Har aldrig fået så dårlig mad på en restaurant. Smørrebrød med en fisk stegt i friture. Under fabrikspaneringen havde der samlet sig så store mængder af friture olie, at fisken var uspiselig. Stede... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Tjeneren var direkte flabet og på ingen måder imødekommende. Den søde kok lavede udmærket mad, men prisen var høj. Vi sad hvor kulden trak fra køkkenet når døren gik, man skulle tro de havde pingvi... Toon meer
Skindbuksen er et legendarisk, ikonisk sted i det københavnske bybillede. Det har ejerne så prøvet at udnytte i vildt, overdreven grad ved at tillade sig at prissætte oplevelsen i juletiden vanvittig... Toon meer
Øv jeg har lige besøgt Skinbuksen og fået to veninder overtalt til at vi skulle have en glad aften. Men nu er det jo noget andet, før begyndte festen jo først kl 22, nu stopper en for kl 22 er det s... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Restaurant Skindbuksen
Contactgegevens
Lille Kongensgade 4, 1074, København K, Denemarken
- 33 12 90 37
- Restaurant@skindbuksen.dk
- www.skindbuksen.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg fik en fantastisk kartoffelmad da…
Jeg fik en fantastisk kartoffelmad da jeg besøgte Skindbuksen. Kan varmt anbefales!
Efter museumbesøg og en varm anbefaling…
Efter museumbesøg og en varm anbefaling af Skindbuksens smørrebrød bestilte vi bord til tre i dag søndag 16/2. Dårligere oplevelse skal man godt nok lede længe efter - priserne skulle have signaleret det modsatte. 1 x pariserbøf 165,- var rå indeni, blev påtalt men ingen erstatning pga det var den sidste, kalvelever m/bløde løg og rugbrød, som svømmede rundt i en næsten sort sovs, ikke ligefrem indbydende samt en kartoffelmad, som var nogenlunde. Restaurantens politik er åbenbart ikke særlig serviceminded - en kop kaffe med kage havde været på sin plads som kompensation. Vi ankom kl. 14 og fik beskeden: 3 af spisekortets beskedne udvalg var udsolgt. En lille specialøl 33 cl til 60,- kan vel betragtes som urimeligt højt. Vi tre gæster hører til dem, der meget gerne betaler ekstra for kvalitet, og der var enighed om, at vi aldrig besøger Skindbuksen mere og ej heller anbefaler den.
Fuldstændig vanvittige priser
Fuldstændig vanvittige priser. Betaler gerne for kvalitet. Men 125,- for en “rødspættefilet” med remoulade og en dusk dild. Ikke salat eller yderligere pynt som kunne have præsenteret maden meget finere. Den ene stjerne er for laksen med spegesild, som var præsenteret flot og smagte dejligt.
Skindbuksen var en dårlig oplevelse.
Skindbuksen er desværre blevet en pengemaskine. Prisen er sat urimeligt op, og maden er jævn. Vi blev smidt ud efter 2 timer da de havde dobbeltbooker vores bord. Vi er 20 personer der er kommet på Skindbuksen i mange år på J-Dag. Jeg havde booket bordet et år forud, og blev på intet tidspunkt orienteret om en bordperiode på to timer. Skindbuksen ringede endda til mig to gange omkring menu’en der for øvrigt ikke kunne vælges, den var låst på julemenú.
Det står ingen steder, at bordreservation er to timer. Ejeren var meget uforskammet og truede os med politiet. Han tog vores jakker og gik med dem indtil, vi bad om at få vores personlige ejendele igen. Meget uforskammet behandling, der kommer vi aldrig igen. Ærgerligt da det indtil nu har været en perle. Den ene stjerne skal pianisten ha’ som tak for musikken
Ny ejer, nye skikke. Dyrt og dårlig mad. Og alt for lidt.
