Tembo Safari Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har været på 2 ugers rejse i Kenya (safari og badeferie) med Tembo Safari. Lige fra første kontakt har vi følt os godt tilpas - og ferien levede til fulde op til vores forventninger. Tembo og deres... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse! Mark fra Tembo Tours var meget omhyggelig - fra planlægning og information til valg af lokale samarbejdspartnere og opfølgning efter rejsen. Vi var i Tanzania - Tarangire, Ngor... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har netop været på vores livs rejse til Kenya og Zanzibar, og den havde ganske enkelt ikke været den samme uden Tembo Safari. Fra den første kontakt og hele vejen gennem planlægningen har... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi rejste med Tempo rejser til safari i Kenya og badeferie i Zanzibar. Vi havde fantastiske safari oplevelser og den bedste rejseguide, John, sørgede for at vi fik en uforglemmelig oplevelse hvor vi... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Excursiebedrijf
  2. Touroperator
  3. Reisbureau

Geschreven door het bedrijf

Hos Tembo Safari skræddersyer vi den perfekte safari til dig, med udgangspunkt i social ansvarlighed og vores mange års erfaring med planlægning af safari rejser er vi dit sikre valg for en uforglemmelig rejse. Det personlige engagement hos Tembo safari er din garanti for uforglemmelige safari rejser. Hos Tembo Safari er programmet for alle safarirejser sammensat ud fra et ønske om at give vores glade gæster en rejseoplevelse, som vil fæstne sig i hukommelsen for livet. Og naturligvis trækker Tembo Safari i planlægningen på vores store viden om det afrikanske kontinent. Gæsterne på vores safarirejser har som oftest det fascinerende dyreliv og den anderledes natur i fokus. Med god grund. På vores safarirejser har du alle muligheder for direkte møder tete-a-tete med Afrikas vilde dyr – bl.a. giraf, leopard, elefant, løver, zebra, næsehorn, gazelle, gepard, krokodille, flodhest – Og da så sandelig ikke mindst bjerggorillaerne i Uganda, der i snart mange år har haft offentlighedens store opmærksomhed.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedre sent end aldrig ...

Vi var i februar - marts 2016 med Tembo-safari I Kruger National Park I Sydafrika, hvor vi boede 3 nætter på Imbali Safari Lodge og 4 nætter på Hamilton Tented Safari Camp - en fantastisk tur, hvor vi ud over "the big five " - også så rigtig mange andre dyr og fugle ... bl.a. gepard og vilde afrikanske hunde.
Begge lodges ligger fremragende lige ned til floder, der godt nok var udtørrede p.g.a. sommertørken. Forplejning og service på især Hamiltons var helt fantastisk.
Vi har ikke prøvet nogle af de andre rejser med Tembo-safari ... endnu. Men mon ikke at det kommer en dag ?
Kurt Vedel Kristensen

19 oktober 2016

Kære Kurt

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Tembo Safari, og det glæder os at du avde en dejlig rejse til Sydafrika i 2016.

I er naturligvis mere end velkomne når rejsefeberen melder sig, uanset om det igen skal være Sydafrika eller en af vores mange andre dejlige destinationer :)

Tembo Safari ga oss igjen utrolige opplevelser i Kenya

Vi var i september på vår andre reise til Kenya med Tembo Safari.(DK)
Nok en gang en stor opplevelse, som ble forsterket av Sanne og Hans sin utrolige omsorg for sine gjester. Vi takker dere for nok en fantastisk opplevelse på savannen. Mara Explorer er et must for alle som ønsker å oppleve det rike dyrelivet på Masai Mara. Kunnskapsrike, dyktige sjåfører som sørger for at vi kommer tett på de utroligste opplevelser. Service innstilt, humørfylt og stolte av sitt arbeid guidet de oss gjennom 9 dager på Masai Mara og vi fikk oppleve det meste.
Sanne og Hans, som er Tembo Safari deltok som guider på begge våre turer til Masai Mara. Mer service minded, omsorgsfulle og kunnskapsrike reiseledere finnes neppe. De gjør hele reisen og opplevelsene til minner vi aldri vil glemme.
Alle steder vi bodde på var av høy standard og vi kunne ikke bo bedre på savannen. Tusen hjertelig takk.

Vi vil anbefale alle som går i tanker om en safari opplevelse, reise med Tembo Safari, de gir det store ekstra, hver gang.

