Skallerup Seaside Resort Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smukt og dejligt sted med mange muligheder for en både afslappende og aktiv ferie. Bedste aktivitet er uden tvivl morgen sauna gus med Søren Toft med friske dyp i Vesterhavet. Vores 12-personers fer... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækkert spa hus til 8 personer. Alt var rent og pænt da vi ankom og en god fordeling af rummene. Super omgivelser og helt igennem skønt med alle de forskellige aktiviteterne. Vi anbefaler helt klart t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en skøn uge i K6 Spahus sammen med datter ,svigersøn og 2 børnebørn. Skøn natur, lækkert hus, som passede perfekt til os. Vi nød alle godt af de utroligt mange faciliteter på stedet, hvor de... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejligt veludstyret F12 hus Skønne aktiviteter til alle aldre. Ikke et tivoliområde Pænt og rent alle vegne. Husene F12 ialtfald på havudsigten ligger godt i forhold til naboer.

Bedrijfsgegevens

1. Recreatie- en vakantiekampen

Geschreven door het bedrijf

Feriecenter med ferieboliger af høj kvalitet og en unik beliggenhed direkte ud til Vesterhavet - kun 5 km nord for Lønstrup. Feriecentret har romersk bad, badeland, svømmehal, aktivitetshaller, bowlingcenter, aktivitetsværksted, bondegård, restaurant, supermarked og meget mere.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

81 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Supergøy opphold

Gøye aktiviteter. Hyggelig personallet og god mat

6 november 2025

Hej Zaneta,
Tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at I har nydt aktiviteterne, personalet og maden :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det perfekte sted for familieture med…

Det perfekte sted for familieture med serviceminded personale og aktiviteter for alle aldre.

2 november 2025

Hej Helle,
Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at I nød både aktiviteterne og vores service – familier er altid hjerteligt velkomne :)

Verdens dejligste perle

Tusind tak for denne gang. Det er nu vores tredje ophold, som familie og vi er allerede ved at kigge på næste ophold.
Her er hyggeligt og hjemligt.
Kæmpe skud ud til gusmester Thilde og Katrine!
På gensyn.

30 oktober 2025

Hej Carsten og Charlotte,
Tusind tak for de dejlige ord! Det glæder os, at I føler jer hjemme hos os. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen :)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Egnet for +8 år

Feriehuset var ikke heeelt rent og det trak meget ind fra vinduerne. Men ellers fint hus.
I legeland er der meget lidt for børn under 5 år, der er forbeholdt 5-12 år i det store tårn og rutsjebaner for +5 år. Meget lille rum til børn 0-4 år, som alligevel ikke er egnet dertil. Alt for lidt legemad i et ødelagt og slidt legekøkken.
Badeland er generelt meget koldt og fliserne er SÅ glatte, selvom man går meget forsigtigt. Omklædning er ligeledes koldt og selvom vi skyndte os med børnene fryser de og baby rystede. Det mangler puslepuder og også i bruserum, så os der ikke bruger badekar kan få en ble af et barn derinde.
Trækture på ponyerne har rigtig lang ventetid, og man får en fornemmelse af, at medarbejderne har rigtig god tid. Henter andre heste og får folk med store børn, der kan betale for en større hest foran i køen. Vi står med små børn i øsende regnvejr i så lang tid. Der bør kunne findes en bedre måde. Ponyerne er til gengæld rigtig søde og fedt der står navn på underlagene, så børnene nærmest får et lille forhold til dem under rideturen.
Der er fodring af dyrene hver morgen, som man bør tage til. Hende der viser rundt er så god til at forklare i børnehøjde og sørger for at alle børn får mad at give dyrene. Det var en rigtig dejlig oplevelse.
Maden er meget ensformigt og generelt ikke noget at råbe hurra for. Det smager ok, men bestemt ikke en madoplevelse. Til gengæld er deres is virkelig god.
Vi havde for små børn til at komme i kreaværkstedet, men det virkede til at være rigtig godt.
De er ved at bygge til legelandet, men det virker umiddelbart som en lille tilbygning.

Vi har nok haft for små børn til at det var sjovt i denne omgang - vi kommer måske tilbage når de er +8 år - for der tror vi der er meget at lave for og med dem.

