SnowTrex PL Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jest to mój 9 wyjazd na narty zorganizowany przez SnowTrex. Wszystkie dotychczasowe wyjazdy spełniły moje oczekiwania. Jest bardzo prawdopodobne, że będą następne. Kontakty telefoniczne z paniami kons... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Konsultanci szybko reagują i starają się szczerze doradzić. Korzystamy z usług biura po raz kolejny. Dobrze wynegocjowane ceny atrakcyjne dla klienta. Szkoda , że w piątek infolinia telefoniczna zamkn... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Szeroki wybór, możliwość wynajmu miejscówek blisko stoku w ciekawych resortach z karnetem to coś co mnie przyciąga. Jednak szukanie zajmuje dużo czasu, że względu na duża ilość szczegółów do sprawdzen... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Skivakanties
  2. Excursiebedrijf

Geschreven door het bedrijf

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych Klientów przygotowaliśmy przejrzystą ofertę, indywidualnie dopasowaną do Państwa potrzeb. SnowTrex organizuje dla Państwa pakiet zakwaterowania z karnetem narciarskim. Dodatkowo macie Państwo możliwość wypożyczenia sprzętu i wykupienia kursów w wielu miejscowościach. W destynacjach, do których wybiera się najwięcej Klientów, proponujemy opiekę rezydentów, którzy przygotowują niezobowiązujący program rozrywkowy. W większości miejscowości mają Państwo do dyspozycji obiekty różnych kategorii, jak na przykład wellness, czy wyjazdy rodzinne. To właśnie sprawia, że na każde życzenie Klienta znajdujemy odpowiednie rozwiązanie. SnowTrex – indywidualność i najlepsza obsługa Klientów!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

57 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Szanowni Państwo,

dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że sprawny kontakt oraz szybka realizacja rezerwacji spełniły Państwa oczekiwania.

Super

Jestem z wami już chyba ponad 20 lat

4 maart 2026

Szanowni Państwo,
dziękujemy za pozytywną opinię.

Serdecznie dziękujemy za Państwa wieloletnią lojalność i zaufanie! Cieszymy się, że już od tak dawna możemy witać Państwa w gronie naszych Klientów!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Uwielbiam snowtrex i jeżdżę z Wami od…

Uwielbiam snowtrex i jeżdżę z Wami od lat i będę jeździć jeszcze i jeszcze

1 maart 2026

Szanowni Państwo,
dziękujemy za pozytywną opinię.

Bardzo cenimy Państwa wieloletnie zaufanie i lojalność. Cieszymy się, że od tylu lat możemy witać Państwa w gronie naszych Klientów!

Wszystko ok

Wszystko ok. Mila i kompetentna Pani na infolini (Dominika K.)

4 maart 2026

Szanowny Kliencie,
dziękujemy za pozytywną opinię. Bardzo cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszego działu obsługi klienta!
Z poważaniem,

Proces rezerwacji

Cały proces rezerwacji przebiegł bezproblemowo. Polecam firmę.

3 maart 2026

Szanowni Państwo,
dziękujemy za pozytywną opinię i rekomendację naszej firmy!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zamówiliśmy pokój z wyżywieniem HB, a zostaliśmy bez wyżywienia

Zamówiliśmy pokój z wyżywieniem HB (tylko śniadania). Okazało się że zdjęcia nie prezentują zamówionego pokoju tylko apartament (szumnie nazwany) mieszczący się w budynku obok. Pokoik nie miał nawet czajnika nie mówiąc o nawet wnęce kuchennej. Ponieważ nastawiliśmy się na obiadokolacje przygotowywane osobiście w aneksie kuchennym to właściciel obiektu, przeniósł nas do pokoju z aneksem ale anulował wyżywienie HB.
Druga sprawa to kompletnie nieprawdziwy opis lokalizacji. Było napisane że w centrum miasteczka, tymczasem totalne odludzie. Do najbliższych zabudowań około kilometra. Na terenie "hotelu" zagroda z krowami, smród i co ważne do obiektu prowadzi ślepa uliczka oddalona od zabudowań tak jak pisałem wcześniej ponad kilometr, absolutnie żadne centrum.
Na prośbę o interwencję biuro pozostawiło nas samych sobie, twierdząc że jak wrócimy to możemy pisać reklamację.

4 februari 2026

Szanowni Państwo,
dziękujemy za przesłaną opinię. Przykro nam, iż zarezerwowany urlop nie spełnił w pełni Państwa oczekiwań.
Zapewniliśmy Państwu jednak zarezerwowane usługi. Można to jednoznacznie potwierdzić na podstawie dokumentów podróżnych. Na miejscu otrzymali Państwo nawet upgrade.
Dalsze rozpatrzenie Państwa reklamacji nastąpi drogą mailową. Otrzymaliśmy już Państwa pismo w tej sprawie.

Przejrzysta oferta

Przejrzysta oferta, sprawne przejście do zakupu, konkretnie i ba temat.

6 februari 2026

Szanowni Państwo,
bardzo dziękujemy za pozytywną ocenę i cieszymy się, że wszystko przebiegło zgodnie z Państwa oczekiwaniami.

Dobra czytelna oferta.

Dobra czytelna oferta.

