Ted Baker Reviews 95.037

3,5

Mooi strandlaken van Ted Baker besteld, kreeg een kleine keukendoek thuis geleverd. Ook andere kleur en print. Terug gestuurd. Binnen een paar dagen stond het geld al weer op mn rekening, ook keurig... Toon meer

Ik zag dat mijn pakje wat lang bij customers bleef liggen, dus heb ik een mailtje gestuurd naar asktedbaker. Ze hebben mij onmiddellijk geantwoord en binnen 2 dagen later had ik mijn pakje thuis. Gewe... Toon meer

Prachtige kleding, maar slechte service! Ik heb 2 mantels en 2 jurken besteld in verschillende maten en wil deze retour sturen. Helaas krijg ik telefonisch / per mail geen contact! Er zit geen retourf... Toon meer

Absurd lang moeten wachten op antwoord van de klantenservice omdat ze mijn retourorder maar voor een deel uitbetaalden. Bijna een maand!! Moeten wachten na talloze mailtjes en proberen ze te bellen, o... Toon meer

1. Kledingwinkel
  2. Kledingleverancier
  3. Winkel in modeaccessoires
  4. Herenmode
  5. Damesmodewinkel

Ted Baker began its journey in 1987 as a specialist shirt brand in Glasgow, quickly gaining a reputation for quality craftsmanship and attention to detail. Over the years, the brand has expanded into a full lifestyle collection, offering Menswear, Womenswear, Accessories, Footwear, Fragrance, Eyewear, and more. Now under the ownership of United Legwear &; Apparel Co. Ted Baker continues to embody its signature blend of contemporary style and heritage-inspired design. Ted Baker remains dedicated to delivering timeless fashion with a modern twist—directly to customers through its online platform.

3,5

Gemiddeld

95K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 55% van zijn negatieve reviews beantwoord

Slechte customer experience

Kopen gaat makkelijk, retourneren is een drama. Lastig contact te krijgen via telefoon of e-mail. De verbinding wordt na ruim 20 minuten wachten verbroken. E-mails worden laat beantwoord, het retour bedrag is lager dan wat betaald is. (Kosten retour zending waren al betaald).

29 november 2022

Hi Rogier,

We are sorry to hear that you have not been completely satisfied with your shopping experience with Ted Baker.

We apologise that you’ve been unable to get through our team. As a result of the sale period, we’ve recently had a lot of communications and are working as quickly as we can to get back to you.

Our team work tirelessly to provide top quality items at competitive prices, with a stellar service to match. Any problems or queries with your order, our friendly customer service teams in store and online are available to help. You can reach out to our team via ask.ted@tedbaker.com or on 0808 178 7366.

Thank you for your review.

Best wishes,
Ted’s Team

Bestelling geplaatst5 november 2022

Bestelling geplaatst, deze kwam na 1 week binnen. Zonder te openen geretourneerd. Heb retour kosten zelf moeten betalen. Nu moet ik 9.95 betalen waarom weet ik dus niet. Slechte service. Ga nooit meer iets van de site bestellen. Bacher service! Dus nu moet ik 2 keer betalen voor retourneren! Zelf niet op tijd leveren en de kosten verhalen op consument! Top service

28 november 2022

Hallo Mirna,

Het spijt ons te horen dat u niet helemaal tevreden bent met uw winkelervaring bij Ted Baker.

We bieden momenteel geen gratis retourzendingen aan en daarom is er een bedrag in mindering gebracht op uw totale terugbetaling.

De informatie hiervoor vind je ook hier: https://www.tedbaker.com/uk/info/delivery-and-returns

Bedankt voor uw feedback over onze diensten.

Teds team.

Ik heb nog steeds niets ontvangen en…

Ik heb nog steeds niets ontvangen en krijg geen reactie op mijn mail over de levertijd

26 november 2022

Hallo Iemand,

Het spijt ons zeer te horen van uw ervaring met Ted Baker, ons klantenserviceteam werkt onvermoeibaar om u zoveel mogelijk informatie te kunnen bieden.

We werken nauw samen met veel koeriersbedrijven om een ​​snelle en efficiënte levering van alle bestellingen te kunnen bieden. Wanneer dit niet mogelijk is, werken onze teams hard om ervoor te zorgen dat u op de hoogte wordt gehouden van uw bestelling wanneer er meer informatie voor ons beschikbaar is.

Bij problemen of vragen met je bestelling staan ​​onze vriendelijke klantenserviceteams in de winkel en online voor je klaar. U kunt contact opnemen met ons team via ask.ted@tedbaker.com of op 0808 178 7366.

Bedankt voor uw feedback, dit zal ons helpen om onze dienstverlening in de toekomst te verbeteren.

Teds team.

Slechtr service geen contact met webschop

Bestelling te laat geleverd, en een andere bestelling is niet compleet geleverd en zit een verkeerde pakbon van een andere kkant bij! Vervolgens is er geen contact met de web schop te krijgen!

En contact gezocht met ted baker via genoemd mail adres maar geen reactie gekregen

1 november 2022

Hi Roy,

We are sorry to hear about your delivery experience with Ted Baker.
Ted strives to offer a fast, efficient and easy to understand delivery service, so that all customers are able to track their orders and updates are readily available.
Wherever we are not able to deliver within the time-frames on our website, our team are on hand to help and resolve any delivery issues wherever possible and you will receive a refund for any delivery costs where suitable.
Thank you for your feedback, this has been noted and taken for future reference.

Best wishes,
Ted’s Team.

