Vi har været på 2 ugers rejse i Kenya (safari og badeferie) med Tembo Safari. Lige fra første kontakt har vi følt os godt tilpas - og ferien levede til fulde op til vores forventninger. Tembo og deres... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk oplevelse! Mark fra Tembo Tours var meget omhyggelig - fra planlægning og information til valg af lokale samarbejdspartnere og opfølgning efter rejsen. Vi var i Tanzania - Tarangire, Ngor... Toon meer
Vi har netop været på vores livs rejse til Kenya og Zanzibar, og den havde ganske enkelt ikke været den samme uden Tembo Safari. Fra den første kontakt og hele vejen gennem planlægningen har... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi rejste med Tempo rejser til safari i Kenya og badeferie i Zanzibar. Vi havde fantastiske safari oplevelser og den bedste rejseguide, John, sørgede for at vi fik en uforglemmelig oplevelse hvor vi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos Tembo Safari skræddersyer vi den perfekte safari til dig, med udgangspunkt i social ansvarlighed og vores mange års erfaring med planlægning af safari rejser er vi dit sikre valg for en uforglemmelig rejse. Det personlige engagement hos Tembo safari er din garanti for uforglemmelige safari rejser. Hos Tembo Safari er programmet for alle safarirejser sammensat ud fra et ønske om at give vores glade gæster en rejseoplevelse, som vil fæstne sig i hukommelsen for livet. Og naturligvis trækker Tembo Safari i planlægningen på vores store viden om det afrikanske kontinent. Gæsterne på vores safarirejser har som oftest det fascinerende dyreliv og den anderledes natur i fokus. Med god grund. På vores safarirejser har du alle muligheder for direkte møder tete-a-tete med Afrikas vilde dyr – bl.a. giraf, leopard, elefant, løver, zebra, næsehorn, gazelle, gepard, krokodille, flodhest – Og da så sandelig ikke mindst bjerggorillaerne i Uganda, der i snart mange år har haft offentlighedens store opmærksomhed.
Bredgade 50, 2. sal , 7400, Herning, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
LIGE HJEMVENDT FRA SAFARI / BADEFERIE LAVET AF MARK FRA TEMBO SAFARI. DET VAR EN SUPER OPLEVELSE. ALT KLAPPEDE - VI BLEV HENTET ALLE STEDER TIL AFTALTE TIDER - VI HAVDE EN FANTASTISK SAFARI - HVOR VI SÅ ALT HVAD MAN BØR SE AF DYR OG NATUR. DET VAR GODE HOTELLER OG LODGES - HVOR ALLE VAR SØDE OG IMØDEKOMMENDE - SÅ HVIS I PÅTÆNKER SAFARI - SÅ BRUG TEMBO 0G MARK OG SELVFØLGELIG HANS SAMARBEJDSPARTNERE. DER ER INGEN GRUND TIL AT FRYGTE AT REJSE I KENYA

Antwoord van Tembo Safari
Vi havde en fantastisk rejse med Tempo safari. Hele vejen igennem fra bestilling og til slut, var der god kontakt med Mark.
Under vores ophold, både på safari og på Zanzibar var der helt styr på tingene, fra deres samarbejdspartner i Tanzania, Leopardrejser, som alle gjorde et kæmpe arbejde, for at vi følte os godt tilpas
Ballonturen over sletten var en fantastisk oplevelse, som vi ikke ville være foruden.
Alt i alt en uforglemmelig rejse, og vi har kun gode ting at sige om Tembo safari, og vil helt klart anbefale dem til andre også.
mvh
Ninette og John

Antwoord van Tembo Safari
Vi havde den mest fantastiske tur med Tembo Safari, hvor vi rejste til Tanzania og Zanzibar🇹🇿
Alt på rejsen vi havde bestilt hjemmefra hos Mark, var ligesom vi forventede og drømte om. Det kan klart anbefales!!😁
Da vi skulle hjem fra Zanzibar, fløj vi med et afrikansk selskab indenrigs i Tanzania, hvor vi endte med at strande midt om natten, da vi ikke nåede vores fly videre til Istanbul, grundet forsinkelse af første fly… Der var ikke meget hjælp at få hos det afrikanske firma, desværre…
Her var det så tilgengæld så FEDT og BETRYKNINGSFULDT at vide at vi kunne ringe til Mark og få hjælp og vejledning.
Vi stod ikke alene med alt dette på et eneste tispunkt!😌
Mark tog virkelig hånd om os, og fik os sikkert hjem hurtigst muligt.
Vi anbefaler klart at alle der har mulighed og lyst til at opleve Afrika, at gøre det med hjælp fra Tembo Safari👍🏼
- Sofie og Mathias

Madagascar - en fantastisk oplevelse
Mark fra Tempo Safari var med på vores ønsker lige fra start og sammensatte et perfekt program for 7 rejsende, hvor oplevelser og afslapning havde fin balance. Madagascar er noget særligt og der er ikke mange turister, hvilket også er en del af charmen. Vi følte os trygge og godt guidet under hele vores tur. God feedback og opsamling efter vores hjemkomst til DK. Vil helt klart anbefale at bruge Tembo og Mark til andre.

