Nog minder dan 1 *, wat een waardeloos bedrijf. Ben er in gestonken. Zit met 2 bh’s die het woord nog niet waard zijn. Eindelijk gearriveerd na 3 weken en veel vragen. Blijkt terug te kunnen worden ge... Toon meer
Soluva
2 beha's gekocht. Deze zouden voorsluiting hebben ,dus niet over het hoofd moeten deze. Hierover mailtje gestuurd en niets meer gehoord. Terugsturen kan achteraf alleen naar China voor minimaal 15 e... Toon meer
DROPSHIPPERS! 2 broeken besteld doen zich voor als winkel in nl maar komt gewoon rechtstreeks uit china 9 febr besteld nog niks binnen ben benieuwd eens maar nooit meer pure oplichting.
Waarom kunnen deze bedriegers zowaar hun gang gaan. Kunnen die niet geblokkeerd worden? Ahnee want reclame maken brengt geld op. De goedgelovige kopers zijn er de dupe van. Gelukkig heb in Trustp... Toon meer
Zeer ontevreden
Zeer ontevreden, product klopt niet met wat ik besteld heb!! Er zit nl geen voorsluiting aan de BH, terugsturen naar China!! Erg slecht!! Geen service!!
1 ster is nog teveel eer voor deze…
1 ster is nog teveel eer voor deze oplichters. Ik heb hetzelfde verhaal als alle andere reviewer, helaas. Mails gestuurd, contact formulier ingevuld. De bestelde bh's met voorsluiting niet ontvangen, en wat ik ipv daarvan ontving is nog geen €10 waard. Wat een oplichterszooitje. De review op hun pagina waren allemaal heel positief.( via Facebook).
Ik had beter moeten opletten. Het is niet een winkel of bedrijf in Nederland, al geven ze aan van wel..... nu uitzoeken hoe ik melding van oplichting kan doen tegen dit bedrijf. Geld krijg ik niet terug ben ik bang. En omruilen kost meer dan dat ik betaald heb. 🤢😡🤬
Zelfs 1 ster niet waardig
Het is spijtig dat ik toch 1 ster moet geven, die verdienen ze mss omdat ze er goed in slagen om een brolsite er te laten uitzien als volwaardig merk. Ik heb 2 bh's besteld. Ik dacht dat deze uit Nederland zouden komen. Niet dus! Ze kwamen van China, dikke brol dus en ik kreeg trouwens niet het model dat ik besteld had ! Terugsturen kan ik ook niet want de kosten zijn groter dan de aankoopprijs, goed verdient Soluva...hoeveel kopers bedriegen jullie zo per dag ?? Op de site staan zogezegd veel positieve reviews, allemaal fake
Verkeerde bh voldoet niet Lijkt niet op…
Verkeerde bh voldoet niet Lijkt niet op mijn bestelling terugsturen kost €19,80 Vind dit oplichting ,doet zich voor als Nederlands bedrijf
Wat een oplichterij
Wat een oplichterij, slechte kwaliteit en geen voorsluiting. Terugsturen naar China op eigen kosten.
Daar nooit iets bestellen!
Verkeerde bestelling
Ik heb al 2 keer een bestelling gedaan, maar kreeg steeds iets anders dan ik bestelde. Verschillende mails leveren niks op. Nog geen reactie. De knop voor retourbiljet werkt niet. Waardelood bedrijf en slechte service.
er ging veel mis ze zijn oplichtingniet te…
er ging veel mis ze zijn niet te bereiken.
terug sturen kan als je een formulier down load en daar staat op dat je het naar china moet terug sturen kun je dus zelf betalen krijg ook het geld niet terug naar meerdere e mails te hebben gestuurd .
Het zijn volgens mij mensen die producten zelf bestellen en naar china door sturen. ik denk pure oplichting begin er niet aan.
Onbetrouwbaar
Meermaals mails proberen sturen maar geen van hun mail adressen werkt.
