Teamleader Reviews

4,4

Heel fijne software waar ik niet meer zonder zou kunnen! Ik gebruik het om inkomende kosten te verwerken, (automatische) facturen te versturen, tijd te registreren en webdesign projecten van A tot Z o... Toon meer

Mijn ervaring met Teamleader is ronduit teleurstellend. Het programma lijkt vooral gemaakt voor bedrijven die vaste artikels verkopen. Zodra je maatwerk doet, zelf plaatst of projecten hebt di... Toon meer

Via een partner hebben wij de raad gekregen om Teamleader te gebruiken om onze offertes en facturen .... en alles in ons bedrijf te kunnen ordenen en meer overzicht te hebben in alles ... Ewel, dat wa... Toon meer

Meer dan een tevreden klant ben ik. Elke zelfstandige of KMO zou het kunnen en moeten gebruiken. Goede opvolging en een doordachte opzet voor jouw specifieke business kan je bij een betrouwbare part... Toon meer

1. CRM-aanbieder

Teamleader removes the daily hassle of running a business. Our work management software lets you sell, bill and organise work in one place. By centralising all this information, you stop the chaos of info being spread over different inboxes, Excel sheets and software. You get a perfect overview of ongoing sales opportunities, projects and payments, and a deep insight into how your business is really performing. More than 60.000 people stay in control of their work every day with our work management solutions. From IT agencies and digital marketers all the way to plumbers and construction companies. Ready for more business and less hassle?

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

25 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Van 5 naar 1 ster in 3 maanden ..?

Na 6 jaar tevreden gebruiker en betalende klant is ons abonnement per mail omgezet naar een ander abonnement wat bijna 2x zo duur is ….!?

Voor ons bedrijf een te dure applicatie gezien aantal leads maar Teamleader hanteert een bijzondere commerciële strategie.
Niet opgezegd …?
Pech gehad maar nog wel even het volledige nieuwe abonnements tarief betalen.
Zelfs na betaling van het normale abonnements tarief en stopzetten van toegang tot onze database wordt een deurwaarder ingeschakeld om de exorbitante verhoging alsnog geind te krijgen …?
Dus een bedrijf wat een applicatie verkoopt om beter klantcontact te onderhouden gaat zelf op deze wijze met zijn klanten om …?

17 april 2024

Beste Henny,

We hebben inderdaad besloten om bepaalde abonnementsformules stop te zetten aangezien deze verouderd zijn. We willen namelijk de best mogelijke oplossing voor onze klanten en daarom hebben we nieuwe pakketten geïntroduceerd. Het pakket dat wij voorstelden was uiteraard slechts een voorstel, hier konden nog wijzigingen in aangevraagd worden voor hernieuwing.

Om jou tijdig te informeren hebben we hier verschillende mails over gestuurd en via jouw account ook informatieberichten gestuurd. Het spijt ons om te horen dat deze pakketwijziging toch als een verrassing kwam. Je kan de nodige wijzigingen of opzegging aanvragen via je licentiepagina en dan wordt dit in rekening gebracht bij je volgende hernieuwing.

Hele slechte ervaring met dit bedrijf

Hele slechte ervaring met dit bedrijf. Proefperiode aangevraagd, en net te laat volgens hun opgezegd. En ja hoor, 537,- euro betalen voor een periode dat ik het pakket niet wil gebruiken. Het pakket is verder echt slecht ivm andere partijen. Je ziet dat de logica van de functionaliteiten nog veel werk nodig heeft, en de synchronisatie werkt niet goed. Verder is de planningstool erg beperkt, en zijn veel stappen in dit pakket overbodig. Ik ben bij mijn oude CRM-pakket gebleven, zeker na die invorderingsactie. Dus hele slechte club en software, en een hele slechte ervaring op het gebied van klantvriendelijkheid.

10 april 2024

Antwoord van Teamleader

Dag Paul, wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met het pakket. Wij zijn er ons inderdaad van bewust dat onze vorige planningstool aan verbetering toe was. Daarom hebben wij sinds kort onze volledig nieuwe planningsmodule geïntroduceerd. Met deze tool zorg je ervoor dat de tijd van je team efficiënt wordt gebruikt en dat je taken goed georganiseerd en flexibel zijn.
Wat betreft je abonnementsvernieuwing hebben we je op voorhand gevraagd of je wijzigingen wou doorvoeren in je abonnement. Helaas mochten wij hier geen reactie op ontvangen en konden wij de opzegging dus niet meer in rekening brengen voor je huidige abonnementsperiode.