Der er kommet ny ejer, så piben har fået en anden lyd. De sælger bordet flere gange på en aften, så man bliver bedt om at gå, efter et par timer. Julemenuen er MEGET dyr, i forhold til det man får. Kvaliteten er dårlig og mængden for lille. Jeg har holdt julefrokost derinde med kolleger i 6 år i træk. I aftes bliver sidste gang. Inden de sidste risalamander var sat på bordet, blev vi bedt om at betale og gå. Der stod et nyt selskab der havde købt bordet. Sådan har det aldrig været før, og vi var ikke blevet gjort opmærksom på det ved bestilling. Der blev henvist til, at det stod på deres hjemmeside. Det gjorde det ikke. De lovede at de nok skulle få det rettet, men vi skulle gå.
Alt for dyr platte til 350,-
Alt for dyr platte til 350,-
350,- er fint hvis det var lune retter og lækkert anrettet. Men det var IKKE tilfældet.
Vi fik en fiskefilet der bøjede opad - helt kolde, et stk medister, folieskål med 4 mini mini stk sild uden løg etc, kold leverpostej og en skål udemærket risalamande.
Kæmpe skuffelse, når man tænker på platterne før den nye ejer kom til.
Vi kommer ikke igen
Alt alt for dyrt mad
Alt alt for dyrt mad. Man kunne have fået samme kvalitet i Kvickly for 50 kr. Her betaler man så i stedet 350 kr. Og der var ikke andre valgmuligheder, når man er over 8 personer. Vi var 20 mennesker, men to af os blev bedt om at rykke, fordi de lige ville mase to andre kunder ind! Efter 1 1/2 time blev vi alle smidt ud, fordi de skulle have nye kunder. Og det selvom det ikke havde stået nogen stedet, at man ikke kunne reservere bord mere end 1 1/2 time. Og så blev der talt så meget ned til én. Ikke meget kundeservice eller kundepleje det sted. Så ærgerligt!!! Den virksomhed jeg arbejder for er kommet der mange år, men dette var nok desværre sidste gang. Priserne skruet pinligt meget op og kvaliteten desværre helt ned! Øv!
Den ringeste oplevelse
Den ringeste oplevelse. Maden er dyrere end vanligt! Vi havde booket bord 20 Pers og blev bedt om At gå efter 2 timer og intet var oplyst omkring det. Vi blev truet med politi og ejer tog vores ejendele. Det er en pengemaskine og der er INTET der ligner den gammel Skindbuksen!!!! 0 stjerner herfra!!!! Forarget og løjet op i hovedet!!!!
Ubehøvlet servitrice
Ubehøvlet servitrice. Hælder gammel vin op fra glas på flasken igen fra kunder der ikke har drukket op. Svineri. Sidste gang vores familie har været der. Hold jer langt væk.
Der var engang
Men nu er det jo noget andet, før begyndte festen jo først kl 22, nu stopper en for kl 22 er det slut med levende musik.
Det er virkelig så skuffende, intet er som i de gode gamle dage. :-(
Søde og profesionelle tjener tatar er bedst her
Er ikke sidste gang jeg kommer her
Kommer her aldrig mere igen!
Jeg er musiker, og havde aftalt med restaurantdøren, at spille 2 x 30 minutter gratis, men da det selvskab der var med mig og min medmusikant optog pladsen for de spisende gæster (der var næsten HELT tomt i restauranten!), så ville restaurantøren ikke have vi skulle forsætte 'for vi optog jo pladsen' - Er det en måde at behandle folk der bruger sin lørdag eftermiddag på at spille GRATIS hos Skindbuksen!? Det tror jeg ikke - Jeg sætter ALDRIG mine ben her igen, mage til behandling skal man sgu lede længe efter!
Dårlig mad og bevidst snyd med regningen
Vi var et kollegialt selskab på 5, der i onsdags besøgte Skindbuksen. Vi fik juleplatte. Maden var kedelig og uinspirerende. Tjenerne lavede en masse sjov med os, og jeg kan i bakspejlet ikke lade være med at tænke på, om det var for at "aflede" vores opmærksomhed fra regningen? To af mine kolleger undrede sig over det beløb, de havde betalt. Da de kommenterede det overfor tjeneren, kom der straks, uden skelen til regning eller diskussion, 100 kroner retur til begge kolleger. Underligt at tjenerne ikke lige skulle regne efter......
Dette sted vil jeg aldrig besøge igen.
Dit is Trustpilot