Jezus wat gaat alles hier flut... beter eerst de reviews kunnen lezen, telefoon wordt gewoon verbroken na 16minuten 3x gebeld.. bestaat dit bedrijf eigenlijk wel? Heb het gevoel dat ik ben opgelich... Toon meer
had spoorverbreders + verlengde schroef besteld voor BMW x3 en tevens chasis nr;meeggeven om vergissingen te voorkomen .spoorverbreders waren ok maar schroeven waren foutief : moest M14 1.25 zijn e... Toon meer
Wegens slechte ervaring met een andere website genaamd: ⚠️ CARPAR.NL !!!<< nooit bestellen⚠️ ...Krijg je hier wel netjes een mail met ‘track & trace’ code en is de klantenservice gewoon te berei... Toon meer
Vanwaar de slechte reviews ?? Begon daardoor erg te twijfelen, maar uiteindelijk toch gedaan. Binnen 3 dagen geleverd. Voor een paar tientjes bij een garage laten monteren. En je hebt een mooi... Toon meer
Sportuitlaatdemper.nl is onderdeel van AP Onderdelen B.V. Wij hebben meedere webwinkels waar we online auto onderdelen verkopen aan zowel bedrijven als particulieren. Sportuitlaatdemper.nl is de sport onderdelen discounter van Nederland. Door ons ruime assortiment aan sportuitlaten, koplampen, achterlichten, bumpers, radiator grills, mistlampen, complete bodykits, maar ook kleinere onderdelen zoals knipperlichten, kentekenverlichting, mist achterlichten, xenon setjes, schroefsetjes, spoorverbreders, spiegels kunnen we vrijwel elk onderdeel voor elke auto leveren. Wij verzenden al onze artikelen tenzij anders vermeld binnen 2 dagen.
James Wattstraat 9B, 6902PR, Zevenaar
De site gaf aan op voorraad maar het duurde toch meerdere weken voordat ik het in huis had. Op mail word niet gereageerd.
Goed matriaal, past perfect en niet te duur.
Snelle levering!
Na veel gezoek op internet eindelijk bij sportuitlaatdemper.nl gevonden wat ik moest hebben.
De koplamp besteld en netjes facturen ontvangen en bestelbevestiging.
24 uur voor ontvangst zou ik track en tracé ontvangen maar na 5 dagen nog niks gehoord.
Dus nam ik contact op om te vragen en is mij verteld dat ze vrijdag zouden leveren.
Vrijdags niks ontvangen en maandags contact gezocht.
Toen bleek dat het artikel niet leverbaar was terwijl op de site nog steeds stond op voorraad.
Eerst had een collega de mail al klaar staan om dit bij mij te melden alleen was die vergeten op verzenden te drukken.
Daarna kwam het omdat het zo druk was en er gewoon niet aan toe gekomen waren om mij in te lichten en de bestelling voot mij te annuleren.
Als ik zelf niet achteraan was gegaan had ik nu nog niet geweten dat het niet leverbaar was.
En mijn geld kan pas na 14 dagen tetug zijn bij mij.
Terwijl ik nu voor een koplamp nogmaals 150 euro moest betalen bij een ander bedrijf 150km verderop.
Dus als advies koop niks hier ze zijn slecht in de omgang met klanten
Zeer snelle levering met de nodige uitleg

Antwoord van Sportuitlaatdemper.nl
Verkeerd besteld jullie neemen de spullen niet terug

Antwoord van Sportuitlaatdemper.nl
Tevreden met product en vooral snelle aflevering

Antwoord van Sportuitlaatdemper.nl
Sportuitlaatdemper is niet eerlijk over hetgeen ze verkopen.
Ik heb spoorverbreders besteld. Ze adverteren met Novus maar versturen vervolgens een ander merk. Ze verhogen de prijs NADAT je de bestelling al hebt gedaan en betaald. Ze stellen je niet op de hoogte van problemen met leveranciers, en leggen het probleem bij de klant zonder excuses aan te bieden.
Ohja, ze lichten je ook vals voor: Nadat ik bericht kreeg dat het 10e duurder per set werd, is dit op de website niet aangepast. Toen ik (anoniem) vroeg of de prijs op de website klopte kreeg ik als antwoord: U kunt gewoon bestellen hoor, als er iets verandert hoor u het wel.
Toen ik daarop nogmaals vroeg of de prijs klopte, werd mij verteld 'nee klopt niet, is dik 10 euro duurder dan wat op de website staat'
Dus ze willen je eerst laten betalen, om vervolgens die extra 10 euro makkelijk uit je zak te kunnen kloppen. Criminele bende.
Bovendien ben ik in het hele traject bedroevend slecht te woord gestaan. Mail wordt amper beantwoord, chat en telefonische klantenservice geven verschillende informatie; het is echt een puinzooi daar.
Ze hadden het nog kunnen oplossen door mee te denken maar hebben 't enkel erger gemaakt.
____
20 uur geleden
Jammer dat u besloten heeft om een review te plaatsen terwijl wij er juist met u uitgekomen zijn. Hopelijk kunnen wij u in de toekomst beter van dienst zijn.
____
Eruit gekomen? Jullie hielden vast aan de prijsverhoging ondanks dat dat onwettig is en hielpen mij op geen enkele manier. Ik heb besloten alles terug te sturen omdat ik niks meer met jullie te maken wilde hebben.
Dat noem ik niet 'eruit komen'.
Het is duidelijk dat jullie er niks van hebben geleerd.

