Skovlundedyreklinik Reviews 13

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kan varmt anbefale Anicura Skovlunde…

Vi kan varmt anbefale Anicura Skovlunde Dyrehospital/ Skovlunde-Herlev Dyreklinik.
Vi har i mange år brugt vores dygtige dyrlæge Stig Feldballe Bernholm til vores tidligere Maine Coon katte og hunde.

Vi bliver altid mødt af smilende og venlige ansatte.
Stig er meget kompetent, så vi vil altid vælge ham til operationer mv.

I vinters blev vores hunhund pludselig syg med livmoderbetændelse og blev hurtigt opereret.
Til trods for stor blødning i forbindelse med operationen, at såret sprang op to steder, at der gik betændelse i og at vores smukke hunhund var lang tid om at hele, så havde vi tillid til behandlingen og i dag er hun frisk igen som en bullerbasse.

Tak for hjælpen fra Frejas Familie

29 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det har jeg netop opdaget

Det har jeg netop opdaget, og skifter omgående. Jeg var bekymret for min elskede kat, pga mærkelig vejrtrækning... Tog ham derud, han blev indstillet til scanning for HCM. MEN først i Dec. Hun var ikke bekymret.... 6 dage efter dyrlæge besøget... Falder min dejlige kun halvandet års gamle kat om og dør med det samme.
Jeg kommer ALDRIG på Skovlunde Dyrehospital mere. Den undersøgelse var ikke de penge værd, de krævede... Og jeg tilgiver dem ALDRIG. Jeg har fundet en dyrlæge jeg vil bruge fremover.

10 november 2025

Sidste dag😔

Vi har lige gået den tungeste vej og måtte tage afsked med vores dejlige hundepige Nelly, og det var på en fin måde med Stig, vi vil aldrig glemme at du Stig lukkede døren op så Nellys sjæl kunne flyve ud, vi har haft Skovlunde dyreklinik siden 1985 og har aldrig haft en dårlig oplevelse på vores 4 dværgpinchere. Takker for tiden vi har haft med jer, nu får vi ikke flere hunde, men skulle det ske kender vi vores dyrlæge🩷

12 september 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har været kunde i snart 20 år

Har været kunde i snart 20 år. De er GODE til DYR. MEN skrækkelige på det administrative. Inden for de sidste5 måneder ,har jeg fåer 2 RYKKERE, som VAR BETALT m. KORT i klinikken. INGEN BEKLAGELSE, det er IKKE GODT NOK. EN ellers tilfreds kunde på dyre siden. HAR ALDRIG SKYLDT en bøjet 5øre.

15 april 2020

Det bedste sted👍👍👍👍👍

Har været til sundhedstjek og vaccination af min kat Oskar i januar 2020. Synes det er et utrolig fantastisk sted hvor man bliver mødt af en super sød receptionist og en meget proffesionel dyrlæge som gav sig god tid til at undersøge Oskar. Meget grundig og varmhjertet absolut et sted jeg vil komme fremover med Oskar❤️ Priserne er rimelige og ligger hverken i den billige eller dyre ende. Så jeg giver stedet 5 stjerner

19 januari 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uforståelig dårlig service

Virkelig virkelig dårlig service. Utroligt, at man ikke kan/vil/må udskrive smertestillende til en hund, uden at en dyrlæge først har set på hunden. Det er smertestillende medicin ikke livstruende medicin, som jeg beder om. Tror godt og må erkende, at jeg godt selv er i stand til at vurdere, hvad min hund har brug for.
Det virkelig helt på månen og virker kun som om, at det handler om at få endnu flere penge i kassen, nu hvor der skal betales aftenhonorar m.v. oveni regningen, som dyrlægen så pænt udtrykte det i telefonen.

3 oktober 2016
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste tryghed for min kat

Virkelige professionelle dyrlæger

Med stor dygtighed og forståelse hvad dit dyr og du som ejer har behov for.
Her ser man ikke på pengene, men på hvad der er bedst for din elsket ven
Giver en stor forståelse og tryghed når du står med et dyr der er syg eller har spørgsmål.

Mine varmeste anbefalinger - og en stor tak

28 december 2015
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det bedste af det bedste for dine dyr og dig

Som opdrætter har jeg brugt Dyreklinikken Skovlunde Herlev i 20 år. Det har altid været rart at komme der, serviceniveauet er lige så fantastisk som dyrlægernes viden.

Virkelige professionelle dyrlæger der formår på en forståelig måde at involvere ejeren i hvad dyret har behov for, hvad der kan gøres osv.

Mine varmeste anbefalinger - og en stor tak

18 september 2013
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk klinik med imødekommende og dygtigt personale - Har ikke en finger at sætte på deres arbejde

Jeg har det sidste års tid rendt ind i en stime af uheld vedrørende mine kattes helbred, men Skovlunde dyreklinik har løst alle problemerne professionelt og hurtigt. De har fastslået diagnose korrekt første gang alle gangene - og det har ikke været småting jeg er kommet ind i klinikken med. De er altid venlige og imødekommende og klar ved telefonen til at hjælpe. Jeg har aldrig fået så god behandling hos nogen klinikker før og kan kun anbefale andre at tage derned med de små kærlige væsner. Meget varme anbefalinger herfra

7 juni 2013

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.