Heb 4 polo's gekocht van Ted Baker…

Heb 4 polo's gekocht van Ted Baker maatje 4 bij de Bijenkorf hebben ze allemaal 1 keer aangehad daarna zijn ze 1 x in de koude was geweest niet in de wasmachine. Zijn alle 4 kort geworden de kleding krimpt enorme slechte kwaliteit voor die prijs koop nooit meer van Ted Baker slechte kwaliteit kleding. Ze kunnen beter na de Primark gaan.

17 oktober 2022

Hallo Rachid,

Het spijt ons zeer te horen van uw recente ervaring met Ted Baker.

Dit is zeker niet de winkelervaring waar we bij Ted Baker naar streven, al onze kleding is van de hoogste kwaliteit en wordt gepresenteerd volgens deze strenge normen.

Als u iets van ons heeft ontvangen in een minder dan wenselijke staat, staat ons team altijd voor u klaar om een ​​vervangend artikel aan te bieden (waar mogelijk) of om de meest geschikte oplossing te bieden.

Bedankt voor je feedback over je Ted Baker aankoop, dit is doorgegeven aan de betreffende afdeling om onze dienstverlening te verbeteren.

Teds team

Doet wel wat het moet doen

Ik wou een nieuwe tas halen voor school en bestelde die Ted Baker Soocon Shopper van Zalando. Leek me best wel leuk, omdat veel mensen ook die tas hadden. Deze tas is helaas niet zo durable, de hengsels waren al na 3 maanden kapot gegaan, er ontstond een grote gat aan de voorkant van de tas. Verschrikkelijk hoe snel het kapot ging, aangezien ik alleen maar 2/3 dunne boeken erin stopte dagelijks. Had de kwaliteit veel beter verwacht. Ook een minpunt is dat er geen extra vak is binnen het tas of rits. Voor deze prijs is het helemaal niet waard.

16 mei 2022

Niet bestellen vanuit Nederland

Besteld via de Ted Baker UK site voor levering in NL. Helaas hadden ze me de verkeerde maat jas toegestuurd en ik werd verzocht om de jas retour te zenden. Prima, geen punt. De verzendkosten zouden vergoed worden. Je raadt het al: die €18,50 heb ik nooit meer terug gezien.

4 januari 2022

Slechte kwaliteit kleding

Slechte kwaliteit kleding. Koop liever wat minder vaak dure kleding dan elke maand goedkoop spul. Ted Baker is wat duurder dus verwacht ik kleding die lang mooi blijft. De stof is op zich wel aardig, mijn pantalon pilt iets op de knieën na een aantal maand. Echter is de naad van de gulp totaal verdwenen waardoor deze scheef trekt. Van de chino zijn inmiddels beide knopen totaal uitgescheurd met stof en al. Toch wat meer zorg steken en de afwerking en de stiksel/naaiwerk.

7 november 2021

Hoi,

Het spijt ons zeer te horen van uw recente ervaring met Ted Baker.

Dit is zeker niet de winkelervaring waar we bij Ted naar streven, al onze kleding is van de hoogste kwaliteit en wordt gepresenteerd volgens deze strenge normen.

Als je iets van Ted hebt ontvangen in een minder dan wenselijke staat, staat ons team altijd voor je klaar om een ​​vervangend artikel aan te bieden (waar mogelijk) of om de meest geschikte oplossing te bieden.

Ted

Waardeloze klantenservice!!!

Tas van ted baker online besteld, eindelijk gekregen uitgepakt 2x aangehad en toen bleek het in de verste verte niet op wat ze aanprezen op de site!!! Daar naar de winkel toe gegaan in de bijenkorf zit een ted baker afdeling die doodleuk zegt ja hoort erbij dat is het matriaal. Als dat zo is, waarom zetten jullie dat niet online erbij bij het product? Dat doen jullie niet he!!!! Nee, want dan koopt niemand die waardeloze tas van jullie!!!!

Nooit meer iets vsn ted baker kopen 1e en laatste keer!!!!

En klantenservice net zo waardeloos als hun tas bah!!!!!

Schaam jullie diep!!!!

4 oktober 2021

Hoi,

Het spijt ons te horen dat u niet helemaal tevreden bent met uw winkelervaring bij Ted.

Ted en zijn team werken onvermoeibaar om artikelen van topkwaliteit te leveren tegen concurrerende prijzen, met daarbij een uitstekende service. Bij problemen of vragen met je bestelling staan ​​onze vriendelijke klantenserviceteams in de winkel en online voor je klaar.

Bedankt voor uw beoordeling.

Ted

Ik heb mijn jurk besteld met spoed…

Ik heb mijn jurk besteld met spoed levering. Ik heb extra 15 euro betaald. Het zou binnen 2 tot 3 dagen binnen zijn. Tot heden ligt het nog steeds bij de douane van UK. Ik heb gebelt en hun zouden contact opnemen. Ze hebben nooit terug gebelt of gemaild.

31 mei 2021

Nu 3 keer een bericht gestuurd naar de…

Nu 3 keer een bericht gestuurd naar de klantenservice. Vlak na mijn bestelling (en nog voordat ik de bestelling ontvangen had) was alles met 20% extra korting. Binnen 72 uur een antwoord, stond er. Na ruim 10 dagen nog niks gehoord. Nu stuur ik uit frustratie de gehele bestelling maar retour.

10 april 2021

Prachtige collectie

Prachtige collectie, mooie acties en vlotte service.
Spijtig dat 1 artikel te groot was en bij retour en opnieuw hetzelfde in een kleinere maat te bestellen de actie van - 20 % korting niet gold.

Maar kreeg wel een feedback op mijn mailtje, klacht & dat is ook heel positief.

vriendelijke groet
Joke