AVT / Spraakherkenning.nl Reviews

4,4

Het help mij om snel notulen en agada's te maken. Je moet het programma eerst leren te gebruiken en ook kun je het gemakkelijk vullen met speciale namen of omschrijvingen. Er wordt duidelijk hulp... Toon meer

Let op: dit gaat NIET over het bedrijf AVT / spraakherkenning maar UITSLUITEND over het online pakket Dragon Medical One!! Diverse pakketten Dragon Naturally Speaking gebruikt (tm versie 12), down... Toon meer

Voortreffelijke service op afstand! Ik had al geruime tijd geleden dragon aangeschaft maar had nu problemen met het overzetten op een nieuwe laptop. Hoewel ik geen nieuw product heb aangeschaft kon ik... Toon meer

1. Softwarebedrijf

AVT is de expert in spraakherkenning, digitaal dicteren en transcriptie. Voor elke werkomgeving is er een oplossing om sneller en foutloos spraak te verwerken tot tekst. Wij bieden zowel professioneel maatwerk als kant-en-klare oplossingen voor bedrijven en particulieren. Bestel direct uw producten en diensten via de shop. Of bel ons voor gratis advies: 023 – 529 43 44

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Dragon Medical One versie 15 of 16

Diverse pakketten Dragon Naturally Speaking gebruikt (tm versie 12), downloads die steeds beter waren dan de basis die destijds gemaakt is door Lernout en Hauspie. Nu heb ik de versie Dragon Medical One geprobeerd, er is alleen een on line versie, volledig pakket (gratis volledige testversie) via het bedrijf waar ik als medisch specialist interim werkte.
Over AVT kan ik niets zeggen want het pakket werd door een ander bedrijf geleverd.
Uitgeprobeerd met een headset Poly Blackwire C 3220.
Samengevat: dramatisch iit de eerdere genoemde paketten. matige woordherkenning, van 'medische woorden' redelijk goede woordherkenning, (oudere versies deden dat minder) woordherkenning), vervelende woordcorrectiewijze (het gecorrigeerde woord was ook nog steeds met een hoofdletter), onmogelijkheid iit eerder om met bestaande documenten het programma betere woordherkenning te krijgen, kortom zeer teleurstellend en ik heb de proefperiode niet afgemaakt. Het bedrijf waar ik interim was propageerde dit systeem maar nog 2 collega's die het uitprobeerden zijn ook afgehaakt en adviseerden met de spraakherkenning die in Microsoft 365 ingebouwd is. Dat werkte prettiger en sneller en leek ook bij te leren en was dus beter!!!!. Erg erg jammer dat het zo dramatisch slecht is. TIP: Als het intussen beter zou zijn geworden wil ik het wel opnieuw uitproberen.

12 juni 2023

Aanvullend antwoord:
Beste heer/mevrouw Noordman,

Hartelijk dank voor het aanpassen van uw beoordeling en dat u vermeld dat uw beoordeling niet gaat over AVT. Dat stellen we zeer op prijs.
U geeft aan dat u nog wel eens wil testen. Daar werken we uiteraard graag aan mee omdat we overtuigd zijn dat Dragon Medical One een stuk beter kan werken dan de spraakherkenning van Office 365. We hebben helaas geen contactgegevens van u. Kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak om Dragon Medical One te testen?
In afwachting van uw reactie.

Oorspronkelijk antwoord van AVT:
Beste heer/mevrouw Noordman,

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de Dragon spraakherkenningssoftware.

Zoals u aangeeft, heeft u deze software niet bij AVT (spraakherkenning.nl) aangeschaft. Daarom lijkt het ons niet juist dat wij (AVT Benelux) van u een slechte beoordeling ontvangen. Zeker gezien het feit dat het product niet via ons is aangeschaft en wij ook geen ondersteuning hebben kunnen bieden.

Het gedeelte waar u nu de beoordeling heeft geschreven is bedoeld voor ervaringen met ons bedrijf en de service die wij bieden, niet voor beoordelingen van producten. Daarom heeft uw 1-sterren beoordeling invloed op de totaalscore van ons als bedrijf, wat wij als onterecht beschouwen. We zouden dan ook graag zien dat u de beoordeling weer verwijdert.

Desalniettemin zijn wij bereid om met u samen te kijken naar het testen van Dragon Medical One binnen uw organisatie. Mede gezien het feit dat u problemen ondervindt met de herkenning van medische terminologie, terwijl Dragon Medical One juist gespecialiseerd is in het herkennen van medische dictaten. We zijn ervan overtuigd dat met de juiste ondersteuning Dragon Medical One aanzienlijk betere resultaten zal opleveren dan de spraakherkenning van Office 365. Office 365 heeft bijvoorbeeld geen mogelijkheden om nieuwe woorden aan te leren en beschikt niet over de uitgebreide vocabulaire die Dragon Medical One wel heeft, waardoor het minder geschikt is voor specifieke vakterminologie zoals medische termen.

