StubHub U.S. and Canada Reviews

24.254
TrustScore 4 uit 5

4,1

Prima ervaring! Antwoorden snel via de chat en tickets die ik gekocht heb werden netjes gepersonaliseerd geleverd in verband met een ID check bij het concert. Mijn vriendin had ook een kaartje via... Toon meer

Kaarten werden nergens anders goedkoper aangeboden. Communicatie is makkelijk te leggen zowel via mail als telefoon krijg je snel een antwoord. Bij ons werden 2 kaarten door de verkoper niet geleverd,... Toon meer

Kaarten zijn keurig op tijd geleverd. Vind alleen dat de extra kosten die er nog bij komen eerder zichtbaar moeten zijn.

1. Kaartverkoper voor evenementen
  2. Hobbywinkel

Over StubHub U.S. and Canada

StubHub U.S. and Canada is the world’s largest ticket marketplace with tickets available for over 10 million live sports, music and theatre events in more than 40 countries; enabling customers to buy and sell tickets whenever and wherever they are through desktop and mobile experiences.

This profile is not for international StubHub domains, which is operated by StubHub International (a different company).

Goed

TrustScore 4 uit 5

24K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(24.254)

10.562 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Heb kaartjes bestelt voor een wedstrijd…

Heb kaartjes bestelt voor een wedstrijd op14/11/2018, Galatasaray konyaspor van 23/11/2018
Na de betaling gelijk een pasolig kaart aangemaakt. Na die betaling ging het voor mijn gevoel al mis kreeg me kaartjes niet opgestuurd die zouden overgemaakt worden naar mijn pasolig account.
Vanaf 16/11/2018 elke dag gemaild en steeds maar antwoorden als die komen op je kaart te staan.
21/11/2018 was ik bij het stadium om mijn pasolig kaart op te halen bleek dat het minimaal 10 werkdagen duurde voordat ik die zou krijgen. Nou dat ging ik dus niet halen aangezien ik pas op de 14/11 kaartjes heb gekocht.
De man achter de balie adviseerde me om pasolig kaartjes voor een dag te pakken.
Zodat ze dan met een eticket konden over geboekt worden..!!
Nou dat doen ze dus niet bij stubhub... stel oplichters zijn het vervolgens word je vertelt dat ze op je pasolig kaart zijn overgeboekt.. is vreemd want die bestond nog niet..
Dus al met al €96,00 kwijt omdat ze me geen etickets konden sturen ook al heb ik daar om gevraagd vanaf dag 1 misschien wil ik ze wel doorverkopen of niet kan iemand me helpen me geld terug te krijgen??
29/11/18 telefonische contact gehad met SAN fransisco.. binnen 24 uur zou ik gebeld/gemaild worden... dat is nou bijna 48 uur geleden...

Nou heb jullie al zo vaak gemaild en gebeld, ben er een beetje klaar mee.. nooit maar dan ook nooit meer via stubhub

1 december 2018

Antwoord van StubHub U.S. and Canada

Bedankt voor uw feedback. Wij vinden het erg vervelend om te horen over uw negatieve ervaring. Dit is zeker niet het level van de klantenservice die u van ons kunt verwachten. Onze belangrijkste prioriteit is om onze klanten tevreden te houden en een geweldige klantenservice te bieden. Wij zouden u graag willen vragen om ons te contacteren en tevens het referentienummer van uw aankoop gereed te houden zodat we het kunnen checken voor u. U kunt ons bereiken door middel van het contactformulier en onze LiveChat service die u op onze website kunt vinden. Bedankt!

Ik begrijp niet waarom mensen klagen…

Ik begrijp niet waarom mensen klagen dat ze te veel betalen, want dat weet je toch op voorhand? Doe misschien een beetje research alvorens geld uit te geven en nadien verongelijkt te wezen. Als je niet kan wachten tot de officiële ticketverkoop start of anderzijds net te laat bent, is dit de prijs die je ervoor betaalt, geen probleem mee.

