Parkeer app heeft een onlogische tijdslimiet wist ik uit ervaring. Tijdens mijn laatste parkeersessie had ik daar rekening mee gehouden door de eindtijd fors te verlengen. Toen ik bij mijn auto kwam e... Toon meer

Ik ging pas tanken en zag een groot reklame bord bij het Tango tankstation dat de dag erna een aantal dagen extra korting werd gegeven. Dus maar even 5 liter getankt en de dag erna weer langs geweest... Toon meer

De Tango app geweldig maar als je binnen een week meer dan 125 euro wil tanken is deze geblokkeerd ze zeggen om fraude te voorkomen maar met je betaalpas is er geen limiet vreemd. Dus goede klanten di... Toon meer

1,5

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,5

Alle reviews

36 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Gebruik de Tangoapp

Gebruik de Tangoapp. Vooral voor parkeren. Tanken kan ik goedkoper in Duitsland.
Parkeerapp werkt prima. Je weet dat je de sessie moet stoppen voor het wegrijden; gaat niet automatisch.

3 april 2025

Een app om het moeilijker te maken om te tanken … @#@!@

‘'Voor tanken via de Tango app met de betaalmethode automatische incasso, is er uit veiligheidsredenen een maximum ingesteld limiet van € 125 per 8 dagen en 1 transactie per dag’’ ….. dit kreeg ik te horen toen ik mij beklaagde over het feit dat de app het meerdere keren niet deed toen ik probeerde te tanken of dat tijdens het tanken de pomp er opeens mee ophield….. deze ‘beveiliging’ zorgt er dus voor dat als je gemiddeld 1 op 7,2 rijdt en 98 tankt, je niet meer dan 20.000 km per jaar moet rijden omdat je dan met dezelfde problemen te maken krijgt als ik …… wat een grenzeloze klantonvriendelijkheid ….. deze lui zijn niet van deze tijd ……

28 maart 2025

tango electric Klantenservice

Ik gebruik de tango electric laadpas, maar ben erg ontevreden, continu dubbele afschrijvingen, 3 maanden achter elkaar. Inmiddels 10+ mails gestuurd naar ze, maar ze schepen mij steeds af met de reactie dat het uitgezocht moet worden door de desbetreffende afdeling. Een simpele terugboeking van de dubbele afschrijving is blijkbaar te moeilijk, laat staan een update krijgen van het "onderzoek".

21 maart 2025

Tango parkeren Mousetrap LET OP!

Waarschuwing voor gebruikers van de Tango App – parkeerfunctie

Onlangs heb ik via de Tango App een parkeersessie gestart, en ik wil iedereen waarschuwen voor een potentieel kostbare valkuil in deze app.

Wat is het probleem?

Standaard stelt Tango een parkeersessie in op 24 uur. In mijn geval parkeerde ik slechts 10 minuten bij een winkelcentrum om 15:30, maar vergat af te melden (mijn fout). Betaald parkeren eindigde om 18:00, maar de app liet de sessie doorlopen – niet tot 24 uur later, maar zelfs tot de volgende dag 18:00!

Bij bezwaar kreeg ik enkel standaardreacties zoals:
• “Wij melden na 24 uur af en u heeft iets meer tijd gekregen.”
• “Wij melden na 24 uur af.”

Na telefonisch contact met een vriendelijke medewerker werd mijn klacht doorgestuurd. Drie dagen later kreeg ik weer hetzelfde antwoord: “Wij melden na 24 uur af.”

Mijn conclusie

Dit voelt als een verborgen valkuil. Wees gewaarschuwd: gebruik deze app niet zonder zelf een eindtijd in te stellen, want je krijgt geen herinnering. Voor mij geen Tango meer – ook niet om te tanken.

Servicebeoordeling: 1/5 – Onbehulpzame helpdesk en een slechte gebruikerservaring.

11 februari 2025

App werkt niet meer na laatste update…

App werkt niet meer na laatste update (IOS) .
Wilde deze week tanken via de app en app crasht steeds als ik deze start. Laatste iOS update en alles up to date maar het werkt gewoon niet. App updaten graag

20 februari 2025

Tanken wordt vaak afgebroken

Tijdens het tanken via de app gaat na 3 minuten de pomp heel langzaam lopen en stopt. Meerdere keren ge probeerd maar geen verandering. Ook de helpdesk geinformeerd die kwamen met vage antwoorden.

13 februari 2025

Tango klant onvriendelijk

Kortingen komen niet overeen met meldingen in email van Tango.
Verder: Het maximum bedrag per tankbeurt geld niet alleen per tankbeurt maar kennelijk per 8 dagen (automatische incasso). Dan wordt je tankbeurt gestopt en moet je verder met een halfvolle tankbeurt. Wil je daarna weer een keer tanken (bleek binnen die 8 dagen te zijn), dan kun je helemaal niet tanken en krijg je in de app een cryptische melding: 'an error occured'. Al met al erg klant onvriendelijk.

10 februari 2025

Pas op met tegoeden

Langere tijd bij Tango getankt voor mijn ICE-voertuig, maar nu ik geen gebruik meer maak van services is het onmogelijk om de tegoeden op je account uit te laten betalen. Met andere woorden, zodra je geld op je account zet, kan je deze alleen maar gebruiken voor Tango services en kan je er voor de rest naar fluiten als je het terug wilt. Wees gewaarschuwd!

27 januari 2025

Tango app werkt niet bij pomp voor korting.

