Ik heb hier een skoda octavia gekocht,en ben zeer netjes geholpen,ze zijn niet opdringerig en laten je rustig rond kijken,toen ik vragen stelde over de skoda kreeg ik netjes uitleg,zaten paar kleine d... Toon meer
Beste Hr./.Mevr., Bij deze enkele aandachtpuntjes. 1. Summiere uitleg bij aflevering ( geen VAG merk gekocht ) 2. Auto was erg netjes gepoetst ( gedeelte van achterbumper was vergeten ) 3.... Toon meer
⚠️ KOOP HIER NIET! ⚠️ In december een auto gekocht. Binnen 6 weken €900 reparatie, na 8 weken €300 extra, en na 11 weken automaat én koppeling kapot. De auto is uiteindelijk naar de sloop gegaan.... Toon meer
Heel bijzonder hoe men hier te werk gaat. Reeds diagnose ontvangen voor wat er mis is met mijn voertuig. Aangezien ik klant ben bij jullie wilde ik graag mijn voertuig bij jullie herstellen. Maar... Toon meer
Jonge, gebruikte auto's? Daarvoor moet u bij TB Occasion Center in Roosendaal zijn! Wij zijn gespecialiseerd in Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA en hebben altijd 250 occasions vanaf € 5.000,- op voorraad. Onze occasions zien er perfect uit en zijn in uitstekende conditie.
Vlierwerf 10 , 4704 SB , Roosendaal, Nederland
- 076 - 50 338 88
- occasion@tb.nl
- www.tb-occasioncenter.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
uiterst vriendelijk en adequaat…
uiterst vriendelijk en adequaat geholpen bij de aankoop van een nieuwe tweedehands bestelbus. erg blij met de Transporter.
Net niet "uitstekend"
Een mooie occasion gekocht.
Wel de verkoper moeten attenderen dat er op een andere locatie van TB ook nog eenzelfde model stond waar mijn belangstelling naar uitging.
Gezien de prijstelling van deze occasion had ik verwacht dat de vloermat niet versleten was en bij andere dealers rij je weg met een volle tank benzine.
De slagroom taart was trouwens lekker.
Kopen op afstand
Kopen op afstand. Best spannend voor zo'n groot bedrag. Keurig geholpen. Twee weken proef, niet goed geld terug, heeft zeker geholpen bij deze beslissing. Netjes afgeleverd voor de deur. Maken waar wat ze verkopen.
Onderhandelen zit er niet in. Zowel op de site als in gesprek wordt dit aangegeven.
Aanschaf Audi
Prachtige showroom, ruime keuze, nette prijzen en vakkundig en behulpzaam personeel. Ik ben van A tot Z perfect geholpen waardoor ik meet bijzonder veel plezier rijd in mijn nieuwe Audi E-tron. Een echte aanrader.
review na aflevering
Beste Hr./.Mevr.,
Bij deze enkele aandachtpuntjes.
1. Summiere uitleg bij aflevering ( geen VAG merk gekocht )
2. Auto was erg netjes gepoetst ( gedeelte van achterbumper was vergeten )
3. Tijdsklok stond nog op wintertijd
4. Daags na aflevering voice-mail ingesproken, omdat er geen connectie
met smartphone kon worden gemaakt. ( echter geen reactie meer gehad )
Wij hebben dit daarna zelf kunnen oplossen.
5. Verder bevalt auto prima, vriendelijke medewerkers en lekkere taart.
Dank je wel, Jan en Yvon Lepelaars
Nadat mijn auto een dag te laat werd…
Nadat mijn auto een dag te laat werd geleverd. kwamen ze de auto de volgende dag thuisbezorgen met een taart en bos bloemen . Helemaal leuk en was blij verrast. mijn auto bevalt prima en ben er erg blij mee.
