Er kommet hos Louise et par gange. Jeg vil fremadrettet kun betro hende mine vipper! Hun er så sød og behagelig, og er virkelig så god til lash lift!.. Hun er rolig og man føler sig så godt ti... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Ved Smuk hos Louise får man en fantastisk oplevelse hver gang man er der, og man glæder sig til næste gang man skal derind. Man får en skræddersyet pleje for huden som også giver sjælen en dejlig ople... Toon meer
SMUK hos Louise er bestemt et besøg værd! Det er stedet hvor professionel hudpleje, rådgivning og behandling af kompliceret hud, forenes med velvære, god stemning og fantastiske resultater. Louise... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
SMUK hos Louise Krogh er en hudplejeklinik i Frederikshavn Mit speciale er avanceret hudpleje. Jeg bruger resultatskabende hudplejeprodukter og afslutter alle mine ansigtsbehandlinger med det magiske Beauty Angel lys. SMUK er til dig der vil ældes med ynde, eller til dig der har en problem hud. Du kan også få farvet og rettet dine bryn og vipper, og jeg laver voksbehandlinger. Et besøg hos SMUK gør en forskel
Contactgegevens
Asylgade 29, 9900, Frederikshavn, Denemarken
- smuk@smukhoslouise.dk
- www.smukhoslouise.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
De roligste hænder.
Er kommet hos Louise et par gange.
Jeg vil fremadrettet kun betro hende mine vipper!
Hun er så sød og behagelig, og er virkelig så god til lash lift!..
Hun er rolig og man føler sig så godt tilpas i hendes selskab ❤️
De største anbefalinger til Louise og hendes lille hyggelige klinik❤️
Man går derfra med den bedste behandling, og ro i hovedet!.
Hvis du ikke har prøvet at være i hendes kyndige og rolige hænder, så er det altså bare asti asted!.. ❤️
VELVÆRE I PROFESSIONELE OG VARME HÆNDER
SMUK hos Louise , er en SMUK oplevelse. ❤️
Louise er professionel til fingerspidserne men mestre at mikse det med en varm og meget behagelig personlighed 🤗
Vil klart anbefale alle at tage en tur forbi SMUK 🙏
Hun er simpelthen så dygtig og skarp
Hun er simpelthen så dygtig og skarp, og man føler sig ALTID godt tilpas hos hende! Fem stjerner herfra💕
Fantastisk at være i Louises kyndige…
Fantastisk at være i Louises kyndige hænder. Kan varmt anbefale et kurforløb i Beauty Angel lys; Er kun halvvejs igennem forløbet, men ser allerede en stor forskel på min huds glød og spændstighed🤩
Kan kun anbefale Smuk🫶🏻
Jeg kan varmt anbefale søde Louise
Jeg har fået flere behandlinger hos Louise, og jeg kan virkelig se og mærke en forskel. Louise er altid sød og smilende, og kommer altid med god råd og nye anbefalinger. Jeg kan varmt anbefale søde Louise🤩❤️
Afslappende, roligt og behageligt!
Virkelig et skønt sted!
Louise formår ikke bare at gøre oplevelsen og behandlingen skøn og rar, men omgivelserne er også så behagelige og rolige, at man ikke kan andet end at nyde at være i klinikken!
Yder en virkelig god service
Yder en virkelig god service
Er altid smilende og imødekommende
Yder top professionelle behandlinger med smil på læben
Bedste gave man kan give sig selv
Man får den dejligste behandling hos SMUK hos Louise Krogh💫 Hun er professionel, sød og man er i de tryggeste hænder hos hende samtidig med at man opnår flotte resultater. Den bedste gave man kan give sig selv🥰
Stor anbefaling!
Engagement, viden, omsorg og ærlighed!!! Det betyder, at jeg nyder besøgene hos Louise, som udfører behandling og vejledning, så man altid ved, man er i de bedste hænder. Derfor kommer jeg tilbage igen og igen.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Louise er det mest kærlige, nærværende menneske, hvor du får en dejlig oplevelse af velvære imens du ligger på en opvarmet briks! Du er altid i trygge hænder, og hun har en stor faglig viden indenfor kosmetik.
Kan varmt anbefales!
Louise er SÅ professionel
Louise er SÅ professionel.
Når man er i hendes kyndige hænder, er man tryg fra start til slut.
Her får man virkelig service i topklasse.
TAK for altid at give mig ro, varme og et boost smuk energi.
Kan kun give de bedste anbefalinger
Kan kun give de bedste anbefalinger. Ud over man får den bedste og mest prof behandling, er Louise både sød og sjov.
Man nyder at ligge på brikken så meget at man gerne vil blive 5 min længere.. eller prøve det hele. Og jeg vil sige her virker det, man kan både se og mærke forskel.
Når man går fra Louise, føler man sig SMUK.
Velvære
En rigtig dejlig oplevelse 😘 Louise virker til at have stor erfaring vedr. Hud/eksem og så er hun utrolig behagelig. Så glæder mig meget til næste Beauty Angel beh. hos hende.
Hos SMUK hos Louise
Hos SMUK hos Louise, bliver man altid mødt med varme og et stort smil.
At lægge sig på briksen og få en dejlig behandling, er ren terapi. Jeg har været igennem et Beauty Angel forløb og min hud stråler og et stort ar i ansigtet er blevet mindsket.
Jeg kan varmt anbefale Louise❤️
Kyndig vejledning
Min datter har fået den bedste vejledning og behandling hos Louise.
Super lækkert sted at komme og få en…
Super lækkert sted at komme og få en lækker behandling i de smukke omgivelser❤️❤️🌺
Fantastisk behandling
Jeg er kommet hos Louise over flere omgange, og er kun gået derfra med den bedste behandling og service. Louise får virkelig en til at føle sig velkommen og set, hun tager sig god tid til én og sørger for at give den bedste behandling og vejledning.
Ren velvære🤩⭐️😍
Det er det skønneste sted at komme, man kommer helt ned i gear, Louise laver de dejligste behandlinger og er super god til at rådgive, ift ens hud. Kan kun anbefale hende⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En profesionelle behandling og…
En profesionelle behandling og vejledning i både produkter samt behandlinger, kompetent personale.
Anbefalelsesværdig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Louise er så sød og dygtig
Louise er så sød og dygtig - jeg glæder mig altid til at blive forkælet hos hende :-)
Lees meer over geverifieerde reviews.