Hele turen er dokumentert med bilder og video som gir oss flotte minner å se tilbake på.

Vi vil komme igjen.

Stein Lyberg
Oslo

14 oktober 2015

Kære Stein

Tak for den super fine anmeldelse, og det glæder mig meget at læse om jeres dejlige oplevelse på begge jeres Kenya rejser med Tembo Safari.

Jeg er ny ejer af Tembo Safari, og har et ønske om at videreføre Tembo Safari på samme høje og professionelle niveau, som I har oplevet med Sanne og Hans. Håber at jeg får lov til at byde jer velkommen på endnu en safari rejse til Kenya eller en af vores mange andre spændende destinationer endnu engang.

Mark Axelgaard - indehaver

Fantastisk safari i Masai Mara

Dette var 2. gang vi rejste med Tembo Safari, og det bliver ikke den sidste!
Har i al beskedenhed været på safari 15 gange og Tembo Safari hører absolut til i den allerøverste ende af rejsearrangører.
Vores sidste tur var veltillrettelagt med godt placerede camps/lodges, så man boede i Masai Mara, hvor game drive starter lige så snart du forlader campen. Camps/lodges var desuden af høj standard med god service osv.
Vi havde gode erfarne lokale guides, som forstod at lokalisere dyrene.
Så det var ikke nogen tilfældighed, at vi så alt, hvad man kan forlange af en safari. Vi kan nævne 5 x leopard, sort næsehorn og vilde hunde (sidstnævnte ikke set i Masai Mara i 20 år!). Dertil kommer et utal af løver, geparder, elefanter, bøfler og stort set alle antilopearter osv. osv. Vi så desuden gnuerne krydse Mara hele 3 gange. Så bliver det ikke meget bedre!
Oven i alt det havde vi fornøjelsen at have Sanne og Hans med på turen. Dejligt at kunne øse af deres store viden om Kenya, dyrelivet og masaierne.
At vi så oven i købet blev forkælet med overraskelser i form af både frokost og morgenmad ved Mara flodens bredder var bare prikken over i'et.
Vi kan helt sikkert anbefale Tembo Safari til andre.

Flemming Svensson
2000 Frederiksberg

14 oktober 2015

Kære Flemming

Tusind tak for den flotte anmeldelse af Tembo Safari. Det glæder mig at læse, om jeres veltilrettelagte tur med Sanne og Hans som guider.

Jeg er den nye ejer af Tembo Safari, og ønsker at drive Tembo Safari i samme ånd som Sanne og Hans, hvor fokus er på det høje serviceniveau både før, under og efter rejsen.

Håber at kunne byde jer velkommen på endnu en safari rejse med Tembo Safari i fremtiden :)

Safari i Kenya

Jeg var med Tembo-safari på en rigtig god tur til Kenya med mange gode og dejlige oplevelser, alt var godt tilrettelagt, og der var bare oplevelser
hele tiden, fine overnatnings steder og fin forplejning.
Jeg vil anbefale Tembo-safari til andre.
Hilsen
Jytte Nørgaard

11 oktober 2015

Kære Jytte

Tak for den flotte anmeldelse. Det glæder mig at læse, at du havde en dejlig tur til Kenya.

Får du lyst til at rejse til Kenya igen eller en af vores andre spændende destinationer, er du meget velkommen til at kontakte os så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse.

Mark - Rejsekonsulent og indehaver.

