SnowTrex PL Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dobre oferty, w rozsądnych cenach. Strona internetowa prosta i funkcjonalna...aczkolwiek - denerwującym jest przy zaznaczaniu wybieranych opcji, niespodziewane przewijanie strony "w górę", np. przy za... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Szeroki wybór, możliwość wynajmu miejscówek blisko stoku w ciekawych resortach z karnetem to coś co mnie przyciąga. Jednak szukanie zajmuje dużo czasu, że względu na duża ilość szczegółów do sprawdzen... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Skivakanties
  2. Excursiebedrijf

Geschreven door het bedrijf

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych Klientów przygotowaliśmy przejrzystą ofertę, indywidualnie dopasowaną do Państwa potrzeb. SnowTrex organizuje dla Państwa pakiet zakwaterowania z karnetem narciarskim. Dodatkowo macie Państwo możliwość wypożyczenia sprzętu i wykupienia kursów w wielu miejscowościach. W destynacjach, do których wybiera się najwięcej Klientów, proponujemy opiekę rezydentów, którzy przygotowują niezobowiązujący program rozrywkowy. W większości miejscowości mają Państwo do dyspozycji obiekty różnych kategorii, jak na przykład wellness, czy wyjazdy rodzinne. To właśnie sprawia, że na każde życzenie Klienta znajdujemy odpowiednie rozwiązanie. SnowTrex – indywidualność i najlepsza obsługa Klientów!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

57 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wszystko ok

5 juli 2026

Droga Klientko,
dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług.

Dobra cena

Dobra cena, przejrzystość strony podczas rezerwacji.

4 juli 2026

Droga Klientko,
dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że docenia Pani nasze ceny oraz przejrzystość strony internetowej podczas dokonywania rezerwacji.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Od wielu lat korzystam ze Snowtrex-u

Od wielu lat korzystam ze Snowtrex-u. Zawsze sprawnie i przyjemnie :-)

3 juli 2026

Szanowni Państwo,
dziękujemy za miłe słowa oraz wieloletnie zaufanie do naszych usług. Cieszymy się, że każda współpraca z naszym biurem przebiega sprawnie i przyjemnie.

Doświadczenie ze SnowTrex

Jest to mój 9 wyjazd na narty zorganizowany przez SnowTrex. Wszystkie dotychczasowe wyjazdy spełniły moje oczekiwania. Jest bardzo prawdopodobne, że będą następne. Kontakty telefoniczne z paniami konsultantkami oceniam bardzo pozytywnie. Są pomocne i rozwiązują problemy związane z procesem rezerwacji.

2 juli 2026

Szanowni Państwo,
dziękujemy za miłe słowa oraz ogromne zaufanie przy organizacji już dziewiątego wyjazdu. Cieszymy się, że pomoc naszych konsultantek jest dla Państwa tak cenna.

Szanowni Państwo,
dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasze usługi spełniły Państwa oczekiwania.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Konsultanci szybko reagują i starają…

Konsultanci szybko reagują i starają się szczerze doradzić. Korzystamy z usług biura po raz kolejny. Dobrze wynegocjowane ceny atrakcyjne dla klienta. Szkoda , że w piątek infolinia telefoniczna zamknięta, ale domyślam się, że to dzień pracy wewnętrznej biura i czasem trzeba w spokoju przygotować nowe oferty😁

2 juli 2026

Droga Klientko,
dziękujemy za pozytywną opinię, którą z przyjemnością przekazaliśmy dalej naszym konsultantom. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług. Od sierpnia ponownie będziemy do Pani dyspozycji telefonicznie także w piątki.

ok snow

ok, super !!

8 juni 2026

Szanowni Państwo,

dziękujemy za pozytywną opinię.

Sprawnie i szybko.

Wszystko przebiegało bardzo sprawnie i szybko. Korzystam z usług kolejny rok i jestem bardzo zadowolony. Co by nie powiedzieć to na SnowTrex oferta cenowa jest bardzo konkurencyjna.

6 juni 2026

Szanowni Państwo,

dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z naszej oferty i obsługi. Chętnie pomożemy również przy organizacji kolejnych urlopów narciarskich.

wspaniala przygoda na sniegu

Bardzo prosta rejestracja. Szybka odpowiedz. Zakwaterowanie chociaz male ale wygodne, apart. studia dobrze wyposazone. Rezydencje polozone blisko stoku, trasy super przygotowane. Jade 7 raz. Goraco p[olecam.

3 juni 2026

Szanowni Państwo,

dziękujemy za podzielenie się z nami pozytywnymi wrażeniami z urlopu. Cieszymy się, że po raz kolejny spędzili Państwo udany czas za naszym pośrednictwem.

warto

czytelna i proste wprowadzanie rezerwacji

16 mei 2026

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że proces rezerwacji był dla Państwa prosty i przejrzysty.

