Lees wat reviewers zeggen
Jak zawsze fajna przygoda. Ale podczas ostatniego rejsu zaskoczyło nas bardzo odpłynięcie promu w czasie naszego spaceru po Karlskronie. Po przybyciu ok godziny 17:30 na terminal promowy musielismy... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tonwpuszczanie na prom czeka sie do kilku min przed wyplynieciem zamiast wpuścić osobówki a potem tiry to sie czeka i tak wybiórczo przyjechałem 1,5 przed czasem a wjechałem prawie ostatni. Jedzeni... Toon meer
Jestem zadowolony z podróży na trasie Karlskrona-Gdynia promem Stena Ebbe. Statek jest nowoczesny, komfortowy i bardzo przyjazny dla pasażerów. Kajuta bardzo przyjemna, czysta i wygodna. Łazienka równ... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Over Stena Line Polska
Geschreven door het bedrijf
W Stena Line dbamy o to, aby podróż morska między Polską, Szwecją i resztą Europy była prosta, komfortowa i przyjemna. Od ponad 60 lat łączymy ludzi, miejsca i doświadczenia w całej Europie — bezpiecznie i z troską o środowisko.
Niezależnie od tego, czy planujesz wakacje w Skandynawii, podróż służbową czy odwiedziny u bliskich, możesz liczyć na wygodę od początku do końca. Na pokładzie czekają przytulne kabiny, smaczne jedzenie i rozrywka, a także możliwość po prostu zrelaksowania się z widokiem na morze. Rodziny z dziećmi i zwierzęta są zawsze mile widziane — mamy specjalne strefy, w których mogą odpocząć i bawić się.
- Prom z Polski
- Gdynia – Karlskrona
Warto wiedzieć
Podróżujesz samochodem? Możesz zabrać tyle bagażu, ile zmieści się w pojeździe — bez dodatkowych opłat. Pasażerowie piesi mogą zabrać tyle, ile są w stanie unieść (maksymalnie 23 kg na sztukę bagażu).
O Stena Line
Stena Line to rodzinna szwedzka firma obsługująca 18 tras w północnej Europie. Jesteśmy jednym z największych operatorów promowych na świecie, oferującym bezpieczne, zrównoważone i wygodne podróże po Morzu Irlandzkim, Północnym i Bałtyckim. Naszym celem jest, aby każda podróż była spokojna, przyjemna i bezstresowa.
Zarezerwuj podróż promem
Odwiedź www.stenaline.pl, aby zaplanować podróż, sprawdzić rozkłady i poznać nasze aktualne oferty. Skorzystaj z wyszukiwarki Low Fare Finder, aby znaleźć najlepszą cenę, lub wybierz taryfę Flexi albo Premium dla większego komfortu i elastyczności.
Contactgegevens
Gdynia, Polen
- www.stenaline.pl
Vraagt klanten om een review
Rejs tam i z powrotem z psem
Oba rejsy (tam i z powrotem rejsy nocne) przebiegły gładko, planowo i punktualnie. Podróżowaliśmy z psem w specjalnej kajucie, bez potrzeby oddawania go do kojca na statku lub zostawiania w samochodzie na całą noc, dlatego psiak miał mniejszy stres po całodniowej jeździe samochodem. W kajucie mieliśmy tam wszystko co potrzeba. Opcję wyprowadzenia psa na specjalnej, zewnętrznej części pokładu zaliczam na plus. To był nasz pierwszy rejs z psem i z wiemy, że nie ostatni.
Jak zawsze wszystko na wysokim…
Jak zawsze wszystko na wysokim poziomie. Pyszne jedzenie i świetnie atmosfera
Moje doświadczenie z firmą Stena Line…
Moje doświadczenie z firmą Stena Line Polska było super. Płynęliśmy statkiem Stena Spirit w 24h rejs (19:30 - 19:30). Statek, kabiny, łazienki czyste. Pełno atrakcji dla dzieci i dorosłych. Na pewno tam wrócimy.
Stena Spirit
Stena Spirit - fantastyczny, pomocny i uśmiechnięty Pan Grzegorz w strefie restauracji
Rejs bardzo spokojny bezpieczny
Rejs bardzo spokojny bezpieczny. Miła obsługa i bardzo dobre jedzenie w restauracji.
Organizuję wyjazdy do Szwecji na…
Organizuję wyjazdy do Szwecji na wędkowanie. To już kolejną.moja podróż. Jestem zadowolony.
Tonwpuszczanie na prom czeka sie do…
Jedzenie dobre I duzo:)
W pokojach standard super ze jest tv sa kubeczki a nie ma czajnika na herbatkę tzn jak sie płynie to raz jest raz nie ma
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
ciekawa podróż
sprawna obsługa , miłe podejscie do dzieci , dobre jedzenie , rozrywka na pokładzie - pomimo długiej podrózy czas szybko leci

Antwoord van Stena Line Polska
Jesteśmy bardzo zadowoleni z rejsu
Jesteśmy bardzo zadowoleni z rejsu. Obsługa, kuchnia i warunki rewelacyjne. Bardzo czysto i przytulnie. Na pewno jeszcze skorzystamy.

Miła obsługa
Miła obsługa, czystość na dobrym poziomie. Ogólnie wrażenie bardzo pozytywne.

Antwoord van Stena Line Polska
Podróż jak zawsze minęła bardzo…
Podróż jak zawsze minęła bardzo przyjemnie.
Jedyna rzecz która rozczarowała to brak darmowego internetu który kiedyś był w standardzie.

Antwoord van Stena Line Polska
Jedzenie dobre obsługa miła w kabinie…
Jedzenie dobre obsługa miła w kabinie porządek. Jedyne co mozna poprawić to WiFi.

Antwoord van Stena Line Polska
Bardzo z małżonką jesteśmy zadowoleni…
Bardzo z małżonką jesteśmy zadowoleni kabiny czyste schludne kolacja jak i śniadanie pyszne i dość spory wybór dań
Oby tak dalej:)

Antwoord van Stena Line Polska
Bardzo miły i komfortowy rejs ,czysto i…
Bardzo miły i komfortowy rejs ,czysto i pachnąco,w restauracji b.dobre jedzonko,poprawiło się sporo w kwestii ,,pędzenia ,,z kabin w celu sprzątania👍, uprzejma obsługa w sklepie ....jedyny minus to BRAK POWIADOMIENIA ZE STONY STENA LINE O UTRUDNIENIACH NA DRODZE DO BAZY PROMOWEJ ( REMONTY NA DRODZE Z OBJAZDAMI PO MIEŚCIE ) ,A O TAKICH NIESPODZIANKACH LEPIEJ WIEDZIEĆ WCZEŚNIEJ !!! POZDRAWIAM🌞🩵

Stena Line pozytywnie mnie zaskoczyła
Stena Line pozytywnie mnie zaskoczyła – komfort, świetna obsługa i podróż, która sama w sobie była częścią wyjazdu.

Antwoord van Stena Line Polska
Generalnie wszystko było super miła…
Generalnie wszystko było super miła obsługa dobre posiłki itd, zastrzeżenie mam tylko do materacy na łóżkach 🤪

Dit is Trustpilot