Ik kocht onlangs kaartjes voor AC Milan - Juventus via Stubhub. Weliswaar dubbele prijs betaald, maar alles was perfect geregeld: tickets mooi op tijd doorgestuurd gekregen, uitstekende plaatsen in het stadion en een leuke wedstrijd erbovenop!

Wie hier meeleest en twijfelt over de betrouwbaarheid: laat je vooral niet afschrikken door de klagers. De overgrote meerderheid aan positieve reviews zie je namelijk amper, want die mensen genieten i.p.v. te lopen zaniken!

15 november 2018

Vermijdt deze site!

Vermijdt deze site. 175 euro per ticket voor FC barcelona betaald. Blijkt dat ze eigenlijk maar 50 euro kosten. Wat een oplichterij. En we hebben ook nog andere plekken gekregen dan gereserveerd/besteld/gekocht. KOOP HIER NIKS!!

7 november 2018

Gisteravond tickets gekocht voor P!nk

Gisteravond tickets gekocht voor P!nk. Op de website staat dat je de etickets direct kan downloaden. Er staat ook dat je Nederlandse support kan krijgen. De website kwam me helaas betrouwbaar over en heb de tickets gekocht.
Ja, en dan krijg je een mail dat je ze pas na 1 juni volgend jaar kan downloaden. Ik ga naar live support en krijg een automatische beantwoorden. Vanmorgen weer geprobeerd en krijg ik een Engelstalig iemand aan de chat. Geen Nederlandstalig iemand aanwezig.
Ik heb €520 afgetikt en ze vinden het daar heel normaal dat je nu 6 maanden in onzekerheid mag zitten of je nou belazerd wordt of niet. Etickets zou je meteen kunnen downloaden dus ik vertrouw dit zaakje voor geen meter. Je krijgt je geld niet terug, annuleren mag niet ondanks je nog geen ticket hebt gekregen.

******************************************************************************
Inmiddels heb ik contact gehad met een Nederlands sprekende dame en zij heeft me duidelijk verteld hoe het werkt.
Voor degene die hier wat aan heeft, ik heb ook contact gehad met de bank die weer contact hebben opgenomen met Stubhub en zij denken dat het een betrouwbare site is

******************************************************************************

Ondanks dat het rommelig ging hebben we gewoon de tickets binnen gehad. Ze hebben de avond van hun leven gehad.
Voor degene die dit leest, het klopt hier helemaal, ze werken alleen op een andere manier dan bv ticketswap. Maar ze zijn zeker betrouwbaar.
👌

1 november 2018

AC Milan-Sampdoria kaartjes

14.30 uur.
Na een half uur bellen en in de wacht staan naar een nummer in San Francisco heb ik uiteindelijk de e-tickets ontvangen! De boys kunnen gaan, maar hebben er veel moeite moeten doen en het was best spannend.

14.00 uur.
Update: Nog steeds geen enkele reactie ontvangen!

10.00 uur.
Vorig maand kaartjes gekocht voor AC Milan-Sampdoria Tot op heden geen link ontvangen waar ik de kaarten kan downloaden.
Al via verschillende manieren contact gezocht, maar via de chat krijgen geautomatiseerde antwoorden die niets met de vraag te maken hebben en via e-mail nog geen reactie mogen ontvangen. De wedstrijd is morgen en ik maak me dus ernstig zorgen dat mijn vrouw en zoontje (9) en zijn vriendje (9) met zijn moeder aan wie ik de kaarten heb gegeven voor hun 10e verjaardag, morgen niet naar binnen kunnen.

27 oktober 2018

Antwoord van StubHub U.S. and Canada

Onze welgemeende excuses voor de verlate reactie. Wij zouden u graag willen vragen om ons te voorzien van het referentienummer van uw aankoop zodat wij dit na kunnen kijken en het op de juiste manier voor u op kunnen lossen. Bedankt voor de vriendelijke medewerking.