Forrygende safari i Kenya

Vi har i et par år været til Ferie for alle i Herning, hvor vi mødte Sanne og Hans for første gang, og vi var enige om, at skulle vi på safari ville vi rejse med Tembo safari. Denne drøm blev til virkelighed i år i anledning af vores sølvbryllup. Turen blev virkelig til en drøm. Vi ankom til Nairobi ved 7 tiden om morgenen, hvor vi blev budt velkommen af Sanne og en flok chaufører, som diskede op med en buket roser til os piger og champagne, og så var vi landet. Safarien starter med det samme med tur omkring Karen Blixen farm og mange flere steder, og inden vi blev indlogeret på et 5 stjernet hotel, var vi på den første game drive i Nairobis national park. Vi har kørt utrolig mange km., men hvor er det et spændende land, og vi fik lidt kultur oplevelser og historie mens vi flyttede os rundt i landet, men det var jo de spændende dyr vi var kommet for, og vi fik dem at se. Det er utroligt som chaufføren og Sanne for den sags skyld kan spotte dyr, og de har en viden om dyr, fugle og planter ,som de gerne øser ud af. Vi besøgte en masai landsby ,og det var jeg personligt glad for. Vi har boet på de dejligste lodge, tæt på dyr hvor vi kunne se og hører dem fra vores værelser. Vi vagte, at tilkøbe ballonturen - waau det var så fed en oplevelse. Stilheden og roen ud over savannen med dyrene under os mens solen står op, for så at lande til et veldækket morgenbord ude på savannen. Vi fortsatte til Zanzibar, hvor vi blev indlogeret på det mest fantastiske sted, og på en eller anden måde vidste de på hotellet, at vi havde haft sølvbryllup, så der var lavet en æresport ind til vores værelse. Vi valgte at tage en taxi og en guide i 2 dage, så vi fik besøgt krydderiplantage, Stonetown , regnskov , mangroveskov og Prison Island. De penge som det kostede var godt givet ud, for vi fik virkelig meget historie, og jeg tror ikke, at vi havde fundet så mange finurlige steder selv.
Inden afgang til vores ferie blev vi lovet meget, men vi fik meget mere og jeg er så glad for at vi valgte Tembo safari .Skal vi til Kenya igen bliver det med Sanne og Hans og Tembo safari .

8 oktober 2015

Kære Jytta

Tak for den flotte anmeldelse af Tembo Safari. Jeg er glad for at I har haft så dejlig en rejse med safari i Kenya og badeferie på Zanzibar.

Kontakt os endelig igen, når rejsefeberen melder sig :)

Mark - Rejsekonsulent og indehaver.

Perfekt

Vi fejrede vores sølvbryllup på Botswana luksus safari.
Det var vores første safari-tur, og vi modtog fin vejledning og rådgivning fra 1. henvendelse.
Vi oplevede tydeligt at Tembo safari havde personligt kendskab til de lande vi besøgte og vores indkvarteringssteder
Vi oplevede en tur hvor alt blot fungerede, fly, indkvartering og transfer mellem de forskellige Lodge's
Vi boede 3 forskellige steder, og oplevede overalt at blive modtaget at fantastiske søde mennesker.
Der var et fantastisk dyreliv, så vore forventninger til dette blev opfyldt til fulde.
Rygtet om vores sølvbryllup var nået Afrika, endnu en detalje, der viser et personligt engagement fra Tembo- safari.
Man skal være opmærksom på at de 2 Chobe Lodge's ligger meget tæt på hinanden og at det derfor er det samme, man ser på flod-safarien. De 2 Lodge's er ret forskellige og vi ville ikke have undværet Chobe Savanna lodge.

Vi kan kun anbefale Tembo- safari

Vivi og Henrik

8 september 2015

Kære Vivi og Henrik

Tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder mig at I havde en god oplevelse på jeres sølvbryllupsrejse til Botswana med Tembo Safari. Jeg kan næsten ikke forestille mig et dejligere sted at kunne fejre sølvbryllup.

Jeg håber at I vil have Tembo Safari med i overvejelserne, hvis I atter beslutter jer for at besøge Botswana eller en af vores ande skønne destinationer i Afrika.

FANTASTISK Safari

Kære Sanne og Hans - Tembo Safari.

Vi vil gerne rose Jer for at være et yderst professionelt rejseselskab, hvor vores ønsker for rejsen bliver "fulgt helt til dørs".
I udviser den største interesse for, at vores rejse lever op til vores forventninger med en hyggelig forventningsafstemning inden afrejse.
I udviser ligeledes stor interesse for, om alt er som forventet mens vi er på rejsen med rigtig god opfølgning, samt en dejlig hjemkomst hilsen. Det har vi aldrig prøvet og forventet.

Det fornemmes hurtigt, at I som rejseselskab kun ønsker det bedste for os som gæster, samt at Jeres personlige holdninger og erfaringer udstråler " kun det bedste er godt nok". Dette oplever vi bl.a. gennem velvalgte camps/lodges med rigtig god service, samt en sublim Driver.
Selv under vores bryllups arrangement på Mara Serena Lodges kunne vi mærke Jeres tilstedeværelse med danske flag og rød-hvide balloner.

Vi kan kun give Jer og Tembo Safari de absolut bedste anbefalinger, og vil råde alle til den oplevelse at rejse med Jer.
Vi ønsker helt sikkert at rejse med Jer og Tembo Safari næste gang om muligt.

