Sparekassen Kronjylland Reviews

2.208
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er super glade for at have en personlig og interesseret rådgiver, som oprigtigt har vores bedste in mente. Altid til at komme i kontakt med for selv de mindste ting

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I reached out to the bank in June and asked for a new account and a safe deposit box in Aarhus Nord. They mentioned this is possible - but never came back to me despite them saying they will. After... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Imødekommenhed på mit niveau, uden at få mig til at føle mig dum. Han er meget kompetent, både økonomisk og relationsmæssigt. I og jeg er heldige, at han er i jeres stab. Jytte Ingvorsen Bjerg

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun anbefale Sparkassen Kronjylland. Er kunde både privat og erhverv. Bund solid rådgivning og altid velforberedte. Dertil går tingene stærkt når der skal ske nyt 💪🏼😊

Bedrijfsgegevens

5. Financieel adviseur
  6. Fondsbeheermaatschappij
  7. Spaarbank

Geschreven door het bedrijf

Vi lægger stor vægt på personlig rådgivning og ønsker langvarige relationer med vores kunder. Vi giver dig rådgivning, som er relevant og brugbar for dig - og tilbyder kun produkter, der passer til dig og din økonomi. Sparekassen Kronjyllands formål er at drive et pengeinstitut i balance mellem kunder, medarbejdere, Sparekassen og samfundet.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(2.208)

234 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kære Kronjyllands bank

Kære Kronjyllands bank!

Jeg kunde hos jer og bor på Vestegnen.
Postnummer 2630,
og det nærmeste for mig er køge afd!

Nu ved jeg her i Taastrup v hovedgaden at der har ligget Nordea og den danske Bank!
De Valgte at flytte op i city2!
Og der langt for mange af os! Komme til!

Der 1 bank på hovedgaden !
AL Bank, arbejdernes Landsbank! De har 1 automat, dvs der kun 1 der gavnlig for os der bor her omkring!

Tidligere danske banks lokaler har stadig udtag for deres automater og jeg tænker..!

Ønsker at I Åbner en af jeres afdelinger her på Vestegnen vil glæde mange og det nye kunder for jer da I har en skøn personlig betjening at der vil være en del der skifter her på Vestegnen,, til jer! 🤷
Et håb 🙏

19 juni 2026

Hej Martin
Du har ret - vi mangler en afdeling på Vestegnen! Når de andre flytter, så giver det mening at der er kunder, som ville kigger vores vej, hvis vi var tilstede. Så den første forudsætning - at der er potentielle kunder - er på plads. Den næste er, at vi skal kunne finde de helt rigtige ledere og medarbejdere til at åbne en afdeling - nogen, som er vildt dygtige til at rådgive kunder, skabe relationer til det lokale erhvervsliv og som engagere sig i klubber og foreninger. Vi ved at det er de helt rette medarbejdere der skal til, for at vi reelt har noget godt at tilbyde kunderne, når vi åbner en ny afdeling. Så mit lange svar handler egentlig om: Vi kunne sagtens finde på at åbne på Vestegnen, men kun hvis vi kan finde de helt rigtige medarbejder.
Din opfordring er noteret.

Overholder ikke aftaler

Overholder ikke aftaler.
Find en anden bank

16 juni 2026

Hej Marc
Det er en hård påstand! Og er det rigtigt, bør vi helt klart lære af det som er gået forud.
Du må meget gerne skrive til mig på jpsd@sparkron.dk og fortælle mere om, hvilken aftale vi ikke har overholdt. Skriv også gerne dit fulde navn og telefonnummer så jeg har mulighed for at finde frem til mere om, hvad der ligger bag.
Sparekassen Kronjylland.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har haft en virkelig god oplevelse…

Vi har haft en virkelig god oplevelse med Sparekassen Kronjylland.

I forbindelse med vores huskøb har vi haft flere møder med vores rådgiver, som altid har været imødekommende, velforberedt og meget behagelig at samarbejde med.

Det betyder meget at føle sig taget seriøst som kunde, og kommunikationen har været både professionel, personlig og hurtig hele vejen igennem.

Man mærker tydeligt, at der bliver lagt vægt på relationer og god rådgivning.

Stor anbefaling herfra.

19 mei 2026

Fejl i aktiekurser

Jeg har 2 aktiedepoter i banken. De sidste 2 md. har der været totalt kaos i beregningen af det daglige afkast. Kurserne på aktierne har igennem mange af dagene været helt forkerte og beregningen af den samlede beholdning har dermed også været forkert. Det er meget utrygt! Jeg har flere gange henvendt mig både til min bankrådgiver og kundeservice, men får bare at vide at der arbejdes på sagen. Ingen forklaring på hvorfor at det er så slemt eller en angivelse af hvordan man vil løse problemet og hvad tidshorisonten er. Ingen information overhovedet, andet end at mange andre er ramt af problemet. Det er komplet uforståeligt at man behandler Sine kunder på den måde. Nu forsøger jeg at få en forklaring denne vej.
Hilsen Per Barnung

31 mei 2026

Hej Per
Det er desværre rigtigt, at vi igennem et stykke tid ikke har kunnet vise det korrekte daglige afkast i vores kunders depoter. Det er på ingen måde tilfredsstillenden for dig og for vores øvrige kunder, at vi ikke formår at præsentere retvisende tal for de daglige bevægelser. Derfor kan jeg forsikre dig om, at der er meget stort fokus på, at finde og udbedre fejlen, så vi kan komme tilbage til at levere det som vi helt forventeligt skal levere. Desværre kan jeg ikke love, hvornår fejlen er rettet.
Du nævner også, at du ikke har fået information om problemet og om udsigten til at det bliver løst.
Jeg har undersøget vores kommunikation og har fået oplyst at vi har skrevet om det i net- og mobilbank hos kunder med depot. Men teksten blev kun vist nogle få dage (8. til og med 10. maj) hvilket jo ikke er tilstrækkeligt eftersom problemerne er fortsat i lang tid herefter. Jeg vil på baggrund af din henvendelsen følger op på, hvorfor der ikke har været en bedre informationsniveau til de af vores kunder, der har været berørt at problemerne.