Zeer goede ervaring! Makkelijk te gebruiken website en vlotte levering in België. Kleindochter was erg blij met haar mooie schoenen. 😊
Redelijk snelle levering, binnen een paar werkdagen in huis. Helaas 1 paar niet helemaal mijn smaak na het zien in het echt, kon het pakket lokaal afgeven, meteen een sms voor ontvangstbevestiging, ko... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Sooco is de meest verrassende en complete multi-brandstore in shoe- & sneakerfashion en presenteert de beste schoenenmerken voor elk moment van de dag. Wat je stijl ook is, je vindt altijd wat je zoekt. Wekelijks komen de nieuwste sneakers, laarzen, pumps en veterschoenen binnen die zorgvuldig door Sooco zijn geselecteerd volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van fashion- en schoenenmode. Daardoor biedt Sooco aan zowel trendsetters als trendvolgers het meest uitgebreide schoenenassortiment. De Sooco Footbar store vind je in Enschede aan de Langestraat 27A of shop online op Sooco.nl
Parallelweg 44, 7161 AG, Neede, Nederland
- +31 (0)545 - 25 10 45
- klantenservice@sooco.nl
- www.sooco.nl
Duurder geprijsd
Duurder dan andere zaken maar wel ok geleverd. Waren niet meer leverbaar bij andere winkels.
Goeie service en zeek klantgericht
Super Tevreden !!!
Zeer Tevreden, levertijd, keuze, prijs echte aanrader. Ik kom hier Zeker weer terug !
Ik word blij van deze winkel
De schoenen die ik had besteld bleken een maatje te klein en ik wil ze graag ruilen voor een maat groter. De retourknop op de website kwam niet naar voren (kan trouwens ook gewoon aan mij liggen) en ik besloot te mailen naar de KS. Ik kreeg gisteren (op een dinsdag) tegen negen uur 's avonds (!) nog een mail terug van Lotte: mijn retour was aangemeld, pakje kan ik gewoon afgeven bij DHL en de grotere maat komt eraan.
Ik heb hier in het verleden vaker een bestelling geplaatst en het is altijd goed gegaan, anders was ik al klant-af. En dan gaat het een keer wel "mis" en dan wordt het zó opgelost. Fijne winkel, fijne prijzen, fijne service.
Ik had een bestelling geplaats voor ik…
Ik had een bestelling geplaats voor ik de reviews hier had gelezen en toen ik na 3 dagen nog niets had gehoord heb ik ze gemaild...en jawel hoor een mail terug,product voldeed niet aan hun kwaliteitseisen en duizend maal excuus en meteen een kortingscode voor 20% .Precies zoals ik hier volop lees.gelukkig met Afterpay "betaald " dus geen gedoe om mijn geld terug te krijgen.Wat een totaal onzin bedrijf.Hef jezelf op en bedonder mensen niet met leuke prijzen op artikelen die jullie niet verkopen.

Antwoord van Sooco
Zeer klantonvriendelijk en website die niet goed werkt
Na een paar mooie schoen gevonden te hebben wilde ik deze bestellen, maar toen wilde de website mijn adres in Nederland niet accepteren. De 'chat' klanten service was zeer onhandig en viel meerdere keren weg, medewerker was zeer kortaf en zeker niet klantvriendelijk, en daarbovenop hebben zelfs nog een account bij 'Schuurman Schoenen' (moeder bedrijf) aangemaakt zonder dat ik daar enige toestemming voor gegeven heb.
Ik vertrouw het bedrijf niet, en zal ook zeker nooit meer iets bestellen.

absoluut niet tevreden
absoluut niet tevreden , schoenen besteld en na 10 dagen nog steeds niets ontvangen . Mij zien ze hier niet meer weer .

Zeer tevreden
Deze webwinkel recent ontdekt, wat een top service! Al 3 keer besteld en schoenen 2 dagen later binnen. Hunter laarzen voor zeer gunstige prijs, heel blij mee! Nu sandalen te klein en ik zag dat je gewoon kunt ruilen, zonder gedoe. Doos terug opsturen en goede maat weer toegestuurd krijgen. Zo creëer je dus vaste klanten. :-)
0,01 eurocent te weinig voor kosteloze bezorging
Ik wil een paar kinderschoenen bestellen voor €39,99
Vanaf €40 geen verzendkosten.
Volgens de site moet ik €3,95 verzendkosten betalen,volgens de nieuwsbrief die ik per email ontving vandaag zijn er geen verzendkosten vanaf €30.
Contact gezocht met de klantenservice maar daar wordt gezegd dat er een fout in de email staat.
Heb de schoentjes niet besteld.

