Havde en god oplevelse, med at handle med Alexander fra sneakersdenmark. Han var yderst hjælpsom og fleksibel.
Jeg vil gerne dele min positive oplevelse med Sneakersdenmark. De tilbyder et bredt udvalg af sneakers til rimelige priser. Hjemmesiden er nem at navigere, og det var let at finde den ønskede model. B... Toon meer
Sindsygt flink kundeservice! Har handlet der flere gange og har hver gang været glad for resultatet. Super hurtig service, flinke mennesker og virkelig fine priser! Kan helt klart anbefale 💯
Denne selvstændige skoshop er virkelig et hit! Der er både søde og gode medarbejdere og lækre og ægte sko Kæmpe + herfra havde hundrede procent givet flere stjerner hvis muligt!
🔷Velkommen til din Sneakers forhandler 🔷 100% Autentiske Varer 🔷 Altid god service 🔷Trustpilot ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 🔷De mest Eksklusive Sneakers 🔷Vi sender din ordre samme dag 👇Find dine Sneakers👇 https://www.sneakersdenmark.dk/
Marsk stigs vej 2d, 8800, Viborg, Denemarken
- 93994281
- bump@sneakersdenmark.dk
- www.sneakersdenmark.dk
Alt sidder lige i skabet
Alt sidder lige i skabet! Jeg laver en handel med dem, alt forløber sig som det skal, der er god kommunikation hele vejen igennem. Jeg kan klart anbefale dem🏆
Nem og hurtig handel
Nem og hurtig handel. Kan varmt anbefales:-)
Hurtigt og nemt:)
Havde en virkelig god oplevelse ved…
Havde en virkelig god oplevelse ved dem, og fik min varer hurtigt leveret. Kan klart anbefale sneakers Denmark😁
Rigtig god service
Rigtig god service. Venlige og hjælpsomt personale. Vil helt kart anbefale sneakersdenmark til andre
Servicen var rigtig god
Servicen var rigtig god, jeg fik mine sko hurtigt og nemt.
Super lækker hjemmeside
Super lækker service og kæmpe udvalg af Sneakers til skarpeste priser.
Kæmpe anbefaling🤩
Mega flinke gutter
Mega flinke gutter
Fornøjelse at handle med dem
Alt var hurtigt og gik helt perfekt
Kan varmt anbefales
Virkelig god service
Virkelig god service! Køber helt klart her igen!
Top service
Utrolig flinke mennesker, super service og kæmpe udvalg af sneakers til skarpeste priser. Kan stærkt anbefales 💪🏼
+Hurtig Service
+Hurtig Levering
+Ægte Sneakers🔋
+Utrolig Flinke mennesker🤩
Legit god handel
Fantastisk service
Hjalp mega hurtigt med at skaffe sko i den rette størrelse og farve, som jeg ikke selv havde haft held med at finde. Kan stærkt anbefales
God service og rigtig gode/mange sko
Virkelig god hjemmeside med hurtig…
Virkelig god hjemmeside med hurtig levering. Fede sneakers med god kvalitet og kan klart anbefales.
God service og varen var som den skulle…
God service og varen var som den skulle være.
God handel🤩🤝