Sportuitlaatdemper.nl Reviews

3,4

had spoorverbreders + verlengde schroef besteld voor BMW x3 en tevens chasis nr;meeggeven om vergissingen te voorkomen .spoorverbreders waren ok maar schroeven waren foutief : moest M14 1.25 zijn e... Toon meer

Wegens slechte ervaring met een andere website genaamd: ⚠️ CARPAR.NL !!!<< nooit bestellen⚠️ ...Krijg je hier wel netjes een mail met ‘track & trace’ code en is de klantenservice gewoon te berei... Toon meer

Vanwaar de slechte reviews ?? Begon daardoor erg te twijfelen, maar uiteindelijk toch gedaan. Binnen 3 dagen geleverd. Voor een paar tientjes bij een garage laten monteren. En je hebt een mooi... Toon meer

1. Automaterialenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Sportuitlaatdemper.nl is onderdeel van AP Onderdelen B.V. Wij hebben meedere webwinkels waar we online auto onderdelen verkopen aan zowel bedrijven als particulieren. Sportuitlaatdemper.nl is de sport onderdelen discounter van Nederland. Door ons ruime assortiment aan sportuitlaten, koplampen, achterlichten, bumpers, radiator grills, mistlampen, complete bodykits, maar ook kleinere onderdelen zoals knipperlichten, kentekenverlichting, mist achterlichten, xenon setjes, schroefsetjes, spoorverbreders, spiegels kunnen we vrijwel elk onderdeel voor elke auto leveren. Wij verzenden al onze artikelen tenzij anders vermeld binnen 2 dagen.

Gemiddeld

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Betaald maar niets ontvangen

Ik heb daar op 12 december via hun webwinkel 'Koplamp set Vw Golf 1 - Golf 2 Angel Eyes Chroom Binnenzijde' gekocht voor een goede vriend van mij.
Het artikel is volgens de webwinkel op voorraad maar al na twee dagen krijg ik een mail dat de bestelling vertraging heeft opgelopen, de levering zou over 25 dagen zijn. Iets gaf mij een vermoeden dat iemand anders daar de winkel is binnen gestapt en ze heeft gekocht, maar Alex meldt mij dat er een verkeerde telling geweest moet zijn.
Dus dan maar rustig afwachten. Inmiddels is het 11 februari en ik heb helemaal niets meer ontvangen of ook nog maar iets over nog latere levering gehoord. Ik heb ze een email hierover gestuurd, maar geen antwoord gekregen. Ik heb ook niet mijn geld terug gekregen!
Ook op andere review en klachten websites lees ik dat andere kopers op deze website dezelfde ervaringen hebben.
Niets bestellen hier, dit zijn oplichters!

11 februari 2021

Telefonisch amper te bereiken

Jezus wat gaat alles hier flut... beter eerst de reviews kunnen lezen, telefoon wordt gewoon verbroken na 16minuten 3x gebeld.. bestaat dit bedrijf eigenlijk wel? Heb het gevoel dat ik ben opgelicht en ben niet de enigste

Producten zijn geleverd en na een telefoontje om precies 10:00uur namen ze eindelijk op.
Ondanks de geleverde spullen kom ik niet terug... telefonisch echt amper bereikbaar en op de mail geen reactie

12 augustus 2020

Beste,

Wij hebben een enorme groei en drukte meegemaakt waardoor onze communicatie met de klanten langer duurde dan normaal. Onze excuses hiervoor.

Keurig geleverd

Helaas werd op mijn mail met de vraag wat de levertijd was niet gereageerd maar heb keurig alles op tijd binnen gehad.

14 juli 2020

Koop ergens anders!

Koop ergens anders!

Ik heb in maart onderdelen besteld. Het is inmiddels 22 juni en nog is niet alles binnen. De levertijd is zo extreem slecht; dit kun je niet op de huidige crisis schuiven. Ook reageren ze vrijwel nooit op emails, telefonisch ga je eerst 45 minuten in de wacht. Ik snap niet dat je zo een bedrijf kan runnen.

ADVIES: betaal ergens maar een paar tientjes meer en bespaar je deze ellende!

22 juni 2020

Beste,

Begijpelijk dat u het vervelend vind om zo lang te moeten wachten. Ik zie dat alles netjes met u is opgelost en een deel van het aankoopbedrag is teruggestort.