5 februari 2026

Szanowni Państwo,
dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z naszych ofert.

Pozytyw

Szybko, sprawnie, przejrzyście, tanio

2 februari 2026

Szanowni Państwo,
dziękujemy za pozytywną opinię!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Juz trzeci raz pojedziemy na narty z…

Juz trzeci raz pojedziemy na narty z firma Snowrrex,jestesmy badzo zadowoleni z szybkiego bookingu,co rocznego bonu,super firma.Polecamy

3 januari 2026

Szanowni Państwo,
dziękujemy za pozytywną opinię oraz Państwa zaufanie. Cieszymy się, że pozostają Państwo w gronie naszych Klientów i dziękujemy za polecenie naszej Firmy.

o procesie rezerwacji

Strona internetowa bardzo przejrzysta. Łatwe dodawanie kryteriów wyszukiwania. Bogate opisy apartamentów. Przydatna mapka z lokalizacją noclegu.

3 januari 2026

Szanowni Państwo,
dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z wyglądu naszej strony internetowej!

Obsługa sprzedaży

Jestem długoletnim klientem Waszego biura, zawsze byłem zadowolony z usługi. Tym razem, też zostałem w sposób elastyczny obsłużony, z czego jestem bardzo zadowolony. Liczę że wybrany obiekt i rejon w którym jeszcze nie byłem, też mnie zadowoli.

1 januari 2026

Szanowni Państwo,
dziękujemy za wieloletnie zaufanie oraz pozytywną opinię!

Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z usł ug naszego działu obsługi Klienta. Chętnie przekażemy Państwa wiadomość naszym pracownikom. Życzymy Państwu udanego urlopu!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kilka razy już byłem z wami i było…

Kilka razy już byłem z wami i było super 👍

1 december 2025

Szanowni Państwo,
bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że już kilkukrotnie skorzystali Państwo z naszych usług.

Dobre oferty

Dobre oferty, w rozsądnych cenach. Strona internetowa prosta i funkcjonalna...aczkolwiek - denerwującym jest przy zaznaczaniu wybieranych opcji, niespodziewane przewijanie strony "w górę", np. przy zaznaczaniu wyboru wyżywienia. Powinna istnieć możliwość zaznaczenia kilku opcji - np. HB, AL lub FB. Niestety zaznaczenie jakiejkolwiek opcji, skutkuje natychmiastowym przewinięciem strony "w górę". Jest to po prostu irytujące. Ale ogólnie jest ok.

2 december 2025

Szanowni Państwo,
dziękujemy za pozytywną oraz konstruktywną opinię. Pragniemy poinformować, że po wybraniu filtrów oferty są automatycznie aktualizowane, dlatego strona ładuje się ponownie. Ponieważ nieustannie pracujemy nad tym, aby nasza strona była jak najbardziej przyjazna dla Klientów, Państwa uwaga została przekazana do odpowiedniego działu.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Najpelsze biuro na narcjarski urlop

Duży wybór opcji noclegu z karnetem. Szybkie potwierdzenie rezerwacji na zapytanie.

1 december 2025

Szanowni Państwo,
serdecznie dziękujemy za Państwa pozytywną opinię. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z naszej oferty noclegów oraz z szybkiego potwierdzenia rezerwacji.

komfort w atrakcyjnej cenie

wygodny i przejrzysty przegląd ciekawych destynacji narciarskich - w atrakcyjnych cenach polecam

2 november 2025

Szanowni Państwo,

serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasza strona wywarła na Państwu dobre wrażenie, a oferty okazały się atrakcyjne. Bardzo doceniamy również Państwa polecenia wśród znajomych.

Kaprum ski

Snowtrex to firma z którą już parę razy organizowałem sobie urlop ,bardzo doba firma. Zawsze załatwione jest od A do z .Dziękuję miłym panią z obsługi Snowtrex za wyrozumiałość,pomoc i super obsługę. Piotr Radostowice

3 november 2025

Szanowny Panie Piotrze,

bardzo dziękujemy za poświęcony czas oraz tak szczegółową i pozytywną opinię. Cieszymy się, że mogliśmy służyć Państwu pomocą i oczywiście pozostajemy do dyspozycji również w przyszłości!

Solidna firma

Sprawnie, szybko, wyczerpujące informacje, fajne zniżki

2 november 2025

Szanowni Państwo,
serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasze oferty okazały się atrakcyjne i że wygląd naszej strony internetowej spełnia Państwa oczekiwania.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bardzo krótki okres na realizację przedpłaty, powinno być około 7 dni

W moim wypadku brak informacji czym różni się pokój standard od premium, brak info o narciarni i możliwości przechowywania sprzętu w szafkach przy stacji narciarskich.

1 november 2025

Szanowni Państwo,
dziękujemy za przesłaną opinię. Przekazaliśmy Państwa uwagę odnośnie opisu pokoju do odpowiedniego działu. Jeśli nasz partner obiektu nie przekazał nam informacji o przechowalni nart, zakładamy, że w obiekcie taka możliwość nie jest dostępna. Jako organizator imprez turystycznych nie dysponujemy informacjami na temat usług oferowanych przez wyciągi, ponieważ nie stanowią one części naszej umowy.

Dit is Trustpilot