Antwoord van Tembo Safari
Absolut den bedste rejse nogensinde. Tak til Mark for at lytte og forstå hvad vores familie ville opleve! Og den bedste service! De største anbefalinger fra os.
(Rejsen var i februar 23)

Antwoord van Tembo Safari
Under vores planlægning af en safari til Botswana blev vi anbefalet at tage en snak med Tembo Safari. Mark Axelgaard gav fra begyndelsen et godt indtryk, han vidste meget om rejsemålene og de muligheder, de forskellige camps rummer, og han var hurtig til at fange, hvad vi ledte efter. Vi oplevede hurtig tilbagemelding under hele processen - og også efter hjemkomst, hvor han villigt tog sig af en mindre skønhedsplet i Victoria Falls. Selve rejsen var helt fantastisk, de udvalgte camps var skønne, og medarbejdere og øvrige gæster gjorde det til en rigtig skøn rejse. De forskellige camps bød på forskellige oplevelser og vi så rigtig mange dyr og dejlig natur. Tembo Safaris samarbejdspartnere i Botswana var rigtig gode, og der var fuldkommen styr på logistikken og de praktiske arrangementer. Vi var meget imponerede over effektiviteten med de små fly - man kommer lynhurtigt fra A-B og spilder ikke megen rejsetid med at vente. Så alt i alt kun tilfredshed fra vores side. Tak for hjælpen!

Antwoord van Tembo Safari
Mark fra Tembo Safari arrangerede den mest fantastisk tur for mig og familien. Vi var 5 voksne og 1 barn (på 1 år) afsted på en kombi rejse med Safari og badeferie i Kenya.
Fra start har Mark været lyttende og vejledende i forhold til, hvad der ville passe til os som familie. Han var hjælpsom og svarede hurtigt.
Vi fejrede mine forældres sølvbryllup dernede og Mark, var med til at få pyntet op på værelset og få vin sat klar.
Turen var fantastisk og alt gik som det skulle. Vi havde vores egen Safari bil under hele turen og samme chauffør, som virkelig også gjorde alt for at vi fik set, det vi gerne ville. Han tog meget hensyn til vores behov.
Vi boede på luksus resorts og hoteller på hele rejsen og kan kun anbefale Tembo Safari til alle andre der ønsker at opleve Afrika.
Og stor ros til Mark som gennem hele planlægningen har guided os og fået arrangeret den mest fantastiske ferie.

Antwoord van Tembo Safari
Vi har netop været på safaritur i Kenya med vores børn og børnebørn på 10 og 13 år.
Det har været en fantastisk tur. Alt har fungeret, som det skulle.
Vi var i Samburu, ved Lake Nakuru, Lake Naivasha og i Masai Mara. Det giver en del kørsel, men også meget afvekslende områder.
Vi havde en fremragende chauffør, Richard. Flink og rar, god humor og meget vidende om dyrene og forholdene i Kenya. Dygtig til at finde dyrene, så vi fik set alt, hvad vi havde håbet: Big Five og alle de andre dyr. Mange løver og masser af fugle.
Desuden havde vi en utrolig flot ballontur.
Alle lodgene var gode, faktisk i stigende kvalitet gennem ugen.
Så tak til Tembo Safari og Mark for en god ferie.

