Starry Sky Poster Reviews

TrustScore 3 uit 5

3,1

- geen track en trace, wel voor betaald. - betaald voor binnen 7 dagen shipping, uiteindelijk 3 week gewacht. - totaal niet gekregen waar ik voor betaald heb. - door aanpassingen van de website... Toon meer

WOOW ! Super snelle service, klantenservice is enorm vriendelijk ze doen er alles aan om klanten blij te maken. Mijn poster was beschadigd, en ze hebben mij meteen geholpen en een nieuwe opgestuur... Toon meer

1. Posterwinkel

The magic of the universe. A beautiful reminder of your special moment, remember the most important day of your life with a starry sky poster.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prima!!

Anderhalve week geleden besteld, duurde helaas iets langer dan ze zeiden maar dit kwam door PostNL en Black Friday. Goeie communicatie ook!!

18 november 2022
Logo Starry Sky Poster

Antwoord van Starry Sky Poster

Best Thirza,

Heeft u al in uw mailbox gekeken, want u heeft de track en trace ontvangen. Misschien is deze in de spam terecht gekomen?

Jammer dat u meteen een negatief review hierover schrijft.

Charlotte Bourbon
Klantenservice

Starry Sky Poster

fijne service!

Twee weken geleden twee posters besteld. Na een aantal dagen de bestelling ontvangen, maar in plaats van twee posters, ontving ik er maar één.

Direct contact opgenomen met de website en vandaag een mail terug ontvangen. Dezelfde avond zullen er twee nieuwe posters persoonlijk worden bezorgd!

Vervelend van het foutje, maar het wordt goed tegemoetgekomen!

2 november 2022

Top service

Na een persoonlijke fout van onszelf een 2e poster besteld. Deze was helaas ook verkeerd. Start Sky Poster stuurt kostenloos een nieuwe poster.

Top service en een fantastische poster op komst.

Dank jullie wel.

21 oktober 2022

Superblij met deze persoonlijke poster

Superblij met deze persoonlijke poster. Makkelijk om zelf samen te stellen.
Ik had per abuis de kleur donkerblauw aangevinkt in plaats van zwart. Dit verschil vond ik moeilijk zichtbaar, dus dat is wel even opletten. Maar goede service toen ik dit aan heb gegeven. Ik kreeg alsnog mijn persoonlijke poster in de kleur die ik had gewild. Goed en op tijd ontvangen, strak verpakt in karton.

4 oktober 2022

Super mooi product

Super mooi product, snelle levering en goede klantenservice. Zou hier zeker nogmaals bestellen. Heb een lijst bij de poster besteld en dit was netjes verpakt.

22 september 2022

Poster besteld

Ik had een poster besteld, toen deze geleverd werd zat er een dikke vouw in. We kregen een nieuwe poster. Heel fijn, totdat deze ook geleverd werd met vouw. Dit was heel vervelend, omdat het een cadeautje was. Voor Starry Sky Poster geen probleem, ze maakten weer een nieuwe poster en verstuurden hem op een andere manier. Nu is het goed en kunnen we de poster cadeau geven. Hele fijne service! Bedankt

10 september 2022

Goede en snelle service

Poster besteld als kado. Zelf aan de late kant besteld. Mail nagestuurd en product was op tijd om kado te geven.
Helaas zat er een vouw in de poster, maar dit werd snel en kosteloos opgelost. Hele fijne service en snel antwoord op de mail.

8 september 2022

Top Kwaliteit!

Ik had een poster besteld en ik ben er heel tevreden mee! Het kwam snel aan, was hoog kwaliteit en ook prachtig!

Top service

Vergeleken met de concurrenten vind ik de prijzen hier aangenamer. Ook de contacten met het team verliep beter en soepeler. Ik heb hierdoor geen moment getwijfeld en heb mijn bestelling geplaatst. Levering kwam na 1 werkdag binnen zoals afgesproken! Top service, Ik zou ze zeker aanraden :)

18 augustus 2022

Snelle levering! En ontzettend mooie posters ontvangen!! Ik raad het iedereen aan.

18 augustus 2022

Snelle reactie, mooie poster!

Hier besteld ivm veel keuze opties. Later review gelezen op trustpilot waardoor ik huiverig werd, er waren ook amper posts op hun insta en bij geen één reactie van consumenten. Ik schreef een reactie tegen middernacht en kreeg vrijwel direct reactie terug plus ook nog persoonlijk e-mail contact. Naast de automatische mail kreeg ik wederom persoonlijke mail. Wat een service! Poster kwam na een week binnen,keurig verpakt en goede kwaliteit!

6 augustus 2022

Veel te laat en geen contact

De poster kwam veel te laat binnen. We hebben geprobeerd contact te krijgen met de klantenservice. Dit kan alleen via de mail. In tegenstelling tot wat ze op hun website beloven (24 uur) duurt dat een week, waarin ze zeggen je probleem op te lossen, maar dit vervolgens niet doen.

10 juli 2022
Logo Starry Sky Poster

Antwoord van Starry Sky Poster

Beste Marije,

Wat vervelend dat uw bestelling later is bezorgd dan is beloofd.

Graag willen we met u in contact komen om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt ons mailen op info@starryskyposter.com

Alvast bedankt,

Klantenservice
Mariëlle van der Steen

Starry Sky Poster

Reviews in alle talen tonen. (91 reviews)