We staan graag voor u klaar om samen met u de mogelijkheden van Dragon Medical One voor uw toepassing te verkennen. Helaas beschikken we niet over uw contactgegevens om verdere afspraken te maken. We hopen dat u contact met ons wilt opnemen, zodat we uw situatie kunnen bespreken en eventuele problemen kunnen oplossen.

AVT Benelux bv

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst, maar geen serial nummer gekregen, Kan dus nu niet het product installeren. 700 euro weggegooid. Nu maar kijken of ik mij geld terug krijg.

23 april 2023

Het help mij om snel notulen en agada's…

Het help mij om snel notulen en agada's te maken.
Je moet het programma eerst leren te gebruiken en ook kun je het gemakkelijk vullen met speciale namen of omschrijvingen. Er wordt duidelijk hulp aangeboden door Dennis.
Het uitwerken kost minder tijd. Dus meer tijd om andere klussen af te handelen.
Aanrader voor veel mensen. Testen is weten!!

14 maart 2023

Antwoord van AVT / Spraakherkenning.nl

Wat fantastisch om te zien dat je ons een 5-sterren beoordeling hebt gegeven! Het doet ons ontzettend goed om te weten dat je tevreden bent over onze dienstverlening.
Daar doen we het voor!

Het is geweldig om te horen dat Dragon 15 Professional Individual jouw tijd bespaart en dat je daardoor efficiënter kunt werken.

Als je nog andere vragen hebt of als we iets voor je kunnen doen, laat het ons dan gerust weten. We staan altijd voor je klaar.

Nogmaals bedankt voor de mooie beoordeling en we hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn.

Beste Gijs,

Dank je wel voor je mooie 5-sterren review!

Fijn dat je tevreden bent over onze service. We zijn je graag van dienst.

Een absolute topper

Bij AVT vind ik zeer geëngageerde en betrokken mensen, die echt moeite doen om alles goed te laten verlopen. Ik had een probleem (waaraan AVT niéts kon doen), maar ze hebben álles gedaan om een oplossing te vinden.
AVT is vlot bereikbaar (telefonisch, per mail) en reactie mag je zeer snel verwachten.
Een absolute aanrader voor mensen die spraaktechnologie willen gebruiken en je vindt bij AVT grote deskundigheid.

15 februari 2023

Geachte heer/mevrouw,

We zijn zeer blij met uw lovende woorden. We waarderen het zeer dat u ons zo een mooie beoordeling heeft gegeven.

We blijven ons best doen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en zijn dan ook trots om te mogen lezen dat u dat zo ook heeft ervaren.

Mochten we u weer van dienst kunnen zijn dan horen we dat graag.

023 - 529 43 44

Dank voor de uitgebreide hulp!

Denise van AVT / Spraakherkenning.nl heeft mij uitstekend geholpen via Teamviewer bij iets wat niet goed leek te werken in Dragon. De oorzaak bleek uiteindelijk te liggen in mijn instellingen in Word. Nu kan ik weer perfect werken in Dragon. Dank voor de uitgebreide hulp!

14 februari 2023

Geachte mevrouw Brocaar,

Hartelijk dank voor de 5 sterren, daar maakt u ons blij mee!

Fijn dat het probleem is opgelost en dat u nu weer perfect kunt werken met Dragon.

Ik heb u graag geholpen.

Klant is koning

Prima benadering, goede acdviezen en prettige afhandeling.

29 januari 2023

Geachte heer Van Hapert,

Wat fijn dat u onze service met 5 sterren heeft beoordeeld, daar zijn wij trots op.

Wij hebben u graag geholpen.

Tel.: 023 - 529 43 44

Snelle bezorging (sneller dan…

Snelle bezorging (sneller dan aangegeven stond op de site!). Netjes verpakt. Prima prijs.

31 januari 2023

Geachte mevrouw Deurloo,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling over onze verzending. Daar zijn wij blij mee!

Wij wensen u veel werkplezier met uw aanschaf.

Tel.: 023 - 529 43 44

Ik werd actief benaderd toen ik wat problemen had met bestellen

Ik werd actief benaderd toen ik wat problemen had met bestellen. Zelfs een gedeelte vooruit zenden was geen probleem. Er werd goed meegedacht

23 januari 2023

Beste Remko,

Dank je wel voor de mooie 5-sterren. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. We doen er ons best voor!

