Smukt og dejligt sted med mange muligheder for en både afslappende og aktiv ferie. Bedste aktivitet er uden tvivl morgen sauna gus med Søren Toft med friske dyp i Vesterhavet. Vores 12-personers fer... Toon meer
Lækkert spa hus til 8 personer. Alt var rent og pænt da vi ankom og en god fordeling af rummene. Super omgivelser og helt igennem skønt med alle de forskellige aktiviteterne. Vi anbefaler helt klart t... Toon meer
Vi havde en skøn uge i K6 Spahus sammen med datter ,svigersøn og 2 børnebørn. Skøn natur, lækkert hus, som passede perfekt til os. Vi nød alle godt af de utroligt mange faciliteter på stedet, hvor de... Toon meer
Dejligt veludstyret F12 hus Skønne aktiviteter til alle aldre. Ikke et tivoliområde Pænt og rent alle vegne. Husene F12 ialtfald på havudsigten ligger godt i forhold til naboer.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Feriecenter med ferieboliger af høj kvalitet og en unik beliggenhed direkte ud til Vesterhavet - kun 5 km nord for Lønstrup. Feriecentret har romersk bad, badeland, svømmehal, aktivitetshaller, bowlingcenter, aktivitetsværksted, bondegård, restaurant, supermarked og meget mere.
Nordre Klitvej 21, 9800, Hjørring, Denemarken
- info@skallerup.dk
- www.skallerup.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Supergøy opphold
Gøye aktiviteter. Hyggelig personallet og god mat

Antwoord van Skallerup Seaside Resort
Det perfekte sted for familieture med…
Det perfekte sted for familieture med serviceminded personale og aktiviteter for alle aldre.

Verdens dejligste perle
Tusind tak for denne gang. Det er nu vores tredje ophold, som familie og vi er allerede ved at kigge på næste ophold.
Her er hyggeligt og hjemligt.
Kæmpe skud ud til gusmester Thilde og Katrine!
På gensyn.

Egnet for +8 år
Feriehuset var ikke heeelt rent og det trak meget ind fra vinduerne. Men ellers fint hus.
I legeland er der meget lidt for børn under 5 år, der er forbeholdt 5-12 år i det store tårn og rutsjebaner for +5 år. Meget lille rum til børn 0-4 år, som alligevel ikke er egnet dertil. Alt for lidt legemad i et ødelagt og slidt legekøkken.
Badeland er generelt meget koldt og fliserne er SÅ glatte, selvom man går meget forsigtigt. Omklædning er ligeledes koldt og selvom vi skyndte os med børnene fryser de og baby rystede. Det mangler puslepuder og også i bruserum, så os der ikke bruger badekar kan få en ble af et barn derinde.
Trækture på ponyerne har rigtig lang ventetid, og man får en fornemmelse af, at medarbejderne har rigtig god tid. Henter andre heste og får folk med store børn, der kan betale for en større hest foran i køen. Vi står med små børn i øsende regnvejr i så lang tid. Der bør kunne findes en bedre måde. Ponyerne er til gengæld rigtig søde og fedt der står navn på underlagene, så børnene nærmest får et lille forhold til dem under rideturen.
Der er fodring af dyrene hver morgen, som man bør tage til. Hende der viser rundt er så god til at forklare i børnehøjde og sørger for at alle børn får mad at give dyrene. Det var en rigtig dejlig oplevelse.
Maden er meget ensformigt og generelt ikke noget at råbe hurra for. Det smager ok, men bestemt ikke en madoplevelse. Til gengæld er deres is virkelig god.
Vi havde for små børn til at komme i kreaværkstedet, men det virkede til at være rigtig godt.
De er ved at bygge til legelandet, men det virker umiddelbart som en lille tilbygning.
Vi har nok haft for små børn til at det var sjovt i denne omgang - vi kommer måske tilbage når de er +8 år - for der tror vi der er meget at lave for og med dem.

Opholdet til 5 stjerner, information til 2 stjerner
Opholdet til 5 stjerner, info til 2 stjerner.
Overordnet set en god oplevelse. Selve opholdet forløb meget tilfredsstillende, dog fik buffet blandede anmeldelser fra selskabet. (vi var 10 voksne, 2 små børn)
Badeland og øvrige tilbud om aktiviteter opfyldte til fulde vores behov
Forløbet op til opholdet - fra vi bestilte og måtte betale det fulde beløb - lod noget tilbage at ønske. Infoniveau synes vi var mangelfuldt

Antwoord van Skallerup Seaside Resort
Uge 43 2025Som sædvanligt et sted hvor man…
Som sædvanligt et sted hvor man virkelig føler sig velkommen. Personalet er altid smilende og hjælpsomme. Husene er perfekte og sengene gode. Altid rent og pænt.