Kaarten besteld voor Pink concert…

Kaarten besteld voor Pink concert volgend jaar Juni 2019. In totaal heeft me dit 355 euro gekost. Ik kreeg vrijwel direct een mail binnen. Echter geen kaarten! Ik de mail stond o.a.:
Tickets zijn bijna altijd ruim voor het event klaar om te worden gedownload. Neem contact met ons op als je tickets 24 tot 48 uur vóór het evenement nog niet gereed zijn om te worden gedownload.
Deze tekst vind ik zeer verontrustend! Oftewel niet altijd dat de tickets er zijn en aangezien ik nu ook geen contact kan krijgen met het bedrijf gaat me dat dan ook niet lukken binnen 24u. Bovendien lijkt het mij een normale zaak dat je direct je tickets ontvangt en hier ook recht op hebt aangezien de betaling is voltooid. Ik kan niet tot volgend jaar wachten of ik mijn kaarten krijg, ik heb recht op mijn kaarten direct na de betaling. Direct na het lezen van deze mail getracht contact te zoeken via chat. Echter (net als in de andere honderden reviews) automatische antwoorden waar ik niks mee kan! Vervolgens een contactformulier ingevuld met mijn verhaal, tot op heden geen reactie.. Dit lijkt op oplichterij en dat ik geen concert ga meemaken van Pink.
Ik hoop dat het bedrijf contact met mij opneemt via deze weg..

26 oktober 2018

Antwoord van StubHub U.S. and Canada

Inga, bedankt voor uw feedback. Wij escaleren uw zaak naar de juiste afdeling; één van onze agenten neemt spoedig contact met u op met een oplossing. Maakt u zich geen zorgen, wij lossen dit voor u op. Tevens, herrineren wij u vriendelijk dat u ons mede kan bereiken door middel van onze chat service , contact formulier evenals twitter en Facebook. Bedankt voor uw geduld.

Kaarten gekocht voor BVB Dortmund

Kaarten gekocht voor BVB Dortmund - AS Monaco via stubhub. 5 kaarten voor de nordtribune besteld. Kaarten werden netjes toegestuurd, maar helaas bleken de kaartjes niet voor het bestelde vak te zijn. Ze waren namelijk voor de away Section. Na enig contact met stubhub uiteindelijk toch de goede kaarten gekregen waarvoor dank. Goed opgelost en wij zijn tevreden. We hebben een mooie wedstrijd gezien.

11 oktober 2018

Slecht zeg!

Slecht zeg!! Chat sessie wordt zonder dat je geholpen ben afgesloten
Kaarten voor Porto-Galatasaray gekocht. Ik zou ze rond deze dagen moeten ontvangen. De verkoper heeft ze nog niet eens opgestuurd!! Als je een PDF bestand vraagt gaat dat niet. De verkoper komt ook nog uit Portugal. Op de site staat vanaf 48 uur. Medewerker zegt binnen 48 uur. Als je ze met feiten confronteerd sluiten ze de chat. Niemand helpt je daar!!! En weg is je geld!

27 september 2018

Antwoord van StubHub U.S. and Canada

Selda, bedankt voor uw feedback. Wij escaleren uw zaak naar de juiste afdeling; één van onze agenten neemt spoedig contact met u op met een oplossing. Maakt u zich geen zorgen, wij lossen dit voor u op. Tevens, herrineren wij u vriendelijk dat u ons mede kan bereiken door middel van onze chat service , contact formulier evenals twitter en Facebook. Bedankt voor uw geduld.

een oplichter met een professioneel tintje

Beste mensen,

Het volgende bericht heb ik doorgestuurd naar mijn creditcard maatschappij:

Geachte heer, mevrouw,

Op 17-9-2018 heb ik via internet een bestelling gedaan voor concertkaarten.

Hiervoor heb ik mijn creditcardgegevens opgegeven voor de betaling.

Dit bedrag is inmiddels afgeschreven.

