Jag hade problem med internetanslutning av mobilen i samband med att den anslöts till en hotspot via min laptop. Problemet löstes av Techbuddys tekniker. Nu fungerar internetanslutningen. Kontakten me... Toon meer
Att bo i stugområde i Norrtälje och fått fiber installerat. När kopparledningen gamla teleledningen skall demonteras ner. Så är vi mycket tacksamma att Telia/ Tech Buddy samarbetar. Där man har möjlig... Toon meer
Tog lite tid innan jag kontaktades, via e-mail, men klart under 48 timmar.Teknikern ringde dagen efter och vi bestämde att han skulle komma inom en timme, vilket han också gjorde. Han var mycket tre... Toon meer
Mycket bra jobb av de vi haft hos oss. Vi ville ha samma persin men det gick inte. De vi haft hos oss har verligen haft bra servicemind ochbgjort oss supernöjda varje gång. Jag lämnar aldrig högs... Toon meer
TechBuddy erbjuder oberoende teknisk support i hemmet eller på kontoret.
Stjärntorget 2, 16979, Stockholm, Zweden
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jan Andersson helped me this time to install my new writer together with my new laptop! WOW! So grateful!
Snabbt och smidigt besök av Matias som fixade sätta igång mitt bredband och ordnade tv
Finns imgen bättre och trevligsre. Emanuel.
Fin kille snabb kunnig trevlig social analytisk. Kan absolut rekommenderas för nya uppgifter.
Mvh
Leif Jonson
Mycket kunnig kille som hjälpte oss . Snabbt och förklarade på bästa sätt.
MVH Agnetha Ekelund
Trevlig hjälpsam. Bra råd, Allt funkar nu. Namn : Matias Blanco
Tacksam för all hjälp. Fixaren hette Matias Blanco.

Antwoord van TechBuddy
Mycket bra service, snabb hjälp av trevlig tekniker.

Antwoord van TechBuddy
Utomordentligt trevlig rep. men fakturan diffar uppåt ca. 40%. Det skulle förvåna om de inte har ett standardiserat "tråkigt att Du upplevde det så. Men hör av Dig så får vi reda ut vad som blivit fel". Man skulle ha läst konsument-kommentarerna först.

Antwoord van TechBuddy
Fick ingen hjälp med det som stod på uppdragsbeskrivningen, men fick ändå räkningar för detta. Vi hade väldigt tydligt beskrivet och skickat en bild på vad vi ville ha hjälp med(men tydligen så läser de inte meddelanden som skickas, kan ju annars vara bra så de vet vad som behöver göras för att avgöra om de har rätt kompetens för det eller inte).

Antwoord van TechBuddy
Fakturerade 3923 kr för en timmes hembesök. Hade inga instrument eller dator för mätning av signalstyrkor vilket vi hade problem med. I stället ringde han Teliasupport vilket vi ju också hade gjort. Och nej, problemet löstes inte.