Conform beschrijving en snelle levering. Fijne thermos fles, drank blijft meer dan voldoende vele uren lang lekker koud. Inhoud ter grote van een normaal blikje frisdrank daardoor ook niet te zwaar om... Toon meer

Contact gehad met medewerker die heel tijdig en deskundig mij te woord heeft gestaan mbt mijn meest recente aankoop. Vriendelijk en enorm klantgericht. Meestal eindigt service en vriendelijkeid bij de... Toon meer

De website van SIGG geeft heldere informatie; er kwam een snel antwoord op mn vraag. De thermos van Sigg is onverslaanbaar, het nieuwe theezeefje aan de dop zal veel verwarring voorkomen! De enige... Toon meer

Het zijn mooie bekers alleen ik kon nergens zien hoe het drinkgedeelte er uit zag (op foto’s of in de beschrijving). Ik verwachtte ‘rietjes’ bij de kinderbekers maar het is een bidon-systeem. Gelukk... Toon meer

1. Evenementen en entertainment

SIGG is een Zwitsers drinkflessenmerk, dat zich gespecialiseerd heeft in milieuvriendelijke drinkflessen en food containers. De drinkfles van SIGG is bijzonder handig in gebruik, makkelijk te reinigen en lekt dankzij het unieke afsluitsysteem absoluut niet! Heb jij al dorst wanneer je de deur uitloopt of draag je graag een steentje bij aan een betere wereld? SIGG drinkflessen zijn perfect om mee te nemen bij iedere activiteit; ideaal voor onderweg naar het werk of naar school, in de sportschool of gewoon tijdens een lekker dagje uit.

4,7

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Drinkbeker lekte helaas bij eerste…

Drinkbeker lekte helaas bij eerste gebruik. Terug gestuurd.

27 april 2023

Beste,

Dat is vervelend om te horen. Al onze drinkflessen zijn in principe lekvrij, excuses dat deze fles dat helaas niet is. Als je met deze klacht contact opneemt met de klantenservice (klantenservice@sigg.nl) dan kunnen zij kijken of ze je kunnen voorzien van een nieuwe fles.

Groet,
team SIGG

Snel bezorgd en goed verpakt

Snel bezorgd en goed verpakt. We hadden de voorganger van de SIGG Hot & Cold ONE Light en die beviel uitstekend. Nu ook maar de nieuwe aangeschaft die naar zeggen nog beter isoleert.

23 april 2023

Antwoord van SIGG

Fijn om te horen, Mike! Dank voor de review en veel drinkplezier gewenst :)

Een medewerker heeft de juiste doos uit…

Een medewerker heeft de juiste doos uit het magazijn gepakt, alles netjes verpakt en aan post.nl overhandigd die het de volgende dag hebben afgeleverd.

18 april 2023

Antwoord van SIGG

Dank voor de mooie review, Wilbert!

Men dacht mee met de vraag welke dop…

Men dacht mee met de vraag welke dop geschikt was voor mijn fles. Proactief en zeer snel gereageerd. Goederen ook snel in huis.

15 maart 2023

Antwoord van SIGG

Dank voor de mooie review, Tilly. Fijn dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen!

Top TheeTermos

De enige opmerking die ik zou hebben is : minder / kleiner verpakkingsmateriaal en minder plastic om de mooie kan. Er zijn inmiddels alternatieven.

6 februari 2023

Antwoord van SIGG

Dank voor de mooie en uitgebreide review, Micky. Zijn we ontzettend blij mee. We zijn intern inderdaad aan het kijken naar alternatieven voor het verpakkingsmateriaal, maar fijn dat je dit ook aangeeft. Veel plezier met je aankoop!

what you see is what you get

hoge kwaliteit producten, snelle verzending, goede service

22 januari 2023

Antwoord van SIGG

Dank voor de mooie review, Erik. Fijn dat alles naar wens is geweest!

Zeer snelle verzending

Zeer snelle verzending! Artikel werd de volgende dag 's avonds nog afgeleverd, heel blij mee

12 januari 2023

Antwoord van SIGG

Dank voor de mooie review, Daphne. Fijn dat alles naar wens is geweest!

Goede klantenservice, mooi product

Mooie producten, goed geholpen bij klantenservice. Dhl kon ons adres niet vinden en heeft pakket retour gestuurd. Gebeld met Sigg klantenservice en direct bericht dat pakket opnieuw verzonden zou worden. Keurig opgelost dus.

18 december 2022

Antwoord van SIGG

Fijn dat onze klantenservice je zo goed heeft kunnen helpen. Dank voor de mooie review, Patricia!

Snelle verzending

Snelle verzending, goed verpakt, vriendelijk te woord gestaan

12 december 2022

Antwoord van SIGG

Fijn dat alles naar wens is verlopen, Tim. Dank voor deze mooie review.

Mooie, handige drinkfles met korting. Snelle levering

5 december 2022

Antwoord van SIGG

Fijn om te horen dat zowel de levering als de fles naar wens is. Dank voor de review!

Heel degelijke flessen

Heel degelijke flessen, onlangs nieuwe doppen besteld, heel tevreden van. De flessen sluiten heel goed af, geen lekken in de boekentas en water blijft lekker fris bij de isoleerfles.

24 oktober 2022

Antwoord van SIGG

Bedankt voor de mooie review!

mooie en goede artikelen en snel geleverd

Snel geleverd, mooie en kwalitatief goede producten.
Totaal niets mis mee. Alleen op de factuur stond dat er een Sigg Bol.com kortingsvoucher transparant bij zou zitten, en dat is niet het geval.

12 oktober 2022

Antwoord van SIGG

Beste Hans. Allereerst dank voor de mooie review. Vervelend om te horen dat er geen kortingsvoucher bij zat - u kunt deze altijd opvragen bij onze klantenservice: klantenservice@sigg.nl.

team SIGG