31 oktober 2025

Hej Amanda,

Vi er kede af, at opholdet ikke levede op til jeres forventninger, og vi tager jeres kommentarer til efterretning. Det glæder os at høre, at I havde en god oplevelse med personalet i receptionen og ved fodringen.
Igen tak for jeres feedback – den er værdifuld for os i vores arbejde med at forbedre oplevelsen for vores gæster.

Vi håber at vi igen får lov at byde jer velkommen i Skallerup.

Opholdet til 5 stjerner, information til 2 stjerner

Opholdet til 5 stjerner, info til 2 stjerner.
Overordnet set en god oplevelse. Selve opholdet forløb meget tilfredsstillende, dog fik buffet blandede anmeldelser fra selskabet. (vi var 10 voksne, 2 små børn)
Badeland og øvrige tilbud om aktiviteter opfyldte til fulde vores behov
Forløbet op til opholdet - fra vi bestilte og måtte betale det fulde beløb - lod noget tilbage at ønske. Infoniveau synes vi var mangelfuldt

25 oktober 2025

Hej Judy,
Tak for din feedback. Vi er glade for, at opholdet og vores faciliteter levede op til jeres forventninger. Vi beklager, at informationsniveauet inden opholdet ikke var tilfredsstillende, og tager jeres kommentarer til efterretning.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Uge 43 2025Som sædvanligt et sted hvor man…

Som sædvanligt et sted hvor man virkelig føler sig velkommen. Personalet er altid smilende og hjælpsomme. Husene er perfekte og sengene gode. Altid rent og pænt.

20 oktober 2025

Hej Peder,
Tusind tak for de fine ord! Det glæder os virkelig, at I føler jer velkomne og nyder både husene og servicen. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen snart :)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Har været på ferie i Skallerup for…

Har været på ferie i Skallerup for første gang. Alt spillede bare så fint. På nær restauranten. Det var godt nok en skuffende oplevelse. Vi fik alle madvarer som med lidt god vilje var lunkne. Vi måtte af 2 omgange sige det til personalet alligevel var der stadig mad der ikke var varmt. Der er ingen af os der kommer i restauranten igen. Sådan en ærgerlig afslutning på en ellers rigtig god ferie

Hej Helle,
Tak for din feedback. Vi er glade for, at I ellers havde en rigtig god ferie hos os, men vi beklager meget, at oplevelsen i restauranten ikke levede op til forventningerne. Vi håber, at I vil give os en chance igen en anden gang :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det hele var i orden da vi kom.

16 oktober 2025

Hej Asbjørn,
Tak for de 5-stjerner. Vi er glade for, at alt var som forventet ved jeres ankomst :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et fantastisk feriested for alle aldre og i alt slags vejr

Et fantastisk feriested for alle aldre - vi var 12 familiemedlemmer i alderen 5 til 70 år.
Boede i et hus til 18 personer hvor vi ikke manglede noget. Måske en topmadras til de lidt hårde madrasser, som vi ikke var opmærksom på kan bestilles.
Benyttede aktiviteter inde og ude, samt nød strand og natur i området. Romulus var en nydelse for de voksne.
Vi har været gæster mange gange og det bliver ikke sidste gang.

12 oktober 2025

Hej Lene,
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Skønt at høre, at hele familien nød huset, aktiviteterne og naturen – vi glæder os til at byde jer velkommen igen :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skønt center for både store og små.

Skønt center for både store og små.

13 oktober 2025

Hej Sanne,
Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at både store og små nød besøget :) Vi håber, at vi får lov at byde jer velkommen igen.

Dejlig ferie

Dejlig ferie. Skønt at prøve massage og romersk bad. Dejligt rent og varmt hus at komme til.
Vi bestilte bord i restauranten for I reklamerede på hjemmesiden med 3 retter for 399 DKK i stille og rolige omgivelser, desværre var der kun buffet og vi sad så vi troede vi var til børnefødselsdag. Så vi valgte at finde et andet sted.

8 oktober 2025

Hej Birte,
Tak for din tilbagemelding! Vi er glade for, at huset og faciliteterne faldt i god smag, og vi beklager, at oplevelsen i restauranten ikke levede op til forventningerne.

Perfekt bryllupsfest

Vi har netop holdt vores datters bryllup i restauranten og det var HELT fantastisk. Lækkert mad, flot stillet op, service helt i top og plads til at børnene kunne boltre sig. Vi kommer igen, jo før des bedre.

