Jeg har d. 2 januar bestil en trøje som stadig ikke er kommet. Pengene er trukket og jeg har forsat ikke hørt noget og kan ikke spore hvor min pakke er. Så jeg går udfra den forsat ikke er sendt?... Toon meer

Jeg bestilte t-shirts den 2. januar, og i dag er det den 14. januar – jeg har stadig ikke modtaget min ordre. Det er helt uacceptabelt, at pengene blev trukket med det samme, uden at leveringen er... Toon meer

Flot hjemmeside, flotte rabatter, sejt i bruger økologisk bomuld!!! og hurtig levering. Jeg købte et sweat-set (hoodie + bukser). Jeg har brugt det rigtig meget, og det er mit ynglings sweat-set! Ef... Toon meer

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Pasformen er perfekt og farven forbliver ens selv efter gentagne vaske. Kvaliteten er virkelig lækker! Jeg går normalt i meget tætsiddende tøj, men mine T-shirts fra Sønday er bleve... Toon meer

1. Kledingwinkel

Navnet Sønday kommer fra drømmen om, at kunne have den der magiske søndags vibe med sig hver eneste dag. Den dag hvor alt går i dit tempo. Den dag du kun deler med dem du elsker allermest. Om det er dit barn, bror eller veninde. Eller alle dem der kan ringe uanmeldt på din dør på en søndag, uden at det er underligt

2,7

Slecht

Fantastisk lækkert sæt og exceptionel service!

Fantastisk lækkert sæt, som jeg har købt i flere forskellige farver, og ligeledes givet til flere familiemedlemmer.

Som en beskriver i sin anmeldelse, er det ikke blødt på samme måde som mange andre sweatpants, men det er vanvittigt behageligt, og virker til at holde formen og ikke få knæ og lignende, som andre sweat sæt godt kan lide lidt af.

Desuden er servicen helt i top. Med blot få dage til en rejse den 1. januar og derfor ikke tid til at få sendt eller lignende, gik Sønday lige lidt længere og sørgede for jeg kunne afhente sættet på trods af juleferie osv. og bytte et andet når jeg kom hjem fra ferie igen.

Sønday har mine varmeste anbefalinger!!

18 januari 2022

Servicen er simpelthen helt i bund

Servicen er simpelthen helt i bund, hat aldrig oplevet noget så ringe. Jeg bestiller noget tøj som ikke passer, prøver at tage kontakt til virksomheden for at penge retur eller bytte. Men er nu gået flere dage uden

28 oktober 2021

Man for ingen returlabel og man kan…

Man for ingen returlabel og man kan ikke finde nogle på jeres hjemmeside heller, derudover har i ikke svaret tilbage på min henvendelse selvom jeg skrev for 2 dage siden. Det sgu dårlig service og synes også jeres tøj er lidt småt i selve størrelsen

7 oktober 2021

Great quality!

Great quality!

Nice selection of clothes but what really convinced me was the quality of the fabric. I took the green combo with a hoodie and sweatpants and can't imagine having a more cozy Sønday than with this outfit.

27 september 2021