30 augustus 2015

Kære Tom

Tak for den flotte anmeldelse. Det glæder mig at læse at I har haft en god oplevelse med Tembo Safari, og den rådgivning som I har fået hos Sanne og Hans.

Jeg er den nye indehaver af Tembo Safari, og ønsker at føre Tembo Safari videre i samme ånd som Sanne og Hans, hvor det høje serviceniveau og store kendskab til destinationerne er vores kærneværdier.

Håber at kunne byde jer velkommen på endnu en rejse med Tembo Safari i fremtiden.

Mark - rejsekonsulent og indehaver.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fantastisk Safari

Efter en fantastisk Safari vil vi gerne sige tak til Tempo Safari, for en meget velplanlagt tur. Det er tydeligt at Sanne og Hans har en stor erfaring om Kenya, landets befolkning og dyreliv. Denne viden blev formidlet på en god måde, som vi gæster nød stor glade af, vores viden om Kenya er markant forbedret efter 9 dage i selvskab med jer.
Det er tydligt, at Sanne har en dyb kærlighed til landet og behandler både ansatte, samarbejdspartnere og kunder på en god måde med stor respekt.
Vi var meget imponeret af chaufføren Seif, som var meget erfaren og god til at dele ud af sin viden om landet og dyrende, i tillæg med en god humor og stor venlighed.
Der var mange gode overraskelser undervejs, vi fik blomster, safarihat, kasket, kikkert i billerne, is, øl/sodavandspauser og da vi kom hjem, modtog vi en fantastik CD med billeder.
Det var tæt på 5 stjerner, men værdien af gåturen stod ikke mål med prisen, ved bestilling var det ikke tydeligt nok hvilken dollarkurs prisen var baseret på og Zanzibar var ikke investeringen værd.

9 augustus 2015

Kære Peter

Tak for din flotte anmeldelse af Tembo Safari, det sætter vi stor pris på.

Det glæder mig at læse, om jeres dejlige oplevelse med safari i Kenya og det serviceniveau i har oplevet fra Sanne på rejsen.

Jeg håber at I vil have Tembo Safari i tankerne, hvis I igen beslutter jer for at besøge en af de mange fantastiske lande i Afrika.

Mark - rejsekonsulent og indehaver.

Uovertruffen safari i Kenya

Min søn på 15 år og jeg ville på safari for første gang og kontaktede Tembo Safari på feriemessen i Herning. Helt fra første kontakt er vi blevet 'holdt i hånden' og hurtigt fået den information, som vi skulle bruge. Vi synes begge, at det hele har været helt fantastisk med meget få og små undtagelser. Vi kørte mange game drives, så vi fik set alt det, vi gerne ville, og det var derfor okay, at vi ikke fik set noget særligt på gåturen på savannen. Min fødselsdag blev fejret på turen, også af Tembo Safari med sang, dans og kage. Ballonturen var også helt superb.
Vi synes dog, at vi på vej hjem blev sat af i lufthavnen alt for tidligt i f t flyafgang. Her kunne man godt have delt os op efter, hvem der skulle først af sted, hvor vi andre kunne være på Carnivore lidt længere eller et andet hyggeligt sted i nærheden af lufthavnen. 4 stjerner er dog lige en anelse for lidt i f t alle de fantastiske oplevelser, vi fik med hjem, så jeg giver 5 stjerner. Tembo-safari - vi kommer gerne igen :-)

Kære Lisa

Tak for den flotte anmeldelse. Det glæder mig at læse at du og din søn har haft en dejlig safari i Kenya, samt en god oplevelse med Tembo Safari som jeres rejsearrangør.

I er altid velkomne når rejsefeberen atter melder sig :)

Fantastisk safarioplevelse med Tembo Safari i Kenya

Min hustru og jeg har lige i forbindelse med en forsinket bryllupsrejse været på vor 4 safari i Afrika. Denne gang valgte vi Tembo Safari på anbefaling af nogle forretningsforbindelser OG DET HAR VI ALDRIG FORTRUDT.
Vi fik en fantastisk oplevelse, hvor alle rejsemål til de forskellige Nationalparker, der blev besøgt, var planlagt til den mindste detalje. Der blev daglig holdt gode korte informationsmøder, med klar besked om næste dags program.
Vi fik nogle fantastiske oplevelser, med masser af dyr herunder det sjældne Sorte Næsehorn, blandt de mange andre dyr og fugle.
Godt gået Sanne og Hans, det er ikke sidste gang vi rejser med Jer

Kære Henning

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse af Tembo Safari. Det er især glædeligt når nye gæster kommer på baggrund af anbefalinger fra tidligere gæster.

