Nemt at booke og afleverer. God maskine (fræser). Men jeg blev oplyst (venligt) at jeg ikke skulle tage mig af at der måske stod i mail jeg ville få, at jeg skyldte kr. 200,- for roterknive! Det sku... Toon meer
Locatie
Wijzig locatieGl. Lyngvej 2B, 4600 Køge, DK
Lees wat reviewers zeggen
Skulle bruge en stubfræser. Det var nemt at resever på hjemmesiden. De var meget behjælplige da jeg hentet den Og afleveret den igen. Den virkrde bare. Så Låner den gerne igen.
Super søde og serviceminded unge mennesker i både Køge og Næstved. Nemt at bytte noget jeg havde købt forkert. Dog stemte lagerstatus ikke så kørte forgæves til Køge og måtte efterfølgende til Næstv... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ofte har de ikke varer på hylderne, selvom deres hjemmeside siger noget andet. Det var igen igen tilfældet her - ikke nogen overraskelse. Vi bestiller derfor click og collect ordre, som ikke k... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19
Geschreven door het bedrijf

Contactgegevens
Gl. Lyngvej 2B, 4600, Køge, Denemarken
Vraagt klanten om een review
God betjening.
Havde en rigtig god oplevelse da jeg skulle afhente flere større pakker. Medarbejderen hjalp med at bære dem ud og så med et smil. Sådan en ansat er guld værd.

MEGA DÅRLIG OPLEVELSE OG SERVICE
Jeg købte et Adora brusesæt hvor blandingsbatteriet er blevet defekt efter kun 4 måneder. Silvan ringer tilbage og henviser til VVS Trading som jeg så kontakter og får at vide jeg selv skal stå for at udskifte reservedele som de godt nok vil sende - MEGA FED SERVICE !!!

Okey
Ok. Lejede en stubfræser - fin maskine. Lidt forvirring i kassen ved afhentning + modtog rykker for ikke at have afleveret selvom vi havde afleveret rettidigt. Så alt i alt lidt rodet oplevelse, men som sagt udmærket udstyr.

Antwoord van SILVAN - Køge
Godt personale :^) men varen var…
Godt personale :^) men varen var desværre defekt da jeg kom hjem

Kun ungarbejdere
der var absolut ingen service og svaret var at det ydede I ikke kl 17.00 når der kun var ungarbejdere på arbejde - jeg kunne kontakte jeres kundeservice for hjælp.
Kunne lige så godt være gået i Jem & Fix

Antwoord van SILVAN - Køge
Mine varer blev stillet ude på vejen og…
Mine varer blev stillet ude på vejen og ikke ved hoveddøren ....

Antwoord van SILVAN - Køge
Hurtig, nem og helt iorden leje. Gør det gerne igen hos Silvan
Hurtig, nem og dejlig respons og oplysning ved opringning, afhentning, udlejning, remindere for aflevering ved sms og aflevering igen. :-) kan varmt anbefales :-)

Produktet jeg skulle leje
Produktet jeg skulle leje.
Var 1 ikke rengjort. Mega surt.
2. Ventetiden på at få det udleveret var 15+ minutter.
Samt 10+ minutter på at komme ud af drive in Silvan.
Aflevering var igen 10-15 min vente tid på at aflevere. Og igen 10 minutter på at komme ud af drive in
Ud over det så var det jeg lejet i mega god stand og virkede. Som det skulle. Og var det ikke for vente tiden så fik silvan Køge 4 stjerner.

Antwoord van SILVAN - Køge
I bruger alt for meget ufaglært…
I bruger alt for meget ufaglært personale. De ved ikke meget , hvilket er for dårligt når I tager høje priser.
Ufaglært personale kan gå i Jem og Fix, hvor prisen er lav og du må klare dig selv. Men I tager premium priser for en discount service.

Antwoord van SILVAN - Køge
Efter aflevering af lejet udstyr blev…
Efter aflevering af lejet udstyr blev jeg rykket for dette af flere omgange. Prøvede forgæves at ringe til dem på oplyst nr. uden response. Kender faktisk stadig ikke udgang af sagen her fire dage efter da ingen har reageret 🤔ellers fin behandling ved selve besøget i butik.

Gennemsnitlig oplevelse
Silvan er en mærkelig blanding af høj pris og gennemsnitligt sortiment krydret med uoplagt service.

Antwoord van SILVAN - Køge
De var så søde og hjælpsomme med at få…
De var så søde og hjælpsomme med at få mine brædder skåret op….

Utrolig hurtig levering
Utrolig hurtig levering, 3 dage før tid, god vejledning af butikken

Lejede en tæpperenser
Lejede en tæpperenser, som det viste sig kun kunne bestilles via hjemmesiden. Fik ikke meget hjælp af ekspedienterne til at bestille det på min telefon, og var ved at opgive. Det var en rigtig dårlig oplevelse. Men tæppet blev pænt efter at være blevet renset.