afsendelsen. Pakken kom retur med Postens notat om forkert adresse og du har modtaget en faktura iht. købsbetingelserne.

Forsendelse ikke afhentet:
For ikke-leverede og ikke-bestilte forsendelser, der er returneret til Shopping4net, pålægges kunden et gebyr på aktuelt 199 kr. inklusive moms. Gebyret opkræves også, når adressen har været forkert/ufuldstændig, fx mangler etagenummer eller der ikke er markering på døren. Det samme gælder, hvis du er ukendt på den adresse, du har bestilt varer til.
Gebyret dækker Shopping4nets omkostninger, såsom transport- og administrationsomkostninger.

Har du betalt for din bestilling med kort, vil dette automatisk blive trukket fra tilbagebetalingen af ​​købet. Hvis du har valgt faktura som betalingsmetode, annulleres fakturaen og en papirfaktura sendes til dig pr. brev vedrørende gebyret.

Det er lidt ærgerligt at vi får en anmeldelse som vi slet ikke fortjener, vi har kun sendt varer til den adresse du har bestilt dem til. Vi kan ikke tage økonomisk ansvar for returforsendelse og andre håndteringsomkostninger, fordi du har glemt at ændre din adresse.

Kjøpte en termokanne

Kjøpte en termokanne, innmaten var ødelagt ved ankomst. Ba om kreditnota uten at noe skjer, også lite svar på Mail henvendelser. Har gitt beskjed om at regningen ikke blir betalt ved forfall. 0 respons

5 juni 2024

Hej Joachim,

Du har fått både ett automatiskt mejl att vi har mottagit dina mejl samt ett mejl som berättar att vi återkommer till dig idag, måndag, då reklamationsavdelningen inte var på plats i fredags. (klämdag efter nationaldagen 6/6 så de hade ledigt)
Vi kommer så klart kreditera fakturan men måste göra reklamationen på rätt sätt.

Edit: En ny vara har mottagits av dig och allt gick bra med den leveransen 😉🍓🌞

Ha en bra dag! / Shopping4net

Huijaus firma

En pysty maksamaan laskuja ikinä ajallaan koska laskut tulevat postissa jo eräpäivä menneenä. Hirveä asiakas palvelu jotka huutavat puhelimeen. Pitää osata englantia tai ruotsia viellä. Pysykää kaukana

10 mei 2024

Hei Pekka,

Olemme käsitelleet asian aikaisemmim suomeksi puhelimitse ja kerroimme, että laskut lähetetään myös sähköpostitse. Koet, ettei ole sinun vastuulla lukea sähköpostejasi ja me kerroimme, että olet saanut myös paperisen laskun tuotteiden mukana. Maksoit reilut 5 viikkoa myöhässä ja olet sen vuoksi saanut muistutuslaskuja joita et ole maksanut.
Asiakaspalvelumme (perjantaina vain ruotsiksi tai englanniksi) pyysi sinua olemaan huutamatta puhelimeen jotta hänellä oli mahdollisuus selvittää asiaa mutta sen sijaan hän sai kuulla kunniansa koska hän ei puhunut suomea.
Pahoittelemme, että koet vastuun olevan meidän puolella maksujen osalta, teemme kaikkemme, että laskutus on niin yksinkertaista kuin mahdollista.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De sender ikke ut varene på den dato de…

De sender ikke ut varene på den dato de selv sier de skal. Du kan ikke stole på bekreftelsen du får, for her sendte de ikke alle varene jeg bestilte, men på bekreftelsen så står det at alt skal sendes samla i tillegg så sto det dato. Men ingen ting stemmer. Bestilling var gjort 5/3/2024. Nå er dato 16/4/24. venter fortsatt på varene, jeg må si at de har dårlig leveranse på denne siden. Ikke anbefalt

16 april 2024

Hei Mohamed,

Vi beklager forsinkelsen som har oppstått med en vare i bestillingen din. Da du la inn bestillingen, ble en forventet leveringsdato på 12/4 (fredag) spesifisert. Etter at vi la merke til at en av varene ikke var kommet i henhold til leverandørens tidsplan den 15/4 (mandag), sendte vi de resterende varene til deg og gjorde oppmerksom på at den siste varen vil bli sendt separat på et senere tidspunkt.

