Via Sixt Italië heeft mijn familie een auto gehuurd, in verband met een noodgeval in de familie, de auto werd een dag later ingeleverd in Amsterdam. Er is een zeer luxe auto gehuurd. Tijdens de r... Toon meer
Zeer tevreden over mijn ervaring met Sixt en de huur van een Ford Mustang Cabrio. De afhandeling bij het ophalen ( door Mr Jesse, man met baard en bril ?) verliep super vlot en professioneel en dui... Toon meer
Huur al jaren bij Sixt en tot nu toe nog nooit geen probleem gehad in Spanje, Frankrijk, Tenerife, Kroatië... Altijd goed en vriendelijk bediend, en een deftige wagen gekregen. Bijna altijd het... Toon meer
Vanaf het vliegveld in Chicago met een shuttle aankomen op precies de juiste plek. Er was voor ons een auto gehuurd via het reispakket wat we gekozen hadden. Natuurlijk probeerden ze je te upgrade... Toon meer
👉 Visit our Help Center at sixt.com/help-center or get in touch with us. ✅ Welcome to SIXT car rental. We offer premium car rental at affordable rates, worldwide. Drive first class. Pay Economy. Premium vehicles without premium prices. We have over 222,000 rental vehicles in our fleet, which hosts models from some of the best car manufacturers in the world, including German favorites such as BMW, Mercedes, Audi and more. We also offer car subscription service with SIXT plus and chauffeur service / airport transfer with SIXT ride.
1501 NW 49th St, 33309, Fort Lauderdale, Verenigde Staten
- +1 888-749-8227
- service@sixt.com
- www.sixt.com
Heeft 29% van zijn negatieve reviews beantwoord
Nooit meer Sixt.
Nooit meer Sixt.
Wagen geeft melding dat oliepeil te laag staat, gelieve 1 liter olie bij te vullen. U mag wel verder rijden ondertussen. Wagen rijdt anders nog perfect, niks te horen, hele goede wagen. Sixt Portugal gecontacteerd met vraag wat te doen. Wagen binnen te brengen en we zullen hem wisselen. Was geen optie voor ons, halve dag verlies van ons 7 daagse reis om wagen te brengen en te ruilen. Voorstel Sixt: zoek olie bij lokale garage of tankstation en vul zelf bij. 4 Tankstations en 2 garages later: juiste olie niet te vinden. Volgens garagist heel exotische olie, ga je nergens vinden... Vervolgens opnieuw contact met Sixt (want als goede huisvader wil je de auto niet om zeep helpen). Ze komen met een vervangwagen naar onze vakantiebestemming. Binnen het uur... 1 uur later komt er een takeldienst, zonder vervangwagen. Meneer, er komt onmiddellijk een taxi die u naar het depot zal brengen om een nieuwe wagen op te halen... 2 uur en 3 telefoontjes later komt taxi aan bij ons vakantiehuisje. Lang verhaal kort, 3/4 van de dag om zeep om ruilwagen te verkrijgen. Maar daarmee was de kous nog niet af. Enkele weken na thuiskomst een mailtje van Sixt. Factuur van + €2500 voor het steken van een nieuwe koppeling. Koppeling die in droge omstandigheden draait (waar geen druppel olie aan te pas komt). Blijkbaar vond iemand bij Sixt het nodig om de koppeling open te gooien omwille van melding bijvullen olie. Mail mooi gedocumenteerd met foto's (weet wel niet of het van onze wagen was) van een opengegooide koppeling waar duidelijke slijtage sporen te zien waren in de koppeling... Ik rijd reeds meer dan 20 jaar met wagens met handmatige versnellingspook. Nog nooit heb ik een koppeling kapot gereden. Nu zou ik ééntje om zeep geholpen hebben na enkele ritjes op asfaltwegen na +/- 400km.