Antwoord van Skallerup Seaside Resort
Har været på ferie i Skallerup for…
Har været på ferie i Skallerup for første gang. Alt spillede bare så fint. På nær restauranten. Det var godt nok en skuffende oplevelse. Vi fik alle madvarer som med lidt god vilje var lunkne. Vi måtte af 2 omgange sige det til personalet alligevel var der stadig mad der ikke var varmt. Der er ingen af os der kommer i restauranten igen. Sådan en ærgerlig afslutning på en ellers rigtig god ferie

Antwoord van Skallerup Seaside Resort
Det hele var i orden da vi kom.

Antwoord van Skallerup Seaside Resort
Et fantastisk feriested for alle aldre og i alt slags vejr
Et fantastisk feriested for alle aldre - vi var 12 familiemedlemmer i alderen 5 til 70 år.
Boede i et hus til 18 personer hvor vi ikke manglede noget. Måske en topmadras til de lidt hårde madrasser, som vi ikke var opmærksom på kan bestilles.
Benyttede aktiviteter inde og ude, samt nød strand og natur i området. Romulus var en nydelse for de voksne.
Vi har været gæster mange gange og det bliver ikke sidste gang.

Antwoord van Skallerup Seaside Resort
Skønt center for både store og små.
Skønt center for både store og små.

Dejlig ferie
Dejlig ferie. Skønt at prøve massage og romersk bad. Dejligt rent og varmt hus at komme til.
Vi bestilte bord i restauranten for I reklamerede på hjemmesiden med 3 retter for 399 DKK i stille og rolige omgivelser, desværre var der kun buffet og vi sad så vi troede vi var til børnefødselsdag. Så vi valgte at finde et andet sted.

Perfekt bryllupsfest
Vi har netop holdt vores datters bryllup i restauranten og det var HELT fantastisk. Lækkert mad, flot stillet op, service helt i top og plads til at børnene kunne boltre sig. Vi kommer igen, jo før des bedre.

Antwoord van Skallerup Seaside Resort
God service og fantastisk badeland for…
God service og fantastisk badeland for børn 💦

Fantastisk familieferiested
Vi havde en super god tur.
Lækkert legeland, lækker svømmehal og ekstremt hyggelige omgivelser!
Vi kommer igen!

Helt topp
Helt topp! Hyggelig personale, masse å finne på for en liten familie på 4. Fine hytter!

Fantastisk sted
Fantastisk sted. Ville dog gerne selv have lov til at vælge hvilket hus man gerne vil leje.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, og rigtige søde og venlige medarbejder.
Dejlige rene og flotte ferieboliger. Kan varmt anbefales. Vi kommer ihvertfald tilbage.

Antwoord van Skallerup Seaside Resort
Køkkenet har ikke styr på allergener
Opdateret i forhold til jeres lamme svar: Køkkenet har ikke styr på hvad der er vegansk, selvom de f.eks har to pizzaer der står mærket til at kunne laves vegansk… Ikke blot et engangstilfælde at der sker fejl.
Oveni er det til overpris, i forhold til at det mest minder om en tortillapandekage med en smule fyld på.
Jeg køber min mad udefra fremover.
Jeg kan se at I skriver at I er kede af at I ikke “levede op til hvad jeg forventede”
- Jeg forventer ikke allergener på min mad gang på gang, når I selv mærker det som vegansk.
Og nej, I får ikke flere chancer. Jeg skal ikke sidde og hæve op mm, fordi I er useriøse :-)

Antwoord van Skallerup Seaside Resort
Først vil jeg da fremhæve det gode
Først vil jeg da fremhæve det gode, rigtig dejlig ferie hus, udmærket badeland, legelandet er nok mest for små børn..vejret kan i ikke gøre for. Maden var dyr og ikke så god, det bærer præg af, at det er det eneste I området, hvis man ikke vil ud og køre..så kommer vi til det, som gjorde det til en dårlig oplevelse for mig, ved vores hus løb der en katte mor rundt med fire halv store killinger, de var noget magre og død sultne, nu ved jeg godt man ikke skal fodre, men det var svært at lade være, stakkels dyr, jeg henvendte mig i receptionen og fortalte om dem, deres svar var, at det var fint ,de var der, for de tog mus og kunne de ikke klare sig, ja så måtte de jo dø af sult...få dog dem indfanget og afliv dem da hellere det er da mere humant. Og skal i som ferie sted ha katte til at gå rundt, må i squ sørge for at få dem neutraliseret og fodre dem. Alt andet er da uansvarligt, det ødelagde min og mit barnebarns ferie at tænke på dem og vi tænker stadig..skal aldrig mere op til jer pga det..

Antwoord van Skallerup Seaside Resort
Rigtig dejligt sted for familien
Rigtig dejligt sted for familien. Dog må jeg indrømme at pizzaerne ikke var pengene værd