Tevreden, prima ervaring
Fijne ervaring. Auto stond keurig klaar voor proefrit. Ook aankooponderhandeling ging soepel, naar tevredenheid een deal gesloten. Vervolgens was auto ook snel klaar (na een week op te halen). Naar tevredenheid opgehaald.
Super service!
Na een negatieve ervaring in…
Na een negatieve ervaring in Roosendaal, daarna in Breda uiteindelijkin Roosendaal toch uiteindelijk goed geholpen
we zijn bijzonder tevreden!
we zijn bijzonder tevreden over de sympathieke wijze waarop we door Aarnoud 's-Gravendijk zijn ontvangen en begeleid bij de aanschaf van onze Citroën Berlingo en we zijn heel tevreden met onze aankoop!
Het contact verliep uitstekend op…
Het contact verliep uitstekend op zakelijk/inhoudelijk niveau. Qua persoonlijk contact was het goed (meer dan tevreden), maar niet uitstekend. Ik bedoel daarmee dat er van die contactmomentjes zijn waarop je als verkopende partij net het verschil kunt maken door een opmerking of gebaar waarvan je als klant denkt: 'Hé dat had ik niet verwacht,' of 'Nou dat is attent zeg.' Daar ligt nog een aandachtspunt: Verrassen, betoveren, verwachtingen overtreffen, e.d.
En... de auto rijdt voortreffelijk. We genieten er elke dag van.
Dank! 👍🏽
Erg netjes geholpen
Erg netjes geholpen. Auto goed geprijsd, en bij afleverpakket ook nog 4 nieuwe banden erop gezet. Dik tevreden.
Prima geholpen
Prima geholpen door verkoper Aarnoud. Auto netjes en zoals besproken afgeleverd.
Goedendag
Goedendag, Volkswagen Arteon gekocht , begin april 2021.Wagen is geïmporteerd uit Denemarken.Bouwjaar 2019.Auto ziet er netjes uit.Afdeling Verkoop heeft het erg druk , elk uur staat een afspraak gepland.Kennismaking, oriëntatie, proefrit, onderhandeling en afronding gebeurt in een strak tempo.Vergt een zakelijke benadering wellicht niet voor alle potentiële klanten.Mijn auto was software technisch niet aangepast en daardoor enkele vervolgafspraken moeten maken.Zeker met behulp van welwillende tb mensen opgelost maar ook door eigen inbreng en medewerking.
Ga in zee met TB
Bij TB ziet men de consument nog steeds als klant in plaats van geldmachine. We hebben respectvol onderhandeld en de gemaakte afspraken zijn nagekomen.
Een fijne ervaring met verkoper Bram…
Een fijne ervaring met verkoper Bram Kollau. Alles was mogelijk, niets was teveel. Ik als klant stond centraal. Ik heb een zeer fijne ervaring met TB tot nu toe en hoop dat dit ook in de toekomst zo blijft. Eens TB altijd TB wordt vooralsnog waargemaakt!
Ruim 200 km gereden om 3 gelijkwaardige…
Ruim 200 km gereden om 3 gelijkwaardige auto's te bezichtigen bij aankomst stonden de auto's en de koffie klaar. Dennis nam de tijd voor ons en beloofde goede service en goeie garantie. Uiteindelijk na 2 van de 3 auto's te hebben gereden gekozen voor een octavia. Als service beloofde hij binnen een week de auto aflever klaar te hebben. Dus na 5 dagen terug om onze aankoop op te halen. Daar ontdekte wij nog een kleine schade , geen probleem als hij terug komt voor een service beurt nemen we de kleine schade gelijk mee in een reparatie..... alweer bonuspunten verdient .... uit ervaring met TB weet ik dat beloftes omgezet worden naar daad.
Waarom 4 en geen 5 sterren ..... precies zoals bij onze eerdere aankoop is het poetsbedrijf te haastig geweest aan de binnenkant .... maar ik durf er bijna een weddenschap op af te sluiten dat dit ook wel weer recht gezet gaan worden.
alles perfect geregeld!