Smukt og dejligt sted med mange muligheder for en både afslappende og aktiv ferie. Bedste aktivitet er uden tvivl morgen sauna gus med Søren Toft med friske dyp i Vesterhavet. Vores 12-personers fer... Toon meer
Lækkert spa hus til 8 personer. Alt var rent og pænt da vi ankom og en god fordeling af rummene. Super omgivelser og helt igennem skønt med alle de forskellige aktiviteterne. Vi anbefaler helt klart t... Toon meer
Vi havde en skøn uge i K6 Spahus sammen med datter ,svigersøn og 2 børnebørn. Skøn natur, lækkert hus, som passede perfekt til os. Vi nød alle godt af de utroligt mange faciliteter på stedet, hvor de... Toon meer
God betjening. Spar supermarked i centeret. Mange aktiviteter. Dog kan man ikke streame på TV i stuen. Hvis man vil det skal man have en Chromecast eller Apple TV med.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Feriecenter med ferieboliger af høj kvalitet og en unik beliggenhed direkte ud til Vesterhavet - kun 5 km nord for Lønstrup. Feriecentret har romersk bad, badeland, svømmehal, aktivitetshaller, bowlingcenter, aktivitetsværksted, bondegård, restaurant, supermarked og meget mere.
Nordre Klitvej 21, 9800, Hjørring, Denemarken
- info@skallerup.dk
- www.skallerup.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Rigtig dejligt sted for familien
Rigtig dejligt sted for familien. Dog må jeg indrømme at pizzaerne ikke var pengene værd

Antwoord van Skallerup Seaside Resort
Elsker skallerup klit… har lejet lille…
Elsker skallerup klit… har lejet lille lækker luksus hus for 2…. Så dejligt et hus❤️ husk lige at få rengøringen til at checke terrassen…. Udendørsbord smurt ind i pizza rester og tabte vindruer på gulvet.
Ellers super rent og velholdt feriecenter. Smilende og virkelig serviceminded medarbejdere.
Grunden til jeg ikke giver 5 stjerner var besøg i restaurant Galleriet. Nødt til at spørge “Var der en kok tilstede?”. Forret var ok…. Hovedret…. Oksefilet super lækkert og mørt…. Pomfritter, tror fritureolien skulle være skiftet for 2 uger siden, skal I købe en færdiglavet spand bearnaise, så pift den sgu da lidt op frisk estragon etc. Eller endnu bedre…. Lær ar piske en bearnaise…. Risotte var klæg, kedelig og uden smag. Fik begge tarte tartin til dessert….. også noget halv fabriksta…. Smagte kønsløst, kedeligt og dårlig bund. Cocktails var lavet på en købt færdigblanding…. Brugte næsten 1200 på kejserens nye klæder…. Prøver at være noget som det slet ikke kan.
Virkelig sød og venlig tjener….

Lørdag til lørdag
Super lækkert ferie center med en masse fantastiske muligheder for børn at ku udfolde sig både aktivt men og kreativt en klar anbefaling herfra
Dog vil jeg anbefale man bestiller top madras når man booker da sengene er til den hårde side
Kun godt ønske mig at der var familie omklædning til vandlandet det ville lige gi den sidste stjerne i vurdering
Men alt i alt en lækker oplevelse og vi skal klart derop igen

Som altid en god ferie
Som altid en god ferie. Hvor alting virkede. Det var lidt ærgerligt at der var lidt støj fra byggepladsen. Det syntes vi godt, at det kunne udløse en mindre kompensation.

Super lækker feriehus f18
Super lækker feriehus f18
Vi var 9 familiemedlemmer på 4, 7, 24, 30, 33, 34, 60, 60, 86 år og en hvalp på 15 uger.
Alle var godt underholdt både sammen og hver for sig.
Vejret var flot, skøn strand med sauna, fitness, badtminton, inde legeland, labyrintbane, bondegård, ridning vandland, løb, museum, bolchekogning, grill, restaurant, ansigtsbehandling, Romulus og spa var bare nogle at de ting vi hver især underholdt os med
Børnene havde cykler med, det fungerede så godt, især op til bondegården.
Alle følte sig velkommen, meget imødekommende personaler hele vejen rundt
5 dage - vi kunne snildt have bruget det dobbelte, men arbejdet kalder
Vi kommer gerne igen
B.B