Echter heb ik kaarten ontvangen, die niet op mijn naam staan, maar daarnaast zijn het kaarten die ik niet besteld heb. Op de kaarten staat dat het om staanplaatsen gaat (die tevens goedkoper zijn). Terwijl ik zitplaatsen in ring 1 vak 4 heb besteld.

Doordat ik geprobeerd heb het bedrijf StubHub waar ik de kaarten besteld heb, telefonisch te contacten, blijkt dat zij telefonisch niet bereikbaar zijn. Door een zoektocht op het internet kwam ik er tevens achter dat veel mensen gedupeerd zijn, bij het aankopen van producten bij dit bedrijf.
Veel gedupeerden spreken over oplichting, omdat het bedrijf niet de juiste producten levert die zijn aangekocht. Daarnaast blijken sommige producten niet rechtsgeldig te zijn.
Zie hiervoor o.a. de site van truspilot, waarbij ik zelf ook een negatieve reactie op heb geplaatst: (link kan hier niet geplaatst worden)

Je kunt wel in contact komen met dit bedrijf via een chatfunctie, waar je je probleem kunt voorleggen. Echter is het standaard antwoord wat je ontvangt: De afdeling die hier mee bezig is gaat dit zo spoedig mogelijk oplossen. Maar daar blijft het ook bij zonder enige response. Veel mensen spreken ook over 'aan het lijntje houden' maar een uiteindelijk oplossing komt er ver weg gewoon niet.

Ook op trustpilot, reageert het bedrijf netjes op de negatieve reacties, waarbij het er dan op lijkt dat zij professioneel en coulant zijn en waarbij problemen door hun worden opgelost. Hoe het uiteindelijk afloopt kun je hier niet op terugvinden, maar ik heb een groot en sterk vermoeden dat wij inderdaad over oplichting mogen spreken.

In de bijlage heb ik het betwistingformulier bijgevoegd, inclusief de volgende documenten:

* kopie afschrift creditcard
* kopie ontvangstbewijs van de bestelling
* kopie verkeerd ontvangen tickets
* kopie contact via de chat op 17-9-2018 en 19-9-2018

Ik hoop dat jullie hierin kunnen duiken en dat het mogelijk is de betaling terug te krijgen. Ik heb totaal geen vertrouwen hierin dat het bedrijf dit oplost, maar dat ik echt met oplichting te maken heb.

Wordt vervolgd.....

19 september 2018

Antwoord van StubHub U.S. and Canada

Onze welgemeende excuses voor de veroorzaakte ongemakken, Micha. Klantenservice staat bij ons enorm hoog in het vaandel en wij bieden u onze excuses aan voor de vertraging. Zojuist hebben wij gekeken naar uw zaak en wij zien dat u telefonisch contact heeft gehad met één van onze medewerkers. Zij zijn druk bezig met uw zaak en hebben dit opgelost voor u het weet. Nogmaals onze excuses.

Ik heb kaartjes voor Dortmund-freiburg…

Ik heb kaartjes voor Dortmund-freiburg maar als ik de reviews bekijk is het niet veel goeds.! Want het adres waar ik mijn kaartjes wil hebben ken ik niet invullen en wanneer ik ze binnen krijg is de vraag.! Er staat wel dat ik voor de 20e van september bericht krijg en de wedstrijd is 6 dagen erna dus be benieuwd. Mijn referentienummer is 5C102S9M8L67

1 september 2018

nooit kopen

Slechte service had Galatasaray tickets gekocht en zijn nooit aangekomen en ze zijn ook duurder dan normaal. Ik adviseer nooit hier bij deze oplichters te kopen. Ik heb letterlijk 80 euro verbrandt. Je kan niet eens je geld terug krijgen, belachelijk!

26 juli 2018

Oplichters tweede klasse!