Duurt te lang.
En ik krijg geen update van jullie.
Grz Maurice.

Antwoord van Sportuitlaatdemper.nl
Na het lezen van de negatieve reviews van deze webshop toch besloten hier te bestellen. Heb veel besteld via internet maar de communicatie en service van dit bedrijf is echt ver te zoeken. Echt spijt dat ik hier besteld heb. Na bestellen blijkt er niet genoeg voorraad..wordt bij besteld.. uiteindelijk na 12 dagen pakketje in huis.
Blijken de verkeerde wielbouten geleverd. Duidelijk alles met fotos van de fout en dergelijke toegestuurd maar het ontbreekt echt aan kennis gezien de reacties in de mailings. Weer gemaild.. duurt dagen voor je reactie krijgt. Uiteindelijk een maand verder krijg je de mededeling het pakketje op eigen kosten terug te moeten sturen. Ben klaar met dit bedrijf. Mij zien ze nooit meer terug!
Update;
Na het plaatsen van deze review volgende dag meteen reactie of ik de review wil verwijderen en dan krijg ik een retour label. Na veel op en neer mailen uiteindelijk een retour label ontvangen. Gezien de vele negatieve reviews over retour betalingen gevraagd om terugbetaling vooraf. Absoluut niet mogelijk. Na een dikke maand verder te zijn verwacht je toch dat dit professioneel en snel opgelost wordt.. maar helaas. Nogmaals, bespaar je de ellende en koop je spullen ergens anders!
Inmiddels bij de concurrent de juiste delen besteld die netjes de volgende dag in huis waren.
Update 2;
Nu bij montage spoorverbreders blijken ook de deze niet te passen...
Ondanks kenteken opgave foute spullen geleverd.. wat een amateurclub...
Update 3; na weken wordt gevraagd om meer info te geven zodat dit bedrijf kan antwoorden om mijn review!?.De reactie getuigd dat dit probleem nog steeds niet opgelost is en ik kan fluiten naar mijn geld.
Dit soort praktijken betekend op den duur de ondergang.

Antwoord van Sportuitlaatdemper.nl
Vorige week achterlicht besteld en betaald, maar nog niets ontvangen. Ook op meerdere e-mails word niet gereageerd.
Ondertussen is het achterlicht aangekomen.....heeft wel bijna 2 weken geduurd. Een beetje een communicatieprobleem denk ik.
Inmiddels het licht geplaatst en alles oké !

Antwoord van Sportuitlaatdemper.nl
Als je de gril eenmaal gemonteerd hebt dan wil de motorkap niet meer open. Het lipje van de ontgrendeling komt tegen de gril aan. Auto ziet er wel mooi uit.

Set koplampen besteld voor polo 9n3
Levering goed maar na paar dagen al vocht erin , nu een eindeloze discussie over garantie , omruilen kan volgens hun niet , nee moet eerst aanbetalen zodat hun het met hun leverancier op kunnen lossen en evt me aanbetaling terug krijg , waardeloos
Leveren kunnen ze maar zoals in meer recenties is te lezen dat alles wat ze leveren lek is en de afhandeling ..
Even een kleine update 02-11 net een nogal gerichte mail gehad met het verzoek dit te verwijderen , ik zou hun chanteren door dit te plaatsen , maar je kan ook gewoon met een oplossing komen !!!

Totaal niet klantvriendelijk
Heb tot 2 keer toe achterlichten besteld en ze waren allebei zo lek als een mandje.
Eerste set terug gestuurd en geruild voor een andere set, vervolgens moest ik een borg daarvoor betalen wat ik al raar vindt nou gedaan en vervolgens kon ik meer dan 4 weken wachten op mijn geld...!
Daarna kom ik er achter dat de nieuwe set ook zo lek is als wat. En zeggen jullie dat ik het weer terug moet sturen omdat er geen andere oplossing is terwijl ik foto’s heb gestuurd en op alle foto’s is het duidelijk te zien echt heel jammer...

Antwoord van Sportuitlaatdemper.nl
Snelle levering en het past echt goed plug en play
Weer voor herhaling vatbaar
En de koplampen geven de auto en veel jongere uitstraling

Antwoord van Sportuitlaatdemper.nl
Snel geleverd en makkelijk te bestellen. Pasvorm was ook goed van het product. Ga zo door👌🏻👌🏻