Na een decennium bewoning van onze…
Na een decennium bewoning van onze woning, is het duidelijk dat we geconfronteerd worden met aanzienlijke problemen. Vanaf het begin waren er al zichtbare tekortkomingen, zoals problemen met de constructie van de kruipkelder, diepere graafkosten van €5000 vanwege instabiliteit en een verwarrende lay-out van leidingen. De afvoerbuizen waren niet correct naar beneden geleid, het terras moest worden opgetild vanwege onjuiste plaatsing volgens het plan, inclusief een onverwachte trap gemaakt van snelbouwstenen.Tegels (douche Kamer) zijn op onbedoelde plaatsen geplaatst,waterinsijpeling vocht douche , tegels bovenverdieping na slechts één jaar vertoonden ze al barsten. Voegwerk tussen tegels en buiten muren begint los te komen, en er zijn isolatie plekken van de vloer tegen de muren in de hele living. De service laat veel te wensen over, in schril contrast met de presentatie in de modelwoningen. Elke wijziging of verbetering brengt exorbitante kosten met zich mee, en communicatie verloopt moeizaam door taalbarrières met de werkers/ aannemers.Al met al is mijn ervaring met Team Construct SA teleurstellend geweest. Ik kan deze firma niet aanbevelen aan anderen die overwegen om te bouwen of te renoveren.

Antwoord van TEAM CONSTRUCT S.A.