Stilleben Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig oplevelse i forbindelse med moving sale, hvor butikken en søndag skulle åbne kl. 10:00, men der blev ikke åbnet, og køen ude foran butikken voksende. Flere ringer til butikkens telefonnummer el... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt to glas fra Zafferano. Det ene havde desværre en revne ved ankomst. Jeg kontaktede Stilleben og forklarede dem situationen. De svarede tilbage med det samme, at de ville sende et... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har bestilt fra Stilleben masser af gange, samt købt i deres fysiske butik. Altid vildt god service og SÅÅÅÅ flot indpakning. Modtog en pakke fra dem i dag, og der var virkelig kræset om deta... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte et spejl i julegave til min kæreste. Leveringstidspunktet var som aftalt dagen efter. Desværre var spejlet ødelagt da jeg åbnede pakken. Jeg kontaktede Stilleben og forklarede dem sit... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Winkel
  2. Kledingwinkel
  3. Decoratie- en interieurwinkel
  4. Winkel in modeaccessoires
  5. Woonwinkel

Geschreven door het bedrijf

Stilleben designs privat label which include collections of tableware, textiles, and interior. The focus is on high quality materials and skilled craftsmanship, resulting in valuable and long lasting products. Find the products in our flagship store and on our webshop, where we also have a selection of hand-picked items from external brands.

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

En luksusoplevelse

Varen var helt som ønsket, utroligt flot indpakket, og blev afsendt hurtigt.

17 juni 2022

Kære Alexandra

Hvor er vi glade for din positive oplevelse hele vejen rundt. Det håber vi at kunne levere igen :-) Tak for de mange fine stjerner!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

⭐️⭐️⭐️⭐️

Super fint net og flot indpakning:)
-nettet lugtede dog lidt spøjst

3 juni 2022

Hej Lilly

Tak for din fine anmeldelse.
Vi sætter pris på din feedback, og gør vores bedste for at varerne kommer frem i korrekt tilstand.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde et par spørgsmål til farverne på…

Havde et par spørgsmål til farverne på et produkt og blev super godt betjent på telefon. Bestilte et spejl der var skadet ved ankomst (formodentligt under transport). Reklamation behandlet øjeblikkeligt og meget professionelt - ingen bøvl overhovedet! Super service og mine varmeste anbefalinger.

12 mei 2022

Hej Morten

Tusind tak for de flotte ord! Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt trods en reklamation.
Jeg håber I bliver glade for spejlet :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans av min fina ram från…

Snabb leverans av min fina ram från Moebe. Nästa gång jag är i Köpenhamn blir det ett personligt besök i den fysiska butiken. Det är ett måste.

6 mei 2022

Kære Annie

Hvor er det dejligt med sådan en fin anmeldelse. Vi glæder os meget til at byde dig velkommen i vores fysiske butik her i København! :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt at shoppe på nettet

Nemt at shoppe på nettet, fint og kort leveringstid til pakkeshop. Hurtig tilbagemelding ved spørgsmål og fleksibel ifht. evt. returnering når der købes ting som skal gives i gave.

6 mei 2022

Kære Jeanette

Tak for de fine ord og den flotte 5-stjernet anmeldelse. Vi håber meget at kunne gentage succesen for dig en anden gang :-)

Kære Maria

Hvor er det bare dejligt at høre. Tusind tak for de fine ord samt de 5 stjerner! :-)
Jeg er sikker på, at produkterne pynter SÅ fint i dit hjem - og så håber vi på at kunne give dig flere gode oplevelser i fremtiden :-)

Superhurtig levering

Perfekt og super hurtig levering

13 april 2022

Hej Rikke

1000 tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os at du har haft en god oplevelse hos os med hurtig levering. Det håber vi på at kunne levere igen :-)

Meget tilfreds

Gode produkter, god service, hurtig levering. Alt godt.

12 april 2022

Hej Tine

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt samt er glad og tilfreds med dine produkter.
Vi håber at kunne give dig samme oplevelse i fremtiden :-)

11 april 2022

Kære Bettina

Hvor er det dejligt at høre. Vi går meget op i at yde den bedste service, så en anmeldelse som denne betyder meget for os :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og da jeg havde brug…

Hurtig levering og da jeg havde brug for kontakt med kundeservice, var den også helt i top.

15 maart 2022

Hej Susanne

Tak for din fine anmeldese og pæne ord.
Vi håber på at kunne give dig samme service i fremtiden :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service! Min bestilling ankom hurtigt med GLS og var sikkert indpakket. Er meget glad for mit fine køb.

10 maart 2022

Hej!

Tak for din søde anmeldelse.
Vi kan ikke være mere stolte, når I som kunder, har haft en god oplevelse hele vejen igennem. Vi håber at du nyder dine produkter og at vi kan gentage succesen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt den fineste køkkenhylde hos…

Har købt den fineste køkkenhylde hos Stilleben. Hurtig levering, intet at klage over

10 maart 2022

Kære Anne Camilla

Tusind tak for de fine ord. Det varmer vores STILLEBEN-hjerter at høre, at du er glad for dit nye produkt samt vores service.
Vi glæder os til at give dig en lige så god oplevelse en anden gang.

Fint bestik

Fint bestik - og leveret til tiden.

7 maart 2022

Hej Hans

Tak for din fine anmeldelse. Det er altid dejligt med tilfredse kunder, og håber på at kunne gentage succesen en gang i fremtiden.

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd! Fikk pakken 3 dager etter bestilling - levert på døren. Anbefales

9 februari 2022

Hej Benedicte.

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi er glæder os allerede til, at handle med dig igen :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lynhurtig levering og smukke sager

Jeg bestilte 1 net og 2 julekugler fra Stilleben og de kom lynhurtigt og i perfekt stand. Vil klart handle hos dem igen!

1 februari 2022

Hej Julie

Tusind tak for din skønne feedback. Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for vores service og levering.
Vi ser frem til at se dig shoppe hos os igen :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og varen er bedre end…

Hurtig levering og varen er bedre end forventet!

27 januari 2022

Hej Iben

Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse. Vi er glade for at have givet dig en god oplevelse, og ikke mindst at du er glad for dit produkt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lynhurtigt fragt og meget imødekommende service

Lynhurtig levering, modtog pakken på under et døgn!!!
Trods en fejllevering gik det smertefrit med ombytning og Stilleben var meget imødekommende og håndterede det til UG. Tak for skøn service og smukt nyt service!

18 januari 2022

Kære Nina

Tusind tak for din fine anmeldelse og pæne ord - trods en fejllevering. Jeg håber vi kan give dig endnu en god oplevelse hos Stilleben i fremtiden :-)