Oba rejsy (tam i z powrotem rejsy nocne) przebiegły gładko, planowo i punktualnie. Podróżowaliśmy z psem w specjalnej kajucie, bez potrzeby oddawania go do kojca na statku lub zostawiania w samochodzi... Toon meer

Lees wat reviewers zeggen
Jak zawsze fajna przygoda. Ale podczas ostatniego rejsu zaskoczyło nas bardzo odpłynięcie promu w czasie naszego spaceru po Karlskronie. Po przybyciu ok godziny 17:30 na terminal promowy musielismy... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tonwpuszczanie na prom czeka sie do kilku min przed wyplynieciem zamiast wpuścić osobówki a potem tiry to sie czeka i tak wybiórczo przyjechałem 1,5 przed czasem a wjechałem prawie ostatni. Jedzeni... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Over Stena Line Polska
Geschreven door het bedrijf
W Stena Line dbamy o to, aby podróż morska między Polską, Szwecją i resztą Europy była prosta, komfortowa i przyjemna. Od ponad 60 lat łączymy ludzi, miejsca i doświadczenia w całej Europie — bezpiecznie i z troską o środowisko.
Niezależnie od tego, czy planujesz wakacje w Skandynawii, podróż służbową czy odwiedziny u bliskich, możesz liczyć na wygodę od początku do końca. Na pokładzie czekają przytulne kabiny, smaczne jedzenie i rozrywka, a także możliwość po prostu zrelaksowania się z widokiem na morze. Rodziny z dziećmi i zwierzęta są zawsze mile widziane — mamy specjalne strefy, w których mogą odpocząć i bawić się.
- Prom z Polski
- Gdynia – Karlskrona
Warto wiedzieć
Podróżujesz samochodem? Możesz zabrać tyle bagażu, ile zmieści się w pojeździe — bez dodatkowych opłat. Pasażerowie piesi mogą zabrać tyle, ile są w stanie unieść (maksymalnie 23 kg na sztukę bagażu).
O Stena Line
Stena Line to rodzinna szwedzka firma obsługująca 18 tras w północnej Europie. Jesteśmy jednym z największych operatorów promowych na świecie, oferującym bezpieczne, zrównoważone i wygodne podróże po Morzu Irlandzkim, Północnym i Bałtyckim. Naszym celem jest, aby każda podróż była spokojna, przyjemna i bezstresowa.
Zarezerwuj podróż promem
Odwiedź www.stenaline.pl, aby zaplanować podróż, sprawdzić rozkłady i poznać nasze aktualne oferty. Skorzystaj z wyszukiwarki Low Fare Finder, aby znaleźć najlepszą cenę, lub wybierz taryfę Flexi albo Premium dla większego komfortu i elastyczności.
Contactgegevens
Gdynia, Polen
- www.stenaline.pl
Vraagt klanten om een review
Jak zawsze fajna przygoda
Jak zawsze fajna przygoda.
Ale podczas ostatniego rejsu zaskoczyło nas bardzo odpłynięcie promu w czasie naszego spaceru po Karlskronie. Po przybyciu ok godziny 17:30 na terminal promowy musielismy czekać na powrót promu do godziny 20stej. Nasza kabina powinna być do naszej dyspozycji przez cały czas i powinniśmy być wcześniej poinformowni o zaistniałej sytuacji. To jest do koniecznej poprawki.
Pozdrawiam.

Wszystko na najlepszym poziomie
Wszystko na najlepszym poziomie. Personel mega cudny i pomocny usługa tak samo. Cena mogłaby być niższa za kabiny ale tak to ok

Rejs jak zwykle punktualnie
Rejs jak zwykle punktualnie, przemila obsluga na pokladzie, dobrze zaopatrzony sklep oraz dobre jedzenie. Nalezy rowniez wspomniec o konkurencyjnej cenie w porownaniu z innymi liniami.

Antwoord van Stena Line Polska
Miłą obsługą załoga cała oraz miłą…
Miłą obsługą załoga cała oraz miłą atmosferę i czystość jedzienie smaczne spokoju

Antwoord van Stena Line Polska
Ostatni rejs minął bardzo przyjemnie
Ostatni rejs minął bardzo przyjemnie . Przy wejściu przywitała mnie uśmiechnięta i pomocna obsługa . Wszyscy byli bardzo mili i uprzejmi . Na pokładzie było czysto i przyjemnie, aż chce się wracać .

Lubię pływać ze steną
Dużo miejsca do spędzenia czasu w ciągu dnia, wygodnie, kontakty łatwo dostępne q przestrzeni publicznej, dużo opcji jedzenia i atrakcji. Jedyny minus to to, że wcześniej było darmowe wi-fi, które może nie było najlepszej jakości, ale była możliwość sprawdzenia wiadomości w mediach społecznościowych, teraz internet jest tylko płatny.

Uprzejmi i pomocni pracownicy
Uprzejmi i pomocni pracownicy, czysty, nowoczesny statek. Pyszne śniadania! Fajny pomysł na spędzenie dnia w Karlskronie (rejs 36h), albo nowe doświadczenie w postaci samego rejsu nowoczesnym statkiem.

Antwoord van Stena Line Polska
Załadunek samochodów w Gdyni jest…
Załadunek samochodów w Gdyni jest zorganizowany w sposób nieakceptowalny. Przyjechałem 1,5 godziny przed odprawą, zostałem odprawiony zgodnie z procedurą i ustawiony w kolejce. Mimo to po mnie wpuszczono dużą liczbę samochodów osobowych oraz ciężarowych, które nie posiadały priorytetu. Efekt był taki, że na prom wjechałem jako przedostatni samochód osobowy. Trudno zrozumieć kryteria kierowania ruchem i kolejnością załadunku. Jeśli wcześniejsze stawienie się do odprawy nie ma żadnego znaczenia, warto poinformować o tym pasażerów wprost. Obecny sposób organizacji załadunku jest niesprawiedliwy i wymaga pilnej poprawy.

Stena Ebbe…
Jestem zadowolony z podróży na trasie Karlskrona-Gdynia promem Stena Ebbe. Statek jest nowoczesny, komfortowy i bardzo przyjazny dla pasażerów. Kajuta bardzo przyjemna, czysta i wygodna. Łazienka również. Większość obsługi jest przyjazna dla pasażerów, pomocna i chce rozwiązać problem z którym się do niej zwracamy. Szkoda, że prom tej klasy nie kursuje do Sztokholmu.

Doskonałe
Doskonałe, profesjonalne rozwiązywanie reklamacji. Pracownicy zawsze pomocni i uprzejmi.

Dit is Trustpilot