Deze website bestaat uit pure oplichters. Ik heb meerdere malen aangegeven dat ik valse Beyonce tickets ontvangen heb omdat ik ze niet kon verkopen via ticketswap, echter bleef stubhub erbij dat het originele tickets waren. 19 juni toch naar het concert geweest en ik mocht niet eens naar binnen omdat ik "nepkaartjes" had. Mijn hele dag is letterlijk verpest. 250 euro weggegooid. Koop nooit maar dan ook nooit iets bij stubhub

13 juli 2018

Antwoord van StubHub U.S. and Canada

Ik hoop dat ik met mijn tickets morgen…

Ik hoop dat ik met mijn tickets morgen binnen kom ivm andere naam op de tickets en rare barcode... maak wel een beetje zorgen nu!!
234 euro betaald!!!

11 juli 2018

Antwoord van StubHub U.S. and Canada

Marieke, Graag informeer ik u dat Stubhub een uitwisselingsplatform is voor tickets. Dit betekent dat personen die zelf bijvoorbeeld een evenement niet meer bij kunnen wonen om welke reden dan ook, hun tickets te koop aanbieden op onze website.
Dit is dan ook de reden dat u een andere naam op de tickets ziet staan. Echter hoeft u zich geen zorgen te maken hierover. Wij garanderen dat u geen enkele problemen zal ondervinden bij het betreden van het evenement.
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Mocht u nog andere vragen of onduidelijkheden hebben, laat het mij dan vooral weten en dan help ik u graag verder.
Vriendelijke groeten en een fijne dag gewenst,

Kaartjes gekocht voor Chelsea

Kaartjes gekocht voor Chelsea - Man City voor het community shield. Blijken het kinderkaartjes te zijn. Kaartjes stonden boven aan de website geadverteerd en achteraf bleek er in kleine lettertjes te staan dat het enkel voor kinderen was. Kaartjes kunnen niet omgewisseld worden of retour. Stubhub geeft geen enkele service. Oplichters.

Order nummer is 4U9M3H5G4Q38

1 juli 2018

Antwoord van StubHub U.S. and Canada

Sehr geehrter Kunde, könnten Sie uns Ihre Referenznummer geben um Ihren Fall zu überprüfen? Mit freundlichen Grüssen.

Zeer slecht

Zeer slecht

Ik heb kaartjes gekocht voor beyonce morgen 20 juni , netjes betaald en ontvang geen e-ticket's wel 17 keer heen en weer gemailt dat ze met een oplossing komen.
Helaas doen ze dat niet , inmiddels tientallen euro's gestoken door te bellen naar Amerika waar ze je keurig te woord staan maar enkel van het kastje naar de muur sturen!!!
Ik wil mijn tickets!!! Voel me bestolen en opgelicht!!!

Antwoord van StubHub U.S. and Canada

Beste Mascha , Allereerste onze wel gemeende excuses voor alle ongemaak veroorzaakt door ons. Wij hebben alles gecontroleerd en onze team heeft al over de terugbetaling geïnformeerd .
Nogmaals wij hopen dat u onze welgemeende excuses kunt accepteren.
Wij dank u zeer vriendelijk voor uw tijd en geduld.

Nou twee kaartjes besteld voor beyonce…

Nou twee kaartjes besteld voor beyonce voor mijn vrouw rn dochter zondag netjes betaald geen etickets hoofdkantoor gebeld in amerika zou geregeld worden 60 euro beltegoed kwijt geen kaarten hoe kan dit zeer zwaar teleurgestelde dochter en vrouw stubhub los dit op aub vanavond nog zo niet gaan jullie door het slijk mijn net werk is zeer groot in de media dus doe je best ons ref nr 4T8U9J3P7P46 igor mochten jullie geen reactie geven ga ik hier zowiezo aangifte van doen
voor oplichting

Antwoord van StubHub U.S. and Canada

Beste Igor, Allereerste onze wel gemeende excuses voor alle ongemaak veroorzaakt door ons. Wij hebben alles gecontroleerd en onze team heeft al over de terugbetaling geïnformeerd .
Nogmaals wij hopen dat u onze welgemeende excuses kunt accepteren.
Wij dank u zeer vriendelijk voor uw tijd en geduld.

