Jeg skulle bruge en kædesav til en enkelt opgave. Desværre var jeg ikke opmærksom på at den skulle bestilles og betales på Silvans hjemmeside. Det fik jeg først at vide i butikken. En flink medarb... Toon meer
Roersvej 33, 5000 Odense, DK
Var i Silvan efter glas/bruse vægge til badeværelset, de var hurtige og hjælpsomme, så det tog ikke lang tid at finde dem frem. Flot butik og god kundeservice 👍🏻
Forfærdelig kundeservice. Jeg ville købe en plaid i deres butik men fik af vide, at de ikke havde det pga fejl med lagerantal på hjemmesiden. Ekspedienten var tydeligt sur og ubehøvlet overfor m... Toon meer
Vi havde købt terrassebrædder og oplyst at vi havde 60 stk - da vi kom hjem opdagede vi at vi kun havde 50 stk. Vores fejl, men vi ringede med det samme og fortalte det i silvan Odense - de var de s... Toon meer
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

Roersvej 33, 5000, Odense, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Flot butik og god kundeservice 👍🏻

Forfærdelig kundeservice.
Jeg ville købe en plaid i deres butik men fik af vide, at de ikke havde det pga fejl med lagerantal på hjemmesiden. Ekspedienten var tydeligt sur og ubehøvlet overfor mig og andre kunder. Jeg havde på fornemmelsen, at hun ikke orkede at hjælpe og løj.
Jeg gik derefter ud af butikken og bestilte via Click and Collect. Efter 40 minutters venten kom mailen om, at jeg kunne afhente min plaid. Heldigvis blev jeg betjent af en venlig kollega der beklagede situationen, og jeg fik tilmed mit Click and Collect gebyr tilbage.

Antwoord van SILVAN - Odense
Rigtig god service i forbindelse med fejl på det produkt jeg købte. Det blev straks ombyttet uden en masse snak eller problemer.

Antwoord van SILVAN - Odense
Jeg skulle bruge en kædesav til en enkelt opgave.
Det fik jeg først at vide i butikken.
En flink medarbejder guidede mig igennem forløbet på min telefon, hvorefter jeg kunne få saven udleveret.
Fin service.

Antwoord van SILVAN - Odense
Bestilte vare skulle leveres dagen efter bestilling, (torsdag) har ringet og får af vide at der er forsinkelse de leveres først i starten af næste uge!😢
Nu er der så gået endnu en uge og varerne er efterlyst, for de er ikke kommet til forretningen hvor jeg havde fået afhentnings mail.

Antwoord van SILVAN - Odense
General dårlig kundeservice. Fuldstændig mangel på serviceminded personale. Oplevet ikke bare én men tre gange

Antwoord van SILVAN - Odense
Var på jagt efter en skrue med meget specielle mål. Standardskruerne i butikken passede ikke, men medarbejderen fandt en vinkelsliber og en fil frem, så vi fik en skrue med de rigtige mål!

Antwoord van SILVAN - Odense
Har købt en vandvarmer 100L som koster 1400kr og den stå i Odense og har sendt min kammerat for hente varen og de har givet en 30L anden mærke til ham og han har taget med til Slagelse!til sidst jeg blev nødt til retur 30 L vandvarmer til Odense og brugt 800kr extra til fram og tilbage pga deres fejl! Så dårligt oplevelse og extra regning på 1400kr

Antwoord van SILVAN - Odense
Mødte en sød mand der var meget hjælpsom og god til at hjælpe os med hvordan vi skulle bruge malingen når vi kommer hjem.❤️❤️