Service desk is uitstekend, winkels zijn minder
Mijn ervaringen met de service desk zijn uitstekend: vriendelijk, doorgaans deskundig en goed advies. Ontbreekt het aan kennis dan wordt bijgeschakeld of wordt je teruggebeld op een later tijdstip. Niets dan lof.
De ervaring met de T-Mobile winkel in Sittard daarentegen is dramatisch. Aanbiedingen die nog op de website staan werden glashard als niet geldig verklaard en een klant kocht een toestel dat op de site goedkoper werd aangeboden. Toen ik hen daarop wees, werd de medewerker boos en zij dat ik ongelijk had. Een paar uur later bestelde ik telefonisch via de service desk en bleek alles netjes te kloppen zoals vermeld op de site.
Een andere keer had ik een probleem met mijn nieuwe iPhone; die was nog geen drie dagen tevoren geleverd. De service desk verzocht me het toestel in de winkel in te leveren en ik zou een vervangend toestel krijgen. De winkel werkte niet mee en verwees me gewoon terug naar de service desk. Die regelde het vervolgens op een andere manier: ik kreeg een nieuw toestel per post en moest het oude toestel daarna terugsturen. Wederom niets dan lof voor de service desk.
Wat de winkels betreft is er dus nog wel het een en ander te verbeteren; maar misschien is het een beter idee die maar gewoon te sluiten.