Gangsterpraktijken zijn het, niet meer en niet min dan dat. Gelukkig hadden we een wagen gehuurd via Booking en daar verzekering voor dergelijk "grapjes" genomen. Stond me ferm tegen dat ik eerst zelf de factuur moest betalen aan Sixt (zag ik als soort van bekentenis), maar onmiddellijk correct vergoed geweest door Booking.com. Maar als ik dacht dat we klaar waren met Sixt, helaas. Enkele maanden na terugkomst krijgen we een aanmaning in de bus van een tol maatschappij in Portugal wegens gebruik van hun infrastructuur, zonder te betalen. Nochtans hadden we bij afhalen bij Sixt een extra kost betaald voor elektronische registratie van tolwegen (die dan onmiddellijk van onze debetkaart zouden gaan). Nooit meer wachten aan de poortjes, gewoon doorrijden. Soit, factuur betaald, geen zin om nogmaals in eindeloze discussie te gaan bij Sixt. Vandaag, 10 maanden na onze reis !!, opnieuw een factuur van tol maatschappij voor gebruik van wegen... Grrr, echt nooit meer Sixt. Maatschappij groot geworden op de kap van de kleine man... Is mijn eerste review ooit, maar deze kon ik niet laten passeren.
Met verbazing lees ik deze reviews
Met verbazing lees ik deze reviews. Wij huren al een aantal jaren auto's in verschillende landen bij SIXT en het verloopt altijd soepel zonder gedoe.
Zowel in Nederland als verschillende plekken in Spanje zijn we altijd netjes te woord gestaan.
We hebben geen Visa hierdoor mijden andere verhuurmaatschappijen ons, bij SIXT is het echter nooit een probleem, ze schrijven de borg van de rekening en in de week van terug levering staat het geld er alweer op.
Sixt is geen 'premium brand' meer
Sixt kon kennelijk de behoefte niet weerstaan om, net als vele goedkope verhuurders, consumenten een poot uit te draaien.
Bij inleveren is alles prima en later wordt er doodleuk een bedrag afgeschreven zonder dat dit bij inleveren gemeld is. Aangezien je er niet voor tekent kun je het wel terugvorderen, maar dan mag je nooit meer bij ze huren.
Jammer, was nog één van de redelijke verhuurders.
Slechte bedrijf
Slecht bedrijf. Je boekt een auto gaan ze annuleren dan bieden ze een andere auto voor nog duurder en dan mag je helemaal geen auto meenemen
Oplichting
Auto online gehuurd én betaald. Bij afhaling werd er 600 € waarborg via Visa gereserveerd. Achteraf op factuur blijkt dat de auto meer dan het dubbele gekost heeft om te huren. En dat wordt dan netjes van je Visa betaald. Nergens bij boeking werd dit vermeld. Ik zou nooit akkoord gegaan zijn met zo'n dure verhuurwagen!
Ontzettend lang wachten in Lissabon.
Ontzettend lang wachten in Lissabon. Auto was niet volgetankt. Geen communicatie en weinig/geen hulp.
Ik ben al sinds januari bezig met een…
Ik ben al sinds januari bezig met een schadeclaim t.w.v. €3100 (wat natuurlijk totale oplichterij is) krijg geen reactie op mails en via de telefoon kunnen ze niks doen. Ik word constant van het kastje naar de muur gestuurd. Waardeloos bedrijf, oplichters MENSEN HUUR HIER NOOIT!