Leuke actie van 10 cent korting via de tango app. Helaas werkt de app niet bij de pomp.
2x geprobeert maar krijg om te tanken geen verbinding met de app.
Vele pompen in de omgeving goedkoper dan hun standaardprijs dus dan maar elders tanken.
App heeft verbetering nodig.

17 januari 2025

Auto opladen bij Tango

Auto opladen bij Tango (Hoogkerk) nooit doen lekker doorrijden.
Aanmelden drama, en vroegtijdig stoppen dmv je bankpas ervoor houden lukt niet. (Wilde stoppen bij 80%, dus niet hij stopt dus niet)
Dus toch maar laatste 20% (naar 100%) laden duurde 45 minuten.
Telefoonnummer wat ze aangeven werkt dus niet.
Dus Tango waarom tussentijd niet stoppen?

24 november 2024

Ben gaan tanken in Capelle aan den…

Ben gaan tanken in Capelle aan den IJssel. Reclamezuil geeft aan diesel € 1,639 scherpe prijs slang er in en tanken maar . Kijk je op de pomp blijkt het dus € 1,699 te kosten en dat noem ik volksverlakkerij. Automaat geeft ook geen bon . Dus op z‘n Rotterdams geen poot om op te staan.

18 november 2024

tango zegt in de reclame dat electrisch…

tango zegt in de reclame dat electrisch rijden goedkoop is … even een voorbeeld , deze zomer getankt bij laadstation Duitsland Shell pas. Per kwh euro 1,20
50 kwh is 60 euro waar je in de winter dan 200 km kunt rijden met een Citroën C4. Vergeleken met Mazda CX3 benzine met een 1:20 verbruik , kun je voor 20 euro 200 km rijden . Dus electrisch rijden 3x zo duur

31 augustus 2024

Parkeer-app sluit wel af op scherm maar blijft toch doorlopen

Ik heb op 13 september in Noordwijk geparkeerd met de Tango app. Start om 14.55 uur en sloot de app om ongeveer 16.30 uur. De app gaf aan dat de kosten iets meer dan vijf euro was, uit mijn hoofd € 5,35. Nu krijg ik op 3 oktober de afrekening op mijn bankrekening van een dagtarief, 24 uur ad. € 34,30. De app heeft de sessie dus niet afgesloten

13 september 2024

Tango parkeerapp: onbetrouwbaar en instabiel

Ik heb de tango parkeerapp. Die werkt niet altijd even vlekkeloos en de laatste tijd meer niet dan wel. Hinderlijk als je al aan de late kant bent voor een afspraak en je moet alsnog op zoek naar een parkeerautomaat.
De laatste paar keer sloot de app ook niet goed af en bleef maar zoeken naar de server (denk ik dan). Vervelend als je in het dure centrum van een stad staat. Als die app nog 10 minuten bezig is om af te sluiten, kost het parkeren je dus ruim een euro extra. En tenslotte.. de app heeft mijn parkeeractie ook al eens zelf beëindigd. Toch frustrerend als je dan een prent hebt. Ik ga even op zoek naar een andere, betrouwbaardere en stabielere app.

7 oktober 2024

Tango electric hoogkerk

Het snel laden gaat bij tango electric hoogkerk niet erg snel en het is de tweede keer dat het laden niet tussentijds gestopt kan worden en dat je ze moet bellen Alleen hier laden wanneer je het dus vol wilt hebben en de tijd hebt.

3 oktober 2024

Slecht onderhoud apparaten

Apparatuur m.b.t. banden op spanning brengen werkt slecht in tankstation Dongen
Bij opbrengen mondstuk lekt deze lucht waardoor de juiste spanning twijfelachtig is.
Hier is al eens op een andere manier op gewezen met de bedoeling dat er eens fatsoenlijk ondehoud aan de apparatuur wordt gepleegd.
Dit schijnt niet voor te komen in de woordenschat van Tango.
Het is gratis maar wanneer e.e.a. niet goed werkt betaal ik en ik denk óók anderen liever een klein bedrag voor de juiste waarden.
Doorgeven van problemen bij een tankstation werkt waarschijnlijk bij Tango niet.
Misschien toch maar naar een tankstation waar het wel goed voor elkaar is.
Het is wederom de arrogantie van de macht

28 september 2024

Tango App Parkeren

Tango App Parkeren. Geeft gratis aan zaterdag op zondagnacht. Parkeeractie gaat dus weer uit. Blijkt achteraf dat deze 24h lang door gaat beteken terwijl mijn auto helemaal daar niet meer staat... Credit aangevraagd via klantenservice. Wordt door klantenservice aangegeven dat er niet met terugwerkende kracht kan worden gecrediteerd. Wil ik klacht indienen, zetten ze mijn klacht zelf door (?) #@klantenservicetango krijg ik daar nog bevestiging van?

Zeer klantonvriendelijk slecht!

8 augustus 2024

Zeer klantonvriendelijk!

Het tankpistool bleef hangen/ging niet uit nadat de tank vol was waardoor er onnodig veel benzine is weggelopen naast de auto. Hier dien je als klant zelf voor te betalen. De afhandeling van dit incident is schandalig en zeer betreurenswaardig. Ze zijn slecht bereikbaar, vragen meerdere keren om dezelfde informatie en nemen niet de moeite om erkenning te geven voor de situatie (een bedankje voor het melden van het incident is bijvoorbeeld meer dan op zijn plaats, na tig minuten in de wacht te hebben gestaan), laat staan een gepaste vorm van compensatie. Ja, 10 euro... daar kan je het mee doen. Betreurenswaardige gang van zaken.

6 juli 2024

Is dit jouw bedrijf?