Trevligt bemötande på IRL och på webben, snabba leveranser och smidiga returer om kläderna inte passar. Det mesta i min garderob är från Smilebutiken och jag är så nöjd med mina snygga, sköna kläder.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Återigen imponerad av den snabba leveransen. Och mycket nöjd med tröjan jag beställde, storleksinformationen stämmer bra. Har alltid varit nöjd med mina köp och vid funderingar är de toppen att prata... Toon meer
Min dress som jag beställde var mycket snyggare i verkligheten och sitter verkligen helt perfekt, över förväntan helt klart. Snabb och smidig leverans också!
Vill framföra ett stort tack! Jag har handlat hos er förut, men tänkt att jeans kommer jag nog inte kunna ha. Tog mod till mig och beställde. De sitter så fint! Nu har jag ett par jeans och det kä... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
SMILE. hittar du i Åkersberga norr om Stockholm. Vi är en fristående butik för hela familjen som är specialiserade på barnytterplagg. Vårt sortiment på ytterplagg för barn är mycket större än hos någon annan. Det tycker vi är BUS-KUL! I vår populära...
Contactgegevens
Sågvägen 2, 184 40, Åkersberga, Zweden
- 08-54022140
- kundtjanst@smilebutiken.se
- www.smilebutiken.se
Vraagt klanten om een review
Köpte freequent skandal bootcut längd…
Beställde byxan i lördags, byxorna kom idag måndag, otroligt snabb leverans Köpte freequent shandal bootcut längd 34 power dam black stl 3xl=48/50
Och de satt som en smäck, underbar stretch otroligt snygga, jättesköna super bra längd till mina långa ben, har innerlängd på 87cm.. dessa blir en klar favorit! Kommer köpa fler av dessa!👍👍👍👍👍

Antwoord van Smilebutiken
Enkelt, snabbt, säkert :)
Enkelt, snabbt, säkert.
Beställde en Didriksons jacka, beställning lagd en torsdag, varan ankom på måndagen.
Bra utbud och flera betalningsalternativ.

Antwoord van Smilebutiken
Jag älskar mitt ny slaskis galonset stl…
Jag älskar mitt ny slaskis galonset stl 170+ å även om jag är 182 cm så passar byxorna riktigt bra men på jackan är ärmarna lite korta så för min del skulle de vara underbart om smilebutiken skulle utöka med en strl större alltså 180 för då skulle jag köpa direkt å jag vet också om flera andra som jag känner som skulle köpa om den fanns men annars är jag riktigt nöjd dom håller mig varm å torr nu när höstens kalla grader har anlänt

Så snabb leverans
Så snabb leverans. Beställde igår och fick byxorna idag.

Så nöjd!!!
Otroligt fina kläder och prisvärda är så nöjd!!!
Lätt att beställa och kort leveranstid , och jätte intressanta och roliga live!
Helen

Supersnabb leverans.
Beställde på onsdagen,byxorna framme dagen efter,vid middagstid.

Antwoord van Smilebutiken
Nu har Ni haft reklam för denna kjolen…
Nu har Ni haft reklam för denna kjolen i flera månader och så finns den bara i storl. S. Dåligt

Super nöjd med butiken
Super nöjd med butiken! Kontaktade kundtjänst om storlek på byxor som jag önskade, fick ett snabbt och trevligt svar nästan direkt. Beställde byxor igår och fick de idag i brevlådan! Och de är så sköna och passar utmärkt! Tack Smilebutiken👍

Toppen butik!
Supersnabba leveranser direkt i brevlådan. Storlekstabellerna stämmer. Lätt att scrolla på hemsidan utan att det hackar eller byter plats där man tittat. Returettikett i paketet, har aldrig behövt byta. Jättebra klipp på fejan. Rekommenderas varmt!

Väldigt trevlig kundtjänst
Väldigt trevlig kundtjänst, och otroligt snabb leverans av en jättefin barnoverall.

Så nöjd med Smilebutiken
Så nöjd med Smilebutiken! Ni levererar alltid snabbt och har jättebra sortiment :)

Skort Monika regular
Köpte en skort Monika regular. Kjolen var perfekt och mycket bekväm. Jag blev tyvärr väldigt besviken på innerbyxan som var mer som ett par sladdriga pyjamasbyxor. Jag hade förväntat mig att de satt thigtare runt låren. Jag har inte smala ben (snarare tvärtom) men kjolen satt bra enligt storlek. Av den anledningen avstår jag från att handla en till kjol I annan färg. Synd eftersom jag föredrar lite längre kjol som Monika är.
För övrigt snabb leverans
Superbutik.Supersnabb leverans.
Absolut! den bästa butik jag handlat av. Supersnabb leverans. Beställde måndagkväll och idag onsdag fick jag varorna. Och är helnöjd. Caprijeansen sitter perfekt, och så sköna byxor/ Anita
Underbara
Lätt att hitta det man ska ha, lätt att fixa betalningen och snabba att skicka
Snabba leveranser och plagg som alltid motsvarar förväntningarna
Beställde klänning i förrgår kväll och fick den idag kl.15. Alltid snabb leverans. Superfin klänning som passar perfekt. Alltid nöjd med snabba leveranser och fina kläder från Smilebutiken. Bilder (och videofilmer) som verkligen visar hur kläderna ser ut. Bra storleksguide. Produkterna håller vad man utlovar.
Gjorde beställning igår och fick…
Gjorde beställning igår och fick leverans idag! Grymt nöjd! Rekommenderar verkligen detta företag! Mvh nöjd kund !
Snabb leverans, super fin klänning. Och det som jag tycker är bra, är att ni skickar retur klister etikett med, så om man vill returnera varan är det väldigt lätt.
Jag köpte tröja det var fantastik
Jag köpte tröja det var fantastik

Antwoord van Smilebutiken
Jag klagade på ullstrumporna som krömp…
Jag klagade på ullstrumporna som krömp i tvätten,men fick nya som jag tvättade i 30 grader ulltvätt. Lite krömp dom .Jag är nöjd. Jag har haft en väldigt bra dialog med Carina

Dåligt kvalitet
Har beställt 4par bambustrumpor för min son. Det är viktigt för honom att kläder har har på sig är mjuka och sköna mot kroppen. Därför brukar jag köpa bambustrumpor åt honom. Hittade några i smilebutiken för bra pris och gjort en beställning. Strumporna är tyvärr inte mjuka och känns mer som vanliga bomullstrumpor. En besvikelse helt enkelt!

Dit is Trustpilot