Ik ging pas tanken en zag een groot reklame bord bij het Tango tankstation dat de dag erna een aantal dagen extra korting werd gegeven. Dus maar even 5 liter getankt en de dag erna weer langs geweest... Toon meer

Tango App Parkeren. Geeft gratis aan zaterdag op zondagnacht. Parkeeractie gaat dus weer uit. Blijkt achteraf dat deze 24h lang door gaat beteken terwijl mijn auto helemaal daar niet meer staat... C... Toon meer

TANGO verhoogt de prijs meerdere keren per dag en meteen sinds het uitbreken van de oorlog in het Midden Oosten. Dit betreft de huidige voorraad die tegen lagere prijzen zijn ingekocht. Ook door Tango... Toon meer

1,5

Zeer slecht

totaal geen privacy bij aanvraag tango parkeer app

heb tango parkeer app geïnstalleerd. moest ter identificatie toestemming geven dat mijn bankrek. acht jaar (en/of 180 dgn -is onduidelijk) volledig inzichtbaar moest zijn dus met alle op/af-boekingen. Dit geloof je niet dus telef. nagevraagd en werd bevestigd. Wie wil er nu (nog) zo'n app??? App meteen verwijderd maar tal van aanvraag-basis gegevens zijn al binnen bij die club. Dit kan toch niet waar zijn? Ik weet wel wat zij met die gegevens doen. Zijn goud waard.

9 oktober 2025

Inloggen ?

Inloggen / registreren is n drama
Diverse keren geprobeerd zonder resultaat, elke keer schijnt er een probleem te zijn waardoor ik het later nog n keer moet proberen.

10 september 2025

Mail gestuurd wordt niet gereageerd en de ideale werkt niet maar weel incasso kosten berekenen

Ik heb geprobeerd de rekening te betalen. Via ideale.
Helaas krijg ik steeds een melding dat het niet correct is. Maar ik krijg steeds een boeten er boven op.
Ik vind dat niet correct.
Zorg ook dat de ideale correct is.
Nu heb ik 2 keer een boeten er boven op gekregen en onterecht. Ik vind dat de boeten er af moet en de gewone bedrag moet er staan. En ik heb meerdere mails gestuurd maar daar wordt niet op gereageerd

25 augustus 2025

Beveilig parkeertransacties:

Beveilig parkeertransacties:
ledere parkeersessie moet je bevestigen door je telefoon te unlocken.
de schuifknop kan ik niet SCHUIVEN, en miin toestel heeft GEEN, pincode unlock, als antwoord op mijn e-mail Wij hebben dit nagevraagd bij onze collega's en zij gaven aan dat zodra de je deze hebt ingesteld in de instellingen van je telefoon kan je deze knop wel gebruiken.
Als deze knop aan staat, moet je iedere parkeertransactie extra goedkeuren d.m.v. een vingerafdruk of pincode.
Met andere woorden, je kunt de schuifknop niet aan of uitzetten, als je jouw telefoon niet hebt beveiligd met een pincode of vingerafdruk, nu treft het, ik ben niet ongelofelijk onkundig, slechts +70, maar a. Ik wil geen "beveiliging" op mijn smartphone, en b. zou deze ook niet weten te vinden om wel te kunnen instellen, en c. een ander vragen in mijn toestel instellingen te veranderen of verbeteren 😱😱
NOOIT EN TE NIMMER ❗❗❗
slechte leermeester
al met al; Easy park te duur, Q-park laat geen kenteken toe wat al elders bij Q-park is geregistreerd, Tango wil erg veel van jouw en je saldo gegevens, maar een oplossing hebt ik nog niet gevonden 😥😥

15 augustus 2025

WAARSCHUWING: mijdt Tango parkeren

Tango parkeren brengt 35 euro in rekening zonder dat daar prestatie tegenover staat. Algemene klantenservice Tango stond me telefonisch klantonvriendelijk te woord. Rechtstreeks contact met parkeerafdeling onmogelijk Op mijn herhaalde verzoeken daartoe met bewijsstukken via algemene klantenservice wordt gereageerd met automatisch gegenereerde dreigementen
Ik heb mijn rechtsbijstandverzekering ingeschakeld.

18 juli 2025

Heel slecht

Heel slecht, blokkeren onterecht mijn account. Staan nog een aantal vouchers op het account. Echt heel vervelend!!! Bellen met de klantenservice ook niet echt een aanrader.

14 juli 2025

Tot 2x toe op verschillende dagen stopt…

Tot 2x toe op verschillende dagen stopt de app niet bij afmelden parkeren. Nu willen ze dat ik de volledige prijs betaal! ik krijg 1 euro terug!! Onzin en niet eerlijk. Sterker ze doen nu als of ik niet betaald heb en gooien er extra kosten op !!

27 maart 2025

Slecht en kostbaar, nooit meer Tango

Slecht en kostbaar. Tango app om mee te parkeren is een totale ramp. De app herkent niet de locatie, zelfs niet als je naast de parkeerautomaat staat. Als dat na heen en weer rijden(!) op het parkeerterrein wel lukt is er, Oeps, een technische storing. Moet je uiteindelijk per pinpas een dagkaart kopen voor een uurtje parkeren. Wat een kneuzen. En ik ga er ook niet meer tanken.

13 april 2025

App werkt meer niet dan wel…

Al drie keer lukte het niet om de betreffende benzinepomp te activeren in de app.
Dan maar geen korting....wat een slechte app is dit.
Je wordt in de maling genomen. Speciaal naar de tango rijden....app verwijderen is dus de beste oplossing. Ergernis pf.

7 april 2025

Gebruik de Tangoapp

Gebruik de Tangoapp. Vooral voor parkeren. Tanken kan ik goedkoper in Duitsland.
Parkeerapp werkt prima. Je weet dat je de sessie moet stoppen voor het wegrijden; gaat niet automatisch.

3 april 2025

Een app om het moeilijker te maken om te tanken … @#@!@

‘'Voor tanken via de Tango app met de betaalmethode automatische incasso, is er uit veiligheidsredenen een maximum ingesteld limiet van € 125 per 8 dagen en 1 transactie per dag’’ ….. dit kreeg ik te horen toen ik mij beklaagde over het feit dat de app het meerdere keren niet deed toen ik probeerde te tanken of dat tijdens het tanken de pomp er opeens mee ophield….. deze ‘beveiliging’ zorgt er dus voor dat als je gemiddeld 1 op 7,2 rijdt en 98 tankt, je niet meer dan 20.000 km per jaar moet rijden omdat je dan met dezelfde problemen te maken krijgt als ik …… wat een grenzeloze klantonvriendelijkheid ….. deze lui zijn niet van deze tijd ……

28 maart 2025

tango electric Klantenservice

Ik gebruik de tango electric laadpas, maar ben erg ontevreden, continu dubbele afschrijvingen, 3 maanden achter elkaar. Inmiddels 10+ mails gestuurd naar ze, maar ze schepen mij steeds af met de reactie dat het uitgezocht moet worden door de desbetreffende afdeling. Een simpele terugboeking van de dubbele afschrijving is blijkbaar te moeilijk, laat staan een update krijgen van het "onderzoek".

21 maart 2025

Is dit jouw bedrijf?