Antwoord van Skallerup Seaside Resort
Dejlig forlænget weekend med hele…
Dejlig forlænget weekend med hele familien. Masse af underholdning til børnebørn. Sødt personale :)

Helt fantastisk familievenligt feriested
Vi havde 5 skønne dage i Skallerup, hvor alle var godt underholdt. Det er et fantastisk sted for børnene, som kunne underholdes i 14 dage helt uden problemer!
Der er et væld at aktiviteter med noget for enhver smag! Og selv de helt små er godt underholdt.
Det eneste jeg rigtig manglede var en barnepige, så min mand og jeg kunne have taget en tur i Romulus, som vi desværre ikke nåede.
Hytten var ren, pæn og med alt hvad vi skulle bruge, som børnefamilie med to små børn på henholdsvis 4 måneder og 3 år.
Der var fint med plads til at komme rundt med barnevognen og alt det andet man nu fylder med som småbørnsfamilie.
De får vores største anbefalinger! Vi kommer helt sikkert igen!

Antwoord van Skallerup Seaside Resort
Vi skulle fejre vores guldbryllup med…
Vi skulle fejre vores guldbryllup med børn, børnebørn og oldebørn, - 17 i alt.
Da vi ankom, var den ene af børnebørnene ankommet og havde sørget for nøgler til begge vores huse og var klar til at tage på opdagelse. Vi kom kl. 15. Hvad stod der midt på spisebordet? En flot gave til guldbrudeparret. Tusind tak for den.
Eftermiddagen gik med badeland og legeland for de 5 børnebørn.
Aftensmaden, den store buffet, tog vi i restauranten, - alle tiders for børnene, da nogen jo er kræsne, men her kunne de få alle deres livretter. God hjulpet af tjener Jakob.
Børnene havde sørget for morgenmad i det store hus til 12 personer. Der var rigelig plads til alle, og der var sørget for 2 børnestole til oldebørnene.
Lørdagen gik med badeland og legeland samt bolsjefabrikation med alle børnene, og glaskunst, -fusing med de 2 største.
Aftenens gulbryllupsmiddag fejrede vi i rum 4 med vores tjener Jakob, som gav en fantastisk service. Da ikke alle børn var så vilde med min menubestilling, fik de lov til at gå til buffeten i restauranten, og atter en gang fik de deres livretter. Uheldigvis skete der en lille ulykke mellem forret og efterret. En af børnebørnene kom lidt galt af sted på legepladsen uden for, hvor vi spiste. Vi havde 2 falckreddere i selskabet, som sagde, hun skulle sys. Forældrene kørte til Hjørring Sygehus, hvor de kom til som nr. 2. De var tilbage efter 5 kvarter. Igen viste Tjener Jakob sit servicegen og kom med den varme hovedret frisk fra køkkenet. Guldbrudeparret forlod desværre middagen lige under hovedretten, da gommen var blevet dårlig, - IKKE af maden.
Da festen sluttede, foreslog Jakob, at vi kunne få resten af kødet og kartoflerne med tilbage til hytten, der var jo temmelig meget.
Receptionen var så søde at forlænge opholdet for den store hytte til mandag, så kunne børnene jo nyde resten af søndagen, og vi kunne pakke i ro og fred og tog afsted sidst på eftermiddagen.
Barnebarnets lille uheld blev indberettet til receptionen. De ville gerne have det at vide, selv om det var barnets egen skyld. Hun fik en trøste "skildpaddebamse". Jeg anmeldte nogle grimme sømhoveder, som dukkede op på træterrassen, når man gik forbi, enkelte var lidt farlige.
Ellers en stor tak til Skallerup Klit, - alle medarbejder vi kom i kontakt med, alle var utrolig søde og hjælpsomme. Et sted vi gerne vil reklamere for.

Antwoord van Skallerup Seaside Resort
Mange muligheder for aktiviteter for…
Mange muligheder for aktiviteter for store og små.
Venligt personale.
Gode huse

Skøn ferie
Det har været en god oplevelse samt ferie i en uge her - gode aktiviteter, skøn natur og omgivelser 🥰🥳
Sengene kunne dog godt lige bruge en topmadras, som minimum.
Vi har boet i et F12 spahus, det har været skønt og fint, der var plads til os alle sammen og hunden selvfølgelig.
Det er en oplevelse værd.

