Tot twee maal toe niets ontvangen. De laatste verjaardagsboxen werden wel aangerekend maar nooit verzonden.
Wij hebben al 3,5 jaar snuffelbox en sinds mei/juni hebben we geen boxen meer mogen ontvangen. Via de chat contact opgenomen daarin wordt aangegeven dat ze er achteraan gaan. 3 maanden geleden een mai... Toon meer
Een jaar lang geen problemen gehad, nu worden ineens geen boxen meer geleverd maar er is wel geld afgeschreven. Gelukkig kon ik dit nog terugboeken. Helaas na een x aantal emails geen reactie gehad en... Toon meer
Snuffelbox reageert nergens op, niet op emails, op reacties op hun facebook pagina, en ook niet in de chatfunctie op hun website. Schrijven geld af, sturen vervolgens niets, tot daarna, dit geweig... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ik wacht al weken op de verjaardagsbox…
Ik wacht al weken op de verjaardagsbox voor mijn hond. Er wordt niet gereageerd op mail en ook niet in de chat op de website. Geen enkele contact mogelijk. Wil het annuleren en mijn geld terug. De box kostte inclusief verzendkosten 65 euro en ik heb na 3 weken nog helemaal niets. En dat terwijl er op de website staat voor 16uur besteld, morgen in huis. Snuffelbox, geef m'n geld terug en hou die box maar want m'n hond is inmiddels allang jarig geweest.
Geen reactie op berichten, verkeerde leveringen
Ik heb al meerdere mails gestuurd om alles stop te zetten, blijkbaar is er toch nog een doos opgestuurd en geld afgehaald. Bovendien naar mijn oud adres opgestuurd terwijl ik mails en chats gestuurd had om dit te wijzigen. Komt op niks een reactie, telefoonnummer niet te vinden. Schandalig.
Slechte service
Slechte service
Al maanden mijn snuffelbox stopgezet.
Contact krijg is heel lastig 1 keer een mailtje terug gekregen dat ze mijn abonnement stop gaan zetten.
Er wordt nog steeds geld afgeschreven wat ik steeds terug boek. Dit is al
6 maanden zo.
Meerdere mailtje en chats gestuurd dat ik niks van ze wil ontvangen. Maar blijkbaar worden die niet gelezen.
Erg slechte communicatie!
Snuffelbox zorg dat je beter bereikbaar bent!
En luister naar je klanten!
Oplichting?!
Geld afschrijven maar niks krijgen.
Heb nu me 2 maandelijks abonnement ook stopgezet en alleen nog de jaarlijkse aanstaan die ik tot op heden nog niet heb ontvangen terwijl er wel een mail uit was qua personaliseer je box blablabla en met datums wanneer wat gebeurde maar niks.
Er wordt niet gereageerd op berichten
Er wordt niet gereageerd op berichten, mails etc. Abonnement al langere tijd geleden opgezegd. Nog steeds wordt er geld afgeschreven. Schandalig!
Ze reageren nergens op
Ze reageren nergens op. Schrijven wel geld af maar je ontvangt geen boxen. Mijn hondje ontvangt de boxen al een tijdje maar de laatste twee zijn niet aangekomen. Ondertussen al meerdere mails gestuurd, berichten in de chat verstuurd en berichten op Facebook achtergelaten. Jammer dat het zo moet want het waren leuke boxen.
Klantenservice absoluut niet te…
Klantenservice absoluut niet te bereiken, wacht al bijna 2 weken op reactie wegens foutief bestelde verjaardags boxen ter waarde van €100!!!!
Deze hadden nooit besteld moeten worden, maar er werd ineens zonder pardon €100 van mijn rekening afgeschreven.
Direct klantenservice gecontacteerd, tot op heden geen reactie en dus geen geld terug, kan de boxen nu dus ook niet retour sturen wanneer ik deze ontvang.
ZEER SLECHTE ZAAK
Snuffelbox reageert nergens op
Schrijven geld af, sturen vervolgens niets, tot daarna, dit geweigerd en terug laten sturen.
Geld terug geboekt, abbonement opgezegd, ze blijven herinneringen en aanmaningen sturen.
En schrijven gewoon weer af.
Zeer slecht bedrijf!!
Gelukkige hond
Mijn knappe hond is altijd super blij met zijn Snuffelbox. Als hij de doos ruikt en ziet wordt hij helemaal dol! Het is altijd weer een feestje voor hem en stiekem ook voor mij haha
Klantenservice niet bestaand
Het idee is leuk, maar in de boxen die ik kreeg zat nooit wat er op de flyer stond, waren het producten die overgebleven waren van vorige boxen en/of zelfs spul over datum.