slechte garantie
7 maanden geleden een paar Puma sneakers kapot, na een paar maanden kwam er bij 1 schoen al een gaatje boven op de schoen en nu na 7 mnd op allebei de schoenen een gaatje wat steeds groter word.
Contact gehad met de klantenservice en die zeggen dat het komt omdat ik mijn schoenen te klein zijn, raar dat ik er zelf niks van merk en hun dat wel weten.
Ter compensatie krijg ik 12 euro terug omdat de 6 mnd verstreken zijn.
Nou mooie deal, alsof ik voor 12 euro weer nieuwe schoenen kan kopen.
Voor mij nooit geen Sooco meer, koop liever bij een winkel die wel goede garantie geven
Supersnelle bezorging nogmaals bedankt!!
Uitstekende klantenservice!
In januari een paar laarsjes besteld, snel bezorgd en fijne aankoop, en een aantal maanden heel veel plezier van gehad. Helaas na een tijdje schade, waar Sooco verder niets aan kon doen. Zij hebben mijn schade heel netjes opgepakt; snelle reactie via de e-mail en snelle verwerking van de opgestuurde laarsjes. Ik heb een gloednieuw paar gekregen. Klantenservice die boven verwachting uitgaat. Ik raad de (online) winkel zeker aan!

Na 6 maanden volledige vergoeding kapotte schoenen
Een paar schoenen merk Pantofolo d’ Oro ging na een half jaar kapot en konden door de schoenmaker niet gerepareerd worden. Na het opsturen van de schoenen op kosten van Sooco, werd het volledige aankoopbedrag terugbetaald.
Hielstuk van mijn 7 mnd jonge schoenen…
Hielstuk van mijn 7 mnd jonge schoenen stuk.
Sooco biedt aan om 10 euro van de schoenmaker te vergoeden. De schoenmaker vraagt 30 euro voor de reparatie.
Ik heb nog nooit een hielstuk kapot gehad
Prijs-kwaliteit verhouding heeft Sooco hoog in het vaandel.
Nou Scapino heeft betere schoeisel.
Op maandag Sneakers besteld en…binnen.
Op maandag Sneakers besteld en donderdag kunnen ophalen bij het bezorgpunt. Superservice en exact wat ik besteld heb en voor een voordelige sale prijs. Kortom, deze winkel vind ik een aanrader.

Super slechte service!
Super slechte service!
Ik had puma sneakers besteld en kreeg bijna een week later een mail dat de schoenen niet fysiek voorradig waren en dat ze genoodzaakt waren de bestelling te annuleren. Ook vroegen ze of ik gebruik wilde maken van een korting op mijn volgende aankoop, maar ik heb aangegeven dat ik erg ontevreden was en zeker niet opnieuw een bestelling bij ze zal plaatsen. Verder heb ik daarna ook geen reactie meer ontvangen van Britt wat ik overigens ook erg onprofessioneel vond.

Slechtste service ever!
Slechtste service ever!
Mooie dure leren laarzen besteld. Deze nog geen 5x aangehad en laat de hele zool al los, incl. scheuren in het leer omdat de zool is afgescheurd. Dit kan uiteraard een productiefout zijn. Maar als ik hierover contact zoek met Sooco wordt ik afgewimpeld met een simpel antwoord: u kunt deze laten maken bij een schoenmaker, wij gaan er van uit dat dit niet meer dan €15 kost. Deze bon kan u naar ons door mailen.
Kortom, als ik ze laat “repareren” zie je een mega lelijke rand van gescheurd leer. Thanks Sooco, ik bestel in ieder geval nooit meer bij jullie!

Waardeloze service
Waardeloze service. Na 3 keer tevergeefs een paar schoenen te hebben besteld nadat deze schoenen toch op de website stond. Werd ik afgewimpeld met 20 % korting. Ik heb toen flink met socco onderhandeld over een andere schoenen maar een deal zat er niet in.

Antwoord van Sooco
Mijn man bestelde 3 paar schoenen bij…
Mijn man bestelde 3 paar schoenen bij Sooco die in de aanbieding waren. Alles meteen netjes betaald. Na bijna twee weken !! hoorde hij dat 2 paar schoenen niet meer aanwezig waren in het magazijn, dit was niet doorgekomen bij de bestelling.
Het geld zou teruggestort worden. Het andere paar nog geleverd, daarvan ook mail gekregen. Weer moest hij erachter aan mailen waar die schoenen en mijn terugbetaling bleef. Bleek ook die bestelling alsnog geannuleerd te zijn en wacht hij nog steeds op zijn geld. Weken later. Slechte service, slechte reclame, Sooco is geen aanrader.
Snelle en nette levering
Snelle en nette levering. Goede prijs.