Streetammo Reviews

2.208
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lang behandlingstid i forbindelse med returnering og tilbagebetaling Jeg kan kun bakke op om anmeldelsen skrevet af Søren Bonnesen. Har sendt en vare retur og bedt om pengene retur, der sker inte... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte et par raw denim bukser, men jeg var lidt i tvivl om størrelsen ville passe mig. Men da jeg åbner pakken, har jeg aldrig følt mig så tilpas i et par jeans. Uden tvivl de bedste Jeans jeg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte bukser i julegave til min søn i netshoppen, men var desværre nødt til at bytte dem flere gange, fordi vi ikke kunne finde ud af størrelserne. Hele vejen igennem blev vi mødt af super sød servi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god kundeservice. Bestilte et par Vans pro på Black friday, som blev væk et sted i forsendelsen. Jeg kontaktede derfor Streetammo og fik fat i Steffen, som var enormt venlig og hjælpsom. Skoe... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Streetwearwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Streetammo.dk er en anerkendt butik, som har eksisteret siden 2002. Vi er kendt for den bedste kundeservice og for et kæmpe udvalg af de bedste brands. Alt i alt den bedste shop at handle hos... Hvis vi ikke har det, er det ikke det værd.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(2.208)

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Kom nu

En opdatering. De har nu returneret pengene. Men først efter denne meget sure anmeldelse. .......

Kom nu. Har nu i flere dage forsøgt at få kontakt på telefon. Den går på telefonsvare. Har i lukket butikken? Har sendt en vare retur efter aftale, men har efter ca 4 uger ikke hørt noget.

4 mei 2018
Logo Streetammo

Antwoord van Streetammo

Hej Nikolaj. Vores telefon er åben hver dag fra 09.00-17.00 så måske er det udenfor vores åbningstid du har ringet? Vi har forsøgt at finde noget info på dig i vores system, men uden held. Kan du have lavet ordren i et andet navn måske? Vi har i hvert fald ikke registeret noget i dit navn :) Hvis du har sendt en varer retur, kan du så oplyse hvilken fragt firma du har brugt, så vil vi forsøge at tracke din ordre, og vi har ingen retur ordre registreret i dit navn. Send os enten dit ordre nr, telefon nummer eller email, så kontakter vi dig :)

Super god service!

Super god service!
Havde en uheldig situation. Jeg købte en jakke, som de desværre ikke have på lager alligevel. Men bliver ringet op af dem, og det hele løser sig så fint!

1 februari 2018

Altid god service!

Jeg har brugt Streetammo.dk i 6 år, og jeg har aldrig haft andet end positive oplevelser. Der er hurtig levering, og hvis tøjet eller skoene ikke lige passer, så fungerer deres retur system også helt perfekt.

Jeg anbefaler!

20 november 2017
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fejl, men “lykkelig” afslutning;)

Købte en par Nike Thea sko som var på tilbud til en super skarp pris, da skoene kom var det en Nike roshe run dog i samme farve👎🏼 Snakket med en kanon gut fra kundeservice som mente der måtte være sket fejl online for han kunne ikke finde den rigtige sko på lager, men jeg skulle sende skoen retur og skrive en anden model jeg ville have(hvilket jeg gjorde)og lidt pris forskel gjorde ingen ting da de havde lavet en fejl, jeg skulle bare referere til ham hvis der blev noget. Et par dage efter skoen er sendt retur modtager jeg en mail om beløbet jeg havde købt sko for var indsat som rabatkode til mit næste køb🙄 ringer hele dagen til kundeservice som langt om længe tog telefonen om eftermiddagen og han forstod ikke lige aftalen og ham jeg havde snakket med var på skole. Ham jeg snakker med finder så skoen jeg hellere ville have og reserver den til mig fordi der var lager flytning/status, imellem tiden er min først bestilte sko på lager online igen, men ja åbenbart ikke fysisk på lagret. Han ville ringe tilbage når de var færdige, hørte aldrig noget men medtog nr 2 ønsket sko som ikke fejler noget👍🏼 Kommer tilbage som køber igen, uden tvivl, gode tilbuds priser og i håb om at få den først ønsket sko 😉

14 november 2017

Dit is Trustpilot