Ik reserveerde een multivan (9…
Ik reserveerde een multivan (9 personen) 1 maand op voorhand met vooruitbetaling. Eenmaal aangekomen in de luchthaven van zaventem zeiden ze dat de auto niet beschikbaar was, enkel een vw touareg( 7 personen). Vrij moeilijk als je met 8 personen op vakantie wilt gaan… diezelfde avond nog alles moeten herplannen. Geld teruggekregen en een Sorry gekregen maar daar was ik niets mee. Voor mij 0 sterren
Sixt share is een drama
Sixt share is een drama. Na 2 eerder gelezen berichten op facebook leek het me ook tijd om mijn ervaring te delen. Ik heb de auto teruggebracht en een aantal weken laten krijg ik een claim van 700 voor een schade die ik 100% niet gemaakt heb. Vorige of volgende gebruiker dus. Het controleer systeem is waardeloos en dit kan je ook overkomen. Ik ben al maanden aan het strijden en verwacht dat dit nog lang gaan duren. Het voelt zo oneerlijk en zo zonde van mijn tijd. Dit is het geld niet waard, zoek aub door naar andere alternatieven
Oplichters in Munchen
Bij Sixt Munchen een auto gehuurd last minute om mijn kind te repatrieren uit Oostenrijk na ski ongeval. Was al 700.- voor 3 dagen l, megaduur. Kreeg bij ophalen een aanbieding voor een upgrade wanneer ik de auto net twee uur eerder op haalde. Ik hoefde alleen de crossboarder fee te betalen. Ik zag alleen dat op de rekening en tekende alleen daar voor. Bij thuiskomst werd alles in rekening gebracht en van creditcard afgehaald, 230 euro extra! Zij gingen ook uit van een fout voorschot dat ik aan Booking betaalde en kon aantonen. Na bij 5 verschillende mensen klagen kreeg ik “coulance” en werd het terug gedraaid. Kostte weken. Daarna kwamen 2 boetes voor Toll van 300.- in totaal. In Oostenrijk kan je alleen met vignet betalen en dat hadden ze niet in die auto gedaan. Ik kon niet bij een poortje betalen. Idioot want echt het grootste deel van hun klanten gaat naar ski gebieden in Oostenrijk en dan geen tollvignet erin doen! Ze rekenden 2x 35.- administratiekosten erbij Dit is een keihard verdienmodel en oplichterij.
Auto stonk naar wiet, extra kosten
Voor het eerst een auto gehuurd bij Sixt, eerder altijd bij andere huurmaatschappijen gehuurd. Bij het ophalen rook onze auto naar of een combinatie van schoonmaakmiddel en nat leer dacht ik (zag de vochtige strepen nog). Na één dag nog steeds die geur en begon meer naar wiet te ruiken. Gelijk gemeld, via de e-mail. Ik mocht de auto wisselen maar dichtstbijzijnde Sixt punt was 3,5 uur rijden dus besloten door te rijden. Na het inleveren kreeg ik bericht dat ik een speciale schoonmaak moest betalen van $150. Ik aangeven dat je geur al in de auto aanwezig was. Sixt gaf aan dat het kwam omdat de auto erg vies was (lees buitenkant niet gewassen maar makkelijk in de wasstraat schoon te maken vlak van de ruitenwisser was namelijk wel schoon en een beetje sneeuw/modder op de rubberen matten). Daarnaast een schade geregistreerd bij het inleveren die al aanwezig was tijdens het ophalen, deze gelukkig kwijtgescholden nadat ik foto's had aangeleverd van tijdens het ophalen (tip, maak altijd foto's van de auto rondom en velgen). Na wat heen en weer mailen zijn de schoonmaakkosten uit "coulance" gehalveerd. Ik zal niet weer huren bij Sixt, bij andere maatschappijen nooit problemen gehad namelijk.
Gereserveerd model niet beschikbaar
Reeds voor de tweede keer de gereserveerde wagen niet beschikbaar bij Sixt. We zijn allen +186 cm groot en kiezen daarom voor een comfortabeler model die bij ons past. Telkens krijgen we eigenlijk een auto uit een lager segment, dan kunnen we evengoed meteen voor de goedkoopste optie kiezen, want uiteindelijk krijgen we iets gelijkaardigs. Een voorstel naar een groter model kwam met een meerprijs, terwijl we eigenlijk reeds betalen voor een gelijkaardig type model.
Als Sixt de gereserveerde modellen niet kan aanbieden zouden jullie zelf een gratis upgrade moeten voorstellen of een korting op een minderwaardig model.
Een autoverhuurbedrijf of oplichterij…
Een autoverhuurbedrijf of oplichterij in de hoogste graad.
Online een boeking gedaan voor 700€,
Bij afhaling moesten we nog eens 600€ extra betalen. Onze visa liet het niet toe maar het werden toch 400€.
De gevraagde wagen was niet voorradig, bij indienen klacht krijgen we daarom een voucher van 70€ bij een volgende boeking.
Denk ze hun 70€ mogen steken waar de zon niet komt. Mensen laat jullie niet oplichten door SIXT huur bij een ander bedrijf.
