Lang behandlingstid i forbindelse med returnering og tilbagebetaling Jeg kan kun bakke op om anmeldelsen skrevet af Søren Bonnesen. Har sendt en vare retur og bedt om pengene retur, der sker inte... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg bestilte et par raw denim bukser, men jeg var lidt i tvivl om størrelsen ville passe mig. Men da jeg åbner pakken, har jeg aldrig følt mig så tilpas i et par jeans. Uden tvivl de bedste Jeans jeg... Toon meer
Købte bukser i julegave til min søn i netshoppen, men var desværre nødt til at bytte dem flere gange, fordi vi ikke kunne finde ud af størrelserne. Hele vejen igennem blev vi mødt af super sød servi... Toon meer
Virkelig god kundeservice. Bestilte et par Vans pro på Black friday, som blev væk et sted i forsendelsen. Jeg kontaktede derfor Streetammo og fik fat i Steffen, som var enormt venlig og hjælpsom. Skoe... Toon meer
Streetammo.dk er en anerkendt butik, som har eksisteret siden 2002. Vi er kendt for den bedste kundeservice og for et kæmpe udvalg af de bedste brands. Alt i alt den bedste shop at handle hos... Hvis vi ikke har det, er det ikke det værd.
Virkelyst 3, 9400, Nørresundby
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Det har som altid været en fornøjelse, når jeg nu igen får min pakke så hurtigt og med et par gummibamser i baglommen og den fede nye jakke kan det jo ikke blive bedre:-))
Streetammo er altid godt og handle ind hos. En super god service og hurtig levering af varen.
Har altid haft gode oplevelser, når jeg har haft handlet med dem
Super god hjemmeside
Streetammo er en super fed hjemmesiden med god service og hurtig levering. Det er klart min foretrukne side til at købe tøj på!!!
Udover hurtig levering og god service er der også altid vedlagt vingummi 🔥 Mega godt tiltag og hygggeligt at de gider
Vil klart anebefale siden til alle der er interesseret i streetwear
Hurtig betjening. Høflige og hjælpsomme medarbejdere.
Gode rabatter.
Bedste Betjening og hurtigt levering 👌🏽
Jeg har altid haft rigtige gode oplevelse med at handle på Streetammo - Deres service er i top og flinke og venlige personer .)
Det er bare et super sted, både i butikken og på deres lager. Kan klart anbefales
Elsker Streetammo - mega fede sko, men synes de burde få flere dame-sko. Ellers også meget sjov Insta-stories, hvilket faktisk også betyder meget. Deres levering kommer også altid til tiden og produkterne er pæne og i god standard.
Dejlig service pakken kommer efter tidsplan og alt er som det skal være
Hurtig levering, men for dyr returnering. Tøj skal ikke koste noget, at returnere (som det da heller ikke gør mange steder) - et retur label bør være gratis.
Fik en super god service i forbindelse med et køb af sko, hvor Streetammo valgte at refundere noget at beløbet efter prisgaranti. Det er bare i orden. Super service og hurtig levering 😊
Fed butik! Handler der tit!
Dog lidt træls, at man ikke engang modtager et svar på en jobansøgning. Et pænt nej tak er da det mindste...
Klart en af Danmarks fedeste streetwear butikker, da de hele tiden får nyt og fedt tøj som følger moden. Hvis man boer i Aalborg er det fedeste sted at købe sneakers, da deres udvalg følger de nye trends.
Deres ansatte er også super rare, og samtidige gode til hjælpe den enkelte person ud for hvad deres tøjstil indeholder.
De fandet en løsning lyn hurtigt. Selvom fejlen ikke lå på deres side!