Top CMR-systeem

Heel gemakkelijk in gebruik, online al gigantisch veel 'how to' pagina's te vinden en moest het daarmee niet lukken is er een snelle en behulpzame klantendienst ter beschikking die mee denkt. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Enkel jammer dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn en beperkte betaalmogelijkheden aanbieden. Los daarvan enorm tevreden!

1 maart 2024

Antwoord van Teamleader

Hoi, fijn te horen dat jullie ons supportcentrum gretig gebruiken! Hiermee kun je snel zelf je weg vinden in Teamleader. Daarnaast zijn onze support-collega’s zowel via mail als via voicemail te bereiken. Zij helpen je graag verder met vragen waarbij je net iets meer hulp nodig hebt :)

Okay software, jammere service.

App werkt wel als je het even doorheb. Maar klantenservice is onhandig. Ik heb dus een account waarin je 2 projecten kan aanmaken, ik heb per Abuis dus nu 2 accounts waar in je 2 projecten kan aanmaken aangemaakt. Ze willen dat je dat alsnog betaald en ook niet per vandaag opzeggen maar pas over 2 maanden. Belachelijk. Meneer komt met algemene voorwaarden terwijl je zo juist een klant wegjaagt, Pipedrive heb je wel de juiste service en helpen ze je als je een fout maakt.

29 januari 2024

Antwoord van Teamleader

Dag Alex, Bedankt voor je review. Jouw beide accounts waren al enkele maanden actief en in gebruik. Zoals bij alle accounts kan je deze zeker opzeggen. Je volgende hernieuwing zal dan niet doorgaan en je account wordt afgesloten. Geef zeker een seintje als je hier nog vragen over zou hebben.

Blijf er beter van weg!

Als potentiële klant zitten ze je te stalken maar eens je binnen bent, heb je er niks meer aan. Wij betaalden extra voor 5 sessies om dan nog niets wijzer te worden. Dingen die ze beloofden te doen deden ze niet. We hebben een jaar betaald zonder er iets aan te hebben. 14 dagen voor automatische verlenging hebben we het abonnement opgezegd, om nu te horen dat dat 1 dag te laat is en we alsnog een kwartaal moeten betalen. Schandalig bedrijf, pure geldklopperij.

18 januari 2024

Antwoord van Teamleader

Dag Manon, we zien dat er verschillende meetings zijn geweest met jullie als klant, alsook mail- en telefonisch contact. We schrikken dus dat je zegt dat we niet bereikbaar zouden zijn. We hebben jullie situatie bekeken en hebben hier naar een gulden middenweg gezocht door jullie een oplossing aan te bieden. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan kan je ons steeds bereiken.

Zeer eenvoudig te gebruiken

Door dit systeem te gebruiken verminder je heel wat administratie. Het is ook eenvoudig te gebruiken en de dossier krijgen de nodige opvolging.

18 december 2023

Antwoord van Teamleader

Fijn te horen dat Teamleader Focus je efficiënter helpt werken!

Teamleader is veelzijdig.

Teamleader is een mooi, compleet pakket met een veelzijdigheid aan mogelijkheden. Aan ons de taak om alle functionaliteiten ook te gebruiken.
Kortom: erg tevreden over.

27 november 2023

Antwoord van Teamleader

Fijn om te horen dat je de vele functionaliteiten van Teamleader apprecieert!

Mooi ontwerp

Mooi ontwerp, gemakkelijk te volgen, te veel goede praktische opties, snelle toegang tot klantinformatie, snellere communicatie met collega's en klanten

13 november 2023

Antwoord van Teamleader

Makkelijk en snel: zo zouden wij Teamleader Focus ook omschrijven. Bedankt voor deze positieve woorden!

Heel gebruiksvriendelijk

Heel gebruiksvriendelijk voor contacten, mails, producten en facturen... Fijn om mee te werken.

29 augustus 2023

Antwoord van Teamleader

Hoi Marleen, bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je vlot aan de slag kan met Teamleader Focus :)

Zeer tevreden sinds 2016

Sinds 2016 werk ik al onafgebroken met Teamleader, over 3 organisaties heen. Hetgeen mij vooral aantrok is de eenvoud, gebruiksvriendelijkheid, snelheid en de prijs. Met wat tijd te investeren om alles goed te implementeren en ook vooral de integraties goed te gebruiken, haal je het maximum uit het pakket. Ook medewerkers zijn er, mits goede interne afspraken, zeer snel mee vertrokken in vergelijking met andere gelijkaardige pakketten. Een nieuwe medewerkers inwerken kost dan slechts enkele uren met de afspraken uitgeschreven en uitgelegd. Met de management rapporten kan je dan perfect volgen wat je cijfers zijn, wat er gedaan is en wat er nog moet gebeuren. Persoonlijk ben ik zeer tevreden over het pakket. Daarenboven is dit een Belgisch - Gents product, wat in de filosofie van "Koop lokaal" ook goed past.