Datoene på nettsiden vår er anslag, og noen ganger kan det oppstå forsinkelser fra våre leverandører. Vi streber alltid etter å holde kundene våre godt informert om eventuelle endringer i bestillingen deres.

Vi håper at den første pakken når deg innen kort tid og at den manglende varen blir sendt i løpet av uken som kommer. Takk for din tålmodighet og forståelse.

Ha en fortsatt fantastisk dag!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Incapable and unwilling to find common ground

In my recent encounter with Shopping4net's customer service, I felt like I was speaking with a machiavellian narcissist.

Despite having experienced a technical issue during checkout, resulting in duplicate orders, the company's response lacked empathy and understanding. Instead of offering a solution or taking responsibility, they insisted on charging for a return label and refused outright to accept any fault with their sales process and systems and rejected my account of what happened. They outright blamed me instead of even offering any compromise to the problem.

This rigid stance, coupled with deflective responses, simply showcased a lack of accountability and customer-centricity.

It's disappointing when a company prioritizes profit over customer satisfaction. As a result, I strongly caution others to be wary when considering transactions with Shopping4net.

Buyer beware.

Edit after response:

Once again they deflect.

What happened was I verified the first purchase via mobile pay, and I was not redirected afterwards as you would expect, so I refreshed the site.

Now here is where I have a bone to pick with you. You STILL had the items in the cart! There is no ecommerce site that has this behavior. So I concluded the payment process to have failed and repeated the process, and I made this perfectly clear in my dialogue to the service rep. Then the 2nd payment verification FAILED, with the error message stating the payment has already been made.

So here is the summary:

First, Items were still in the cart after the first payment verification. (Seriously, name one other commerce where that is expected behavior a minute after verifying the payment on MP)

Secondly, the second payment method outright failed.

Your customer rep blamed me for not knowing how to handle mobile pay and insinuated that I were an idiot in the last line they wrote to me after I expressed my frustration with his constant deflection.

I don't care one bit what the return label amounted to. I wouldn't pay for a 5kr label. Your sales process is flawed, take responsibility for that.

The replies of your service rep were discraceful and their handling of this issue reprihensible.

Your auto generated response leaves much to be wanting.

You don't give a crap about my issue.

BUYER BEWARE

15 april 2024

Hello

We understand the importance of empathy and understanding when dealing with technical issues and order concerns. It is never our intention to come across as dismissive or unhelpful.
At the same time we appreciate when our customers are contacting us without us being insulted from the get-go. No customer service agent likes being called names, specially in situations they can not do anything about.

In your case, you made 2 orders a few minutes apart and paid both through MobilePay. You were able to see the first order on your profile and even the first payment on your account by that time. The order of under 150DKK was sent as we did not see anything strange about that, it is completely impossible for us to know if you ment to order once or changed your mind and wanted more items. You had a possibility to contact us before the items were sent and cancel the order, but we heard from you first when the items were sent.

We offered to send a return lable for 59DKK. The actual cost of shipping items back and forth to Denmark is a lot higher naturally so there is no profit to be made.
Unfortunately we can not take all the costs in your case, we simply just sent the items that you ordered.

Once again, we apologize for the inconvenience. Your experience will guide us in making necessary improvements to better serve our customers in the future.