Meteen de laatste keer
Dit was mijn eerste en meteen ook laatste keer dat ik bij Sixt heb gehuurd. De totale prijs was totaal niet duidelijk, en achteraf werd er toch meer van mijn kaart afgeschreven dan afgesproken. Ik heb hierdoor echt geen vertrouwen meer in Sixt. Bovendien houden ze zich achteraf niet aan hun afspraken. Mij zie je hier niet meer terug. Bedankt, Sixt!
2,5 uur wachten op de toegezegde auto
2,5 uur wachten op de toegezegde auto. Oh wacht op een andere auto.
11 uur kon ik een bmw 3 touring ophalen. 11:15 werd me verteld dat HQ een fout had gemaakt en dat ze die niet hadden staan. Wel een niet schoongemaakte Citroën C5 cross. Uiteindelijk 13:25 reed ik weg met een evenmin schone Seat Alteca. Ja bijna, ja bijna, ja bijna....
En een mail dat ik hem niet in Apeldoorn maar in Amsterdam moet inleveren. Wat een pruts organisatie.
Verhuur ter kwader trouw
Slechtste service ever !
SIXT nam dankbaar m'n online betaling aan voor de reservering van een voertuig, maar bleek helemaal geen voertuig gereserveerd te hebben. Meer nog : men kon mij geen enkel voertuig aanbieden, niet in de gereserveerde categorie, en zelfs niet in een andere categorie ! Dit is gewoon ter kwader trouw een service verkopen die NIET geleverd kan worden. Het telefoonnummer op hun website voor klachten en ondersteuning (070 22 58 00), blijkt gewoon niet te bestaan! Wat is dit voor een bedrijf ??
Drie keer gebruikt
Drie keer gebruikt, drie keer bestolen.
Online betalen, vervolgens 10 verschillende kosten aanrekenen bij het ophalen van de wagen, en vervolgens na afloop nog eens een hogere factuur krijgen…
Degoutant.
We hadden een auto gehuurd bij Sixt via…
We hadden een auto gehuurd bij Sixt via Ryan air met een extra verzekering dat er geen eigen bijdrage meer nodig was bij schade enz
Je komt aan bij de balie dan gaan ze zeggen dat je een extra verzekering nodig hebt dan vertellen ze nog heel veel dingen heel snel in het Engels
En krijgen we achteraf een rekening van brandstof toll geld (nooit op een tolweg gereden ) en een wazige rekening van pechhulp service
Het is jammer dat ze zo proberen je geld afhandig te maken
Je word met open armen ontvangen en dan gaat alles heel snel en hebben ze je beet
Waardoor ik nooit meer bij Sixt huur en twijfel of ik ooit nog wel een auto ergens durf te huren
Heel jammer dat het zo moet
Huur hier geen auto!
Huur hier geen auto, heb hier 3 keer een auto gehuurd op 3 verschillende plekken en alle 3 beschuldigde zij mij van schade die ik niet gemaakt had. Ik heb 3 keer bewijs aangeleverd dat schade er dus al zat, en werd weinig tot niks mee gedaan.
Als je toch denk hier te huren; foto’s of film van de gehele wagen maken VOOR je het vliegveld verlaat. Want ze zijn op elke vliegveld dus hetzelfde als het gaat om schade verhalen die er dus al zat.
Waardeloos bedrijf met een waardeloos service
Waardeloos bedrijf met een waardeloos service. Ik kwam 26 dec 2024 mijn auto ophalen op Schiphol met alle mogelijk verzekering die je ooit kon bedenken. Mijn auto was niet meer beschikbaar maar ik mocht voor een vervangende auto 2x betalen i.p.v. 600 bijna 1200 euro. daar sta je dan met je kinderen. Mijn hotel boekingen in Duitland en Zwitserland ben ik ook kwijt. Klantenservice gebeld, totaal geen begreep. Ze vinden het niet dat ze de gedupeerde moeten tegemoet komen. Echt nooit meer, waardeloos bedrijf. Zelf op Schiphol zeiden anderen concurrenten dat Sixt deze bij veel klanten doen. Ik ga nog een persoonlijk klacht indienen, ik laat het niet bij zitten en i ga mijn advocaat en verzekering hier inschakelen.3