Ophold i Klyngehus juli 2025
Ophold i Klyngehus juli 2025:
Til trods for en super beliggenhed tæt ved Vesterhavet, rene og fine omgivelser, et fint badeland og aktiviteter - er det ærgerligt at der gås på kompromis med komforten i klyngehusene.
1. Det er et kæmpe minus at sengene ikke er behagelige at sove i. Der burde investeres i gode boksmadrasser i forældreafdelingen som minimum.
2. Dertil mangler en lille sofa i stue/køkkenalrum. Selvom stolene er pæne er de ikke behagelige at sidde længe i. Skift gerne to af stolene omkring sofabordet ud med en lille sofa.
Ærgerligt at den manglende komfort gør fællesrummet mindre attraktivt at opholde sig i.
Vender vi tilbage til Skallerup bliver det derfor ikke i et Klyngehus.

Skønt ophold
Skønt ophold. Kunne ikke være bedre.
De skønneste omgivelser og en stor variation i aktiviteter med noget for alle, så vi hver især kunne have den ferie, vi havde brug for. Held med vejret gav dejlige gåture og solnedgange.
Jeg så på en gåtur en Skallerup bil med et slogan, som jeg nu har glemt, men som 100% ramte rigtigt ift. vores ferie, noget med kvalitetstid med familie.
Tak for at tildele os perfekt en beliggenhed af sommerhus ift., hvad vi prioriterede. Det var roligt og meget komfortabelt. Tak for hurtigt fix af problem med tv.
Vi har været der for mange år siden, så forventningerne var ikke små. Men denne ferie var nærmest uventet perfekt.

Alt spiller
Tredje gang vi er her, og alt spiller bare 👌🏼 vi ses!

Sykkelleie
Sykkelleie. Leide en el-sykkel hvor batteriet koplet ut stadig. Muligens dårlig kontakt et sted. Mente jeg hadde rett på en reduksjon i prisen ved avlevering. En sommerhjelp forsøkte å hjelpe, men da sjefen kom ble det blankt avvist. Sykkelen virket og jeg hadde fått mosjon, så jeg hadde ingenting å klage på! Han ville ikke høre på argumentene mine heller. Vil ikke anbefale stedet for
sykkelleie pga elendig kundebehandling.

Lejede hus til 18 prs
Lejede hus til 18 prs. Alt tip top. Holdt guldbryllupsfestmiddag i restauranten hvor kalvemørbraden kunne tygges med øjnene og blev serveret som på den fineste restaurant.
Vi benyttede badeland, Romulus, paddelbane og badmintonhal flere gange. Kan varmt anbefale stedet.

Antwoord van Skallerup Seaside Resort
Skønt sted, masser af leg
Flot, velholdt feriecenter med imødekommende og professionelle folk. Der er rent, pænt og rart at være. Mange indkøbsmuligheder (Spar, sportstøj, café, restaurant, Take Away … Mange gode aktiviteter, skøn natur og fine huse. Vi var 2 voksne og 2 børn på hhv 4 og 6 år i et klyngehus. God plads, rent og pænt. Brugte mange timer i legelandet, hvor der var flere gode bassiner for børnene. Legeland var også et hit. Den mindste gik/løb/hoppede 1,5 km fra bondegården til hytten med sit helt eget hønseæg i hånden (fra morgenfodringsturen). Strand, legeplads og museum var også godt.

Antwoord van Skallerup Seaside Resort
Tak for et dejligt ophold
Der er en dejlig stemning og forlystelser til alle aldersgrupper

Antwoord van Skallerup Seaside Resort
Super feriehus og feriecenter for…
Super feriehus og feriecenter for voksne og børn.
Vi var familie afsted med bedsteforældre ,børn og børnebørn. Rigtig god oplevelse med det hele og børn elsker badeland og legelandet mm.

Antwoord van Skallerup Seaside Resort
Det kunne ikke blive meget bedre
Det kunne ikke blive meget bedre, det skulle lige være vejret, men det er vi jo ikke hære over.
Tak for denne gang.
Mv. Vagn Faxe