Deze site is nog geen ster waard.

Deze site is nog geen ster waard.
Zo slecht als sportuitlaatdemper.nl liegt en bedriegt bij mij de zaak aan elkaar.
Ik zou niemand willen aanraden op deze site en de verwante site’s ook maar iets te bestellen.
Ze zijn bijna onbereikbaar qua telefoon of mail.
Ik ben al bezig met een advocaat om na heel lang wachten mijn recht te halen, desnoods via de rechtbank.
Dus blijf bij deze site weg.
Het is opgelost maar ze nemen wel heel ruim de tijd, je word er bijna moedeloos van, dus eens maar nooit meer.
J Bevers

15 juni 2020

Beste,

Ik zie in uw twee orders dat alles netjes is opgelost en bij beide bestellingen de volledige aankoopbedragen zijn teruggestort.

Vanwaar de slechte reviews ??

Vanwaar de slechte reviews ??
Begon daardoor erg te twijfelen, maar uiteindelijk toch gedaan.
Binnen 3 dagen geleverd. Voor een paar tientjes bij een garage laten monteren.
En je hebt een mooi diep sportgeluid.

Ga je kijken op andere websites beginnen de prijzen bij 400 euro. Hier heb je voor 150 een prima uitlaat én veel keus in vormen.

Men is te gehaast ofzo. verwachten dat het dezelfde dag of de volgende dag al binnen is. Geduld -_-

29 mei 2020

Ik had voor mn bmw 728i grill besteld…

Ik had voor mn bmw 728i grill besteld maar toen t aan kwam was het niet hele goede en de maat was ietsjes te klein

15 mei 2020

Beste,

Wat is uw bestelnummer zodat wij kunnen kijken of dit probleem al opgelost is.

Afspraken nakomen!!

Ik heb 2 onderdelen besteld op de website. Beide waren leverbaar binnen 3-5 werkdagen. Na 1 week wachten gebeld om te vragen wat de status was. Gelukkig was een pakket onderweg maar niet compleet. Blijkbaar zou de andere onderdeel later worden geleverd. Na 1 week wachten weer telefonisch en per mail geïnformeerd naar de status. De reactie van de medewerker was dat deze onderweg is en na 2 dagen was de reactie dat de leverancier problemen heeft met leveren en kan zo nog weken duren. Wij hebben afgesproken met de medewerken om de bestelling te annuleren en het bedrag terug te storten. Hiervan heb ik geen bevestiging en ook geen bedrag van ontvangen. Nu ben ik dus 2 weken verder en nog steeds geen reactie. Ik heb wel 10 mailtjes gestuurd maar blijft stil. Ik had wel reviews gelezen voor dat ik ging bestellen maar had niet verwacht dat dit mij zou overkomen. bestelnr 300018129.

14 mei 2020

Na meerdere keren gebeld te hebben…

Na meerdere keren gebeld te hebben neemt er nog steeds niemand de telefoon op!

Op email word niet gereageerd!

Ik zit al 3 weken te wachten op een bevestiging dat mijn bestelling word verzonden! Terwijl op de site staat dat ze het onderdeel op voorraad hebben!

Slechte zaak dit....dit is de 1e en gelijk de laatste keer dat ik hier wat heb besteld!

23 april 2020

spoorloos ??

14dagen geleden een bumper besteld en betaalt. De belofte van voor 15u bestelt de dag erna in huis is dus niet waar gemaakt. Geen mails meer ontvangen. verschillende keren gebeld gemaild maar nergens geen respons op. Mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Heb testaankoop gecontacteert.

16 april 2020

Complimenten!

...Krijg je hier wel netjes een mail met ‘track & trace’ code
en is de klantenservice gewoon te bereiken hoelang het ook kan duren.

Bedankt voor de Terugkoppeling over mijn Orderstatus. En de Juiste product Voorraad op de website. 👍🏼

20 maart 2020

Product past net met wat aanpassingen…

Product past net met wat aanpassingen van ons zelf. Ook de knop waarmee je de motorkap.open moet maken is geen rekening mee gehouden, je drukt de grill er uit als je hem open wilt.maken. zelf een gat in moeten zagen om dat werkend te krijgen.

18 maart 2020