Soluva

2 beha's gekocht. Deze zouden voorsluiting hebben ,dus niet over het hoofd moeten deze. Hierover mailtje gestuurd en niets meer gehoord. Terugsturen kan achteraf alleen naar China voor minimaal 15 e... Toon meer

DROPSHIPPERS! 2 broeken besteld doen zich voor als winkel in nl maar komt gewoon rechtstreeks uit china 9 febr besteld nog niks binnen ben benieuwd eens maar nooit meer pure oplichting.

Waarom kunnen deze bedriegers zowaar hun gang gaan. Kunnen die niet geblokkeerd worden? Ahnee want reclame maken brengt geld op. De goedgelovige kopers zijn er de dupe van. Gelukkig heb in Trustp... Toon meer

Nog minder dan 1 *

Nog minder dan 1 *, wat een waardeloos bedrijf. Ben er in gestonken. Zit met 2 bh’s die het woord nog niet waard zijn. Eindelijk gearriveerd na 3 weken en veel vragen. Blijkt terug te kunnen worden gestuurd naar China. Uiteraard voor eigen kosten. Onduidelijk waar naartoe. Geen telefonisch contact mogelijk. Zulke mensen moeten worden opgepakt. NOOIT iets kopen daar.

31 maart 2026

Mijn retour is netjes afgehandeld

Ik wilde graag een paar broeken retourneren en heb hierover contact opgenomen met de klantenservice. Ik ben via de mail ontzettend netjes en vriendelijk geholpen door Sarah. Er is direct een hele passende oplossing geboden. Echt een uitstekende service en een hele fijne afhandeling.

27 maart 2026

Nooit iets bestellen!!

Nog minder dan 1 ster!

Bijna 3 weken gewacht op mijn bestelde bh's. 2x gemaild en toen kreeg ik beide keren vrij snel antwoord. Eerste keer dat er vertraging was bij de kwaliteitscontrole en de tweede keer kwam erop neer dat ik niet moest zeuren omdat de levertijd 8 tot 14 werkdagen was. Dit kon ik op de site nergens vinden. Op de laatste "werkdag" is het gekomen maar een hele andere maat. Maatje klein zal ik maar zeggen. Nu een mail gestuurd hoe dit opgelost wordt krijg ik geen reactie meer. Ik had eerst hier moeten lezen, dan had ik niet eens besteld hier.
MENSEN HIER ECHT NIETS BESTELLEN! SPUL KOMT UIT CHINA , HOEFT HIET ERG TE ZIJN, MAAR DAT WAT JE BESTELD IS NIET WAT JE KRIJGT!!!

13 maart 2026

21 februari 2026

DROPSHIPPERS!
Retourneren naar China maar je mag zelf het verzendlabel regelen, minimaal €20 voor een retournering. Of je kunt 15% van het aankoopbedrag terug krijgen...
NIET BIJ KOPEN !!

19 februari 2026

2 Broeken besteld

2 Broeken besteld, gelijk geannuleerd en betaald via credit card, kreeg mail terug, dat het akkoord was. Na een week werd er toch geld van mijn rekening afgeschreven. Weer gemaild en moest mijn rekeningnummer doorgeven. Het bedrag zou meteen overgeboekt worden en het kon enkele dagen duren. Gewacht en na een week nog geen bedrag. Gemaild , maar er komt geen antwoord meer.
Het zijn dus de allergrootste bedriegers die er zijn.
Nooit meer iets kopen.

10 februari 2026

Geen enkele ster..

Geen enkele ster... stelletje oplichters hopelijk smoren ze in die euro's vreselijk lui dit bah. NIKS BESTELLEN!!!! Je krijgt een domme houten kraal ipv een stoel... zucht

19 januari 2026

Pure oplichting

Pure oplichting! Stoel besteld en houten kraal in de plaats gekregen. E mailadres va de klantendienst bestaat plots niet meer

10 januari 2026

Oplichters

Oplichters. Ook ik heb een houten kraal ontvangen in plaats van een stoel. Op mail eerst keurige reactie, nu bestaat het mailadres niet eens meer… gegokt en verloren, aanbieding was ook al te mooi… superstom. Oplichters!

20 januari 2026

Ik had een stoel besteld (pluffy)

Ik had een stoel besteld (pluffy). Nu dacht ik vandaag mijn stoel te ontvangen. Kreeg ik van DHL de melding dat mijn pakket in de brievenbus was geleverd. Hier zat een houten kraal in. Dit is natuurlijk niet wat ik besteld had.

6 januari 2026

2 Luxury perfume advent calendar…

2 Luxury perfume advent calendar besteld en gekregen. Zit geen geur in zoals wel op website vermeldt staat. Zijn alleen maar kleine plastic flesjes van ongeveer 2 cm.
Wat een flop. En dat voor 59,90 voor 2 pakketten. Kado voor 2 buurvrouwen die mij geholpen hebben met verhuizen. Ik schaam mij dood toen ik hoorde wat er in de pakketten zat.....
Contact gezocht via mail. Krijg alleen maar excuses en voor de rest niets.
Koop nooit wat bij Soluva, je wordt genept, geflest!!

5 januari 2026

SLECHTE ERVARING!!!!

SLECHTE ERVARING!!!!
NIKS KOPEN BIJ DEZE SITE!!!

Max Verstappen advendkalender besteld
Na een maand of meer!!!
Wat denk je krijg ik een Oud "Perez nr11 raceautootje op schaal 1/48
Dan vraag je je geld terug
Maar dat krijg je niet !!!!
Eerst 15% aangeboden op een volgend product
Nee dat wil ik niet !!! Daarna aanbod 30% korting op een volgend product
NEE IK WIL MIJN GELD TERUG!!!

10 november 2025

Nog steeds geen enkele reactie!

Nog steeds geen enkele reactie!
Nog steeds geen geld terug. Wel een adres in Amsterdam gevonden van het bedrijf dat boven Soluva hangt. "Misschien eens een bezoekje brengen?" opperde ik tegen mijn vrouw.
Misschien geen goed idee! Iemand die zo de boel flest, zal vast niet open staan voor een simpele discussie!

15 december 2025

Bestel hier niets!!!

Bestel hier niets!!!! Max verstappen advent kalender besteld. 3 weken later…., het is inmiddels al dik december, nog niet ontvangen

Paar dagen kater werd er gemeld, van volgende week krijgt u uw track & trace, dus het was 100% nog niet verzonden. Maar ik krijg mijn geld nog steeds niet terug. Inmiddels al 5 keer om gevraagd. Gelijk de 1e dag al, toen gemeld werd dat t lang ging duren.
Bij een paar schoenen naja, kun je mss gewoon op wachten.
Maar bij een adventskalender is de lol er af na 1 december. Volgende week de track & trace, dan wordt het dus pas opgestuurd. Dus dan is de verwachte aankomst rond kerst. Dat is niet normaal. Dus de levertijd zou dan 6 weken zijn. Terwijl er op de NL site stond “op voorraad” dan verwacht je de bestelling toch dezelfde week. Dat was 13 november……..

Ik heb het inmiddels bij nietbezorgd.nl aangemeld

13 november 2025