Mochten we in de toekomst nog wat voor jullie kunnen betekenen, schroom niet om contact met ons op te nemen

Dank je wel voor de moeite voor het schrijven van deze beoordeling, We zijn er heel blij mee!

023 - 529 43 44

Geeft telefonisch hele goede…

Geeft telefonisch hele goede informatie.
Wil via teams helpen wanneer het er problemen zijn.
Stuurt een persoonlijke mail wanneer er vertraging is bij het versturen van een pakket.
Kortom: Super gewoon!

3 januari 2023

Geachte heer Van Barneveld,

Hartelijk dank voor uw beoordeling over onze service met maar liefst 5 sterren. Daar zijn wij heel blij mee.

Wij wensen u veel werkplezier met uw nieuwe Jabra Evolve 20 headset.

Beste Tim,

Dank je wel dat je onze service waardeert met 5-sterren, daar zijn we heel blij mee.

Als we nog wat voor je kunnen betekenen dan horen we het graag.

023 - 529 43 44

Snelle en effectieve beantwoording vraag.

Snelle en effectieve beantwoording van mijn vraag over (her)installatie van Dragon op nieuwe laptop. Adequate actie om dit mogelijk te maken.

4 december 2022

Beste Paul,

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenreview! Fijn dat je tevreden ben over ons advies.

Veel werkplezier met Dragon Professional Individual 15 op je nieuwe laptop.

Tel.: 023 - 529 43 44

Na de proefversie van Dragon…

Na de proefversie van Dragon spraakherkenning wilde ik software aanschaffen. Ik heb gebeld voor advies en ben enorm goed geholpen. Mijn software werd helemaal ingesteld en ik kreeg een korte uitleg om wat grondbeginselen te hebben om te werken met het programma. Tevens kreeg ik advies over de voor mij juiste koptelefoon met noice cancelen. Binnenkort wil ik een cursus volgen om nog meer uit het programma te kunnen halen.

30 november 2022

Beste Anke,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. 5-sterren! Daar zijn we heel blij mee en trots op. Fijn om te horen dat je onze service zo waardeert.

We horen graag van je als we nog wat voor je kunnen betekenen en we wensen je nog veel dicteerplezier met Dragon 15 Professional Individual.

Snel en goed verstuurd

Snel en goed verstuurd! Goede meegeleverde informatie.

22 november 2022

Beste Ronald,

Dank je wel voor de 5-sterren! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en documentatie.

We staan je graag te woord als je nog vragen mocht hebben.

Veel plezier met Dragon 15 Professional Individual!

Prima organisatie

Prima organisatie. Altijd bereikbaar, zeker ook bij problemen.

10 november 2022

Geachte heer Ridder,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling over onze organisatie. Daar zijn wij blij mee én trots op.

Wij zijn u altijd graag van dienst.

Tel.: 023 - 529 43 44

Goed advies gehad welke stappen…

Goed advies gehad welke stappen ondernomen moesten worden. Goede hulp bij en instructie na installatie.

3 november 2022

Geachte heer Roger,

Hartelijk dank voor uw beoordeling met maar liefst 5 sterren, daar zijn wij heel blij mee.

Wij hebben u graag geholpen met advies en de installatie en wensen u veel werkplezier met Dragon Medical One.

Geachte heer Franken,

Hartelijk dank voor uw beoordeling met maar liefst 5 sterren. Daar zijn wij trots op.

Leuk dat u onze service zo waardeert, wij hebben u graag geholpen.

Tel.: 023 - 529 43 44

Prima ervaring met deze mensen

Prima ervaring met deze mensen, kan niet beter.

27 oktober 2022

Geachte heer Hart,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling, daar zijn wij trots op.

Fijn dat u ons team als prima ervaart, we blijven ons best doen.

Wij hebben u graag geholpen en wensen u veel werkplezier met Dragon Professional Individual 15.

Tel.: 023 - 529 43 44

Heel erg behulpzaam en bereikbaar

Heel erg behulpzaam en bereikbaar via telefoon en e-mail. Ik had een droge softwarebestelling verwacht, maar het tegendeel was hier het geval! Denise stopt echt moeite in een persoonlijke ervaring, wat heel fijn is. De service wordt op jouw unieke situatie afgestemd. Bedankt!

18 oktober 2022

Geachte AH Translations.

Hartelijk dank voor uw beoordeling met maar liefst 5 sterren, daar zijn wij heel trots op.

Fijn dat u onze service zo positief ervaart, wij helpen u graag.

Dennis en Denise Witjas