Jeg er er glad for at høre at I havde en fantastisk safarioplevelse med masser af dyreoplevelser, på jeres forsinkede bryllupsrejse

Skulle I få lyst til at rejse til Afrika endnu engang i fremtiden, er I naturligvis altid meget velkomne til at kontakte os.

En fantastisk safari til Kenya

Netop hjemvendt fra en særdeles veltilrettelagt safari til Kenya, hvor alt klappede til vores fulde tilfredshed.
Vi havde slet ikke forestillet os, at det på så kort tid kunne være muligt, at se så mange forskellige dyr og fugle i så stort en antal og så så tæt på.
Havde på forhånd garderet os med 300mm linse til fotoapparatet. Det var flere gange et problem :) - dyrene var simpelthen så tæt på.
Familien på 2 voksne og 2 halvvoksne børn fik en uforglemmelig oplevelse med en rigtig dygtig chauffør og 2 meget kompetente guider og dygtige guider.
Kan på det VARMESTE anbefale Tembo Safari.

Kære Peder

Tak for den fine anmeldelse af Tembo Safari. Jeg er glad for at læse at det hele klappede på jeres rejse til Kenya, og at mængden af dyr og fugle har overgået jeres forventninger.

I er altid velkomne igen en anden gang, hvis I ønsker et nyt safarieventyr.

En "vild" oplevelse.

Vi var en lille gruppe på safari i kenya og derefter badeferie på Zanzibar.
Det er nok til dato vores bedste ferie oplevelse nogensinde.
Alt spillede perfekt fra vi kom, og til vi var hjemme igen.
Vi havde Sanne med som guide. Hun er yderst behagelig og meget kompetent som rejseleder.
Alt var nøje planlagt, og opstod der små-problemer, så blev de løst hurtigt og tilfredsstillende. Meget professionelt.
Tak for en fantastisk tur.
Vi kan varmt anbefale Tembo Safari.
Kitt og Claus.

6 augustus 2015

Kære Kitt og Claus

Tusinde tak for den flotte anmeldelse af Tembo Safari, og ikke mindst den fine anbefaling af Sanne som rejseleder.

Det glæder mig at jeres safari i Kenya og badeferie på Zanzibar, har været jeres bedste ferieoplevelse.

I er altid velkomne som gæster hos Tembo Safari, hvis safarieventyret skal gentages.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem super skøn ferieoplevelse

Den bedste ferie nogensinde, og dette skyldes især vores rejsearrangør Tempo Safari. Vi boede de skønneste steder og fik en masse fantastiske oplevelser med hjem, som vi aldrig vil glemme. Tempo Safari rejser vi gerne med igen og anbefaler dem varmt til alle, der vil på deres livs rejse.

5 augustus 2015

Kære Helle
Mange tak for den flotte anmeldelse og anbefaling af Tembo Safari.

Jeg håber at vi kan byde jer velkommen på endnu en safari rejse i fremtiden.

Helt fantastisk.

Vi var 8 peroner der var med Tembo Safari tur til Kenya. Blev mødt i Nairobi af et meget engageret team - Sanne og hendes 2 kompetente chauffører. Vi fik en helt fantastisk oplevelse. Udover safariture hver dag, blev der arrangeret ballontur og morgenmad på Savannen. Meget fine overnatningssteder. Vi er alle meget tilfredse. Det blev vores livs rejse.
Vælger helt sikker Tembo Safari igen, hvis vi får muligheden for en ny tur.
Preben og Bente

4 augustus 2015

Kære Preben og Bente

Tusinde tak for jeres flotte anmeldelse af Tembo Safari. Jeg er glad for at læse, at I havde en fantastisk oplevelse på jeres rejse til Kenya, og ikke mindst at I har været glade for Sanne som rejseleder samt jeres to chauffører.