Kaartjes beyoncé .

Kaartjes beyoncé .. even spannend of we naar binnen konden, gezien de negatieve reviews... maar we zijn binnen.... geen dure prijs voor betaald... goedkoper dan op de kaartjes stond.. Altijd goed.

INTERNET oplichting

Ik krijg geen contact met stubhub.
Ik heb vanmorgen kaartjes gekocht voor een voetbalwedstrijd van morgen, maar heb nog geen tickets ontvangen...
En contact chat/mail... krijg je niet.....
Ik zie dat ze wel op reviews reageren, dus probeer ik het maar zo...

Dag later...
Ik krijg het gevoel opgelicht te worden.
Ik krijg geen contact met stubhub nederland.
Wij hebben kaartjes gekocht voor een voetbalwedstrijd van vanavond, maar de tickets nog niet ontvangen.
WAARDELOOS!!! gewoon niet reageren....
Dat wordt aangifte doen van internetoplichting!!

11 juni 2018

Voor 682 euro 2 kaartjes gekocht

Voor 682 euro 2 kaartjes gekocht. Ik kreeg geen download link.
Meerdere keren de helpdesk gemalid. Blijkt het email adres niet te bestaan. Online formulier ingevuld en ook geen antwoord
In mijn boekje zijn dit gewoon oplichters.
Ik ga aangifte doen tegen deze partij.

Krijg onzin dat ik pas 1-3-2019
de kaartjes kan verwachten. Wat onzin is. Alleen ticketmaster was de enige aanbieder en dan zijn de kaartjes binnen 1,5 uur te downloaden. De oh zo goed gecontroleerde verkoper op Stubhub heeft dus helemaal geen kaartjes en is een oplichter. En Stubhub doet ook net of hun neus bloed, wat betreft mijn refund. Aanstaande maandag volgt dan ook aangifte.

De nonsens van Stuhub hieronder? Hun agent heeft helemaal geen informatie over de levering verstuurd en het is inmiddels augustus 3 maanden later

23 mei 2018

Antwoord van StubHub U.S. and Canada

Tony, excuses voor de vertraagde reactie. Wij informeren u graag dat onze agente u alle informatie over de bezorging heeft verstuurd. Graag adviseren wij om uw spam folder te checken. U zal Shawn Mendes zeker niet missen! Wij hopen dat u er enorm naar uit kijkt!

Deze partij komt haar afspraken niet na

Update 22 mei: om te voorkomen dat andere er met mijn claim vandoor gaan: het gaat om de wedstrijd van de Spurs tegen Newcastle van 9 mei jongstleden. Waarbij er 8 kaarten zijn gekocht.

21 mei Deze partij komt haar afspraken niet na: de dag voor het evenement in Engeland waren de verkeerde e-tickets toegestuurd.
Ik mocht daar zelf achter komen.
Stubhub wilde het goed maken door nieuwe e-tickets toe te sturen.
De schriftelijke afspraak was dat ze dat alsnog voor 10:00 uur in de ochtend van het evenement zouden doen en anders zou ik mijn geld terug krijgen (ruim 900 euro)
Uiteindelijk waren ze er om 10:13 nog niet. Ik heb het gesignaleerd en nu is het evenement geweest, ik heb meerdere malen om mijn geld gevraagd maar er is iemand die het nodig vond om de afspraak in te trekken.
Best raar als je het als Stubhub zelf naar de klant schriftelijk vast legt....
Dit gedrag is niet aanvaardbaar! Wees op je hoede!!

21 mei 2018

Antwoord van StubHub U.S. and Canada

Marcel, het spijt ons enorm over de situatie die is veroorzaakt. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons te voorzien van het referentienummer van uw aankoop? Dan kunnen wij dit nader voor u bekijken en het zo goed mogelijk voor u oplossen. Bedankt voor uw fijne medewerking