De bestelling van BH S zijn niet wat besteld is en de maat ook niet(Chinese brol) geschikt voor kinderen ipv een XL maat Je kan niet terugzenden en je geld ben je ook kwijt
Ik kreeg BH’s zonder voorsluiting
Ik kreeg BH’s zonder voorsluiting. Heb gevraagd om een retourbiljet , na heel veel e-mails niets ontvangen. Ben zeer teleurgesteld geld voor niks uitgegeven.
Kan geen ster geven
Kan geen ster geven. 40 dagen geleden 4 Bh’s bestelden betaald maar tot op heden niet meer vernomen. Over 10 dagen doen we aangifte voor oplichting.
Oplichting, geen enkele reactie van dit bedrijf. Geen artikelen ontvangen.
Op 8 juli mijn bestelling geplaatst en betaald. Nu is het 13 augustus en niets ontvangen. Op mijn 2 mailtjes naar Soluva waar mijn bestelling blijft geen enkele reactie.
Oneerlijk
Ik heb al een review geschreven. Waar ik voor wil waarschuwen: Er staan op de site van Soluva alleen maar heel goede reviews, dat kan niet kloppen. Dat is zo oneerlijk.
Joke Teunissen
de publiciteit stemt niet overeen met…
de publiciteit stemt niet overeen met het geleverde, ze spreken van BH die van voren toegaan en in katoen, ik kreeg 2 synthétiche BH gemaakt uit een stuk die helemaal niet opengaan van voor
Oplichters
Oplichters! Na een late levering, wil ik artikelen retourneren. Ik heb diverse mails gestuurd, maar krijg geen enkele respons. Ik ben 175 euro armer met niet passende ondergoed. Bah, bah!
Het product beviel niet
Het product beviel niet. Ze zeggen dat je het terug kan sturen maar zeggen er niet bij dat je dat meer €20 euro gaat kosten. Omdat het teruggestuurd moet worden naar China. Tevens moet je bij je retour formulier een factuur sturen. Alleen ontvangen je nooit een factuur. Balen dus. Niet blij met het product en terugsturen is geen optie vanwege de hoge kosten. ( Echt niet in verhouding dit) enorme spijt
2x bh's besteld met voorsluiting
2x bh's besteld met voorsluiting, chinese rommel voor vrouwen met kleine borsten ontvangen. de cups zijn platte mousse schijfjes, geven niks ondersteuning. op mails geen reactie
Oplichting
Pure oplichting dus aangifte gedaan
verkeerde maat bh, geen voorsluiting ,slechte kwaliteit, geen labels.
retouren moeten naar China gestuurd,
bestelling geplaatst via ned webshop
geld terug beloofd maar helaas.
Alleen de kleur was goed.
Zonet mijn twee BH's ontvangen. Had met voorsluiting besteld. Maar kreeg 2 hele andere, slecht genaaide modellen en 2 verschillende maten die je over het hoofd moet doen. Maat/was-labels waren er uit gescheurd en verpakking ook opengeknipt met streepjescode er nog gedeeltelijk op. Op het retourformulier staat dat je alleen bij ongebruikte artikelen met labels je geld terug krijgt. Lekker slim van ze om het zonder labels op te sturen. Kan het dus wel vergeten om mijn geld terug te krijgen. Wat een oplichterij!!!!😤😡 Ook goede leer van mezelf om eerst op deze site te checken.
Jammer
Jammer, maar kwam deze keer ook ook bedrogen uit. Eerste levering ok, maar nu ..:( 2xBh met voorsluiting besteld, kreeg een ander model in de vekeerde maat, en kan er dus niks mee. Na 2 x klachten toch een e-mail gekregen dat ik, volgens hun algemene voorwaarden, de foutgeleverde bh's mag terugsturen naar China, Op mijn kosten uiteraard, voor hun fout dus :( En nu grote stilte..
Ben er ook ingetrapt
Ben er ook ingetrapt, heb ook 2 bh's gekocht,met voorsluiting,kreeg van die je over je hoofd moet aantrekken,en veel te klein,en ook nog de verkeerde kleur.Wordt nergens op gereageerd,ook het emailadres bestaat niet.
Ook spijt dat ik niet eerder op deze site heb gekeken.
Gewoon oplichterij.