Antwoord van Tembo Safari
Mark fra Tembo Safari arrangerede en kombineret safari / badeferie til Kenya for vores nærmeste familie på 9 personer fra 5 - 73 år.
Under planlægningen af turen fik vi ændret flere detaljer - alt sammen under kyndig vejledning fra Mark.
Undervejs på turen blev alle problemer hurtigt og effektivt løst af Tembo Safaris kenyanske samarbejdspartner.
At turen så var til rimelige penge gør jo bare oplevelsen lidt bedre
Topkarakter fra os alle 9 til Tembo Safari og Somak Holidays

Antwoord van Tembo Safari
Vi var 5 voksne der med 3 ugers varsel fik mingeleret vores vinterferier så vi havde mulighed for at rejse sammen på safari til Kenya. Mellem de mange forskellige udbydere faldt valget på Tembo Safaris "Luksus Safari og Badeferie" fordi programmet simpelthen så så godt ud og inkluderede ballonsafari og fly direkte fra Masai Mara til kysten. Mark var meget vidende og hurtig til at arrangere fly, transport og hoteller. På grund af det korte varsel måtte vi lave nogle kompromiser, men det hele endte med at gå op i en højere enhed. Hver gang der var et problem - også under turen - og vi kontaktede Mark, vendte han hurtigt tilbage og fik det løst. Meget kompetent rådgivning og fin service i hele forløbet!

Antwoord van Tembo Safari
Mark fra Tembo Safari arrangerede alt helt efter vores ønsker - selv booking af ekstra plads i flyveren. Flyselskabet ændrede vores booking 1,5 døgn før afrejse, men næste morgen fik Mark i løbet af kun 75 min. arrangeret nye flybiletter med andet selskab, så vi kom afsted til tiden.
Hoteller og lodges så rigtig godt ud på tilbuddet, men var endnu bedre i virkeligheden - specielt Surana Lodge i Samburu. Tembo Safaris samarbejdspartner Somak Safari sørgede hele vejen igennem for at alt blev efter vores ønsker. Specielt vores guide/chauffør Edward skal have mange roser med på vejen - han kan kun anbefales.

Antwoord van Tembo Safari
Mark fra Tembo var virkelig god til at sammensætte en perfekt tur til Kenya med to børn (6 og 9 år). På tilbuddet synes vi hoteller / lodges så gode ud, men jeg må sige, at de var endnu bedre end vi havde forventet.
Vi var ved Lake Naivasha, Lake Nakuru og Masai Mara. Alle steder kan anbefales og det er dejlig afvekslende.
Skal du på safari i Kenya, så vil jeg klart anbefale Tembo.

Antwoord van Tembo Safari
Jeg har lige haft den mest utrolige oplevelse med Tembo Safari, og jeg kan med glæde give dem 5 velfortjente stjerner! Hvis du drømmer om at udforske den vilde natur og opleve dyrelivet på tætteste hold, så er Tembo Safari det rette valg.
Fra start til slut imponerede Tembo Safari mig med deres professionalisme og dedikation til at skabe en skræddersyet safari, der passer perfekt til mine ønsker og interesser. Bookingprocessen var enkel og problemfri, hvor de tog sig tid til at lytte til mine præferencer og ønsker for turen. De formåede virkelig at skabe en rejseplan, der ramte plet.
Under selve safarien blev jeg konstant overrasket over den høje kvalitet af oplevelser, jeg blev præsenteret for. Vores erfarne guide var ekspert i at finde de mest sjældne og fascinerende dyrearter, og hans viden om området var imponerende. Det var tydeligt, at han elskede sit arbejde og var dedikeret til at give os den bedst mulige oplevelse.
Indkvarteringen var også enestående. Vi blev indlogeret i luksuriøse telte midt i naturen – en ægte "glamping" oplevelse. Komforten var i top, og samtidig følte vi os tættere på naturen end nogensinde før. Maden var lækker og varieret, og personalet sørgede altid for, at vi følte os godt tilpas.
Jeg kan ærligt sige, at Tembo Safari har overgået mine forventninger på alle måder. De har ikke blot leveret en safari, men en livsændrende oplevelse. Hvis du overvejer at tage på safari, skal du ikke lede længere. Tembo Safari er det rette valg. Jeg er dybt taknemmelig for den uforglemmelige rejse, de har givet mig, og jeg kan varmt anbefale dem til alle eventyrlystne sjæle derude!
Tak, Tembo Safari, for at gøre min drøm til virkelighed! 🦁🌍🌟

Antwoord van Tembo Safari
Mark fra Tembo Safari designede vores ultimative drømmerejse til Madagaskar. Jeg havde høje forventninger inden, men turen gik ærlig talt over alle forventninger. Jeg havde virkelig mange krav og specielle ønsker som Mark altid fandt den perfekte løsning til, så vi kunne få lige præcis den tur vi gerne ville have. Vi ville nemlig gerne have en tur 'off the beaten track' og med nogle specielle og unikke hoteller og alt var bare perfekt. De lokale guides og chauffører var fuldstændig fantastiske! De gjorde en kæmpe forskel for turen. Jeg har generelt meget høje krav til rejser - men intet gik galt og alt var timet og tilrettelagt til perfektion. Hvilket ikke altid er en nem opgave i Afrika/ Madagaskar og Tembo Safari gjorde det bare fuldstædig fantastisk! Mange tak for verdens bedste tur :)

Antwoord van Tembo Safari
Vi havde en fantastisk rejse til magaska takket være Mark . Alt klappede og han var der meget hurtigt når vi havde brug for hjælp. Mine varmeste anbefalinger til tembo Safari og Mark .