Asiakaspalvelun taso 0/5

Hienosti meni eilinen asiakaspalvelu puhelimitse, selvittelin että mihin perustuu avoimen laskun summat ja sain selvyyden laskulle, ei mitään laitetaan toki maksuun nyt kun selvyys tuli. Tokaisin puhelun lopussa että noh, jatkossa asioin kotimaisissa yrityksissä niin vastaus oli todella epämiellyttävällä äänensävyllä että ”tai sitten maksat laskusi ajoissa” ja tämä ystävällinen aspa löi luurit korvaan. Yritin soittaa uudelleen niin sain englantia ja ruotsia puhuvan henkilön puhelimeen ja hän kertoi ettei kuulemma tarvitse nauraa päin naamaa ja että tämä suomea puhuva kollega jonka kanssa äskettäin puhuin on tämän 30sek aikana ehtinyt jo palaveriin eikä pääse puhelimeen. Asiakaspalvelu on teillä hyvin ala-arvoista ja käyttäytyminen kiukkuisen teinitytön tasolla.
Valitettavasti asiakaspalvelun työhön kuuluu ottaa myös negatiiviset palautteet vastaan, itse en kuitenkaan koe että olisin käyttäytynyt asiattomasti tai maksavana asiakkaana ansainnut tämän tasoista palvelua. 😊 Suosittelen henkilökunnan kouluttamista edes välttävälle tasolle. Toivottavasti aspa neideille tuli tästä hyvä mieli ja kokee todellista ylpeyttä ammatissaan ja edustaessaan tätä yritystä. Onneksi teillä on selkeästi varaa valita asiakkaanne joten suosittelen kaikkia muitakin ohjaamaan rahanne jonnekin muualle kun tämän tasoiseen yritykseen. Huomaa myös aiemmista palautteista sekä vastausten tasosta ettei yrityksellä ole pienintäkään tavoitetta olla asiakaslähtöinen tai heidän henkilökunnalla edes olla perus käytöstapoja.

Edit: En tiedä mistä päättelitte että olin 10sek hiljaa puhelussa koska en ollut ja kerta teillä on tallenne puhelusta voitte varmasti sen minulle toimittaa sähköpostiini, sekä asiakaspalvelija ei todellakaan sanonut että ”yksi vaihtoehto on maksaa laskut ajoissa” vaan ”tai sitten vaan maksat laskusi ajoissa” ja laittoi puhelun kiinni. Mutta tämänkin vastauksen taso kertonee paljon, olemme myös käyneet laskuista keskustelua sähköpostitse aiemmin, joten väittämänne ei pidä paikkaansa. Sekä kyllä, mielestäni jos teillä on suomenkieliset verkkosivut, asiakaspalvelu jne. voisin olettaa että myös ehdot toimivat suomen lain mukaan, joka ei pitänyt paikkaansa mutta tämänkin kyllä hyväksyn, asia vaan tuli yllätyksenä. Siltikään en koe että olisin käyttäytynyt asiattomasti tai loukannut teidän asiakaspalvelun tunteita. Mielestäni sitä ei voi kokea kahdella tavalla jos asiakaspalvelu alkaa suoraan v’ttuilla maksamattomasta laskusta jonka kyllä kuten edellä mainitsin, maksan kun sain selvyyden. :) Ps. Kannattaa harkita uran vaihtoa jos ei kestä tyytymättömiä asiakkaita, joita teillä tuntuu riittävän tämän sivuston palautteiden perusteella.

Edit2: Hienoa että ette koe tätä asiaa riitelyn arvoisena, en minäkään, mutta ei ehkä ole soveliasta silti valehdella netissä julkisesti siitä miten kohtelee asiakkaita puhelimitse. 😊
Pitäkää sama taso yllä ja toivotaan että asiakkaita riittää myös seuraaville vuosille. 🥳

5 april 2024

Hei

Pitää paikkaansa, että 10 sekunnin hiljaisuuden jälkeen puhelu pistettiin poikki siinä uskossa, että olit lopettanut puhelun.
Keskustelun voi toki kokea kahdella tavalla. Ei ole reilua, että me yrityksenä saamme syyt niskaamme siitä, ettet ole viidestä (5) laskusta huolitamma maksanut saatavaa etkä ole ottanut yhteyttä meihin ja kun sanoit, että jatkossa asioit vain liikkeissä joihin voit luottaa nauraen meidän laskutukselle (ei siinä ollut kotimaisuudesta kyse) niin asiakaspalvelija sanoi, että yksi vaihtoehto on maksaa laskut ajoissa niin välttyy myöhästymismaksuilta.
Kuunneltuamme puhelua voimme todeta, että ei asiakaspalvelunkaan tarvitse mitä tahansa kuunnella.

Kyseisellä asiakaspalvelijalla oli kokous klo 14.00 joten kyllä, hän siirtyi sinne heti teidän puhelun päätyttyä.

