2,4

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,4

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Simpelthen imponerende i kun bliver…

Simpelthen imponerende i kun bliver dårligere fra hver gang.
En ting er jeres priser steg, det gjorde alt andet.
Men det er stukket helt af for jer, i starten kom i lidt mindre fyld på, så var der næsten intet fyld på.
Idag toppede i den så, fik en durum med mere brød end der var fyld, der var så lidt fyld i, at brødet var rullet ind i midten af den.
Op i rø... med priserne, vil hellere betale stigningen og i så stadig gik op i jeres arbejde. Sørgeligt.
Var sidste gang fra mit vedkommende.

18 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

MEGA MEGA god mad....

Jeg synes dem der skriver dårlig om denne virksomhed, har et problem med sig selv, de stakkels mennesker, kan jo slet ikke selv lave mad, og er derfor mega misundelige over der serveres så god en mad hos Snertinge Pizza.
Vi kørte hjem fra arbejde, efter en lang dag, kørte vi ind og spiste mad her, vi fik MEGA god mad, og MEGA god service, det kan vi kun på det varmeste anbefale, og da vi roste chefen, kom han og satte sig, og fik en snak.
Virkelig en anbefaling værd.
Mvh
Jytte og Jan

4 juli 2025

dårligt

burgen var smagsløg... salaten var gammel.
hvidløgs brød sølet til I olie der sku forstille hvidløgs olie men uden smag af hvidløg.
salat pizza med shawarma... kødet var store utykkelige klumper dejen var svampet og salaten var blød og vandet.

dårligste mad fra et pizzaria jeg har fået i mange år.

21 juni 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Synes de plejede at være gode da jeg…

Synes de plejede at være gode da jeg boede her for 3 år siden.. men... hvor er al fyldet blevet af? Og venligheden? Vi retunere en pizza fordi der er så lidt kød på det til grin.. da vi aflevere den roder de rundt i pizzaen og siger er det ikke kød.. og vi sagde der intet kød var på siger de.. nej vi sagde vi betaler ikke for en kebab pizza med sølle 10 stykker kebab kød på.. Aldrig om vi handler pizza der mere...

12 juni 2025

Tør pizza…

Nu er det trejde gang at vi bestiller en stor familie pizza og fritter og alle gange har vi bestilt med extra ost men hver gang er der så lidt ost på at pizzaen dårligt er dækket. Pizzaen er extrem tør grundet mangel på ost. Og sidste gang igen var bacon så tørt at vi måtte pille det ud af maden. Igår var pommefritterne ikke færdig stegte og hang sammen i en stor klump og de havde glemt salatmajo så ungerne ville ikke spise det.

For et par år siden lavede dette pizzaria rigtig dejlig mad, måske har de fået nye ejere.

8 juni 2025

Jeg har fået mad her fra 5 gange

Jeg har fået mad her fra 5 gange, og 4 af dem har det enten været forkert eller mangelfuldt.
Overvejer stærkt ikke at anvende dem fremadrettet.

Har altid fået at vide at mad og service var i top, men er jevnt skuffet og det er forringet.

25 februari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Leveringstid er en by i Rusland.

Bestilte mad kl .20.05 og når man får afvide der går 45 min Max! Og der går over en time og man ringer til dem også får afvide der går yderlige et kvarter før de kommer med maden. de ingengang begyndt på maden seriøst den væreste service jeg har fået. Eller rettere sagt der var sku ingen service. Men det er bare et tegn på de ikke vil tjene penge i den bolche fabrik.

10 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Annullerede ordren efter urimelig ventetid

Jeg bestilte mad gennem deres online platform til levering. Bestillingen blev placeret kl. 17.15, og jeg modtog en bekræftelse om, at maden ville blive leveret senest kl. 18. Da klokken passerede 18.30, og maden stadig ikke var blevet leveret, ringede jeg for at høre, hvorfor der var forsinkelse. Pigen, der tog telefonen, fortalte mig, at de endnu ikke var begyndt på vores bestilling, men at hun ville bede dem om at skynde sig lidt. På grund af den urimelige ventetid og manglende opfyldelse af leveringstidspunktet, besluttede jeg at annullere ordren.

28 maart 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.