25 augustus 2023

Antwoord van Teamleader

Hi Stefaan, wat fijn om te lezen dat je ons motto 'meer gedaan, minder gedoe' ervaart door je gebruik van Teamleader Focus! Onze klanten die het maximum uit ons product halen, daar worden we gelukkig van :)

Vooral sales, weinig service.

Binnen ons bedrijf hebben we een uitgebreide selectie gedaan van verschillende ERP systemen. Hierin kwam Teamleader voor ons als beste uit de bus en we hebben het platform nu ongeveer een half jaar draaien. De functionaliteiten passen goed bij ons type dienstverlening en hier heb ik dan weinig op aan te merken. De klantenservice, dat is een ander verhaal:

Wij moesten voor een klant de factuur per post versturen en dat is één van de opties binnen het platform. Voor de zekerheid heb ik een kopie (als test) aan mezelf laten verzenden. Na tien dagen niets ontvangen te hebben, heb ik dit gemeld bij support.

De klantenservice was vooral benieuwd naar het technische aspect en toen ze in hun systemen zagen dat het poststuk wel was uitgeprint en verzonden (door hun partner?), was er voor hun geen aanleiding meer om met een oplossing te komen. Geen compensatie van de verzendkosten, geen aanbod om de factuur nog een keer te sturen, zelfs geen excuses. Uiteindelijk zijn er 10+ mails over en weer gegaan en bleef het bij een verwijzing naar de algemene voorwaarden. (edit: zie update hieronder voor vervolg)

Dit niveau van service ben ik gewend van technologie bedrijven met gratis accounts, maar niet van een platform waar we iedere maand honderden euro's voor betalen.

Edit 1: mijn ervaring gaat over Teamleader Focus, ik hoor positievere geluiden over de support van Teamleader Orbit.

Edit 2: de reactie hieronder van Teamleader bevestigd mijn punt. Pas na deze review, 34 mails over en weer en een escalatie werd een vergoeding (van welgeteld 4 euro) bespreekbaar. Vervolgens heb ik op verzoek meegewerkt aan een test om te kijken of poststukken in het vervolg sneller aankomen (spoiler: neen) en als dank wordt hieronder nu de suggestie gewekt dat ik onjuiste informatie deel. Kortom, ik vind het een fijne tool, maar op een stukje inlevingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel van de klantenservice hoef je niet te rekenen.

21 augustus 2023

Antwoord van Teamleader

Dag Jan, we hebben jouw vraag gecontroleerd en daar zagen we dat het poststuk correct verzonden is. Als het poststuk niet aankomt, kan je bij de bezorgpartner navragen wat er is misgelopen. Langs onze kant zagen we dat alles correct verlopen is en hebben we je ook aangeboden om de kosten te vergoeden en nieuwe poststukken te verzenden. Deze hebben we gecontroleerd en zijn goed aangekomen zoals jij ook kon vaststellen en hebt bevestigd in het ticket. Zoals je kan lezen hebben we je vraag zeker serieus genomen en een gepaste oplossing voorgesteld. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan blijven we uiteraard beschikbaar!

Schandalig bedrijf

Foute informatie. Programma kan niet wat wordt beloofd, je moet meteen een jaar afnemen en als blijkt dat er niet inzit wat er beloofd is moet je toch betalen. Schandalig bedrijf. Echt verschrikkelijk voorgelicht en zeer slecht behandeld. Kijk uit met wat en wie je in zee gaat!!!

31 maart 2023

Hoi Marjan,

Bedankt voor de feedback.

We doen steeds ons uiterste best om geïnteresseerde Teamleader-gebruikers goed in te lichten over ons programma alvorens een abonnement wordt afgesloten. Daarom kan je ons programma ook gratis 14 dagen uittesten, zodat je zeker weet dat Teamleader Focus een goede fit is en een echte meerwaarde vormt voor jullie bedrijf.

Toch kan het nadien soms gebeuren dat het programma geen fit is met het bedrijf, zoals bij jullie helaas het geval was. Langs onze kant hebben we ons flexibel opgesteld in de oplossing die we jullie aanboden. Aangezien jullie de situatie begrepen en akkoord gingen met deze oplossing zijn we dus enigszins verrast om deze review te lezen.

Verder verduidelijk ik graag dat jullie inderdaad hadden gekozen om een jaarabonnement af te sluiten bij Teamleader Focus. Dit is echter zeker niet verplicht. Bij Teamleader is het ook mogelijk om een kwartaalabonnement aan te gaan. Hierover hebben we geïnformeerd tijdens het salesproces.