Szybkie potwierdzenie rezerwacji

Szybkie potwierdzenie rezerwacji, dużym minusem jest brak polskiej nakładki na stronę my snowtrex !

16 mei 2026

Szanowni Państwo,

dziękujemy za pozytywną opinię oraz sugestię dotyczącą naszej strefy Klienta. Przekażemy ją dalej do odpowiedniego działu. Obecnie strefa Klienta udostępniana jest przez operatora zewnętrznego, który oferuje ją jedynie w języku niemieckim lub angielskim.

Super

Super. Zostałem poinformowany o dostępności apartamentu i dokonałem rezerwacji. Wszystko sprawnie i szybko. Bardzo profesjonalnie i satysfakcjonująco.

8 mei 2026

Szanowni Państwo,

dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że proces rezerwacji spełnił Państwa oczekiwania. Dziękujemy również za miłe słowa.

Wszystko ok

Wszystko ok. Proces rezerwacji łatwy i szybki. Cena odpowiednia. Kolejny raz zadowolony.

2 mei 2026

Szanowni Państwo,

dziękujemy za wieloletnie zaufanie i polecenie naszych usług. Bardzo się cieszymy, że będziemy mogli służyć Państwu pomocą przy rezerwacjach również w przyszłości!

Narty zawsze ze SnowTrex

Zawsze wyjeżdżam na narty z firmą SnowTrex. Wszystko zawsze dopięte na ostatni guzik. Oferta atrakcyjna i w dobrej cenie. Polecam.

4 mei 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kolejny raz ze Snowtrexem!

Kolejny raz rezerwuję przez portal Snowtrex. Bezproblemowy proces rezerwacji, czytelne opisy i wskazówki.

1 mei 2026

Szanowni Państwo,
dziękujemy za pozytywną opinię oraz lojalność. Cieszy nas, że ponownie skorzystali Państwo z naszych usług i pozostają z nich zadowoleni.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Perturbacje z potwierdzeniem rezerwacji

Od momentu rezerwacji pokojów do potwierdzenia z Waszej strony minęło około 6 tygodni. Dzwoniąc i pisząc do Was prosbe o wyjaśnienie dostałem informację, że hotel jest prawdopodobnie zamknięty i nic nie możecie zrobić, dopóki nie potwierdzi naszej rezerwacji. Tak jak po ludzku to rozumiem (że to nie do końca Wasza wina) tak od strony klienta uważam, że to strasznie słabe. Zwłaszcza w obecnych czasach, gdzie wszystko się załatwia "jednym klinkieciem". Jest to moja pierwsza rezerwacja przez snowtrex. Korzystałem wielokrotnie z innych systemów rezerwacji wyjazdów i nigdy taka sytuacja nam się nie zdarzyła. Myślę, że warto popracować nad hotelami z którymi współpracujecie, żeby uniknąć takich sytuacji w przyszłości. Cieszę się, że się udało- zwłaszcza że podróżujemy grupa kilkunastu osób, a każdy robił rezerwację dla swojej rodziny. Część ekipy dostała potwierdzenie natychmiast (ci którzy rezerwowali pokoje 2 osobowe bez dostawek), a część czekała podobnie jak my (ci którzy są w nieparzysta ilość osob). Popracujcie proszę nad tym.

21 april 2026

Szanowni Państwo,
dziękujemy za wystawienie opinii.
Bardzo nam przykro, że czas oczekiwania na odpowiedź dotyczącą rezerwacji na zapytanie był dłuższy niż standardowo. Jak już wcześniej informowaliśmy, obiekt był tymczasowo zamknięty, dlatego nie miał możliwości wcześniejszego odniesienia się do przesłanego zapytania. Otrzymaliśmy jednak informację, że mimo wydłużonego czasu oczekiwania chcą Państwo podtrzymać rezerwację. Pragniemy również zaznaczyć, że do momentu potwierdzenia rezerwacji przez obiekt możliwa była bezpłatna rezygnacja z oczekiwania na odpowiedź.
Cieszymy się, że ostatecznie Państwa rezerwacja została potwierdzona przez obiekt.

szybka realizacja

szybka realizacja. doskonale ceny

18 april 2026

Szanowni Państwo,

dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że doceniają Państwo szybką realizację rezerwacji oraz nasze atrakcyjne ceny.

Bardzo dobra komunikacja

Bardzo dobra komunikacja. Wszystko sprawnie i bezproblemowo

18 april 2026

Szanowni Państwo,

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z naszej komunikacji i że organizacja Państwa urlopu przebiegła bez problemów.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ogólnie współpraca z snowtrex od kilku…

Ogólnie współpraca z snowtrex od kilku lat jest niezawodna pod każdym względem. Nie mam uwag

14 april 2026

Antwoord van SnowTrex PL

dziękujemy za Państwa opinię i wieloletnią lojalność. Mamy nadzieję, że również w przyszłości będziemy mogli służyć Państwu pomocą przy rezerwacji urlopu narciarskiego.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.