Jeg fik en utrolig god oplevelse i Silvan på Nørrebro. Personalet mødte mig med et smil og gav sig god tid til at lytte til mit projekt. De hjalp mig ikke bare med at finde de helt rigtige materialer... Toon meer
Lygten 2M, 1, 2400 Købbenhavn NV, DK
Fantastisk service fra John! John hjalp med med hans ekspertise da jeg skulle vælge et nyt toilet. Han var sød og hjælpsom med alle mine spørgsmål. Vil altid gå tilbage til John skulle jeg have brug f... Toon meer
Helt uventet fik jeg personlig service, snak og grin fra medarbejderen, og også en rabat på 25 kr? Sidst overrakte han et kort med en QR kode og bad om en rating på trustpilot. Det er altså sådan Sil... Toon meer
Fordi Jørgen både grundigt og roligt talte mig igennem det vvs arbejde jeg selv skulle lave samt hurtigt fandt diverse ting jeg skulle bruge - masse af gode råd og små fif.
Man-fre: 8-21, lør-søn: 8-20, helligdage: 8-20

Lygten 2M, 1, 2400, Købbenhavn NV, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Altid fantastisk venlig og vidende service af Jørgen i Silvan Lygten. Det bliver ikke bedre!

Antwoord van SILVAN - Nørrebro
Jørgen fra savværket er super dygtig, venlig og hjælpsom

Antwoord van SILVAN - Nørrebro
Jørgen hos Silvan Lygten har hjulpet mig med at skære en masse plader i savværket. Det var en rigtig god oplevelse. Jørgen var professionel, venlig og omhyggelig.

Antwoord van SILVAN - Nørrebro
Lavede klik and collect ordre. Halvdelen af varene manglede.

Antwoord van SILVAN - Nørrebro
Jørgen, der stod på Nørrebro tænkte ud ad boksen og fiksede hurtigt mit problem med super service 👍

Antwoord van SILVAN - Nørrebro
Jørgen i trælasten var super flink, tålmodig og serviceorienteret! God oplevelse :)

Antwoord van SILVAN - Nørrebro
Tak til Jørgen i Nørrebrocenteret, super service...;-)

Antwoord van SILVAN - Nørrebro
SILVAN Nørrebro - 10/10 stjerner!
Jeg var i SILVAN i Nørrebrocenteret lørdag aften for at købe en trædeplade. Fik mega god hjælp af Jørgen fra trælast afdeling der hjalp mig med at finde noget godt materiale til mit projekt. Han var mega sød og hjælpsom, og havde styr på det hele. Derudover var der kun søde medarbejder der virkede til at have en fantastisk arbejdsplads som gjorde at SILVAN på Nørrebro får 10/10 stjerner fra mig!
God weekend

Antwoord van SILVAN - Nørrebro
Virkelig god og hurtig service for at få skæret mdf-plader med Jørgen 😊

Antwoord van SILVAN - Nørrebro
Jørgen at the wood cutting area is the most professional and sweetest person you can meet. Hard to find better.

Antwoord van SILVAN - Nørrebro
Tak til Jørgen fra savværket! Der var lang ventetid, men du var rar, venlig og hjælpsom! :-)

Antwoord van SILVAN - Nørrebro
Jørgen var en kæmpe hjælp da jeg skulle have skåret nogle støbekrydsfiner plader ud! Top service

Tak til Jørgen i Silvan på Nørrebro - fantastisk service og imødekommenhed 😊

Antwoord van SILVAN - Nørrebro
Benny er en super rådgiver. Top kompetent, godt humør og meget hjælpende

Antwoord van SILVAN - Nørrebro
Benny var den bedste til at hjælpe! Så sød og venlig, og vidste alt om hvad jeg skulle bruge

Antwoord van SILVAN - Nørrebro
Jeg havde en dårlig oplevelse med kundeservice fra Tasnim, da jeg skulle hente en pakke. Hun spurgte mig, hvornår jeg havde modtaget besked om pakken. Jeg svarede, at det var tidligere på dagen (kunne ikke huske præcis hvornår).
Efter hun havde ledt lidt, kom hun tilbage og fortalte mig i en sur tone, at grunden til at hun spurgte var, så hun vidste hvor hun skulle lede efter pakken. Tilsyneladende havde jeg fået beskeden sent på dagen, hvilket betød at pakken stod et andet sted end hvis jeg havde fået beskeden tidligere. Hun virkede ret irriteret over det, fordi hun nu skulle bruge ekstra tid på at lede.
Til en anden gang burde hun være mere specifik i sin spørgsmålsstilling, hvis hun vil have det rigtige svar — som kunde havde jeg ingen anelse om, at det var derfor hun spurgte. Hun fremstod uhøflig, og det bliver helt sikkert sidste gang jeg vælger at få en pakke leveret til Silvan som pickup point.