iPhone skærm skift . De er Apple certificeret udbyder dvs de kan følge Apple procedurer.de klar min iPhone skærm skift på under 90 min .
Bedrijf heeft geantwoord
Bedste iPhone skærm skift service. Altid hjælpsom og professionel Apple reparation tjeneste.jeg vil meget gerne anbefale til alle som har Apple enheder.
Bedrijfsgegevens
- Mobiele telefoon reparatiewinkel
- Mobiele telefoonaccessoire winkel
- Mobiele telefoon winkel
- Computerondersteuning en -services
Geschreven door het bedrijf
Hos TELEFONE vi er 100% dedikeret til at gøre hverdagen bedre. Vi driver vores forretning efter værdier, som er særlige for os. Telefone tilbyder reparationer og services til mobiltelfoner ,mac og tablets. Vi kan reparere og udskifte dele i de fleste populære mobiltelefoner, mac og tablets på det danske marked. Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet og service inden for vores områder, dette gælder både med de reservedele vi benytter, reparationen vi udfører.Vi har veludstyrede værksteder, hvor vi kan udføre reparationer på Mobiltelefoner, , Mac , Tablets og alle de andre. For at vedholde vores ekspertise og kvalitet i top, har vi med tiden forbedret vores procedure i butikken. Det betyder vi altid har din reservedel på lager, og vi kan foretage 90% af vores smartphone reparationer på 30 minutter
iPhone skærm skift
bedste support til pc
Bedste iPhone skærm skift service
Udmærket service
Udmærket service. Hurtigt og til en god pris
Mega glad med Telefone Hellerup for…
Mega glad med Telefone Hellerup for hjælpe mig med min iPhone or MacBook .skal stærk anbefales til alle
Super flot service .bedste og…
Super flot service .bedste og eksperterne til Apple
MacBook Pro skærm skift
Super god service ,professionel og venlig oplevelse.havde skiftet skærm på min MacBook pro indenfor to timer .stærk anbefal til iPhone og Macbook reparationer .
Samsung mobile repair
I have repaired my Samsung mobile phone screen from the shop. I got my mobile back and repaired within an hour. I am very happy with the service and the customer service is amazing. I will fully recommend it to everyone. Best experience ever.
Meget dårlig oplevelse/ forretning
Meget dårlig oplevelse/ forretning. Han har snydt mig. Lagt kr 9 000 kroner hos dem. De tog mine gamle ipad, bærbare osv. skrev deres egen anmeldelse, ændre min koder osv. pass på jer selv

Antwoord van Telefone.dk
Bedste kundeservice,flink og uddannet…
Bedste kundeservice,flink og uddannet folk .vil stærkt anbefale til alle jer for mobil og computer reparationer og support.De vil ikke skuffe jer.
Samsung mobile repair and support
Wonderful ,fantastic and professional services for Samsung mobile repair and support
Telefone Østerbro
Altid imødekommende - hjælpsom og fikser tingende med det samme - altid med et smil. Jeg anbefaler klart Telefone rep. til alle
Ualmindelig flink og ualmindelig…
Ualmindelig flink og ualmindelig dygtig.
Har haft en gammel telefon ind, som kunne ikke mere.
Men efter 5 minutter hos dem, kunne det igen.
Da telefon var gammel, besluttet ikke at gå videre.
Men jeg må nok sige, de er gode, flinke, og dygtige.
(dato ? det var i marts 2023 )

STØT DE LOKALE
STØT DE LOKALE! Det lille telefonreparationssted på Østerbrogade 134 i København udmærker sig ved dedikation, personlig og nærværende betjening, som står i skarp modsætning til den store forretning, jeg købte en iPhone hos, og som trods to timers ventetid på telefonlinjen ALDRIG tog deres egen telefon, hovedkontoret mente en reparation ville tage en uges tid. Telefone, derimod? direkte ind ad døren, en ærlig (og billigere end ventet) diagnose, 45 minutter, så var den klaret. Og herligste mand bag disken. Min varmeste anbefaling.

Antwoord van Telefone.dk
very good shop for iPhone and MacBook…
very good shop for iPhone and MacBook repair.
good customer service , meeting dealine , professional and 30 min iPhone screen replacement ,i would love to recommend this shop

Bedste iPhone reparation butik
De redde min iPhone 11..tak Telefone

Antwoord van Telefone.dk
Min iPhone var vandskadet fik en ny til…
Min iPhone var vandskadet fik en ny til en fin pris
Fantastisk betjening…

Antwoord van Telefone.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.