Antwoord van Tembo Safari
Mark i Tempo Safari, er en ualmindelig tålmodig mand, som på det fineste lyttede til alle vores spørgsmål og efter efterkom alle vores ønsker. Udover at vores guide/chauffør var helt fantastisk, fik vi også en rigtig god oplevelse hos masaierne, samt et uanmeldt morgenbesøg på en skole. Hvilket gjorde vores rejse endnu mere fantastisk ikke mindst for børnebørnene. Vi vil helt klart vende tilbage når det næste hold børnebørn har alderen til en safaritur.

Antwoord van Tembo Safari
I Elefanternes Fodspor, Kenya.
Vi har rejst 2 gange med Tembo safari. I 2013 til Sydafrika og igen i år til Kenya. Jeg kan kun anbefale Tenbo Safari. Vores safari var vel-organiseret og vel-tilrettelagt. Vi blev endda ringet op 2 dage før afrejse af Mark, som ville høre om alt var okay, eller der var noget vi var i tvivl om. Alt klappede fra afhentning i lufthavnen, professionel guide og egen safari-bil, gode lodges og tryghed hele vejen igennem. Vi fik den oplevelse af vilde dyr i deres naturlige miljø, som vi havde håbet på. Det var kun den sidste dag, at kommunikationen havde svigtet ml. Mark og den lokale samarbejdsparner, eller er der intet at udsætte på turen. Vi vil klart anbefale Tembo Safari til andre :-)
Karen & Nils

Antwoord van Tembo Safari
Vi var i januar 2023 på en helt fantastisk safari og badeferie til Kenya, som var arrangeret af Mark fra Tembo Safari. Det var for os første gang i Afrika, så vi var virkelig spændte.
Vi følte os meget trygge ved Mark, som holdte os i hånden hele vejen og sørgede for, at vi kom afsted på vores livs ferie. Mark er utrolig kompetent, og ved en masse om Afrika – fra de store kendte seværdigheder til de små ukendte perler. Mark er ekstremt passioneret omkring Afrika, og derfor sender han heller ikke folk afsted, hvis perioden er forkert, men står klar med god rådgivning, og spørger ind til, hvad vores behov og prioriteter er.
Vi boede i de skønneste safari camps og lodges, og har fået masser af spændende oplevelser og oplevede endda alle Big Five i løbet af vores tur. Vi er alle blæst bagover, hvor fedt det er at være på safari, særligt min datter på 9 år har virkelig fået Afrika i blodet og spørger allerede om, hvornår vi skal afsted igen.
Det er måske første gang, men ikke sidste gang, vi rejser med Tembo Safari. Jeg kan kun give Mark mine bedste anbefalinger, og havde gerne givet mere end 5 stjerner.

Antwoord van Tembo Safari
Min første men bestemt ikke sidste tur med Tembo safari. Med hele familien afsted var der en stribe af oplevelser i vente som alle levede op til vores forventninger og mere til. Stor tak til vores rejsevejleder. Uden denne unikke sammensætning havde oplevelsen ikke den samme. Jeg har været i Afrika før men denne gang var første gang med mine nærmeste og vi skal helt sikkert af sted igen er vi alle enige om. Turen gik til Botswana hvor vi blandt andet skulle besøge Victoria Falls samt på nogle vilde safari oplevelser. Vi har alle fået endnu mere blod på tanden til at ligge på lur efter næste safarirejse med Tembo Safari. ;-)
På vegne af min familie - STOR TAK!

Antwoord van Tembo Safari
Jeg var afsted på en fantastisk god ferie til Sydafrika med familien. Det var en perfekt sammensat ferie med både safari, masser af naturoplevelser, sightseeing, vinsmagning og andre kulturelle oplevelser. Vi boede på lækre, luxuriøse og autentiske overnatningssteder med rigtig god forplejning og behagelige værter. Flyrejse og billeje fungerede perfekt og alle rejsetider passede til tiden. Nu har vi fået smag for mere og vil helt sikkert rejse med Tempo Safari igen.