In januari ineens de prijs verhoogd zonder overleg (wat ook een soort contactbreuk is) en ik was er klaar mee. Netjes aangegeven op zowel de email als WhatsApp en dat ik het zou begrijpen als de januari box nog afgeschreven en verstuurd werd. Die inderdaad ontvangen en viel weer vreselijk tegen, maar ik wilde er geen energie meer aan verspillen en ging er vanuit dat ik alles netjes geregeld had. Toen er weer geld werd afgeschreven weer (zinloos) geprobeerd contact op te nemen en via de bank het geld laten storneren en de machtiging blokkeren.
Hierna nog elke maand emails dat de box eraan komt, gevolgd door "oeps, afschrijving mislukt, uw hond loopt een box mis" en dreigen dat het abonnement wordt opgeschort. Elke maand weer, maar gewoon communiceren doen ze niet.
Wil je iets leuks voor je hond doen; geweldig, maar neem hier geen abonnement!
Leveringsproblemen
Een tijdje geleden waren er wat leveringsproblemen met de Snuffelbox. Daar was ik niet zo blij mee, maar ik heb als vergoeding snuffel te goed gekregen.
Ik blij en de hond blij 😀
Snuffelbox
De hond van mijn dochter een snuffelbox cadeau gedaan. Een half jaar iedere maand een snuffelbox. Totaal 6 boxen. Dit half jaar is ook al betaald. Tot nu toe is er nog maar één snuffelbox in februari geleverd. Er wordt niet gereageerd op mijn mail. Ook zijn ze telefonisch niet bereikbaar. Slechte communicatie en service. Ik ben diep teleurgesteld en zou Snuffelbox BV zeker niet aanraden.
Bestel niet bij dit bedrijf
Onbetrouwbaar. Een abonnement van meerdere boxen besteld. Eén box gehad (die er niet uit zag zoals op de foto) en daarna niets meer ontvangen. Meerdere malen contact gezocht maar reageren niet.
Onbetrouwbaar bedrijf
2 boxen besteld. Op vragen wordt niet of onvolledig geantwoord. Uiteindelijk 1 box geleverd op fout adres. Op vraag of 2de box nog wordt nagestuurd, daar wordt niet op geantwoord. Onbetrouwbaar bedrijf.
Heel heel slecht geen communicatie…
Heel heel slecht geen communicatie mogelijk wel betaald wordt niks geleverd wordt niet terug geantwoord noch via chat, Facebook en bellen is niet mogelijk. Geld lijkt nu verdwenen te zijn, en ik heb niks. Trap er dus niet in. Waardeloze firma
Slechte/geen communicatie mogelijk.
Slechte/geen communicatie mogelijk.
Bestelling niet geleverd. Na lange tijd eindelijk contact gekregen. Deel van de bestelling ontvangen, voor andere deel een tegoed gekregen.
Bij nieuwe bestelling is nergens het tegoed te verzilveren.
Op email wordt al meerdere keren niet…
Op email wordt al meerdere keren niet gereageerd, met abonnement kom ik niet op de inlogsite. Nu de tweede box ontvangen, zeer teleurstellend, speeltje binnen 10 minuten kapot en inhoud snoepjes nog geen 10 euro waard en totaal andere inhoud dan beloofd. Ik wil zo snel mogelijk weer van dit abonnement af .
Leuke box met kwalitatief goede inhoud
Een tijdje geleden waren er wat leveringsproblemen met de Snuffelbox. Daar was ik niet zo blij mee, maar intussen is dit opgelost en heb ik als pleister op de wond de Kerst Snuffelbox gekregen! Wat geweldig.
Mijn hondje Iggy geniet iedere maand van de gezonde snacks en speeltjes!
Niet aan beginnen
Niet aan beginnen. Twee keer betaald. Geen van beide boxen gekregen. Geen antwoord op klantenservice.
OPLICHTERS!
OPLICHTERS!
Eerste keer Een feest box en verjaardagsbox besteld, met korting. Toen alles soepel verlopen. Blijkbaar ben ik een abonnement aangegaan(wat niet duidelijk aangegeven staat).
Dus deze november, een jaar later, weer een verjaardagsbox ontvangen waar ik €54 voor moest betalen, het dubbele van de vorige box. Ik wilde hem retour sturen, want ik vond het veel te duur. Mijn account kon ik niet inkomen, en het 'wachtwoord vergeten' knopje doet het niet. Meerdere mails gestuurd dat ie retour moet. Geen reactie
Geld terug geboekt, en 1 week later krijg ik dreigmails dat ik moet betalen, anders worden er 'juridische stappen genomen'.
Dus nu maar betaald om er vanaf te zijn, maar bereikbaar zijn ze gwn niet.
EERSTE GRAADS OPLICHTING!