Er kommet hos Louise et par gange. Jeg vil fremadrettet kun betro hende mine vipper! Hun er så sød og behagelig, og er virkelig så god til lash lift!.. Hun er rolig og man føler sig så godt ti... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
SMUK hos Louise er bestemt et besøg værd! Det er stedet hvor professionel hudpleje, rådgivning og behandling af kompliceret hud, forenes med velvære, god stemning og fantastiske resultater. Louise... Toon meer
Fantastisk oplevelse. Louise er det mest kærlige, nærværende menneske, hvor du får en dejlig oplevelse af velvære imens du ligger på en opvarmet briks! Du er altid i trygge hænder, og hun har en stor... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
SMUK hos Louise Krogh er en hudplejeklinik i Frederikshavn Mit speciale er avanceret hudpleje. Jeg bruger resultatskabende hudplejeprodukter og afslutter alle mine ansigtsbehandlinger med det magiske Beauty Angel lys. SMUK er til dig der vil ældes med ynde, eller til dig der har en problem hud. Du kan også få farvet og rettet dine bryn og vipper, og jeg laver voksbehandlinger. Et besøg hos SMUK gør en forskel
Contactgegevens
Asylgade 29, 9900, Frederikshavn, Denemarken
- smuk@smukhoslouise.dk
- www.smukhoslouise.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Dejligt sted
Skønt sted, hvor man altid føler sig godt tilpas og i trygge hænder. Smilende Louise der har styr på behandlinger og produkter. Alt i alt et fantastisk sted at lade sig selv forkæle😍
Ved Smuk hos Louise får man en…
Ved Smuk hos Louise får man en fantastisk oplevelse hver gang man er der, og man glæder sig til næste gang man skal derind. Man får en skræddersyet pleje for huden som også giver sjælen en dejlig oplevelse. Louise er top professionel, og hendes søde personlighed giver masser af omsorg, så man får fornyet energi af et besøg.
KÆMPE anbefaling til sødeste Louise
KÆMPE anbefaling til sødeste Louise.
Altid så sød, og hjælpsom med produkterne og alle hendes behandlinger.
Jeg kender Louise, og jeg kan så godt lide hende som den person hun er 😍
OG hendes Angel beauty lys, er fantastiske til f.eks ar (det hjalp på mig). Bliv ved med det du gør Louise - du er FANTASTISK!
❤️🙏
❤️❤️.. Jeg har VIRKELIG problem hud..
Louise guider og vejleder, mig så jeg ved hvad jeg skal og så jeg forstår hvorfor jeg skal.
Louise er altid glad og smilende, der er nærmest hjemlig atmosfære i hendes klinik.
Jeg vil til enhver tid anbefale SMUK til folk med problemhud og også blot dem dee vil forkæle sig selv..
Det er nemlig en af de ting Louise gør, forkæler sine kunder❤️
Jeg kommer jævnligt ved Louise og er tilfreds hver gang
Er startet forløb med Beauty Angel…
Er startet forløb med Beauty Angel Kurforløb.
Louise er yderst professionel, og man føler sig godt tilpas. Smuk hos Louise gør bestemt en forskel, og man bliver afhængig af hendes behandlinger 🙏😊
Kæmpe anbefaling
En rigtig dygtig, kompetent og passioneret behandler. Fik lavet lækker ansigtsbehandling samt voksbehandling - begge dele helt perfekt. Kæmpe anbefaling. Kommer klart igen!
Virkelig et besøg værd 💆♀️!
Virkelig et besøg værd 💆♀️!
Hos Louise er man i trygge hænder! Hun giver altid den rette vejledning og behandling.
Udsøgt behandling
Udsøgt behandling. Prof rådgivning. Helt igennem forkælelse, når det er bedst🤩👏🏼
Fantastisk sted 🤩♥️
Fantastisk sted 🤩♥️
Sød og smilende Louise.
Godt for alle!
SMUK hos Louise
SMUK hos Louise
Louise er utrolig opmærksom og har stor omsorg for sine gæster.
Man er 200% i centrum, når man besøger SMUK.
Kæmpe anbefaling ❤️
Jeg var inde hos Louise og få en fantastik ansigtsbehandling med beauty Angel lys, og jeg må bare sige at jeg kunne se en forskel med det samme…😍
Når man ligger på briksen, føler man sig i trykke og rolige hænder og man får en helt klar fornemmelse af hvad velværd er ❤️
En kæmpe anbefaling herfra! 🫶🏼
Kæmpe anbefaling herfra 🤩
Kæmpe anbefaling herfra. Louise er virkelig dygtig og meget grundig og det er altid en fornøjelse at komme hos SMUK.
De varmeste anbefalinger!!
De varmeste anbefalinger, Louise er virkelig dygtig og jeg ligger mig trygt i hendes hænder. Udover fantastiske behandlinger har hun Angel Light maskine, eeeelsker den maskine! <3