Pahoittelemme kuitenkin, että pahoitit mielesi keskustelusta. Mukavaa viikon alkua.

Edit: Emme koe asiaa riitelyn arvoisena, ilmoitimme sekä sähköpostitse että puhelimitse että sinulla oli maksamattomia laskuja ja selitimme laskutuksen ilman epämiellyttäviä kommentteja josta kirjoitat.
Olemme olleet markinoilla vuodesta 1999 ja toki joukkoon mahtuu asiakkaita jotka eivät aina ole saaneet tahtoaan periksi. Suurin osa onneksi on tyytyväisiä kanta-asiakkaita 🌞😉

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Leverer kontaktlinser flere uker for…

Leverer kontaktlinser flere uker for sent selv om man har abonnement.

1 april 2024

Hej

Vad tråkigt att läsa detta. Som vi förklarade via mejl, har tillverkaren haft problem att få fram vissa toriska linsstyrkor och detta är inget vi kan påverka. Denna gång var ordern ca 2 veckor försenad pga tillverkningsförseningar men när vi tittade på dina abonnemangsordrar under det senaste åren hade inte detta hänt tidigare, ibland skickades linserna innan beräknat datum också.
Med toriska linser, som vi inte lagerhåller, har man alltid en lite längre leveranstid då dessa beställs till oss efter behov.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Holdt dere LANGT unna faktura hos…

Holdt dere LANGT unna faktura hos disse! Selv om du planlegger å betale faktura straks varen er mottatt. Så følger gebyrer på gebyrer og det blir fort dyrt!! Jeg fikk ikke fakturadato på min ordrebedkreftelse. Faktura så jeg ikke før jeg åpnet esken og da var den forfalt! Betalte samme dag, men det kom likevel et krav på forsinkelsesrenter og purregebyr!! 🆘

22 maart 2024

Hej

Beklagar att du känner så.
Man kan välja mellan 14 dagars, 30 dagars, kampanjfaktura eller kortbetalning på kassan. Fakturan skapas (och mejlas) till dig samma dag varan skickas ifrån oss och där ser man tydligt förfalldatumet. Är man osäker, kan man alltid kontakta oss så hjälper vi gärna men om man väntar tills man får påminnelser, är det inte mycket vi kan göra tyvärr.

Ha en fin dag! / Shopping4net

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen bekreftelse på kjøp får deg til å betale flere ganger.

De gir ikke bekreftelse på kjøp bare sender deg tilbake til en full handlevogn så det ser ut som kjøpet ikke gikk igjennom og du får ingen bekreftelses mail før neste dag. Jeg prøvde derfor naturligvis en gang til og da fikk jeg vite at jeg hadde bestilt samme vare 2 ganger. Jeg snakket med kundeservice og forklare situasjonen innen 12 timer av kjøpet for å kansellere det ene kjøpet. Fikk jeg bare vite at jeg kunne returnere varen men måtte betale retur selv og de ikke kunne kansellere til tross for at jeg kontkontaktet dem ganske raskt etter kjøpet. Synes dette er misledene og veldig kipt. Fikk 50 kroner rabatt jeg kan bruke på et nytt kjøp hos dem, men de kunne ikke gi meg gratis retur. Rabatten har jeg uansett ikke bruk for siden jeg neppe kommer til å handle her igjen.

29 februari 2024

Hallo

Vi beklager at vi ikke rakk å kansellere bestillingen i tide da du sendte oss en e-post etter at begge bestillingene allerede var pakket og var på vei til deg.
En ordrebekreftelse sendes raskt etter at bestillingen er lagt inn, men du la inn den andre bestillingen 3 minutter etter den første og betalte begge med kort. Vi kan umulig vite om ideen var å bestille en gang eller om du skjønte at du ville ha en annen av samme vare.

Du kontaktet oss dagen etter og vi har, som du skrev, kompensert deg som goodwill med et gavekort. Vi kan dessverre ikke også dekke returfrakten da vi ikke har gjort annet enn å sende de bestilte varene til deg. Vi håper på forståelse.

Ha en fin dag!

Dit is Trustpilot