We doen dus steeds ons uiterste best om iedereen voldoende te informeren (zoals blijkt uit de verschillende conversaties die we gehad hebben met jou en je collega) en om ons flexibel op te stellen wanneer nodig.

Mocht je nog verdere feedback willen delen, kan je deze steeds doorgeven aan ons!

Intuitief werken met Teamleader

Het werken met Teamleader voelt intuitief aan. Het is overzichtelijk. Door de logfunctie zie je wie wat heeft gedaan. Hel actueel. Daarnaast kun je eenvoudig documenten koppelen. Kortom een prettig crm-systeem.

24 juli 2023

Antwoord van Teamleader

Fijn te horen dat je het overzicht kan bewaren met Teamleader Focus: alles op één plaats, dat is dan ook ons motto. Bedankt voor de mooie review, Maurice!

Door teamleader bespaar ik uren…

Door teamleader bespaar ik uren administratie per week, ik behoud een goed overzicht van m’n lopende opdrachten en kan al m’n klanten/documenten/cijfers/statistieken makkelijk raadplegen.
Er is een suppergoeie customerservice waardoor mijn vragen snel opgelost geraken!
Aan te raden aan zelfstandigen en ondernemers!

22 mei 2023

Hoi Lau!
Tijd besparen, dat is inderdaad waar Teamleader Focus voor staat. Fijn om te horen dat jij dit ook zo ervaart! :)

Geldkloppers

Hele vlotte, goede verkoop. Na een testperiode van een maand en een mislukte implementatie samenwerking willen stopzetten. Helaas rekenen ze op voorhand wel een lidmaatschap aan van 12 maanden. Vraag naar tegemoetkoming om een stukje van het geïnvesteerde geld te recupereren wordt gewoon genegeerd. Ik begrijp ook dat we niet alles terug zouden kunnen krijgen, maar een klein stukje (aangezien we slechts 1/12de van onze periode hebben gebruik gemaakt van hun software) zou ik toch menselijk vinden. Volgens de (kleine) lettertjes doen ze niets fout, maar eerlijkheid is niet hun sterkste punt. Er zijn veel beter alternatieven dan hun die vele malen goedkoper en eerlijker zijn.

9 mei 2023

Antwoord van Teamleader

Hoi Frigg, jammer dat je ons wenst te verlaten. Ondertussen hebben we je opzegging ontvangen en zal je account worden afgesloten bij de volgende vernieuwingsdatum. We kunnen geen terugbetaling aanbieden van je huidige periode, aangezien je reeds drie maanden geleden een abonnement hebt afgesloten voor een jaar. Uiteraard horen we het graag als we je op andere manieren kunnen assisteren in je gebruik van Teamleader Focus. Laat het gerust weten als je nog bepaalde vragen hebt, we helpen je graag verder.

Gevraagd om 1 account te verwijderen

Gevraagd om 1 account te verwijderen, doen ze moeilijk over. Dit kunnen ze zogezegd niet 🤔 Om je in te schrijven doen ze wel moeite. Wij gaan overstappen naar bouwsoft of dergelijk.

13 april 2023

Antwoord van Teamleader

Hoi Joris, wat jammer dat je ons verlaat. Wij ontvingen je verzoek om een gebruikerslicentie in vermindering te brengen pas nadat je abonnement reeds vernieuwd werd. Daarom kon deze niet meer in rekening gebracht worden op je huidige factuur. We horen graag of we je verder nog ergens kunnen helpen zodat je het meeste uit Teamleader Focus kan halen!

Dit programma scoort hoog wat betreft gemak en gebruiksvriendelijkheid!

Dit programma scoort hoog wat betreft gebruiksvriendelijkheid en logica. Zit je met een vraag, dan is de helpdesk je redding. Snelle reactie en beknopte maar duidelijke uitleg waar je direct iets aan hebt. Een jaar geleden heb ik Teamleader leren kennen, en ik wil steeds meer te weten komen over alle mogelijke functies. De gratis webinars op de website helpen je alvast op weg in de meest voorkomende mogelijkheden die Teamleader biedt.

13 april 2023

Antwoord van Teamleader

Hi Dirk, fijn te horen dat je zo vlot aan de slag kan met ons programma! Onze webinars en supportcentrum zijn er inderdaad om je op weg te helpen met Teamleader Focus. Zit je nadien toch nog met een vraag, dan bekijken onze support-collega's deze met plezier voor jou :)

snelle en accurate antwoorden +…

snelle en accurate antwoorden + bijkomende suggesties om een probleem op te lossen

16 maart 2023

Antwoord van Teamleader

Bedankt voor de review, Ma! Ons support-team staat steeds voor je klaar :)