Werkt zoals voorgeschreven.Kan nog niet heel veel informatie geven omdat het zomer is en de verwarming alleen voor warm water draait.zou nog makkelijker zijn als een wifi verbinding in de thermostaat... Toon meer
Tado slimme thermostaat X: heb dit apparaat al een aantal maanden in gebruik. Deze thermostaat gaat zeer eigenwillig zijn eigen gang. 's Ochtends treuzelen met opwarmen, overdag gewoon uren een halve... Toon meer
Vorig jaar voor mijn verjaardag de thermostaat gekregen waar achteraf helaas bleek dat in de doos geen kranen meer zaten. Dat terzijde is de thermostaat en manier van digitaal bedienen en DE manier om... Toon meer
Alles werkt volgens mijn verwachtingen. Ik ervaar het als een efficiënt en gebruiksvriendelijk systeem. Bovendien heeft het een mooi design en het bevestigingsplaatje maakt het helemaal af. Dit laatst... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
At tado° we believe in the possibility of living effortlessly and sustainably. Therefore we are committed to creating cutting edge technology designed to add intelligence to the devices we all use every day. We take these devices, connect them to the internet, give them access to data and add intelligent software. Headquartered in Munich, tado°, the European market leader in intelligent home climate control solutions, was founded in 2011. With its Smart Thermostat and Smart AC Control, tado° revolutionizes the way energy is consumed at home. Through the use of a geo-aware app, tado° automatically adjusts the temperature based on the residents’ locations, enabling households to significantly save on energy costs while reaching a higher level of comfort.
Sapporobogen 6-8, 80637, Munich, Duitsland
- contact@tado.com
- www.tado.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord
Instellingen super dit moet besparing opleveren
Simpel instelbaar en vele mogelijkheden. Op afstand te besturen. Dit moet besparing opleveren
Goede aankoop
Het is fijn om op afstand en zelfs tijdens vakanties controle te hebben en houden op de verwarming. Hoewel de geolocatie nog niet optimaal werkt (kan ook aan mij liggen) en hiervoor een abonnement nodig is.
Snelle response op email vraag
Ik kon een probleem met mijn Tado temperatuur niet oplossen en schreef een email. Deze werd binnen 24 uur uitvoerig en afdoende beantwoord. Ook eerdere vragen van mij werden snel en in mijn eigen taal beantwoord. Erg fijn!
Mooi produkt
Mooi produkt
Makkelijk te installeren
Werkt super goed.
Redelijk tevreden
Het is gemakkelijk om in te stellen, vind het wel storend dat AI vaak oppopt met de aanbevelingen voor een abonnement om van diverse functies te profiteren, zeker de functie afwezig. Bij m'n vorige Nest ging dit automatisch.
Ben er blij met de Tado
Ben er blij met de Tado.
Heerlijk om op afstand al alles te bedienen, aan- en uit te zetten. Heel soms verlies ik de verbinding, maar dat is snel weer geregeld.
De Tado x Thermostaat is GEEN slimme Thermostaat
De Tado x Thermostaat is GEEN slimme thermostaat, tenzij je een abonnement neemt. Zelfs het tijdig opstarten en (water)temperatuur tijdig verhogen is prut. Heb nu het 'slimme schema' 2 uur voortijdig laten starten. Ik heb vl;oerverwarming en met mijn NEST ging het prima. Ivm overgang naar wamtepomp tijdig van thermostaat gewisseld.
De verkoopinfo is misleidend.

werkt goed goede informatie
Prima toestel
Prima toestel
Enigste minpunt us dat de temperatuur niet actief in beeld blijft...
Super slechte service
Super slechte service, al mijn tado apparaten werken soms pas na bijna een uur. En dan krijg je na een paar dagen de vraag van de klantenservice of letterlijk 1 tado knop op een verdeler zit aangesloten.
Super slechte service, en je comfort is afhankelijk van een emailtje van 1 medewerker(waarvan ik de naam niet mag noemen van trustpilot) die pas na een paar dagen via de mail contact zoekt. Als je die een antwoord geeft, zitten er weer daagen tussen.Telefonisch uiteraard geen contact mogelijk, dus je moet wachten op een emailtje van die ene medewerker die na paar dagen reageert. In de tussentijd zit je in de kou, ik sloop het systeem eruit nadat ik een goede vervanger heb gevonden.

Antwoord van tado°
Goed geholpen door de klantenservice
Goed geholpen met mijn abonnement door de klantenservice, na een upgrade naar Tado X.
Tado en Domovea werkt niet meer
Gebruik al jaren Tado in samenwerking met Hager Domovea. Die hadden duidelijk afspraken zodat ze samen een mooie koppeling hadden. Nu werkt het in eens niet meer omdat Tado iets heeft veranderd. En heb ik niets meer aan Domovea en Tado. Wat een slechte service.

Antwoord van tado°
Heel gemakkelijke montage en goed…
Heel gemakkelijke montage en goed regelbaar
Super mooi klein apparaat dat eenvoudig…
Super mooi klein apparaat dat eenvoudig te bedienen is via een overzichtelijke app
Snelle en accurate ondersteuning
Zeer goede thermostaat en gemakkelijk…
Zeer goede thermostaat en gemakkelijk om zelf te installeren en gebruiksvriendelijke app
Product oké echter niet toepasbaar op iedere cv…
Ik geloof zeker dat dit een perfect apparaat is echter niet toepasbaar op mijn Bosch CV. Compatibel met welke apparatuur staat niet lekker aangegeven
Spullen helaas retour moeten sturen aan Tado, probleemloos geld terug zonder gemor.
Chapeau Tado.
Ik had een niet zo conventionele…
Ik had een niet zo conventionele viessmann installatie. Tado heeft mij volledig bijgestaan met de installatie van de V3 thermostaat. Zeer tevreden.