I er naturligvis altid velkomne som gæster hos Tembo Safari en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super elefantastisk safari rejse selskab

Har nu 2 gange benyttet tembo safari .Først Sydafrika derefter tanzania.kan kun anbefale at bruge hans som rejse arrangør .en mere passioneret rejse arrangør der Gør alt hvad han kan for at kunderne skal få en fantastisk oplevelse findes ikke.på tanzania turen havde vi fornøjelsen af at have hans med.det gjorde kun turen bedre.hans motto er der er ikke et sekund at spilde vi er på safari.alle overnatninger i de forskellige lodges var meget tilfredsstillende .overvejer tur nr 3

Kære Jan

Tak for den fine anmeldelse af Tembo Safari, og jeres oplevelser i både Sydafrika og Tanzania samt med Hans som rejseleder på jeres Tanzania safari.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med planlægningen, af jeres næste safari eventyr.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tembo Safari, bedre rejsearrangør findes ikke.

Vi har været på 7 safarirejser med Tembo Safari, den 8. er bestilt.
Sanne & Hans er 2 fantastiske rejseguider, de gir` sig 100% for deres gæster. Det siger sig selv, at ALT bare er i orden, når vi har rejst så mange gange med Tembo Safari.

Bente & Bent Christiansen
Helsingør

Kære Bente & Bent

Tak for den flotte anmeldelse af Tembo Safari, og at vi har fået lov til at planlægge så mange safarirejser til jer.

Jeg har overtaget Tembo Safari fra Sanne og Hans, og vil fremover drive Tembo Safari videre i samme ånd som Sanne og Hans, hvor der er fokus på det høje serviceniveau og unikke oplevelser.

Jeg håber at I vil benytte Tembo Safari igen, når det næste safarieventyr venter.

Fremragende safari-rejsearrangør

Vi har nu været på 2 safari-rejser med Tembo Safari og har begge gange været ovenud tilfredse. Vi har været på Special Foto Safari samt Mara Explorer. Vi har boet på fantastiske lodger, ligesom vi i den grad har fået safarikørsel for alle pengene. Hans og Sanne, som er dedikerede safari-guider, har begge to været med på vores ture, og de har delt ud af deres store viden omkring Kenya og dyrene, vi møder på safari. Vi ser frem til vores næste tur med Hans og Sanne! Vi kan varmt anbefale firmaet til andre safari-interesserede.

Kære Lone

Tak for din fine anmeldelse af Tembo Safari.

Det glæder mig at læse at I har haft nogle skønnesafarioplevelser på jeres to safari-rejser til Kenya, samt jeres gode oplevelser med Sanne og Hans som safariguider.

Jeg håber at kunne byde jer velkommen hos Tembo Safari igen, når en ny safarirejse venter.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Frygtelig Rejseoplevelse

Rejs aldrig med dette rejseselskab! - Vi er tre personer der inderligt fortryder, at vi valgte dem som rejsearrangør!!
Man får ikke hvad man har betalt for! De ændrede hotellerne inden vi skulle af sted, til nogle af lavere standard, med begrundelsen at hotellerne var overbookede pga. højsæson (underligt de alle var det!), hvilket ikke burde være muligt, når vi havde bestilt vores rejse i så god tid, og Tembo Safari først fandt ud af dette en måned inden afrejse. Dette medførte heller ingen kompensation, da Tembo Safari argumenterede for, at de nye hoteller var meget mere autentiske og mindre turistet (læs: de var meget under standarden på de hoteller der var billeder af i brochuren!)
I krisesituationer har de intet overblik (vores rejse blev afbrudt, da der udbrød brand i Nairobi lufthavn på vej derned, så vi måtte blive i Dubai lufthavn i 5 dage). De råbte af os i telefonen, og var meget ubehøvlede taget i betragtning at det var os der var strandet og havde fået ødelagt vores ferie. Samtidig sagde de, at vi som kunder stillede alt for urimelige krav (bare fordi vi gerne vil hjem fra den værste ferie i vores liv). Aldrig har vi oplevet personer, der kunne ændre sig så meget fra det ene øjeblik til det næste.

13 februari 2014

Kære Nanna

Tak for din anmeldelse af Tembo Safari, omend jeg er ked af den lave vurdering.

Jeg er ny ejer af Tembo Safari, og beklager meget den oplevelse som I har haft med os tilbage i 2014. Jeres oplevelse er slet ikke i tråd med det værdigrundlag, som jeg ønsker for Tembo safari. For mig er det vigtigte at I som gæster skal føle jer i trygge hænder både før, under og efter jeres rejse. Dette har vi ikke formået på jeres rejse, hvilket jeg beklager dybt.