Specialtandlæge Janne Grønhøj Reviews 4

3,7

1. Tandarts

Vi er specialtandlæger i tandregulering og beskæftiger os udelukkende med tandregulering af børn og voksne. Vi tilbyder usynlig tandregulering og forskellige æstetiske bøjletyper.

3,7

Gemiddeld

Fantastisk oplevelse hos Specialtandlæge Janne Grønhøj

Jeg havde en virkelig positiv oplevelse hos specialtandlæge Janne Grønhøj. Fra det øjeblik jeg trådte ind på klinikken, blev jeg mødt af et professionelt og omsorgsfuldt personale, der sørgede for, at jeg følte mig velkommen og tryg.

Jeg fik en henvisning til tand-, mund- og kæbekirurgi, som ikke anbefalede videre behandling. Men i stedet for blot at acceptere denne vurdering, tog klinikken sagen i egne hænder og udførte selv en grundig undersøgelse med røntgen. Dette vidner om en enorm dedikation til deres patienter og viser, at de går den ekstra mil for at sikre, at den rigtige behandling bliver udført.

Jeg er meget imponeret over deres professionalisme, grundighed og evne til at lytte til patientens bekymringer. Jeg følte mig taget alvorligt og i gode hænder hele vejen igennem.

Kan varmt anbefale Janne Grønhøj og hendes team, hvis man søger en specialtandlæge med høj faglig standard og stor omsorg for patienten.

22 oktober 2024

Da jeg kom til en konsultation var de…

Da jeg kom til en konsultation var de 30 min forsinkede. Den tog under 20 min og vi blev afbrudt 3 gange af andet personale der kom og spurgte om hvornår hun kom, hende der skulle lave min vurdering. Og det betalte jeg 1500 kr for.

4 april 2024

Fremragende behandling og flot resultat

Mit forløb og efterfølgende resultat hos Specialtandlægerne Grønhøj & Laursen har været ovenud tilfredsstillende. Efter en grundig undersøgelse og efterfølgende samtale i klinikken fik jeg lagt en behandlingsplan, der skulle rette op på mit sammenbid.

Jeg havde fået klinikken varmt anbefalet af min omgangskreds. En anbefaling, som de til fulde har levet op til. Fra dag ét blev jeg mødt med en positiv, venlig og professionel behandling af høj faglig kvalitet. Jeg har altid følt mig velkommen og godt behandlet i klinikken, hvad end det har været over en snak i receptionen, tandregulering af tandplejerne eller i den løbende dialog med min specialtandlæge.

Alle har de fulgt min behandling tæt og sikret, at jeg i dag står tilbage med et sundt sammenbid og utrolig flot smil

23 juni 2019