Hej Torben,
Tusind tak de 5-stjerner! Vi er glade for, at brylluppet blev en fantastisk oplevelse, og vi glæder os til at byde jer velkommen igen :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og fantastisk badeland for…

God service og fantastisk badeland for børn 💦

Hej Rikke,
Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at I nød badelandet og oplevede god service :)

Fantastisk familieferiested

Vi havde en super god tur.
Lækkert legeland, lækker svømmehal og ekstremt hyggelige omgivelser!
Vi kommer igen!

20 september 2025

Hej Aleksander,
Tusind tak for de 5-stjerner! Vi er glade for, at I havde en skøn tur – og vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen :)

Helt topp

Helt topp! Hyggelig personale, masse å finne på for en liten familie på 4. Fine hytter!

29 september 2025

Hej Kjetil,
Tusind tak for den fine anmeldelse! Dejligt at høre, at I havde en god ferie som familie – vi håber at se jer igen snart :)

Fantastisk sted

Fantastisk sted. Ville dog gerne selv have lov til at vælge hvilket hus man gerne vil leje.

23 september 2025

Hej Lena,
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du synes godt om Skallerup :)

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, og rigtige søde og venlige medarbejder.
Dejlige rene og flotte ferieboliger. Kan varmt anbefales. Vi kommer ihvertfald tilbage.

23 september 2025

Hej Judy,
Tak for de fine ord. Vi er glade for, at I havde en fantastisk oplevelse – og vi glæder os til at byde jer velkommen igen :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Køkkenet har ikke styr på allergener

Opdateret i forhold til jeres lamme svar: Køkkenet har ikke styr på hvad der er vegansk, selvom de f.eks har to pizzaer der står mærket til at kunne laves vegansk… Ikke blot et engangstilfælde at der sker fejl.
Oveni er det til overpris, i forhold til at det mest minder om en tortillapandekage med en smule fyld på.
Jeg køber min mad udefra fremover.

Jeg kan se at I skriver at I er kede af at I ikke “levede op til hvad jeg forventede”
- Jeg forventer ikke allergener på min mad gang på gang, når I selv mærker det som vegansk.
Og nej, I får ikke flere chancer. Jeg skal ikke sidde og hæve op mm, fordi I er useriøse :-)

5 september 2025

Hej Kenneth,
Tak for din feedback. Vi er kede af, at vi ikke har kunne leve op til dine forventninger. Vi håber, du vil give os en chance igen en dag :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Først vil jeg da fremhæve det gode

Først vil jeg da fremhæve det gode, rigtig dejlig ferie hus, udmærket badeland, legelandet er nok mest for små børn..vejret kan i ikke gøre for. Maden var dyr og ikke så god, det bærer præg af, at det er det eneste I området, hvis man ikke vil ud og køre..så kommer vi til det, som gjorde det til en dårlig oplevelse for mig, ved vores hus løb der en katte mor rundt med fire halv store killinger, de var noget magre og død sultne, nu ved jeg godt man ikke skal fodre, men det var svært at lade være, stakkels dyr, jeg henvendte mig i receptionen og fortalte om dem, deres svar var, at det var fint ,de var der, for de tog mus og kunne de ikke klare sig, ja så måtte de jo dø af sult...få dog dem indfanget og afliv dem da hellere det er da mere humant. Og skal i som ferie sted ha katte til at gå rundt, må i squ sørge for at få dem neutraliseret og fodre dem. Alt andet er da uansvarligt, det ødelagde min og mit barnebarns ferie at tænke på dem og vi tænker stadig..skal aldrig mere op til jer pga det..

19 september 2025

Hello Gitte,
Tak for din feedback. Vi er glade for, at I nød huset og badelandet, men er kede af, at oplevelsen med kattene og maden har påvirket jeres ferie negativt.
Vi håber at I vil besøge os igen :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig dejligt sted for familien

Rigtig dejligt sted for familien. Dog må jeg indrømme at pizzaerne ikke var pengene værd

19 september 2025

Hej Corey,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at I havde en dejlig familieoplevelse, og vi tager din feedback om pizzaerne med videre. Håber at byde jer velkommen igen :)